Goodnight.


matteprov imorgonbitti, jag hoppas det går bra alltså.
Slingad och klar för att sova nu iallfall,
Goodnight.

Dags att fräscha upp håret.


Ikväll ska mamsen kleta på några slingor så det blir lite ljust och fräscht.  Jag har aldrig använd den  här hårfärgen förr, så vi får hoppas att det blir bra. Idag åkte bror min till thailand. Jag är grymt avundsjuk, men men, jag har ju haft min resa redan, även fast det känns som det var typ 1årsedan.

Monterbygge staytogether UF





Några bilder från dagens arbete, jag och simone tapetserade och kurvan målade väggen vit, sen satt vi igång med loggan. Nu ska jag ta och plugga lite matte eftersom vi har ett sjukt krångligt prov imorgon som jag inte riktigt fattar mig på.


söndagens mysigheter.





Vad ska man säga,
Kommer väl gå upp 10 kilo efter den här dagen. Men det har iallfall varit riktigt mysigt, jag och mathias tog först ett bad, sen bjöd mor&far på god mat, Efter det kollade vi på taken, som vi redan har sett en gång! men den är ju sjukt bra, så vi kollade på den med mamma och pappa också, Helgen har varit bra, synd att vi förlorade dmfinalen igår. Imorgon är det bara att dra på sig målarkläderna för då ska vi fixa våran monter till UFmässan.
Nu är det dags att sova.
Kissandgoodnight.

Lördag 28 mars





myspys fredagkväll.


Jag och gubben min har idag hälsat på farmor och farfar på en fika. Sen åkte vi in till valbo en sväng. Köpte en klänning som jag tänkte ha imorgon då det blir utgång :) Sen åkte vi till hemmakväll och hyrde en film och köpte lite gott! Sen köpte vi även med oss en pizza hem och delade på, fytusan vad vi är onyttiga, men imorgon är det match iallfall så får springa av mig lite grann, sen får jag ta tag i träningen ordentligt. Nu kikar på på lets dance, men vi ska väl ta och sätta på filmen. 
Pussdå
 

Några foton från ufmiddagen.





Våren är på väg.


 Nu är våren äntligen på väg. och det känns underbart. men det skulle inte ha varit helt fel om våren ville komma imorgon.

Jag drömmer mig tillbaka.









Sist men inte minst, våran kompis Nils.

Låt mig återvända till något bättre.


Jag vill tillbaka på en gåååååååååång!
Jag saknar det så sjukt mycket, hur roligt har man egentligen i ett detta land som jag bor i nu?
Finns ingenting att göra.
Brorsan sticker på måndag. FYFAN VAD JAG ÄR AVUNDSJUK.

pratar.

Har käkat lite med la famila för någon timme sedan. Nu har jag pluggat lite matte och försökt fatta mig lite bättre på alla dessa x och y talen. Nu snackar jag med kickan.....

hunger, hunger.

 Jag är jätte hungrig! Väntar på mamsen som tur jobbade över lite idag så att jag kan åka med henne hem, eftersom jag slutar skolan nu. Jag och Erika har suttit i skolan och fixat lite med en massa små saker som ska göras innan mässan med UF företaget. Medans Simone,Isabelle och kurvan har sprungit omkring och letat dom som kan sponsra oss med tapeter och golv till våran monter. När jag kommer hem så ska jag äta god mat med famlijen, till och med sebban är hemma och hälsar på ikväll :)

wiewie.


Sitter i skolan med isble och bestämmer lite om hur våran monter ska se ut. Det är väldigt mycket att planera så det är synd att vi sitter ensamma här inne!??! vaart är gruppen?!  men men senare idag ska jag bara åka hem och plugga lite matte, ta det lugnt. Sen i helgen då händer det grejer!

19:38 tisdag 24/3

Idag har vi som ska vara med på trainee treornas modevisning blivit klippta på frisörskolan, jag toppade mig bara. Kändes bra iallfall. sen blev det en runda på stan med kickan, vi köpte båda ett par skor och inget mera. Jag och mathias käkade nyss lite tacos, sjukt gott:) Imorgon är det praktik igen sen hem och jobba nån timme och sen träning! Och efter det är jag nog skapligt trött.


