Sista April

Godmorgon! eller jag kanske ska säga Godmiddag,
Imorse kom älskligen hem från jobbet runt 8 tiden, så då fick han krypa ner bredvid mig och kramas lite :) Nu sitter vi bara och väntar in moran som ska komma hem ifrån jobbet, vi ska som sagt ta oss en sväng till valbo! Jag har kanske inte varit där på 2 veckor? Så det blir ju roligt, även fast jag ska spara pengarna till dom två stockholmresorna nästa vecka. Idag så blir det nog lite fest med tjejerna, kanske att jag och mathias åker hem till thomas och grillar lite först. men vi får se hur det blir. Nu börjar även solen att titta fram lite! Sjukt bra :)
Grattis Alemandia på födelsedageen!
Adjöö!

image576

Veckodagen Tisdag

image571
Härligt, idag skulle man kunna säga att det är fredag, eftersom vi är ledig resten av veckan. Nationella var riktigt svårt faktiskt. Så vi får väl se hur det gick senare när jag får tillbaka det. Idag är det dags för ett möte med  innebandyn, ja jag undrar hur det kommer att bli med det laget vårat! Hoppas vi får några spelare kvar i alla fall.
Efter mötet ska jag nog hitta på något med kickan och malin. Just för tillfället sitter jag och kikar lite på dom nyaste avsnitten av desperate housewifes.

GOTT!

Nu bjuder nedervåningen (mamma & mathias) på glass och chokladsås?
dom kan allt locka ner mig med vad dom vill :)
Hejsvejs


Det luktar solarium

Just som sagt, ska snarast pallra mig in i duschen. Hatar lukten av solarium, men ibland är man tvungen och lägga sig i fusksolen en stund, färgen kom som sagt nästan tillbaka lika fort som den försvann, inte allt, men lite grann i alla fall, men det går väl bort efter jag har duschat:) Imorgon är det nationella i Engelska som gäller, Hör och läsförståelse, är grymt nervös inför det. Kan ha lite svårt att konsenterar sig när det väl gäller att hänga med.. men jag får göra mitt bästa! om 55 minuter är det dags att sitta fast klistrad framför tvn, för då är det prison break som gäller. Duschen nu! Tack hej

En dagens!
+ lite bilder från helgen..image567




Hos Kurvan

Tjenare,
Sitter hemma hos kurvan nu i hennes lägenhet, har käkat lite mackor och ätit glass! Väldigt trevligt, ska nog ta oss en tur ner på stan om ett tag och möta upp Simone för att sola lite :) Efter det ska jag nog ta mig hemåt för lite kvällsmat. Ikväll ska jag absolut kika på prison break eftersom jag missade förra avsnittet!
Kers och Lenn? ha det så jävla bra i värmen ! :)

Måndag skoldags

Sitter i skolan och är rätt uttråkad, förstår inte så mycket av företagsekonomin, så vill jag bara att klockan ska bli 3 så att jag får åka hem! Hem och plugga lite kanske. Det är väldigt varmt ute idag, fast inte solen lyser! Så det är ju skönt.men men, skriver kanske nått intressant när jag kommer hem! 

Förändring

Det blev en liten förändring på bloggen, jag håller på gör om rätt mycket som ni kanske märker, men jag tycker att det är roligt och hålla på och prova nytt. så så är det :) Kalaset var grymt trevligt, god mat och fika bjöd dom på :) men nu ska jag kila ner till tvn, till restan av familjen!

Förra året i fjällen denna dag på mormors födelsedag :)
          image559

Kalas Söndag!

Grattis på 71års dagen kära mormor!
Klockan fyra ska släkten samlas utanför hennes hus, för att sedan sjunga ja må hon leva tillsammans. Efter det så bjuder säkert mormor på en härlig Lunch/middag och efter det dukas bordet upp med godsaker + en  tårta! Kan nog inte bli så mycket bättre på en söndageftermiddag. Jag och Mathias har varit en sväng på stan idag, och köpt en fin bukett blommor till mormor, och så hämtade vi även upp bakfulla broder :) Här i huset är det full fart, alla håller på att göra sig iordning, och pappa packar för fullt eftersom han far till Irland imorgon för att spela lite golf. men nu ska jag göra lite annat, lägger kanske ut lite bilder från kalaset senare idag.
image555

Min kjol

image553


image554


Hej Hej!
Har inte skrivit på ett tag, har varken haft tid eller lust, eftersom helgen går så fort! Idag är det i alla fall lugnt, jag och mathias bestämmde oss för att ha en myskväll hemma. Och då hamnade vi framför tvn med mamma. just nu är gubben och hämtar en varsin glass från mcdonalds, det är vi värda :) Men som sagt min vackra kjol som jag har på mig på bilderna, den kommer ursprungligen från mormors gaderob, Fick faktiskt med mig en hel del därifrån när jag var och hälsade på :) Riktigt roligt! Kjolen är ju som sagt riktigt förstor och lång, men då gör man som jag! viker in den lite bullar till kanten och tar tre snören och flätar ihop, så har man både fått en snygg kjol och ett snygt skärp! Smart va..Så jag ska nog ha på mig den imorgon när vi ska på kalas till mormor, då blir hon nog imponerad! Hon hade den på sitt 50 års kalas, så har jag den på mig på hennes 71års kalas, Men nu är det dags att återgå till tvn. Ha en bra kväll :)
Puss

Några rader från mathilda..

