Nu drar jag till Thailand.


Nu är det dags att fara!
Hoppas ni kommer ha det bra här hemma, för det kommer jag absolut att ha :)
Jag kommer nog blogga då och då, så håll koll här!:)
Kärlek från mig.


To take me anywhere in seconds


Favorites for life.


Här är alla underbara tjejer -lovis, som jag kommer sakna grymt mycket under mina 2 veckor i solen. 
I love you girls.

FÖRSTA UTEKVÄLLEN.


En vimmelbild från 18årskvällen inne på lobby.
Nu tar det väl ungefär 3 veckor innan det är dags att ge sig ut på nattlivet i Sverige igen.
Fredag den 13 Mars, Mikaela 19 år! DÅ KÖR VI :)

Postcards from far away










Här är en del ur boken som mormor har gjort till mig!:) Jag kan ju bara säga att hon är fantastisk!

She´s gone 2000 miles, it´s very far








 

Thailand 2006

Igår så packade jag den mesta tiden, fixade saker inför resan. Sen kom familjen jakobsson hit på en fika! Och vi kikade på gamla Thailand kort då vi sist var i Thailand med dom :) Det var riktigt roligt! Sen kom Malin och Mikaela förbi, så fikade vi lite och hade det trevligt. Sen åkte vi hem till Ida där alla tjejerna var :) Det var jätte mysigt, där var det ost och kex och ett glas vin för dom flesta. myspys.











Lite fina presenter som jag har fått idag


Jag skulle ju kunna berätta lite vad jag har fått idag.

En dator
En sjukligt snygg datorväska
Ett Eva Attling smycke
En Gitarr
En mini plattång
Pengar
En stor korglykta
Stora te koppar med fat
Fina vinglas
En bok
Armband
väska
lite kläder
Och sist men inte minst, En bok som mormor har gjort med en massa foton på mig! Det var hur fint som helst, hon är så himmla duktig! Med olika kollage från olika tillfällen. Jag ska visa er sen, men jag orkar inte hämta sladden till kameran nu, så det blir imorgon om jag får tid över.
Sen var det lite annat smått och gott:)
Godnatt på er.


Vilken härlig födelsedag man kan ha

Äntligen sitter jag ner och tar det lite lugnt! Har haft fullt hus här hela dagen känns det som. Jag är verkligen jätte nöjd med min födelsedag, jätte fina presenter och allt har helt enkelt varit super! Så nu är det bara gå och lägga sig om ett tag, eller så ska jag och mathias kika på en film innan vi somnar. För imorgon är det upp och börja packa allting. Känner mig lite smått stressad över det faktiskt. Så ska vi en vända på banken och fixa lite papper och så ska jag ge mathias lite pengar som vi ska föra in på hans konto. Sen kommer familjen Jakobsson hit och fikar lite. Så ska jag försöka hinna med och fika lite med tjejerna så jag får träffa dom en gång till innan jag åker :)
Tack så hemskt mycket till alla som gjorde min 18årsdag toppen!

sådär trött och söt som man alltid är på morgonen..











Min söta lilla prinsesskrona som tjejerna gav mig

















Kan visa flera senare för nu ska jag hjälpa till och göra sallad och tårta! :)


HIPP HIPP HURRA JAG FYLLER 18 ÅR IDAG

TACK SÅ JÄTTE MYCKET FÖR IGÅR TJEJER!:)
Jag hann aldrig krama om er alla ordentligt! Taack för allt jag är huuur nöjd som helst för allting:)
PUSSAR PÅ ER

Imorse vaknade man av en fin sång från mamma pappa och mathias! Lite ont i huvudet har jag väl från gårdagen, men det blev inte så farligt! Nu har jag fått mina presenter från mamma och pappa :) och jag fick en datoooor:) wihoo! och lite smått till resan :) Sen fick jag ett presentkort på kicks av Peter :) och min lilla gobit glömde min present i lägenheten igår natt när vi åkte hem, så jag får den lite senare idag! Sen kommer ju stora släkten  så då blir det partaj idag igen!
Jag ska bjuda på lite bilder från gårdagen senare, ska fixa lite med datorn nu :)
Puss

myskväll hos flickan grunning



Idag var jag i Gävle, växlade pengar med mathias, inhandlade en tshirt och ett linne :) Sen åkte jag hem till Lisa och tog det lugnt ett tag, sen kom Annsen och hämtade mig, så hämtade vi upp karro och sedan vidare till Ica för att inhandla lite.
Sen tillbaka till Lisa för att laga mat, Vi gjorde iordning en massa tacos och bara satt och åt och njöt. Och sen så har vi ätit en massa godis och pratat på. MYSKVÄLL :)
Imorgon ska vi UFtjejer vara i valbo klockan 10.
Sen är det hem och fixa!
PUSS GODNATT

Frihet skulle man kunna kalla det


Nu är provet klart! Det gick väl rätt bra tror jag? eftersom det känns som att hela klassen har svarat olika på alla frågor! haha, ja vi får helt enkelt se hur det går! Nu har jag mycket att göra. Ska till Gävle och växla pengar. Sen försöka hitta något fint att ha på mig imorgon:)
Skriver mera senare.
Pusss

NU ÄR DET DAGS FÖR HISTORIAPROVET.


Jag känner hur mer och mer hur nervös jag blir! Jag blir alltid det innan vi ska ha prov, även fast jag har pluggat rätt mycket. men nu måste jag läsa på det sista! Sen har vi sportlov! UNDERBART!
PUSS


Sista skolrycket imorgon, sen TAGGAR VI ALLT


Imorgon är det bara göra klart matten med bells, göra historia provet, lämna in svenska analysen till Malin. Sen är jag redo att andas och tänka hur resten av dom 3 underbara veckorna kommer att bli. Tråkigt bara att jag inte kan vara hemma med tjejerna och köra barrunda på Sandvikens heta ute ställen.. Det får vi ta när jag kommer hem ;) Men på Lördag ska vi ha trevligt i alla fall.
Goodnight and sleep well.

Crazy Inspiration..


:STYLE BUBBLE.

Här är alla cupcakes min mage är proppad med


Lets sing a little song for you lady


Nu kom jag hem från moster marie, som vi har firat, 44 år vilken härlig ålder må jag säga! Hon bjöd på varmsmörgåstårta,sallad och sen en massa fika bröd och tårta. Så på söndag är det jag som har hela stora släkten hemma för att fira min 18årsdag :) Pluggandet har inte gått särskilt bra idag, jag känner att jag verkligen har brist på sömn från igår natt. Jag är gudomligt trött. Så det bästa för mig är nog att gå och lägga mig nu. Får nog inte in så mycket mera i huvudet om första världskriget. Mamma är i full gång för sjunde kvällen irad! Hon ska nämligen på 80tals fest imorgon, och hon har provat alla möjliga outfits att ha på sig, men hon kan verkligen inte bestämma sig. men nu så får jag väl ta och styra upp det här och hjälpa henne :)
Kissandhugs.

imperialism nationalism


Läsa Läsa, fatta fatta?
Jag hoppas bara att det stannat kvar i huvudet tills imorgon...
Härligt vinterväder ute idag i alla fall. För er som kan utnyttja det med en härlig promenad!

Cass Bird, friends forever


Photographs by Cass Bird.


Nu ska jag och Isabelle jobba på med matteuppgiften så att vi blir klar innan lovet, sen är det träning till modevisning som gäller. Sen fort fort hem, plugga plugga plugga historia och sen hem till moster på kalas, fika och äta lite gott.
Jag längtar otroligt mycket till imorgon, då är allt inom skolan över. sen är det annan stress som kommer funnas i huvudet. Jag har ungefär sovit 3 timmar inatt. Är så stressad över allt, så det bara snurrar i huvudet på mig.
Puss

Absolut dags att krypa ner i min drömmarsäng..



Glömma plugget för ett tag och bara drömma om annat.
då säger jag Godnatt på er:)
Puss

och jag var 17 år ville inte va den som blev kvar




En tid står man och bakandet, och det kalas falskpotatiskaka :)


En liter kaffe blandat med en massa böcker..

Hela vardagsrumsbordet är utspritt med en massa papper från första världskriget.. brasan är tänd bakom ryggen på mig och tvn är avstängd! Det är faktiskt ganska mysigt. Så står mamma och poppar musik i köket och bakar till min födelsedag! Nyss har jag svept i mig världens största kopp med kaffe, det kan faktiskt behövas om alla dessa ord ska fastna i mitt huvud. Jag som gärna ville umgås med tjejerna idag, men det ser rätt mörkt ut på den fronten faktiskt.. Så jag längtar grymt till lördag då jag ska ha min lilla sweet eighteen middag!
Pussdå

Prov.Uf.Kalas.2år.Thailand

Nu har jag kommit hem från skolan till mathias, skulle behöva åka hem till vallhov för att plugga ordentligt! Känner mig rätt stressat inför provet och allt annat runt omkring mig, PROV,UF,KALAS,2år,THAILAND.. Jag får göra mitt bästa helt enkelt. Så har jag lovat mamma att jag ska hjälpa henne och baka. Så nu måste jag sätta igång!
Puss

Bloggning från Isabelle&Erika

Hallåhallå!
Mathilda var lite sugen på en "gästbloggning" från sina kära klasskamrater.
Vi sitter i skolan nu och snart börjar ÄNTLIGEN matten, wiho.
hela klassens favoritämne;)
Förhoppningsvis får vi tillbaka våra matteprov :)

Ps. Glöm inte att på söndag fyller Mathilda vuxen!
Och på tisdag åker negern till Thailand och bättrar på sin bränna,
vi är inte ett dugg avundsjuka:)..
Läraren har redan kommit så dags att stänga ner datorn nu innan det blir gnäll:)
På återseende när mattan är i Thailand?;)

/Isabelle & Erika
Länkarna blev vita...


Just nu kan jag inte göra annat än att drömma mig bort.



Thailand 24 februari
Föreberedelser:
Tvätta det jag ska ha med mig
Packa
Växla pengar
Köpa solkrämer
Ladda Ipoden med NY musik
Snälla kan ni hjälpa mig med några låttips?
Behöver verkligen fylla på den med nytt och fräscht! :)
PUSS

Första världskriget


Grymt intressant och spännande att läsa om. När man förstår vad man läser om och inte bara en massa land fram och tillbaka.

Dags att plugga historia

Nu ska jag slå igen locket på datorn och börja läsa lite historia medans vi har våran läxtid. Sen så ska vi göra förpackningar till våra strumpräddare. Eftersom det är försäljning som gäller i valbo på lördag.
Ett djuuupt suckande andetag, sen är det bara köra!
PUSS

090218

Hello!
Jag vet att jag är riktigt usel på att blogga nu, men det är bara för att jag har så mycket i skolan som måste bli klart innan jag åker och innan det blir lov! Igår så pluggade jag för det mesta, men sen på kvällen så kikade jag mathias och kalle på en film och åt lite godis. Jag kommer inte ihåg vad filmen hette, men det var sjukt hemsk och sorglig! Idag så ska jag försöka plugga historia väldigt mycket och BRA. inte ha tvn på samtidigt, för det funkar faktiskt inte..

En skapligt gammal bild som jag hittade på datorn här i skolan.. 2 sommrar sen.

Skoldagen 090217

Idag har vi endast historia i skolan igen, men nu får vi jobba lite självständigt inför provet. Så det känns väldigt skönt. Annars så ska jag bara plugga idag. men nu snart så ska vi äta lunch.
Jag som skulle luncha med mathias, MEN han vägrar ju vakna när jag ringer........


Bellsan och jag på the fashion show


haha onyåmagasinet har sina smakfulla delar! Som vi fick visa upp :)

090216

Idag har vi haft en dag i skolan med endast Historia från halv 10 till halv 4. Inte så grymt roligt faktiskt. Sen när jag kom hem har jag bara pluggat, har skrivit klart Svenska analysen. Och det känns hur bra som helst. Så nu slipper jag tänka på det. Måste ligga i ordentligt nu eftersom jag vill ju inte ta med mig en massa arbeten till Thailand.
Nu ska jag kika lite på tv och sen krypa ner och sova!


