godkväll.


Idag har jag varit i skolan, sen jobbat till klockan sex. Det gick bra! När jag kom hem hade mathias gjort iordning spagetti och köttfärsås! Väldans gott :) Sen har jag hunnit med och slumrat en stund och nu ska jag ta mig en promenad hem till nathis för att kika på idol med tjejerna :)


morning.


Nu sitter jag i skolan och ska snart ha matte C.
Imorse när jag vakande var det frost ute, nu börjar kylan att komma hit.
Nu börjar vi snart!

nosis.


Godnattis jag ska försöka komma på något intressant att skriva om imorgon, min blogg består just nu bara av en massa bilder. men jag gillar det.
puss

legs.


Tjejerna åkte hem nyss och om ett tag ska jag kolla vilka som går vidare i idol :)
Imorgon är det skola som gäller och sedan så ska jag jobba på eftermiddagen.
Nu ska jag snart sova tror jag, känner mig rätt trött och skulle behöva några extra timmar sömn egentligen.

idolkväll.

Nu är det snart dags för idol, popcorn och lättdryck! Like usual.


summer 06


Underbart! Grymt rolig sommar med ett sjukt bra gäng :)

torsdagpromoe.



HOLA



Jag är sjukt hungrig!! Har suttit vid min gamla dator nu och kikat på en massa bilder, det är såååå roligt :)
Ikväll blir det idol mys med tjejerna, lenfis är hemma från stockholm också! Kul och få träffa henne!


dayssss.


Nu sitter jag och kickan och myser och har nyss druckit lite te och kikat på idol! Igår var jag och mathias i Uppsala och shoppade lite och åt gott :) Det var också jätte mysigt! Annars idag har jag haft praktik som vanligt, sysslat med lite olika saker. Jag känner mig rätt trött och funderar på att skicka hem mikaela, hon kan inte få vara med mig 24/7 alla dagar i veckan......

Imorgon är det Juggefest som gäller!
Det ska bli roligt, men det blir väl huffsat lungt eftersom jag har praktik på fredag också :)

alaa weekend.


Den här helgen har varit otroligt lugn. I fredags var jag bara hemma med mathias och hade det mysigt. Igår vad jag med kickan vi hitta väl på lite olika saker, åkte lite bil och hade oss. Idag har jag bara tagit det lugnt, ska nog ta mig en promenad om en stund, det är ju så härligt väder. Jag känner iallfall mig mycket piggare idag, är fortfarande lite förkyld men annars är det bra!


snorig, svar ja.


Jag har allvarligt fått skavsår i näsan, så jävla ont gör det att snyta sig nu efter man har gjort det 2000303 gånger.Jag känner mig iallfall lite piggare idag. Så ikväll får jag iallfall vara med mathias, vi ska kolla på en film och äta tacopizza.Även fast jag har kollat på typ 3000 filmer och serier dom här dagarna. Men det ska bli mysigt iallfall.

Min mamma bara ÄLSKAR chanel.


Nu är det dags och göra kväller! krypa ner och sova sig frisk.
Godnattis.


Te mys och idol.


Myser i soffan med lite te och mackor och kollar på Idol. Jag tycker så synd om mig själv bara för att jag är så sjuk, så jag skulle verkligen behöva den där killen mathias här nu, så att han skulle kunna få krama på mig lite :)
Men jag får nog vänta tills imorgon innan jag får se honom.

thaimathilda.






antuice


serier,

Nu sitter jag och kollar på life of ryan och kikar igenom alla bilder från Thailand. I Miss it.
Men nu är det mindre än 3 månader tills vi åker. Det är helt sjuuuuuuuuuukt!
Jag tänkte faktiskt slänga upp en massa härliga thailandkort snart. Kan ju vara härligt och kika på nu när det börjar bli lite kyligt ute och så.

39 graders feber.

Natten har inte varit en skönhetssömn precis. Vaknade vid fyra tiden av att jag höll på frysa ihjäl. Och det var omöjligt att somna om även fast jag hade två täcken och filt på mig. Jag var vaken enda tills jag hörde mamma kliva upp. Så då gick jag ner och la mig i deras säng när dom åkte till jobbet. Så tog jag tempern och det visade sig att jag hade 39 graders feber.
Nu har jag iallfall förflyttat mig från sängen till soffan, ska snart göra iordning lite nyponsoppa och någon macka.

Goodnight.


Huvudvärken blir bara värre, så det är lika bra att proppa i mig ipren och gå och lägga mig.
Imorgon har jag ännu en dag i soffan tillsammans med filmen dumpa honom och the city!
Så nu ska jag väl säga Godnatt.

I D O L .


Sitter i soffan och kikar på Idol med mamsi, det är alltid lika mysigt såhär på vardagskvällarna! Jag blir hemma imorgon också, måste vila upp mig och bli frisk! Och så drar ett gäng brudar i klassen på kryssning imorgon! Jag ångrar lite att jag inte hänger med, dom kommer säkert ha så jäklans roligt. Eftersom att det var riktigt många bra artister som skulle vara där och spela också! Men eftersom jag är sjuk nu så hade det endå inte varit så bra om jag hade åkt.

Jag har även hunnit med och fixat till bloggen idag, ska ordna lite till imorgon.
vad tycks?


sjukstuga.

Hela gårdagen efter skolan och hela dagen idag har jag legat held död i soffan och haft feber. Det är jätte jobbigt, jag har iallfall hunnit med att kolla på hela säsong fyra av the hills. Och senare tänkte jag börja ge mig in och kolla på the city. Men först ska jag kolla på top model 4. Sen har mathias varit snäll och hyrt en film till mig som jag också ska glo på.

En riktigt rolig sak som hänt idag är att KICKAN HAR TAGIT KÖRKORT :)

morning

Sitter i skolan nu och väntar på att vi ska börja med matten. Den börjar kvart övet.
Annars idag känner jag mig lite NERVÖS.
Ni får förmodligen veta varför ikväll.
Jag börjar få ont i halsen igen också. drygt drygt.

lights. 22:54


Ligger i sängen och ska sova snart, imorgon är det skola som gäller sen så ska jag göra något spännande.. kanske avslöjar det imorgon ;) Nu måste jag iallfall sova.
godnatt.

söndag 20:42

Helgen har varit väldigt bra! igår firade vi nathis som äntligen också blivit 18 år! Det var tacos, dricka, musik och mycket dans! En riktigt bra kväll. Jag och kickan somnade in runt fyra inatt och vaknade halv 2 ! Vi fick våra sömntimmar iallfall :)
Nu kollar jag på ensam mamma söker med mamsi. Ska nog ta ett bad och sedan kolla på film med mathias :)


Torsdag 100909

Är hemma i lägenheten efter en långdag..
Har haft praktik och sedan haft en mysig kväll hemma hos idis. Nu är jag hos mathias och vi ska kika på en film innan vi somnar, praktik 08:00 imorgon! Vi har fått in många fina plagg på Cubus nu. Så det är roligt :)

Ta vara på allt!
Pussgodnatt.

sunnyday 090909


Är hemma i vallhov och börjar bli grymt taggad inför fotbollmatchen Sverige-Malta som börjar om ett tag!
Skulle behöva lite mat i magen innan dess men det verkar inte vara någon som vill komma hem och göra mig sällskap, jag undrar vad familjen har tagit vägen! Idag provade vi våra studentmössor. Jippyyyy i år är det våran tur.
Nu ska jag gå ner och fixa någon slags mat.

HEJA SVERIGE!

TISDAG 080909

Idag har jag varit i skolan och typ inte gjort någonting? jobbat lite med projektarbete och matte. Kollat resor med kurvis, fytusan vad dom är billiga nu alltså. SÅ JÄVLA SUGEN OCH BESTÄLLA. Men eftersom jag ska bli borta i 3 månader så är det dumt att kasta iväg pengar på en vecka nu.. MEN JAG VILL.

Ikväll har jag myst hemma först med kerran, vi färgade håret och åt kanon god thaimat med mamma och pappa. Sen kom Malin ange och krillan så då kikade vi på Idol och sen andra avenyn. En kanon mysig kväll. Nu är mathias här också.
Klockan rusar iväg ska upp till praktiken imorgon, men blir bara där ett kort tag för sen ska jag till skolan och prova ut STUDENTMÖSSAN! sjukt sjukt sjukt..


skolan.

Nu sitter jag i skolan, väldigt hungrig och trött. Jag och bellsan har nyss kämpat oss igenom en massa i tal i matematiken. Nu har vi inte lektion förän vid halv 1. Men vi ska jobba själva på samhällskunskapen. Så har endå en massa jobb att göra.  

GRATTIS NATHALIE 18 ÅR

Nu är jag hemma och ska hoppa i säng. Upp till skolan imorgonbitti! Matte C kvart över åtta! YES VAD TAGGAD JAG ÄR. Filmen var riktigt bra iallafall, roligt! Så den är värd att se. Vi fick lite godis och sådant till också! Riktigt mysigt var det. Vi fick dock vänta på bussen i 45 minuter innan vi kunde åka hem.

Klockan är över 12, så nu har våran nathis äntligen fyllt 18 härliga år.
Härligt!

kissandhugs
godnight

förhandsvisning av Prinssesa


Ikväll tar jag med mig kickan på förhansvisningen av filmen Prinssesa, hade turen och stötte på Hasse chefen på H&M i Gävle, så frågade han mig om jag var sugen och se den filmen för han hade tydligen några biljetter över. Så fick jag två av honom! Väldigt snällt.. Så det ska bli riktigt mysigt! Spontant och roligt sådär. Den börjar klockan nio. Så nu ska jag ta mig en dusch och fräscha till mig lite.

blogawards 09, vad sägs om lite skärpning på bloggen

Den 17 oktober smäller det.
Jag har fått en inbjudan till blogawards 09! Så snart ramlar det in ett inbjudningskort i brevlådan.
GRYMT ROLIGT! Eftersom det ska vara mycket maffigare och bättre än förra året! Så nu har jag funderat på lite skäprning här på bloggen, skriva lite mera och vara lite mer engagerad.

Igår så blev det utgång iallfall, jag och kickan började hemma hos henne i Boänge och sen tog vi oss en härlig promenad i våra klackar till anna som bor i Östanå. Där det var party för fullt ös. Sen drog vi oss vidare till Lobby. Sjukt lyckad kväll iallfall. Hade otroligt roligt. Imorgon är det skola som gäller. och på tisdag! Sen så har jag praktik på cubus i valbo onsdag,torsdag,fredag! 
Nu ska jag mysa ner mig bredvid mathias och sen sova.

kissandhugs  

PARTY FULL FART I BOÄNGE


1 september


alltså jag fattar inte, det är ju bara en massa bra tvprogram och serier på tvn nu på dagarna, dom kanske borde tänka på att visa lite på kvällarna också när man har tid att kolla! Men idag hade jag ju tur eftersom jag inte haft så mycket för mig efter skolan. Ikväll ska jag väl kolla på lite innebandy sen sova, och upp för en praktik dag imorgonbitti! 

RSS 2.0