Är riktigt trött, sitter bara och väntar till min pojk kommer inramlande, Det rinner i ögon och näsa på mig nu, och halsen har tjocknat igen totalt! Som sagt så har jag varit hemma hos Angelica på en grillkväll med tjejerna! Riktigt mysigt var det faktiskt, dock var alla lite trötta och otaggade idag :) och som sagt, så har Angelica katter, och dom reagerar min kropp emot, eftersom att jag märkte i år att jag var allergisk? lite konstigt faktiskt. Imorgon blir det en lugn och mysigkväll med Mathias, medans dom där jävla 18årningarna + några till ska ut och röja på stan :) Roligt för dom som sagt och tråkigt för oss andra som får vänta ett tag till :)
men nu ska jag göra mig klar för säängen!
Adjoooo

image552

Äntligen Fredag

Tidningen ska vara inlämnad och klar idag! och det bara krånglar känns det som. men vi får väl se hur det går. Härligt att det är fint väder idag eftersom det inte ser ut och bli det imorgon. Idag ska vi lira lite brännboll med klassen, härligt! Senare idag så ska förmodligen jag Mathias kalle och Jossan ut och käka. Så det blir ju riktigt mysigt om vädret håller i sig hela kvällen.
Nu blir det potatisgratäng och nått gott :)
image551 


Härligt!

Underbart att få kliva upp när solen lyser ute :) Har nyss duschat, så nu måste jag snabba på lite eftersom jag börjar halv 11. Kanske lägger ut en bild på dagens kläder senare! men nu ska jag blåsa håret, Adjoo

Kvälls skrivning..


image548
Idag blev det ett litet kvällsinlägg, har inte haft tid och skriva något på dagen idag. Har faktiskt haft rätt mycket för mig. Det började med skola som vanligt, slutade runt halv 3 ungefär. Sen gick jag och bellsan hem till mig för att ta oss i kragarna och baka lite! och som sagt när det var färdigt hade vi en smarrig kladdkaka framför oss! Så vi dukade ut på baksidan med kladdkaka och glass. sen käkade vi en hel del. Underbart väder fick vi även idag, så det blev någon timme sittandes på baksidan med kladdakaka och snack! Mycket trevligt lär jag säga. Efter det bjöd pappa på en himla god tjockpannkaka! Sen efter allt jag ätit idag kände jag att det behövdes en promenad, så jag traskade på den vanliga petersrundan så när jag var vid stan ungefär mötte jag upp Alemandia så sedan blev det en hel del snack med henne också, så visade hon mig deras nya lägenhet rejält fräsch lär jag säga att den var! Kommer att bli kanon mysigt där :) Och nu ligger jag här i sängen och kikar på dom fyra brudarna i Manhattan, som sagt sex and the city. Ikväll får jag även sova utan min gofis eftersom han jobbar dygn och då får jag tillbringa min härligt långa sovmorgon till halv 11 helt ensam, stackars mig..



Och sist men inte minst, MATHIAS I´M FUCKING LOVE YOU :)
Godnatt!

Onsdag den 23 April

Nu befinner jag mig vid min kära dator i skolan, och som sagt nu ska vi ha en föreläsning om rena kläder. Så det blir mer skrivande senare idag. Hej så länge.image545


Uggly Betty and Deseperate Housewives = Kvällen

image544
Just nu sitter jag fastklistrad framför tvn med datorn i famnen. Vilket är bäst? Uggly Betty eller Desperate Housewives? jag kan säga att mitt favvo program är desperata fruarna, som sagt det är lite mera dramatiskt och händer lite mera här och där! Dagens dos av träning var helt perfekt! Först gick jag och mathias på ett core pass, som var alldedes lagomt långt, det höll på i ungefär 35 minuter, men jag kan säga att det tog på magen. Det känns rejält när jag skrattar lite. Fast det betyder ju bara en sak, en väldigt otränad Mathilda! Men det är just det jag ska ändra på nu, så det kommer att vara lite jobbigt dom första veckorna! :) Efter corepasset gjorde även mamma oss sällskap på bodycombaten. Mathias tyckte väl inte om det passet särskilt vidare, men jag gillar det! Tempo slag och sparkar! Värt att prova på.