EN RIKTIGT DUKTIG TJEJ

Känner mig rejält duktig nu faktiskt,
Har gjort klar alla instuderingsfrågor till historian och börjat klura på analysen till svenskan. Veckan som kommer i skolan kommer ju absolut bli kaos för att vi har så mycket att göra. men men, nu ska jag krypa ner med baby och sov ända tills halv 9 eftersom vi börjar halv 10 imorgon :)
Godnatt på er

Egypten 08

090215

Idag hade vi match emot kais mora, vi förlorade med 3-1. Inte alls bra, våran chans att gå upp i div 1 minskas bara mer och mer.Just nu är jag helt död, vill bara mysa mer mig i soffan och kolla på en bra film, men jag vet att jag borde plugga en massa och göra instuderingsfrågor till historian. USCH. men men, sista rycket nu sen är det slappa i thailand som gäller..


Alla hjärtans dag

Hejsan!
Väldigt dålig uppdatering från min sida. Sorry, men har haft en massa annat inom skolan och så, Imorse fick jag i alla fall ett par solglasögon och chokladhjärtan av thias :) sen fick ja ett par trosor och en lotion av mamsi. Allt passande till utlandsresan, förutom chokladhjärtana som är slut vilken sekund som helst! Jag kan allvarligt inte fatta det, om mindre än två veckor så åker vi, och om 1 vecka fyller jag år! 

Nu ska jag  och mathias ta oss en promenad i det fina vädret, var grymt sugen att åka till kungsberg idag, men klockan har ju blivit lite mycket. Senare idag blir det bara en massa mys.

THAILAND ÄR BOKAT DEN 24/2!!

Wihoo vad glad jag är nuuuuuuuu :D
Nu har jag och mathias bokat thailand, han gjorde det idag under tiden jag tränade, så nu är jag helt uppe i varv! Förstår ni, 22 fyller jag 18 år, 23 har jag och mathias varit tillsammans 2 år, 24 sticker vi till thailand? GANSKA UNDERBART! Jag känner redan av resfebern, nu är det bara att börja packa väskan :)
kärlek från mig

Danielle Scutt’s Head Scarves


-Why wear one head scarf when you can wear tons?


Nu är det dags att krypa ner i sängen och sova lite, en ny praktikdag imorgon och en massa annat som händer.
Godnatt på er.

If there´s a soulmate for everyone

Hello there,
Idag har jag varit på H&M hela dagen som vanligt, och imorgon har jag också praktik, men en rolig sak är ju att då är Idis också kommer att vara där, wiho. Efter praktiken imorgon ska jag utnyttja min make up store sminking som egentligen var inbokad till den 21 februari, men då ska vi ha försäljning i valbo med uf företaget så då var jag tvungen att ändra på det, skönt att få lite smink i alla fall, det kan behövas nu faktiskt. Nu är det näst intill bestämt thailand den 24 februari! Idag efter praktiken har jag försökt pluggat lite matte, men det är ju nästan omöjligt, har läst igenom och försöker att fatta hur man räknar ut alla slags olika sanolikheter..




En bra dag på praktiken

Praktiken idag var faktiskt rolig, dagen gick i alla fall fort! Hoppas det blir en lika dag imorgon. Kom nyss hem från träningen, den var sjukt bra tjejer! Nu fortsätter vi så här så blir det super kul. Nu sitter jag här med mathias och dricker en kopp te och efter det blir det en varm dusch och sängen! Jag kan uppmana alla läsare om att det är 20% procent på en valfri vara på H&M den här veckan, så kom gärna in och handla lite av oss :)

Puss


Dags att sova, praktikdag imorgon

Hej Hej,
I helgen har jag inte haft någon tid eller ork till att blogga, så det blir kanske lite mera i veckan om jag får tid till det, har varit på 50års kalas och bara tagit det lugnt, idag spelade jag match och vi vann med 9-4 emot insjön.
Jag och mathias har nyss kikat klart på wild child :) Den var i alla fall bra, tycker jag!
Puss Godnatt
'

Fredag kväll i BOÄNGE

Just nu sitter jag i Sandvikens ände känns det som, alltså hemma hos kickan i Boänge, Vi har nyss lagat en massa god wook, Så nu är vi grymt mätta och belåtna. Om ett tag ska vi väl åka hem till mathias och spela lite spel med han och grabbarna. Nu jävlar kickan ska vi visa dom att vi är bra på "med andra ord":)

mördarschema i skolan..

Våra dagar är helt otroligt långa.
Nu ska vi ha hisoria, sen engelska sen matte och SEN idrott..
HEJDÅ

kvällen blev inte som jag tänkte..

Kom hem från träningen NU. Skulle egentligen bara gå ner och heja och visa upp mig, sen skulle jag gå hem igen, men det blev ju krismöte och en massa prat som skulle tas upp i slutet av träningen, och jag som är så nyfiken var ju tvungen att stanna för att höra vad vi skulle prata om. Stackars mathias hade laddad upp med en film och lite godis här hemma, men nu blir det inget med det, ska hoppa in i duschen och sen sova.
Puss Godnatt

En väldigt lång dag i skolan..

För ungefär 20 minuter kom jag hem ifrån skolan, fattar ni 20 MINUTER SEN! Jag har varit i skolan i mer än 9 timmar idag, vårat schema ser ut så, så vad ska man göra. Nu håller jag i alla fall på att koka lite ris, och snart kommer mathias hem med det vi ska äta till, Maud hade nämligen gjort lite mat till oss :) Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det, men det är kött i väldigt god sås, sen har man ris och en god sallad till. Nu har tio stycken staytogether förpackningar ligger här på bordet som jag ska sälja! Dom blev väldigt fina.


Favorit bild från Egypten, men varför den hamnade upponer vet jag inte?
Nu är det mat iallfall :)
PUSS

Vinnaren träder fram i GÄVLE PÅ FREDAG

Förstår ni att Veronica Maggio ska spela i Gävle på fredag, och självklart ska det var a18årsgräns.. Kunde dom inte ha väntat i 3 veckor så att jag kunde ha fått gått!! Just nu sitter jag i skolan, har haft matte för ungefär 2 minuter sen! Resten av eftermiddagen ska vi arbeta med UF. Jag är väldigt irriterad och arg på det just nu. Vi får ju knappt någon tid till att jobba med det, så är det 1000 saker och arbeten inom det som ska vara klart! GRRRRRRRRRRRR.. Frida lytter här min bordskamrat sitter och försöker övertala mig att vi ska åka till Gävle för att shoppa. Grymt sugeeen är jag, men jag ska nog avstå. Vi fick våran mat ersättning på 750 kronor igår, så det var ju inte helt fel!

Ett stort + till den här tjejen


Godnatt säger mathildapet.blogg.se

Nu  ska jag gå och lägga mig och försöka somna i hyffsat tid för en gångs skull, kommer bli rätt svårt eftersom jag har halvsovit hela dagen idag. Jag måste iallfall gå till skolan imorgon, mina klasskamrater få stå ut med att jag kommer hosta och snora lite :) Eftersom vi går 08:00 till 17:00 med samanlagt 50 minuters rast under en hel dag! Så kan jag lova er att man missar grymt mycket på att vara borta en dag från skolan. För ungefär 20 minuter sen så försvann alla våra kanaler på tvn, och dom vill inte komma tillbaka, väldigt märkligt lär jag då säga.
Godnatt på er!


 bilder från dagens kreativa tid, det är inte lätt och vara sjuk och ensam hemma då måste man göra någonting.

the twins can always make it


Ordning och reda.. till en del i alla fall



Lite struktur har jag fått i en av gaderoberna nu! Men det är mycket jobb kvar innan det blir bra. Ikväll är det dags för top model igen, jag åt faktiskt aldrig några fiskpinnar och spenat, pappa kommer hem runt halv nio och då skulle vi äta någonting annat istället :) Tack gode gud för det! Ikväll kanske jag och mamma ska beställa lite från H&M. Jag har faktiskt hittat rätt mycket fint som skulle passa väldigt bra till våren, och till Thailand ;) Det är nog bestämt nu iallafall, att vi åker i April. Det känns lite stressat att åka nu om 3 veckor, så fyller jag år och det händer mycket inom skolan. Så det är nog det bästa alternativet för oss.

this is some of my fantastic friends



Fiskpinnar och spenat ingen drömrätt precis..


Sitter och snackar med kickan i telefonen för tillfället, hon berättar just nu om sin sladdning med cykeln och vad dom gör på sina svenska C lektioner där dom brukar leka viskleken och någon slags lekar med lappar? Ja det verkar vara rätt roligt! Nu ska jag gå och hjälpa mamma med maten. fiskpinnar och spenat? USCH!

Känner att jag har varit väldigt kreativ



Som nu ser har jag skapat mig en ny header, var rätt trött på den gamla texten bara. Så nu blir det lite färggladare när ni kikar in här! Idag har jag varit ensam hela dagen, det är aldrig någon som vill komma hem, det är så sinnes sjukt tråkigt att vara sjuk! Vet inte riktigt vad jag ska ta  mig till nu, har ingenting att göra, så börjar jag bli hungrig men har ingen ork till att laga mat. Det skulle vara så gott med en sallad från ica nu, hoppas någon snäll person kommer hit med en snart.

Härliga Sundsvall och gatufesten 06









wihoo första insparken











haha nog kan man ha riktigt roligt när man sitter och kollar på gamla bilder från en gammal dator! Det är ju helt fantastiskt roligt!

Brandy vs Pink på Mtv..



Godmorgon!
Nu ligger jag i soffan och kollar på Mtv och bläddrar i tidningar. Dom visar bara en massa musikvideos med Brandy och Pink, och det är ju helt okej faktiskt! Ska snart ta och äta lite lunch och sen ska jag vara en duktig tjej och börja läsa på min svenska bok. Dagarna går ju så himmla fort fram och snart ska den vara utläst så det är lika bra att börja. Jag gör ju inte så mycket nytta av att bara ligga här framför tvn och datorn.

top model season 11


Tänk att det har hållt på i 11 säsonger? och jag tycker fortfarande att det är lika roligt att kolla på. Just nu skulle det inte sitta fel med en skålglass med fruktsallad, eller kanske en chokladmilkshake. Något av det kanske jag ska ta mig ork att göra, trots att jag har lagat kvällsmat idag! Jag känner mig kreaktiv och vill träna, det säger huvudet medans kroppen säger gosa ner dig i soffan och ät en massa glass och drick té. Det är vad jag borde göra och det jag förmodligen kommer att göra. Det som är bäst för mig just nu helt enkelt!
Puss

Permanent Vacation Collection - spring 09







http://www.permanentvacation.se


Följ mig via bloglovin

Just för tillfället ligger jag och kikar på the Hills. Ska snart gå och börja göra i ordning lite mat till mig och mamma, hon är och tränar så jag hoppas hon uppskattar det när hon kommer hem. Om 19 dagar fyller jag 18, wiho men som sagt vi får se om jag är i Thailand då eller om jag är hemma och firar det.

Denise Grunstein, I love her work




Har nyss kollat på lite gossip girl och nu kom mamsen hem med en påse halstabletter åt mig. Så nu är det bara att börja bli frisk. Under dagen har jag inte rört mig en centimeter från soffan, mathias har serverat mig lite kaffe och en mockaruta, sen har jag bara varit i min egna värld framför datorn med en massa serier.
Kiss and hugs


Godkväll på er

Ikväll har jag tillbringat en massa timmar framför datorn och bara letat Thailandresor, har nog hittat våran resa nu;) Jag är grymt taggad nu och mathias ännu mera. blev ingen träning idag eftersom jag inte känner mig så pigg, halsen blir bara värre och värre, så vi får se om jag orkar ta mig till praktiken imorgon. Jag var ju duktig och åkte dit idag trots att jag inte mår så bra, snöt mig kanske var 10onde minut,hostade och nyste i all ära.

Söndagkväll, alltid lika mysig

Sitter och kikar på beck med mathias och pappa, men snart är det dags att gå och lägga sig. Jag har fått världens hosta och är jätte förkyld, inge vidare alls! Så jag får hoppas att jag känner mig bättre imorgon så jag kan gå till praktiken. Jag känner att jag inte har sådan stor fantasi just nu vad jag ska skriva om, så jag säger godnatt!

fiesta fiesta fiesta del 2










fiesta fiesta fiesta fiesta

Gårdagen hemma hos friday blev mycket lyckad, det tråkiga är bara att vi sandvikentjejer har en tid att passa, alltså kvart över 2 bussen. Annars hade festen fortsatt in på småtimmarna. Det var riktigt rolig kväll iallafall :) många härliga bilder knäpptes under kvällen som jag tänkte dela med mig av! Just nu sitter jag i soffan under filten och hostar och snorar ordentligt. Usch, jag orkar inte bli sjuk. Hoppas att det blir bättre snart.
















RSS 2.0