Det första snöfallet?

Ganska jobbigt och vakna upp när klockan är kvart över 2 på dagen! jag som trodde den var runt 10. Klev iallfall upp och käkade lite lunch. sen var det dags att åka till stan för att jobba 3 timmar med Nathalie. Vi skulle nämligen måla småbarn till äckliga helloween monster. Och det gick väl bra? Världens längsta kö, ungar som ville vara spiderman,prinsessor och katter. men vi försökte hålla temat skräck så gott vi kunde, Sen fick fantasin flöda lite extra ibland. Efter det blev det en snabb visit hos johan för att käka lite med mathias. Sen springa hem och springa till träningen, och nu sitter jag här, ska snart hoppa in i duschen och sen tända lite ljus och poppa popcorn! prison break och mys med gubben.

En fika på stan med Malin

Idag har jag vaknat, klivit upp och ätit lite lunch,
Nu så ska jag gå och handla lite smått och gott på Enen. och efter det ska jag möta upp malin på stan för en fika.
Sen måste jag planera kvällen, kom igen nu tjejer!


Idag har VI två varit i Gävle och shoppat.



Fick hem lite smått och gott, men det blev kickan som shoppade mest! Just nu väntar jag på att hon ska komma så att vi kan laga lite mat :) mysmys. sen blir det att kika desperata och snacka.

Mys i soffan med en härlig frukost

Godmorgon!
Nu sitter jag inkurad i soffan med täcket, har gjort iordning lite kräm, oboy och mackor! Så nu ska jag kika på gossip girl och prison break. Sen får vi se vad klockan blir om jag orkar åka in till Gävle.
puss

Goodnight

Träningen gick bra idag,
Nu har jag och mathias kollat på prison break och fikat lite. pepparkakor och ädelost? förstår ni hur gott det är? PROVA!
men men, nu är det dags att sova, eftersom M ska jobba imorgonbitti så det blir lite tråkigt att sitta uppe själv här. 
Imorgon kanske det blir en sväng in till Gävle, shoppa något roligt kanske. Godnatt säger jag nu.







På klövjestigen är det alltid lika mysigt ska ni veta!

Det kanske tar emot,men vi hör ihop och ingen kan ändra på det.


EN BRÄND PANNA


Jag mår så bra av att sitta och titta på utomlandsbilder, det är alltid bra när man åker till värmen, så varför bo i Sverige? Jag känner på mig att här kommer jag inte stanna resten av livet.
Usch det är så kallt här. Ska iväg på träning om ca 1 timme. Sen hämtar mathias mig så ska vi åka hem, jag ska äta fruktsallad och kolla på gossip girl, han får så hjärtligt göra mig sällskap, men om han vill får vi se.

GE MIG LITE VÄRME OCH EN SOL?


Härligt med Höstlov

Första dagen man får sova ut på en vardag? Vliket lyx va!
Skönt att man klev upp ur sängen nyss, ingen som väcker än och säger åt en att jag måste gå upp, eftersom alla jobbar!
Idag vet jag inte riktigt vad som händer, träning ikväll iallfall. Så vi får se vad jag ska hitta på innan dess.
Nu ska jag laga lite lunch.
pyss

Ebba Von Sydow bjuder på höstmys!


Ser hon inte grymt höstmysig ut?
I like it.

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdatering.

Har inte skrivit på ett bra tag, jag vet att jag har sagt att jag ska bli mycket bättre på det. men har varit inne i en period där inget går ihop så bra, så har inte orkat skrivit och har inte haft en anning om vad jag ska skriva om, men jag ska göra ett nytt försök att komma igen nu!
I helgen har jag gjort en massa mysiga saker.
i Fredags åkte jag hem till kickan efter skolan och lagade mat och sedan kollade på idol och pratade en massa. Sen i lördags var vi hembjudna på inflyttningsfika hos Ida. Hon bjöd på en massa gott och kaffe, och vi hade köpt en fin orkidé som passade helt utmärkt på hennes bord. Sen åkte jag och ida och kikade på herrmatchen.. Sen fanns det en massa olika alternativ som man kunde göra under kvällen. men jag och ida bestämmde oss för att köra på en bio kväll så vi åkte in till gävle och kollade på Patrik 1,5 sjukt rolig! bara att jag hade en väldigt jobbig tjej bredvid mig, som upprepade allt som dom sa på filmen! Stackars pojkvän som satt bredvid.
Idag har jag haft match, vi vann emot aston med 8-1. Rolig match faktiskt! Bra jobbat tjejer. Nu är jag och Mathias hemma i vallhov med mamsi, har käkat lite pasta carbonara och så har vi hyrt en film. Så det blir mys här hemma ikväll.

Nu är det lov också, Så vi får hoppas det händer en massa skoj!

Stora + till er tjejer


Vad ska jag skriva om

Gårdagen var jag med kerstin,karro och malin ute i skogen med hundarna, det var jätte mysigt sen kom natha då lagade vi kanon god spagetti och köttfärssås, efter det kollade vi på desperata innan det var dags att åka hem och sova. Idag hade vi sovmorgon till klockan 12. Eller vi är egentligen lediga, eller vi har eget arbete. Så våran UF grupp bestämmde oss för att jobba 12 till 5 idag och sen ska vi vara lediga imorgon. Det är jätte skönt. Det behövs verkligen. Nu tänkte jag kolla på ett gossip girl avsnitt sen ska jag möta upp ida för att ta en promenad till jernvallen för att kolla på mathias match.

varför varför varför.

...

Sitter i skolan och väntar på att pappa ska komma så vi kan ha utvecklingsamtal, sen  ska jag hem.

Dags att blåsa ut ljuset och säga godnatt

Nu är det dags att sussa. För imorgon ska jag upp tidigt och sjunga för min gobit som fyller år :) Så då ska det bli en mysig morgon med paketöppning och god frukost. Imorgon är det ingen praktik eftersom vi har resursvecka i skolan. Så vi ska arbeta med lite annat. Börja med marknadsföring C med Anna iallfall, sen blir det även mycket UF jobb.
Godnatt på er
.

Härlig åktur till Borlänge i ONÖDAN idag.

Vi vann matchen idag emot långshyttan med 4-3. Så det var ju bra! haha bara att det hände en liten olyck påväg dit,jag åkte med denise och hennes pappa, och hon hade sagt att vi skulle spela matchen i borlänge till Peter. Så vi åkte nästan 10 mil FEL! Och jag visste ju att vi skulle spela i långshyttan eftersom jag hade sett till så att Kurvan skulle vara på plats och kolla på matchen, men eftersom jag inte visste vart det låg, så fattade jag inte att vi åkte fel. Men precis när vi kommer fram till borlänge så ringer amanda mig och frågar vart fan vi är någonstans, Ja snart framme säger peter till mig, Så sa jag -men amanda jag ser ju hallen NU, Vi kommer snart. Så är det Kupolen jag ser. Sen stannar Peter vid hallen i Borlänge, då säger jag men här ska vi ju inte spela? vi ska ju spela i långshyttan! MEN DENISE skriker Peter då,Du har ju sagt BORLÄNGE!! Då är det bara vända och åka tillbaka emot Hofors. Vi hann fram en kvart före matchen startade iallfall. Efter lite hjälp med vägbeskrivning från Kurvan.
Lyckad åktur!   

Härligt ny innebandybild! 05 haha!

Lite bilder från modevisningen









Och det var dom här härliga tjejerna som var där!

Fico och filippa K Modevisning..

Modevisningen var mycket proffsig och väldigt bra! Riktigt snygga kläder visade dom skulle komma i vår. Olle och Adam gjorde även mycket bra ifrån sig på catwalken, :) Mysig kväll med er tjejer! Nu sitter jag hemma hos mathias med tandborsten i munnen, ska snart krypa ner och få kramas lite. Sen har jag match imorgon, borta i långshyttan. Kurvan kom och titta! Så lär kliva upp i tid, ska ut en sväng och övningsköra lite med pappa innan det är dags för samling också.
Godnatt people.


Känner mig som en segråtta!

Ligger i sängen och bara segar framför datorn och tv, måste börja göra mig lite klar eftersom jag ska åka till lovisa om ett tag. Undrar bara om det blir någon mat här hemma innan dess? Vi får se, men jag får väl ta och röra på mig nu. Vi ska åka in till Gävle och gå på modevisning i konserthuset, men får se om jag följer med eller ångrar mig i sista sekunden.


Glada tjejer

Härligt med en riktigt lång sovmorgon




Gårdagen med mys och kinamat!


Nu klev jag upp ur sängen, sovit lite för länge kanske, men det var hur skönt som helst! Jag ska väl åka hem till mamma och pappa om en timme kanske och äta lite lunch. Mathias åkte till jobbet 7 imorse så han har jag ingen sällskap av heller. Vädret är ju härligt idag iallfall, så det är ju skönt.


Jag och Kenza på sturecompainet




Angelina,Lisa,Jag


Tjejerna kilade nyss hem, och baby är på väg hem från jobbet. Ska bli riktigt skönt att sova, + få sova ut! Har haft en riktigt mysigkväll med tjejerna, Imorgon blir det förmodligen mys med twins, nathalie och lovis. Åka och kolla på modevisning. För tillfället kikar jag på¨freaky friday som snart är slut. Kanal 5 om någon inte vill missa slutet.



Följ min blogg med bloggkoll

Texten är vit(Följ min blogg med bloggkoll) - LÄNK

Ikväll blir det kalasmys med några tjejer.
Ska inom kort möta upp kickan och malin nere på stan för att sedan trippa vidare för att köpa lite kinamat. Dom bjöd ju även på det igår på galan men eftersom jag inte fick i mig så mycket då, så får jag äta det idag istället. Vi ska alltså mysa ner oss med lite käk.godis,idol, och en massa snack. Lite senare får vi även sällskap av två brudar till, Karolina och Madde. Härligt :)
Nu är det dags kila iväg:)

Have a nice party night Erika och Simone
Kvällen blir nog bra för er, somna inte för TIDIGT.
 

Här är alla vinnare i årets blog Awards

Årets blogg: Kenza Zouiten

Bästa bloggbusiness: Blondinbella   
Kaxigast i bloggvärlden: Hanna Fridén   
Bästa kändisblogg: Carolina Gynninng    

Bästa sminkblogg: Makeupoholic    
Bästa veteran:
Englas Showroom   

Guldpennan: Bloggkommentatorern

Bästa bloggform: Emmas Closet   

Bästa nykomling: Linda Rosing   

Bästa manliga modeblogg: Manolo       

Bästa foto: Maria Ulmefors   

Bästa fashionista: Style by Kling   

Bästa dagens outfit: Amanda Berg   

Mest originella: Nio till fem   

Bästa partyprinsessa: She city

Functional Lifestyle Award: Linda Skugge   

Lite information om Galan


Jag i lila och Angelina röd klänning.
Förstår ni hur roligt det var! Okej nu ska jag berätta kvällen lite kortfattat för er,
Det började med att jag stog utanför och väntade på att dom skulle börja släppa in oss tjejer och killar. Sen när dom öppnade dörrarna började kön att röra på sig och tillslut kom jag fram till porten så fick jag säga mitt namn och efter det stiga in. Självklart var röda mattan framrullad. När jag kom in hade jag ingen aning om vart jag skulle ta vägen så då träffade jag på Angelina, Vi gick upp och hängde av oss våra jackor och sen var det dags att MINGLA runt. Vi smakade på både det ena och det andra, det bjöds på mycket god kina mat och en massa olika slags smooties.
Vi blev fotograferade lite här och där, Vi tog även lite foton med blogvärldens största och populäraste tjejer, vi pratade lite och sedan minglade vi vidare. Efter det fick jag en make up gjort av en tjej från maybeline. Det var väldigt proffsigt gjort, Jag var sminkad när jag kom dit, men jag blev en helt annan tjej efter hon hade lagt på lite ögonskugga och annan makeup här och där.
 DAGS FÖR MODEVISNING
Kvällens schema var fullspäckat, En händelse under kvällen var en modevisning. snygga modeller med snygga kläder, den varade i circa 20 miuter. Sen var det bara att fortsätta mingla, prata med bloggare äta lite gott och vara med i olika tävlingar. Kvällens sista händelse var när dom skulle dela ut pris till dom nominerade


PASSA PÅ ATT SPONSRA BRÖSTCANCERFONDEN

Varje år insjuknar cirka 7 000 kvinnor i Sverige i bröstcancer. Det innebär att närmare 20 kvinnor varje dag får en bröstcancerdiagnos. Men bröstcancer drabbar inte bara den enskilda kvinnan. Den berör också hennes anhöriga, vänner, arbetskamrater.

Vår vision är ett bra liv för alla bröstcancerbehandlade och en lösning på cancerns gåta. Vill du vara med och förverkliga den visionen?
Det kan du göra genom en gåva till Bröstcancerfonden.
Jag tänker iallfall vara med och påverka, var det du också!
Därför har jag bytt min design till rosa nu under närmsta månaden.




PÅ SEKUNDEN:
Just nu sitter jag i skolan med Erika och jobbar lite med UF. Det vi även kommer att göra resen av eftermiddagen, det är rätt drygt eftersom vi har det typ hälften av alla lektioner som vi har i skolan. Så man tröttnar rätt fort och tycker det blir jobbigt. Jag ska lägga upp lite flera bilder från Galan senare så att ni får se vad jag var på för roligheter.

Internationella dagen för utrotning av fattigdom

Jag lär då säga att jag aldrig har hört talas om denna dag förrut?
Men det är en bra dag, och jag undrar om det görs något extra ute i världen för att få det utrotat. Jag hoppas verkligen det, men jag vet inte hur jag ska kunna påverka det. Idag är det Fredag och det är helg igen.
Nu börjar min mage att kurra lite, har knappt ätit sen igår vid lunch. Var så uppe i varv när vi var på blogawards så jag kände ingen matlust eller hunger alls. Så nu längtar jag riktigt till vi har lunch.
Idag är våran bild iställd pågrund utav att våran lärare är sjuk. Så nu har vi inget att göra fram till det är dags att äta.

Dagen består av:
Skola                     08:15 - 17:00
Hem ät kanske? 17:00 - vet inte 
Ha mys med tjejerna resten av kvällen.


Godmorgon säger en trött tjej

Pigg och kry, jovisst. Är jätte trött så har jag börjat fått ont i halsen vilket inte är roligt alls. En nybäddad säng har nog aldrig varit skönare än inatt, har sovit underbart bra, men det skulle inte skada och få sova lite till kan jag säga. men nu måste jag göra mig klart för att sedan ta mig en promenad till skolan.


BLOGAWARDS 08

Vilken kväll!

Helt sinnes, vad jag har haft roligt ikväll. Det var en upplevelse utan dess like, ordagrant! Nu sitter jag hemma i lägenheten och är helt slut i kroppen, framför allt i fötterna eftersom jag har haft en helkväll i mina svarta skönheter. Men får man vara fin så får man lida pin. Jag träffade iallfall en tjej som heter Angelina här har vi henne: http://originalet.blogg.se skit härligt och häftig tjej som jag tillbringade kvällen med där. Jag säger bara bloggvärlden är grym.







och nu är jag hemma och kikar igenom allt roligt jag fick i goodiebagen



Onsdag likt en riktigt festlig fredag?

Tända ljus och mys hemma i vallhov. Tacoslagning i full gång och jag och mathias kom nyss hem ifrån affären med lite chips och dipp, men jag valde bort chipsen och köpte mig en egen morotpåse istället, duktigt va? efter att jag var hemma hos ida och smakat på det så har jag fastnat  för det riktigt ordentligt. Så det ska bli gott lite senare ikväll till någon hemsk krokodil film som vi ska kolla på. Funderar på att börja pyssla om bloggen lite också, men det beror på om pappa ska ha datorn ikväll eller ej, orkar inte gå upp och sitta där själv vid den stationära. Börjar faktiskt bli lite nervös inför morgondagen, men det kommer bli roligt. Träningen är även inställd ikväll så det är därför man fick vara hemma på en myskväll.


WOHO SÅ JