avskedsparty m girlsen.

Kvällen vad grymt lyckad tycker jag, det var super roligt.
Det blev inte alls mycket fotografier med min kamera igår, synd.
Nu ska jag göra resten av familjen sällskap och kika på Troja.

el clasico, zlatan är så jävla läcker

Efter typ fem minuter på planen stänker han in den så jävla hårt! HAN ÄR KING.

´pic


Idag har vi skyltat på Önska i deras skyltfönster. Vi blev riktigt nöjda med resultatet. Så det känns jätte bra!
Nu sitter jag hemma hos mathias och fryser, funderar fortfarande fram och tillbaka på om jag ska följa med och träna eller inte med tjejerna, känner mig inte riktigt på träningshumör! Fast det var ju ett bra tag sedan jag gjorde det. Imorgon är det lön också! Det är riktigt skönt! Fast dom pengarna åker ju raka vägen in på sparkontot till thai.
Nu ska jag ta mig någonting och äta sen vänta på att Las Vegas börjar.

lite om helgen.

Tänkte berätta helgen lite fort,
I fredags var jag Frida och Denise hemma hos mig och kikade på idol och gick igenom packningslistan.
Hade det riktigt mysigt helt enkelt.
I lördags jobbade jag, sen var jag hem till Anton och käkade och sen hängde jag med han resten av kvällen.
Det var riktigt trevligt, roligt och festa lite och inte gå ut för engångskull.
Ikväll har jag haft det mysigt med kickan och Malin, kikat lite tv och snacka en massa Thailand, dom brudarna kommer ju förmodligen boka resa imorgon för att hälsa på oss :):)
SÅ SJUKT TAGGAD NU. NÄSTA VECKA ÅKER VI.

Slippa snövädret? ja tack!

kärlekstema.


jag lovar att göra sandhjärtan varje dag..


Twilight night.


Ikväll är det dags, att se den efterlängtade neew moon. Ska träffa tjejerna om ca 30 minuter på Ica, då vi ska handla en massa tacos grejer, sen brummar vi in till Gävle och lagar mat hos lovan, efter det börjar twilight natten. MYSIGT.

1,2.3,4.5.6.7.8.9.10

Dagarna bara går..
Idag har jag haft praktik, som vanligt onsdag,torsdag,fredag. Sen lagade jag och kickan lite mat och sen kom lovisa så kikade vi på paradise och greys. MYSIGT!
Imorgon är det äntligen dags för twilight natten, vi kommer att se första och andra filmen på bio. Det ska bli grymt! Kommer vara skapligt trött bara när det är slut runt 02:00..

Idag fick jag ett väldigt trevligt samtal kan jag säga er, som har lite med Thailand och så att göra. Något sjuuukt roligt, haha. Tänker dock inte avslöja någonting ännu eftersom ingenting är säkert..

Kickan har börjat träna, tror ni hon har dåååååååååliga muskler nu eller, träningsvärk har hon också!

snart är det hatt och brillor som gäller.


peppis bakning med denise ikväll..

Gud vad skönt och ha samhällskunskaps provet gjort nu, igår pluggader jag en hel del, sen kom ida förbi en sväng och vi fipplade på min systemkamera skulle försöka fixa lite.. Sen så senare kom kickan förbi och kollade på film och paradise hotell med mig. Det var en mysigkväll!
Idag ska jag och Denise baka peppisar! Och så måste jag lägga in alla miljoner bilder på min externa hårdisk från datorn. Så att den är fresh innan vi åker till thai.

halo.. 3 weeks left.


Helgen har varit bra, var på 2012 i fredags med mathias, jag tycker att den var bra. En riktig bio film! Igår var vi ut några tjejer på lobby, det var också roligt! Nu börjar en ny vecka som vanligt, och det är endast tre veckor kvar till vi drar till Thailand. shiiiet.. Snart börjar paradise hotel också, vilket ska bli roligt att kika på.


Världspremiären av 2012 ikväll.

Äntligen hemma efter ännu en till dag på Cubus. Jag och pappa har iallfall köpt en extern hårdisk. Så nu ska jag tömma datorn inför Thailand. Idag har jag känt mig rätt hängig, ont i armen och i kroppen efter sprutan. Men nu sitter jag med morgonrocken på mig så det känns bra! Ikväll ska jag och Mathias gå på världspremiären av 2012! Det ska bli jätte mysigt. Först ska vi bara äta lite god mat och så. Sen blir det popcorn och mys!

nionde januari, första februari.


Datumen är bokade för thailandbesökare.
nionade januari kommer mamma och pappa och hälsar på !:)
Första februari kommer älsklingen och perra och hälsar på!
WIHO VAD JAG ÄR GLAD NU :)
Så nu är det bara för DIG att boka in ett annat datum för en visit hos oss på koh lanta :)

mys med glögg och peppisar.


Nu sitter jag och myser med mami och papi i soffan har nyss ätit lite pepparkakor med ädelost på och druckit glögg. Riktigt härligt efter man har varit ute på en lång promis med Ida. Jag och pappa var även en snabbis in till valbo för att jag skulle köpa en extern hårdisk, men kunde inte bestämma mig så vi kom hem utan.
Min ARM gör jätte ont!! jävla spruta.

lite knasig biltur med friday.

Nu sitter jag hemma och väntar på att Idis ska komma hit, vi ska ut och promenera senare! Idag har jag tagit svinsprutan, det gick väl bra men har rätt ont i armen nu, får se hur man mår imorgon!

Idag har jag och Frida varit ute på en riktig biltur, först fick vi leta parkering vid skolan i typ 15 minuter och senare på dagen blir det en lite dålig parkering så hon lär klättra över till passagerarsidan för att komma ut bilen, och då råkar hon slå huvudet i backspegeln så att den gick av? olyckligt va.. Då var det bara att åka till bilmetro och be om lite hjälp! Så en shysst kille följde med oss ut och fixade det, fridas nya kärlek de vill säga ;)

ååh vad mysigt, snart kommer friday hit for sleep over partyy!!


Nu ska jag göra iordning lite kvällsfika, för snart dyker Frida upp här hemma i vallhov :) Så dags att tända lite ljus och mysa till det. Sen ska vi kika på någon super duper TJEJFILM fyyfaan vad härligt.
Nu mera Grey´s!!

Sugen på en bra digitalkamera? Jag säljer nu min!

Klicka för att se nästa bild

BLOCKET ligger nu en ute annons ute där jag säljer min kamera. Jag har ju som sagt en systemkamera så jag använder sällan denna. Så då kan jag lika gärna sälja den, eftersom den är nästan aldrig använd.
Så om du är intresserad kan du ju maila mig!

fantastisk härlig bild på min vän Erika.


Sitter och kikar på en massa bilder från systemkameran och jag fastnade för den här bilden på Erika, jag tycker den var jätte fin :)

Nov. 10, 2009


Snö Snö Snö, kan inte bli så mycket bättre, självklart vill jag också vara med om lite snö här i Sverige innan vi åker ;) Nu ska jag börja laga lite mat, mamma och mikaela är och tränar och dom kommer hit snart och då ska dom få lite mat i magen tänkte jag. Jag vet att jag är dålig som inte tränar.. men har inte fixat något träningskort ännu, och det blir nog inget heller för att jag kommer ha fullt upp veckorna framöver.

det är så härligt med stickat

'


powerwaaaaalk.


Oj oj, nu har jag varit ute på en riktigt promenad med Ida, sprang sista vägen hem så blev jag sjukt varm! Ska hoppa in i duschen nu och sen äta pappas super goda biffar och potatis :) Sen ska jag nog ta och läsa lite mera samhällskunskap.


rest in peace suger.

rörelse 090svartvit

Måndag 9 november 2009

Jag följde nyss med Frida till tandläkaren, så jag passade på att boka en tid jag också. Det känns bra att gå på ett tandläkarbesök innan jag åker till Thailand bara kolla så att allt ser rätt till.

I helgen var jag först på inflyttningsfest på fredagen och sen ut på kharma vilket var riktigt roligt :)
Sen i lördags jobbade jag och sen så var det mys ala peters. Jag och mamsen åkte hem till sebbe med en kebabpizza myste i lägenheten och kikade på film. Sen kom även Mathias och gjorde oss sällskap!

Nu ska vi ha pedagogisk ledarskap och sen slutar vi. Då blir det hem och plugga samhäll och sen en power walk med Ida!


www.kohla.blogg.se


Jaa jag lär väl skriva om det nu eftersom jag såg att frida hade gjort det..
HÄR HAR VI THAILAND BLOGGEN! Vi ska ju dit eftersom att vi är lite to khol for school.
haha nej men som sagt kohla.blogg.se Om oss tre tjejer som kommer bosätta oss på ön koh lanta i 3 månader.
Och det är endast 31 dagar kvar till våran underbara resa börjar. Så för dom som saknar oss och vill läsa vad vi gör om dagarna och självklart för dom som inte saknar oss? alla får självklart gå in och snoka vad vi gör om dagarna :) Det är ju så blogglivet fungerar..

Godnatt säger m.

åååh jag blir så irriterad!
Jag hade skrivit ett vädligt långt inlägg här nyss så la datorn av!! Och det försvann..
Så jag säger bara GODNATT..
En mysbild på mig och mathias kan jag iallfall bjuda på.


torsdag 5 november

Nu sitter jag hemma i vallhov med natha och kickan, dom kom nyss hit! Nathis sitter och käkar en mumsig sallad. Vilket tråkigt väder det är ute nu alltså, snö,regn usch! Om ett tag ska vi åka till jernvallen och titta på när aston-alba spelar, det ska bli roligt!

Onsdagsmys.


Nu ska kickan och karran åka hem och sova, vi har druckit nyponsoppa och kikat på greys! Väldigt spännande och hetsigt avsnitt lär jag säga! Nu är jag trött och måste sova eftersom jag ska upp till den dumma valbobussen imorgon. Godnattis.

The world’s longest handbag!


Hittade den här väskan på fashion week daily, det var ett repotage om den här enormt långa väskan?! Det är några elever på en design skola i New York som har designat den, ganska sjukt!
Nu är det iallfall natti natti :)

On The Town, kändisarnas halloween


Mathias kikar på fotboll så då kan jag lika gärna ligga i sängen och kika runt på datorn lite. Inge sova ännu!

det kommer inte att bli lätt att packa väskan.


Nu är deppan slut, ska fixa lite saker och sen åka hem till mathias för att sova. Imorgon är det praktik igen! Det var ju nästa tre veckor sedan jag var där sist nu. Aja Godnatt..


Jag bara älskar alla fina bilder som finns..

Jag sitter och kollar på alla fantastiska bilder på mig och mathias från i vintras när vi var i Thailand!
åååh jag vill bara framkalla alla och göra en tapet av dom i mitt rum! Jag har redan två fullproppade ramar med Thailandbilder och en massa andra fina kort. Men vill ha mycket mera! Förstå om min dator skulle krascha med alla miljontals kort som finns i den? då skulle ju jag gå under.. Men innan jag åker ska jag iallfall köpa en extern hårdisk så att jag kan tömma hela min dator så att allt finns kvar. OCH DÅ KAN JAG KNÄPPA 1000000 BILDER TILL I THAILAND :)










woho! endast 33 dagar kvar, sen blir det Thailand i 3 månader.


raugligkeaelrae.


Middagen var super god! Det blev plankstek, det var riktigt länge sedan jag åt det sist så det satt väldigt fint i magen. Sen blev det även lite god efterätt på det. Nu är jag hemma sitter och myser i soffan med en filt och väntar på att desperata hemmafruar ska börja, väldigt jobbigt bara att jag missade förra veckans avsnitt!

titta jag kan blogga!

Jag är så kass på att blogga nu, jag har typ även skrivit det i alla inlägg innan att jag ska skärpa mig, men men, ledsen att de är en sådan tråkig period. Egentligen har jag väldigt mycket att skriva om känner jag, men jag har ju fastnat i så många tv program som går om dagarna och kvällarna så jag inte riktigt hinner med känns det som! Ikväll ska jag i allafall ut och käka med farmor och farfar! Det ska bli jätte mysigt.. Dom ville bjuda ut mig eftersom jag missar deras guld bröllop när jag är i Thailand, då resten av släkten ska ut och äta god mat :) Så det blir en myskväll med dom. Sen ska jag hem och kolla på deppan och kanske BLOGGA lite till! Lägg ut lite bilder från dom två senaste helgerna.

Nej nu ska jag göra mig klar och ta en promenad till stan för att möta upp F&F.

RSS 2.0