Nu längtar jag otroligt mycket till nästnästa vecka då det är dags för klassen att ta oss neråt till våran kära huvudstad Stockholm, för lite studiebesök och shopping. Det finns så otroligt mycket som jag vill köpa nu, men jag lär vänta tills dess.
image543

TRÄNA TRÄNA TRÄNA!

image541
Som sagt! Här sitter jag bara och väntar på att det ska bli dags för träning! Grymt taggad är jag, core och body combat är det som står på schemat idag. Det är så fint väder så jag nästan vill ta mig en promenad till sandbackapark! men om jag gör det så får väl förmodligen mathias bära hem mig, så det kanske inte var sådan bra ide! Idag har hag även gjort ett tredje försök på att färga löshåret, men som sagt det är fortfarande för mörkt för mitt ljushuve! så jag tror att jag kastar ner det där jävla håret i någon låda och glömmer det. Här sitter jag och bara väntar på att få åka och träna medans älskligen ligger bredvid och snarkar och sover.. men snart lär jag få lite fart på han så vi hinner till träningen.
Skriver senare och berättar hur ont jag har i kroppen :)
Hej så länge..


Tisdag

Gårdagen vad det grillning hemma hos lersan! Väldigt mysigkväll hade jag med tjejerna. Idag är det skoldag sen är det träningsdags! men nu måste jag arbeta på. Engelska tidningen ska vara inlämnad och klar idag!  



image537
image538
image539
image540

Grillning med tjejerna

Idag blir det grillning number 2:) Ska hem till lovisa och grilla med några tjejer! Kanon mysigt. Så det är samling på ica klockan halv 7, då ska käkat inhandlas. Jag älskar faktiskt Sverige sånna här dagar. Så det blir väl antingen en cykeltur dit, eller om mamsen hinner hem, men nu så blir det en cykeltur fick jag höra ändrade planer samling 6 istället. eller jag tar nog en promenad. men då har jag lite bråttomt nu, Ha en mysigkväll, det ska jag:) pussimage536


Ge mig blommorna!

                                                   
image530

Godmorgon Godmorgon..

Nu sitter jag i skolan och har för ett tag sedan blivit klar med matteprovet. Jag vet inte riktigt hur det gick, några rätt får jag nog :) Hoppas jag! Idag är det Mufmöte, men jag tror inte jag tänker gå, orkar inte slösa 60 kronor på att åka buss. Så har jag massa andra saker att göra. Den här veckan är jag grymt sugen på att ta en trip till lager 157. Fast vi ska som sagt även till Stockholm med skolan 2 gånger nästnästa vecka! Så jag känner även att jag vill spara pengarna tills dess. Idag kanske jag ska ta mig mod att träna pump med mamma på hälsocenter. men vi får se hur jag gör. Sverige bjuder även idag på en härlig soldag! 
image529   


Årets första grillning

Idag så var det så fint väder så vi slog till med att grilla ute! Kanon gott blev det. Lite mattepluggning har det blivit idag, som jag sa tidigare, men men. Sen tog jag och mathias oss en vända till Ica för att handla lite smågodis och cheddarpopcorn! Som vanligt det vill säga. Godisdag är det för oss varje dag. Imorgon är det Måndag igen och dags för en nya vecka! Slit och stå i, i skolan :)
kram

image527image528

Jag älskar den här bilden

image526
Jag tycker om den här bilden jätte mycket, för den är så mysig! och den reflekterar precis så bra som vi hade det :) Nu borde jag egentligen sitta och plugga matte, men jag tycker det är ett väldigt svårt ämne och plugga till? Det går som det går på provet, antingen kan jag det, eller så kan jag det inte. Underbar söndag lär jag i alla fall säga att det är. Imorse tog jag och mathias oss en promenad till coop för att köpa oss lite nybakat bröd och så blev det ganska mycket mer som vi handlade, vi bestämde oss för att grilla ikväll här hemma med familjen så vi köpte även en massa gott tills dess :) Det kanske blir en till promenad idag innan dagen är över, så härligt väder som det är ute nu. Mathias åkte nyss hem för att hämta bilen, så jag hoppas han håller vad han har lovat! och komma hem med en isglass till mig :)
Ha en mysig söndag!


Sandra Hagström är du där? ;)

Lördag

Sitter hemma och har nyss kikat på Innebandy finalerna med Lisa och Amanda. Ganska trötta tjejer, båda två somnade på en varsin sida om mig. Medans jag har varit duktig och städa hela huset + lagat vofflor till dom :) Härligt väder blev det tillslut idag också, Så ikväll hittar man väl på något trevligt. Måste plugga lite matte också, eftersom vi har prov på måndag. hey

.

Rolig dag.. Visst!

Vackert väder

Härligt väder Sverige bjuder på idag!
Nu sitter jag i skolan och har precis käkat lite lunch. Maten var rätt god idag faktiskt. Nu väntar vi på att få ha våran näst sista lektion, info layout. Efter det så ska vi ha idrott sen är dagen slut. Idag efter skolan ska jag vara hjälpledare på funkykidzshowen på folketshus. Ska springa omkring och hålla reda på en massa 4-5 åringar. Så det kommer ju att bli spännande! Jag ska vara där ifrån 4 till 7 tiden. Och bara för att jag hjälper till i några timmar så ska jag få ett kort på hälsocenter i några månader, gratis träning :) Perfekt. image524 

En Glad Mathilda

Just precis, nu blir det nog träning varje dag för mig här framöver, eftersom jag är på så himla bättre humör! Utan att jag ens visste om det själv så var jag jätte glad och sprallig när jag kom hem ifrån träningen, vid matbordet sa pappa till mig, jag tycker att du ska börja träna varje dag! Då tänkte jag, jaha? vad menar han med det, är jag så otränad? Sen sa han du märker väl själv vad glad du är? Det kändes så härligt när han sa det, för då fick jag tänka efter, så märkte jag det själv också. Riktigt härligt. Träningen var riktigt bra, lite svårt och hänga med i början bara med alla slag och sånt, men efter några pass så kommer man in i det! Nu ska jag nog ta och krypa ner under täcket och kika på några fyndade avsnitt av sex and the city ;)
Godnatt
image523

En Solig Torsdag I April

image520
image521
image522
Fika och kalas blev det efter skolan hemma hos Simone idag, Mycket trevligt, man tackar för gott fika :) Idag kan jag lova att jag har fyndat! köpte hela tredje säsongen av sex and the city på Åhlens för endast 60 kr?! 70 % på allt, är det där nu, men jag tror att dom stänger igen imorgon, så det fanns ju inte särskilt mycket kvar. Nu väntar jag bara på att klockan ska bli 10 i 7 så att  jag får åka iväg och träna. Det behövs verkligen, har egentligen ingen lust alls känner jag, är på lite irriterad humör! men det kanske går över om jag får träna lite.

good morning

Nu börjar jag faktiskt att bli lite nervös, det första jag ska göra när jag kommer till skolan är nationella i engelska, Så vi får väl se hur det går, igår natt kom sebban hem, så nu ligger han uppe och sover för fullt, så nu har jag fått mina efterlängtatade raybans :) men jag har dock inte sett hur brun han är än! Det vill jag nog inte heller, två lektioner har vi idag, sen ska jag hem till Simone förmodligen och fika lite, eftersom hon fyller år imorgon :) Sen ska jag nog åka och träna med mamsen på Sandbackapark.

jeansjacka och hårförlängning.

image518image519
Så ser jackan ut, och så blev håret efter en andra färgning. Jag kanske färgar mitt hår sådär i morgon, men har inte riktigt bestämt mig än. Så vi får se. Nu ska jag och mathias gå och ta oss ett mysigt bubbelbad sen är det kväller, Så jag kommer nu att missa sex and the city, men jag vill verkligen bada idag, så jag får ta och kika på reprisen senare. Puss Godnatt

Härliga vårväder

Idag är jag grymt glad och nöjd med det Svenska vädret. och om vi har tur så får vi lika fint imorgon, Nu är det dags för färgning 2 av löshåret, så vi får se vad det blir för resultat i slutändan! jag lägger in lite bilder sen och visar hur det blev, även om det blir negativt :) Nu ringde även broder, nu är dom hemma i Sverige, fast i Göteborg, så han är väl inte hemma i lilla sandvikens förens i natt någongång. men kul att han är hemma i alla fall :) Så nu kommer man ju knappast att vara brunast här hemma. men men, man har ju varit det ett tag.

image517

Gummifot till Sommaren, vad sägs om det!

image516
1. Melissa, 610 kr.
2. Marc by Marc, 940 kr.
3. Marni, ca 800 kr.

Tjena Öknen

image515

Fadder till en Tiger

Dagens skolmat bestod av korv i slaskig sås och pasta! Ingen höjdare faktiskt. Det blev som tur ingen matte idag, eftersom vi skulle på något slags föredrag om alkohol och droger, osv. Nu sitter jag och väntar på att engelskan ska börja, vi ska förmodligen fortsätta med våra engelska häften, Imorgon har vi nationella så lär väl förbereda sig lite till det. Idag när jag kommer hem så ska jag nog färga om löshåret, och sedan ska jag och mathias på middag hemma hos Maud och Håkan. Får se vad dom bjuder på för gott! Igår anmälde jag mig även att bli en Buzzador, fast det kanske kommer dröja några månader innan jag börjar att få hem lite prover. men det kommer att bli riktigt roligt i alla fall. När jag kommer hem tänkte jag även lägga ut en bild på hur jeansjackan blev när den blev färdig :)
Jag har funderat på att bli fadder, fadder för en tiger. 

Hotet emot tigern
Ibörjan av 1900 talet fanns det runt 100 000 tigrar. Nu finns det endast ca 3500 i några få länder i Asien, och det tycker jag är hemskt! För att tigern är ett sådant vackert djur :) Tre av åtta underarter är redan utdöda och den sydkinesiska tigern är mycket nära total utrotning.

Jakt och ett ökat befolkningstryck är de främsta anledningarna till att tigrarna minskar i antal. På senare år har också användandet av malda tigerben i orientalisk medecin ökat kraftigt och tjuvskytte är vanligt. Så att jag tycker att det är värt det! Nu är det dags för engelska. Adios
image514 


Onsdag

Hejsan, Det blev som sagt dåligt med uppdatering igår. Det är bara för att jag hade så mycket att göra! Så var det så mycket bra på tvn :) Först var vi på Gevalia på studiebesök med skolan och drack kaffe, sen efter det så slutade vi för dagen så jag följde med Isabelle hem, så lagade vi lite spagetti och köttfärssås, sen blev jag kvar där till halv sex tiden ungefär. Riktigt mysigt. Sen när jag kom hem fick jag för mig att jag skulle sy, så jag letade på mamma gamla jeans klänning, som jag har haft planer på förr att sytt om. Så jag började klippa lite och sy och stryka. och sen var det klurt! och det blev en jeans jacka! rejält snygg. Efter det var maten klar, så jag käkade med mamma och pappa, sen ville pappa ha med mig på en promenad så det var väl bara att ställa upp. Fast det var ju som sagt grymt skönt väder igår, så det var riktigt härligt att få komma ut lite. Då gick vi förbi MAXI för att köpa lite hårfärg. för jag fick en idé att färga mitt gamla mörka löshår, och se vad reslultatet skulle bli, och det blev possitivt! fast fortfarande för mörkt, så jag ska färga det en gång till idag och se vad som händer :)

Nu är det dags för skolan. Ha en bra dag:)

Gårdagen.
image508image509
image510
image511image512
image513

Godmorgon

Tröttast i kommun är vad jag är. Känns väldigt onödigt att kliva upp för att åka på ett studie besök på Gevalia i en timme! och sedan sluta? men men, nu är jag uppe i alla fall och äter lite frukost. Annars idag ska jag tillbringa dagen i matte boken, vi har nämligen prov imorgon. och om jag inte tänker fel nu så hade även engelska nationella? usch nu får jag lite ont i magen. men ha en bra dag.

Ensam i sängen

Jävla skit vad jag hatar sådana där slut som det blev i Prison Break nu. Gör inte ni det?  Blir så irriterad att jag lär vänta en hel vecka till för att se hur det går för grabbarna. men en sak är säker, att jag får sova utan grabb inatt eftersom att han sover i Gävle för att han ska jobba! USCH jag gillar inte att sova ensam i alla fall. Huvudvärk har jag nu också, så nu ska jag göra mig klar för sängen. Vi har även lite sovmorgon imorgon, så jag får sova en timme extra. TACKAR. Godnatt åter en gång.

JAG ÄLSKAR DIG MATHIAS :)
PUSSAR PÅ DIG GURKAN!

Är det vi som är dom nya MUF tjejerna?

En helkväll inne i Gävle blev det idag.Det var jag Simone Isabelle och Kurvan. Som sagt så skulle vi gå på Mufkonferansen som började 18:00. Så vi åkte in med halv 5 bussen för att ta oss en rundtur på stan innan, jag inhandlade ett par röd/rosa strumpbyxor. Alltid roligt med lite färg. Efter vi tittat i lite affärer så tog vi oss en burgare på mcdonalds. Sen fick vi ta oss en promenad i regnvädret till stationen, där vi sedan gick upp i en sal för att träffa allihopa. jag kanske berättar lite mer om allt senare, för nu vill jag kika på prison break. Sjukt spännande. Godnatt
image506

Kan det vara möjligt att få plats med så mycket röst i sådan liten kropp?


Dagens Klädsel

image503

skolan

Nu sitter jag i skolan och har engelska, vi ska ha ett natinellt prov på Torsdag. Så nu har vi fått lite instruktioner om det. Så det är ju bra i alla fall. Idag bjöds det på köttfärssoppa och mjukt bröd, helt okej faktiskt. Efter Engelskan så har vi företagsekonomi, och det vore ju spännande om vi får veta vad vi har för betyg i det, men det vet man ju aldrig när vi får reda på. Jag vet inte än om det blir Gävle ikväll, eftersom jag har -27 kronor på kontot! Väldigt härligt va, men pengarna har ju gått åt på en massa kläder så det är ju en bra sak i alla fall. Nu ska vi sätta fart och arbeta.
Hej på er.

image500


yesterday 101

Godmorgon!
Jag längtar redan tillbaka till sängen, vill bara gosa ner mig bredvid älsklingen och somna om! men det får jag inte, för jag ska snart ta min cykel och trampa till skolan. Tänkte även göra ett försök att få i linserna, men jag vet dock inte om tiden räcker till! eftersom det inte brukar gå särskilt bra för mig. :) Annars får jag ta dom imorgon istället. Idag går vi inte så länge i skolan, slutar runt 3 tiden. Och vi ska nog mest jobba klart våran engelska tidning kan jag tänka mig. Men det blir bra så att den blir färdig någongång. men jag skriver mer under dagen, ska gå och bråka med linserna nu. Have a nice day.
image497

Ta oss tillbaka där vi hör hemma - Thailand 06

image491image492
image493
image494

image495
image496
Det här bjuder jag på! :)

Trött människa

Det kan jag säga att jag är! Trött efter en lugn och sansad helg, det kan man faktiskt också vara. Kom precis hem från bion, vi kikade på 21. Den var faktiskt riktigt bra! Las Vegas tror jag nästa resa att planera blir? ;) Jag kan ju alltid hoppas. Imorgon är det måndag igen och dags för nya tag! Hela klassen och allt är tillbaka, så det blir ju en spännande vecka med flera nationella prov i engelska. Nu önskar jag att det kommer lite  vårväder, så man inte är så deppig hela tiden på grund av vädret. Det är ju inte särskilt roligt med snöslask och regn. Så, skicka hit våren! Imorgon är det 2 månader precis till vi drar till Turkiet, det kommer nog bli riktigt roligt! eftersom vi är ett jädrans gäng som åker tillsammans:) Jag längtar redan eftersom den bruna färgen på kroppen är ju nästan i princip försvunnen känns det som, det kommer deffinitivt att kännas så på onsdagkväll när brorsan kommer hem ifrån Thailand Fyfan. Imorgonkväll är det ju även den dära muf-saken i Gävle som dom ville få med oss i, men frågan är ju om vi kommer att gå på det. Får snacka med Simone om det i skolan imorgon. haha

image489

Söndag, biokväll

Hejsan! Gårdagen blev helt okej, trevligt att umgås med tjejerna. men det var väl ingen höjdare i ns. Efter det blev det bara kaos, jag mathias micke och daniel fick vänta på taxi hur länge som helst. och nu ska vi dra på bio :) jag och pojkarna. ha en bra kväll.

Lördagkväll

Nu är jag hemma och har käkat en väldigt god middag med mamma och pappa. Har duschat men dock inte gjort mig klar, jag glider bara omkring i min rosa fina blus som jag köpte i Egypten, (den på bilden i förra inlägget) och väntar på att mikaela ska dyka upp, nu kom lovisa i alla fall :) får hoppas på det i alla fall. Annars idag så har jag varit i Gävle med Mathias. Vi shoppade lite åt en hamburgare på max och sedan åkte vi hem till Daniel. Som låg bakfull och mådde inte särsklit bra kan jag säga :) Så vi var där i ungefär 3 timmar sen skulle vi hämta Maud och Håkan ifrån travet :) men nu ska jag göra mig klar! adjö !

Godmorgon!

Nu sitter jag och käkar frukost, mathias ringde nyss och väckte mig. För att vi ska skjussa in Maud och Håkan till travet i Gävle, så då ska vi stanna kvar där medans och gå lite på stan och så :) inte för att jag har så mycket pengar kvar, men något hittar man alltid. Igår när vi åt fick jag sådan magkatarr och det har inte gått över än! Det har blivit bättre, men jag känner fortfarande av svidningarna i magen. vaknade flera gånger inatt utav det. usch. men nu ska jag göra mig klar. Have a nice day.
image488


Dagens shopping..

image483
image484
image485
image486
image487
Idag blev det lite mer inhandlat, riktigt roligt och få hem lite nytt ;) Fast trosorna överaskade mathias med :) Tack älskling. Nu håller jag på att hungrar ihjäl, så jag och mathias ska åka och hämta en varsin kebabrulle till hela familjen. Sjukt gott ska det bli kan jag säga. Sen ska jag ta mig hem till tvillingarna och umgås med lite tjejer. Det ser jag verkligen framemot.

Shoppa lite..

Efter skolan blir det en sväng till valbo! KANON BRA!:) för jag vet precis vad jag ska köpa och ha på mig ikväll. det blir perfekt. Så nu håller vi på att arbeta med engelska tidningen sen har vi idrott och sedan slutar vi. Härligt. Nu har man börjat komma in lite i vardagen igen, det är skönt, fast jag längat faktiskt tillbaka till egypten. Vakna varje morgon av att klockan ringde halv 8 så gick vi ner till frukosten, jag åt mina pannkakor och sen ett stekt ägg på en macka! Kanon bra :) Jag hoppas att pappa inte har glömt bort att fört in pengar på sebbes konto, så att jag får mina brillor :)


Svåraste knuten i världen, omöjlig att få isär

image482

Fredag den 11 April

Nu sitter jag i Skolan. Har nyss haft kvartsamtal, fick reda på lite betyg och sådant. Det var helt okej faktiskt. Jag är jätte förkyld så jag sitter här i skolan och snorar och äter halstabletter. Idag ska jag mathias kalle och jossan och mike, ut och käka i Gävle, eftersom kalle har fyllt 21! Så det kommer att bli riktigt mysigt. Vi får se vilken resturang det blir på. Sen imorgon hoppas jag på att få träffa lite tjejer som man inte har sett på evigheter?:)

Kasta hit våren och på med solglasögonen

Ja jävla snö och vara dryg säger jag bara. haha vad jag klagar. Ja min dag har ju varit rolig, har bara legat i soffan och sovit ätit halstabletter och kollat på tv, en sväng kom jag ut i alla fall, jag och linnea gick en sväng till prix och handlade lite, så när mamma kommer hem blir det glass och annanas! mums. sen har jag även pratat lite med kickan i telefonen, härligt att vi jobbar ungefär lika länge i sommar, så att man slipper lida själv 6 veckor inomhus. Inte för att vi jobbar på samma jobb, men man vet att det inte bara är en själv som sitter inne när solen lyser ;) Har smsat lite med broder min även som är i thailand, dom har det hur bra som helst. OCH JAG ÄR HUR AVUNDSJUK SOM HELST OCKSÅ, men något som gjorde att jag blev lite glader var att han skulle köpa hem 2 par ray-bans wayfarer till mig. Ett par svart och ett par vita, Jag har ju ett par bruna men dom är inte äkta så det är alltid roligt med 2 par till :)
 image481

En ensam dag hemma

Imorse kände jag verkligen inte för att gå till skolan. Jag vaknade med en rejäl hals ont och så var det så mycket snö ute, och då blir jag deprimerad. Så jag skyndade mig och klev upp innan pappa hade åkt, och försökte få han att låta mig vara hemma eftersom jag bara hade två lektioner så jag slutade 12! men det fick jag ju självklart inte eftersom jag har varit ledig när jag var i Egypten. Så det var bara att klä på sig endå och gå till skolan. men nu ligger jag här hemma i soffan med en filt och deppar. Jävlar vad tråkigt väder vi har i Sverige. Igår när jag var och handlade med papsen så fick jag i alla fall nya cosmopolitan, så ska väl ta och läsa den lite så jag har något att göra ett tag.

Våren, nu kommer jag med en dundrade färgbomb runt halsen

Idag efter mamma hämtade mig ifrån skolan åkte vi direkt hem. Mamma och Pappa planerade som vanligt deras långpromenad, och dom försökte nästan med allt för att få mig att gå med dom. men efersom jag vaknade med sådan halsont imorse och att jag fortfarande känner av det, så hadde jag inte någon större lust, Och som straff fick jag laga maten, så att dom för engånsskull bara kan komma hem så är allt fördigt, som en annan får göra i princip varje dag! Så det tycker jag var värda. Jag lagde korvstroganoff och ris. Det blev riktigt lyckat faktiskt, så slängde jag även i lite bacon i korvstroganoffen! Kanon bra, prova på det. Efter vi hade käkat klart så tog jag och följde med pappa hem en sväng till farmor och farfar. Deras dator hade kraschat så pappa skulle hjälpa dom att få igång den igen. Och medans han och farfar fixade det så kikade jag och farmor lite i hennes gamla lådor och till storförvåning hittar man nästan alltid något man blir jätteglad över att hon har, som man sedan får ta med sig hemma! En hel dröss snygga örhängen! Jag som var in till valbo igår och köpte ett par örhängen, och nu fick jag ett masstal lika dana i en massa färger, är inte det toppen? Tänkte även ta och visa er alla min sjalar som jag shoppade i Egypten. Så nu våren nu kommer jag med en dundrade färgbomb runt halsen. Jag har nyss plockat iordning lite på rummet och gjort lite mysigt, gubben min kommer ju hem snart också! men nu ligger jag i alla fall i sängen och kikar på Top model 9.
Ha en bra kväll!
image478
image479

Nu vill jag ta mitt pick och pack, och dra från denna stad..

image477
Snälla! låt mig bara packa om väskan och åka iväg igen, vad är det för jävla sverige och komma hem till? Älskar verkligen vårat klimat. no way. Blir så deprimerad av att kolla ut igenom fönstret. Så varför inte ta en sista minuten och bara dra, jag skulle då dock inte lida det minsta av det. Kanske hälsa på sebbe och co nere i thailand? Det skulle verkligen inte vara helt fel. Det är ungefär två månader kvar tills vi åker till Turiket. Så jag lär väl stå ut  tills dess.

Tidsfördrivning..

Jag vill bara hem nu, orkar inte vara kvar i skolan. men jag måste ta och vänta tills mamma slutar runt 10 över 4. Så jag får stanna kvar här en timme till i alla fall.  och just nu så har vi en Kille inne ifrån muff och försöker övertala oss att gå med. så han har kastat på mig papper och penna och vill att jag ska bli medlem, men vet inte om jag är så motiverad, men vi får se hur jag gör. men som sagt så fick han mitt och Simones nummer, så ska han skulle höra av sig till oss, så att vi kommer på mötet på måndag. Idag blir det nog en tv dag, om det inte dyker upp något annat. men vi får se.

image476


Bokprat

Nu är det snart dags för bokprat för mig och Simone! Jag tror jag dör så nervös jag är! USCH! men jag kan ju inte göra det bättre än vad jag kan så, önska mig lycka till.

Min Stora Kärlek Och Jag Säger Godnatt

image475

Älskingsdjuret mitt

Världens bästa vovve var och opererades idag. Tur att det gick bra säger jag bara. Hon har inte kunnat gått på ena benet på några dagar, men igår kväll hade hon börjat gått igen. fast det var inte det hon opererade sig för, hon har haft några klumpar som skaver vid ögonen på henne, så dom hade dom bränt bort. Så tog dom bort en fettkump på henne också! Så det var bra. Nu är Ronjis hemma hos mormor och tar det lugnt. Hon får inte gå på långpromenader på flera veckor.Stackars sötnosen..
Nu väntar jag bara på att mathias ska ta sig hem, sen blir det nog läggdags. Kanske ska ta mig en varmdusch först bara, lycka till till mig själv imorgon med engelska pratet. TACK.
h

shoppingen

Den lila tröjan och örhängena var det enda som kom med mig hem i kassen denna dag. Har faktiskt inte pluggat så mycket till engelskan, mathias lånade datorn i 10 minuter kanske av mig, då hann jag självklart somna, sen sov jag ungefär 1 timme till maten var färdig, Grymt gott var det. Fast lite jobbigt för jag fick en sådan väldig magkatarr mitt när jag satt och åt, så jag fick vila en stund och ta en tablett och sedan äta vidare när maten nästan hade kallnat. Jag ska nog börja träna på Sandbackapark inom en snart framtid, eftersom nu har innebandyn lagt av. Så då måste man ju röra på sig på något annat vis, jag har ju fotbollen, men har ingen aning om hur jag vill göra med den, Roger bara tjatar och tjatar, så vi får se :) I alla fall så har jag haft en riktigt trevlig dag i valbo tillsammas med Erika och Nathalie. Tack tjejer :)image472

image471ll

image470

Dagen

Nu har jag kommit hem ifrån valbo, Jävla skit också! så fanns självklart inte tröjan kvar som jag så grymt gärna ville ha. Kanske att den kommer in igen om jag har tur:) Ikväll måste jag verkligen förbereda mig för morgondagens engelska prat. Jag ska prata boken om jag läste när jag var i Egypten i åtta minuter! Så det vet jag inte riktigt hur det kommer att gå! Ikväll ska vi även koka ihop lite wook här hemma, med nudlar och kycklingspett! jag lovar det rinner nästan i munnen på mig när jag skriver det, Så satans sugen är jag på det nu kan jag säga :) Shoppingen i valbo blev bara en lila ganska konstig tröja, och ett par örhängen. Eftersom min tröja inte fanns kvar.

Dags för en sväng till valbo

Nu ska vi ta oss en sväng till valbo, Så det blir lite Shopping dags!
Mycket roligt faktiskt skriver mer senare.
adios.

image469

Sötnosen hemma

Nu har min älskling kommit hem. Så nu får jag lämna datorn och tvn och kila till sängs! Imorgon har vi även fått sovmorgon av Leif till halv 10 ungefär, crazy av honom säger jag bara! Så imorgonbitti blir det en morgon promenad för mig och thias, då ska vi hämta bilen på Aga sen ska han skjussa mig till skolan, och sen ska han på stan och fixa lite saker. sen blir det vaaaaaaaaaaalbuu :)
Gnatt!

Jag älskar min klocka, och jag gillar färgen på skorna till sommaren!

image460image461

Myskväll med mamsen.

Idag har jag inte gjort många knop efter jag kom hem från skolan. skulle plugga till engelska, men det har jag inte gjort någonting. Så som det alltid blir när det gäller plugg. Valbo blir det imorgon också, Nathalie och Erika övertalade mig om att det var roligare att åka med dom imorgon, så det blir så istället :) Nu ska jag ta mig ner för trappen och lägga mig bredvid mamsen i soffan, nu är det serier som gäller! Cashmere mafia är en ny serie som börjar idag, och jag tror faktiskt att den kan vara ganska bra! Sen är det ju även efterlängtade Prison break. Så måndag kommer att vara min favorit dag framför tvn ett tag framöver. Mathias jobbar sent idag, så han kommer väl komma hem hit runt 11 tiden ungefär. men Prison break slutar ju 11 så jag hinner inte somna ifrån honom. image459

  Men vet du en sak?
 Du är faktiskt ganska bra!

back in business

Nu är man tillbaka i skolan igen. Träffat alla härliga tjejer i klassen, eller inte alla eftersom halva klassen är ute på praktik. men några i alla fall :) Idag och har jag och nathalie gjort muntliga nationella i engelska. Det gick väl inte dåligt, men man är ju så jävla nervös så det går ju inte så bra som man har tänkt sig. men nu är det gjort i alla fall, och på onsdag ska jag ha mitt bokprat. Vilken tur säger jag bara. Var inte alls redo för det idag. Idag kanske man tar sig en sväng till valbo, och kollat ut en sak jag bara måste köpa! :) Den bruna färgen bara rasar av en från kroppen. Men någon vecka så kanske den håller sig kvar om jag har tur.


Hemma från Egypten



Nu är man hemma igen. Snart kommer väl bloggen igång igen också. Har inte haft tid och skriva  helgen eller så. men snart kommer mike och hämtar mig och mathias sen ska vi  hyra en film och sedan hämta boänge ungen. Sen åker vi tillbaka hem hit och kikar :)image455

underbart!

331735-449331735-448

Dags att aka hem snart..

Ja som sagt, det ar bara imorgon kvar, sen kommer vi hem. Det har faktiskt gatt sjukt fort! Jag tycker att jag nyss kom hit, men en evighet sedan jag var hemma. Har i alla fall haft det hur bra som helst. Det ar huvudsaken.

RSS 2.0