Grattis Antonio silverado.


Seventeen years old today!
Kom hem från praktiken för ett tag sedan, hunnit med ett samtal med kickan och snart är det mat och sen träning. Imorgon ska vi klippa oss inför modevisningen. Inte så roligt, men det behövs. mitt hår är rejält slitet! Sen efter det blir det en runda på stan med kickan iallfall.

Lobby nightclub








Några få bilder från igår. det blev aldrig att jag knäppte några innan vi gick ut! Synd det, har nyss ätit kanon god mat nu blir det en dusch sen mys och film :) Imorgon är det praktik som gäller. Hoppas du blev nöjd med klockan anton! :)
Kissandhugs.

Lördag 22 mars

Hello gårdagen var helt okej! Det började med att jag följde med mamma och pappa en stund på 40års fest hos grannen där jag fick i mig lite mat och någon drink. Sen åkte jag hem till anton där det var han och en massa tjejer :) Sen åkte vi till ns där jag sen träffa upp tjejerna för att gå ut på krogen, fick dansa loss ordentligt så det var det värt! Nu väntar jag på att mamma ska hämta mig hos mathias, sen ska vi åka hem till Anton och fika lite eftersom han fyller år imorgon jippiie :) Sen ska jag åka hem till mathias igen och kramas,äta god mat och kolla på en film :)

KVÄLLEN.

Jävlar vad härligt det är med vårsolen. Varit en sväng i Valbo idag, handlat en kjol och ett linne tills ikväll,
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer har massa saker att fixa, ska äta lite nu sen ska vi grilla ikväll:)myspys.

Världens godaste sallad.


Kommer ifrån Ica i björksätra, helt otroligt va!
Sitter och käkar den nu, Snälla lisa kommer och hämtar upp mig om runt en timme. Sen äre match som gäller,
Inte för jag tror jag kommer få spela så mycket eftersom jag har varit borta ett tag, men det ska bli roligt iallfall. Sen ikväll får vi se om jag bara åker hem och tar det lugnt eller om jag hittar på något.

ALBA-GGIK

Ikväll är det match som gäller.
Vi får då se hur det går.
:)


myspys hemma hela dagen.


Mer än så här har jag nog inte gjort idag, kikat på lite serier på tvn och klickat omkring på datorn. Nu ska jag ta mig en varm dusch och sen gå och lägga mig tänkte jag. Imorgon är det fredag, wihoo. Då jag har match så får vi se vad som händer senare på kvällen.
Kissandhugs.
Goodnight.

Kärlek är underbart.


Foto:Sony A100

Oväder på ingång över Phuket.


Foto: Sony A100

Balkongbild.


Foto: sony A100

Underbar värme underbart land underbart vatten.



tre solstolar.


Foto:Sony A100

Galet värre.


Det blev inge köra idag! Det blev så sent, så kändes det lite jobbigt när det är mörkt ute. Så nu har jag bokat in lördag och söndag med pappa, då ska vi ut en sväng. Jag som hade tänkt att plugga idag eftersom vi fick sluta tidigt, men har det hänt? Nope. Inte en bok jag har öppnat, grymt besviken på mig själv. men jag har ingen ork eller lust till det.

Dags att ut och köra.


Ungfär om 10 minuter kommer pappsen hem så då ska vi ut och rulla med bilen. Det är sjukt att det redan är fredag imorgon, det går så fort. Idag har jag varit hemma från Thailand i en vecka, usch vad fort tiden går. Jag vill bara åka tillbaka!

Gårdagen.











Ett litet ihop plock:)
Trevligt var det iallfall. Nu är jag hur hungrig som helst, och jag vill ha tacos! Jag undrar bara varför inte isabelle ringer och bjuder dit mig på det? konstigt...
Nu sitter jag och kikar på the hills, lika bra som vanligt.
Puss

Carolina Gynning, Niclas Brunzell.


Solsken i vår lilla vik.

Nu sitter jag i skolan rätt trött sådär idag faktiskt! Död rättare sagt, Uf middagen var trevlig, tjejerna fick tredje pris Miss Sjal. Sen fick våran kära kurvan stependium för bästa entreprenör. Riktigt roligt! Sen gick vi ut ett gäng på steel town och sen vidare till khamra lounge. Trevlig kväll med kareoke och quiz. Ikväll ska jag ut och köra, måsta ta tag i körkoret nu känner jag. Lägger ut lite bilder från gårdagen senare när jag kommer hem,
Puss

Winners.


Vilken vårdag Sverige bjuder på.


Man bara känner hur det börjar lukta vår ute. Den varma vårsolen lyser och värmer. Kom hem från praktiken nu, ska göra mig klar till kvällen. men har ingen aning om vad jag ska ha på mig, så det är lite drygt. ska ta och gå in i duschen snart och sen försöka hitta nått att ha på sig.
Puss

Thai cupcakes gosaker.



XIII.


Tråkigt att Saik förlorade, men det var ju nära!
Nu kollar jag och mathias på filmen XII, har inte hunnit blivit så insatt ännu, så jag lär kolla vidare nu. Imorgon är det praktik som gäller och sen Ufmiddag på kvällen på folketshus. Sen kanske utgång på kharma. Vi får se hur det blir. Nu blir det lite ost och kex och film. Kissandhugs.


Vardagslyx.




Nu är jag hemma från praktiken, dagen har gått fort eftersom jag har haft mycket att göra. Vi håller på att flytta om alla varorna på kosmetik så full fart har det varit idag! Så har jag hunnit med och shoppat lite nytt på lunchen och rasten, igår köpte jag dom nya jeansleggingsen, det enda jag inte gillar med dom att det inte var några fickor. men men, sen idag köpte jag leggingsen och mascaran.  Blev pålurad en dior av  hon som jobbade på kicks, men det kändes bra efter jag hade köpt den, kändes lite lyxligt, så då blir man glad även fast det blir inte onödiga pengar. Nu väntar jag på mathias som kommer när som helst, ska äta lite mat och sen blir det bandy med ost och kex. Ska kika lite i matteboken tänkte jag också.

Ett + till Nathalie Ringwall idag också för att hon har varit en super bra tjej :)

A really Sunny day in Thai.


Nu måste jag ta och sova tror jag, börjar bli riktigt trött. Så lär jag orka upp imorgon till bussen, ganska jobbígt!
Jag vill bara åka tillbaka till solen och ha det underbart med mathias..
Världens mysigaste resa var det iallfall.
Godnatt

do you think i love the sun?.


It´s nice with some exercise


Nu har jag fått sprungit av mig lite på träningen det kändes bra! har match på fredag emot ggik, DMfinal i dm tror jag det var? Sitter och käkar lite salta pastiller och dricker bubbelvatten, men nu in i duschen!

I miss I miss.


19:14 måndag 16 mars

Praktikdagen idag gick rätt fort och var bra. Jag är på kosmetik istället för divided, det gillar jag. Gjorde om lite bord och fick fram fokusvarorna. Köpte även ett par nya jeansleggnings. Kan verkligen behövas. Imorgon måste jag köpa en mascara också, tar nog samma som jag hade tidigare den gula maxfactor. Kanon bra. Om ett tag har jag träning, Det var ju som sagt nästan en månad sen jag tränade eftersom jag har varit borta. Illa det faktiskt :)



http://www.iro-iro.co

H&M måndag,tisdag,onsdag.

Imorgon är det dags för praktik igen!
Och nu har jag förflyttats upp till Divided och kosmetik så det ska bli riktigt roligt. Är väldigt proppmätt nu. Väntar på att världens godaste fiskgryta ska bli klar som mamma håller på att göra, som jag ska ha med mig till matlåda imorgon på praktiken.
Jag slänger in några flera bilder innan jag ska gå och packa ihop mina saker.
Puss






Nu blir det tacos med la familia.

Det ska bli gryyymt gott!
Så ska gå in i köket och hjälpa till med alla dessa dryga grönsaker som ska fixas.
Sen kan det bli en bra film med baby och bara myspys.

Lite shopping från Thailand.


Kharma lounge fredags.


Det var en trevlig kväll!
Ska hämta kameran hos brorsan sen så kan jag lägga upp några flera bilder.
För tillfället har jag tagit en paus ifrån historian. Har några frågor kvar men som jag inte fattar, så får väl försöka igen eller spara dom tills jag kommer till skolan. Ikväll ska vi äta tacos här hemma, det ska bli riktigt mysigt så kanske det blir någon film eller så.

Thailand phi phi beach party













MTV BREAKFASTCLUB.

Har precis klivit upp ur sängen, sitter och käkar frukost och kollar på mtv. Ångrar lite att jag inte följde med mamma på en promenad eftersom det är så fint väder idag! Men jag har ganska mycket att göra, har lite plugg och sånt. Så tänkte jag visa lite mera thailandbilder senare, men ska lägga in bilderna från mathias kamera nu på datorn, så sen så.
I fredags blev det utgång, var ett gäng i brorsans lägnehet innan och det var riktigt trevligt, igår firade vi kickan som fyllde 19 i fredags, var hembjuden till henne på middag, så vi tog det lugnt där kollade på melodifestivalen och myste alla tillsammans.

Snyggt vit i hårbotten :)


Some pictures

Tänkte lägga ut någon bild innan jag dör av trötthet. Har sådan huvudvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen, sömn sömn sömn behöver min kropp nu. Broder och mathias har varit så duktiga och lagat pasta gratäng här hemma medans jag bara har legat helt död i soffan. Så nu väntar vi bara på att moder ska komma hem från frissan. Då blir det käk och sen SOVA för min del. Synd bara att inte pappsen kunde vara hemma nu, han jobbar dygn. men fick iallfall krama om honom imorse och säga hej :)












Nu ska jag överlåta datorn till mamma så hon ska få kolla igenom alla miljoner kort :)
Godnatt jag ska ge er mera när jag orkar! I Promise.
Kissandgoodnight



Home sweet home

Back in buissnes.
Kom hem för 3 timmar sen ungefär.
Sitter i skolan med tjejerna och pratar och berättar lite om resan.
Ja ni, nu kommer det bli fart pa bloggen igen.
Just för tillfället är jag riktigt trött, skulle egentligen gått och lagt mig när jag kom hem men det var ju lite roligt att träffa alla här också!
PUSS

I LOVE THAILAND.





Nagra foton fran phi phi,
tillbaka pa karon nu, har varit och shoppas loss idag. Kalas nojd ar jag med allt jag har kopt, bara att jag fick en 38 och 39a, pa ett par sandaler, det markte jag nu nar jag kom hem!! as dryyygt. men men haha dom kostade 30 kronor.
Pengarna borjar ta slut snart handlade kanske lite val mycket idag. Nu ska vi bara slappa och bli negrer dom sista dagarna.. See you later.
Kissandhugs

phi phi island

Hello Sweden.
Idag kom vi fram till phi phi, det ar hur underbaaaaaaaaaart som helst! Sa himla fint har. Vi kommer att stanna har i 3 natter, sen drar vi hem till karon igen. Har pa phi phi finns verkligen allt, bra shopping mycket restauranger och ett javla partystalle! Varre an Bulgarien och Magaluf tillsammans har vi fatt hora! Sa imorgon ska vi se vad det har stallet gar for :)
Ikvall har vi bara tagit de lugnt, klockan ar halv 11 pa kvallen, jag har fatt shoppat 2 klanningar som jag ar kanon nojd med!! Lite dyrare an den andra, men det har var i butiker, sa det var bra iallafall. En vecka kvar idag, tiden gar for fort! :(

Har har vi Maya bay dar dom spelade in The beach filmen. Det ar stranden bredvid varan strand, sa hit ska vi aka imorgon och chilla lite, och sen vidare till monkey beach och gosa med lite apor:) 
Puss

a nice day for me


Klanning 55 kronor, raybans 24 kronor!
YEEES VILKA FYYYND :)

uppd Thailand

Vi har det hur underbart som helst! Sjukt bra vader oallt sant. Har varit ute och shoppat loss idag, och sa drar vi formodligen till freedombeach imorgon och sen phi phi pa onsdag!



Nagra bilder fran igar,
partybat sen clublime, grabbarna grus. Riktigt trevlig kvall med harligt folk.
Puss

RSS 2.0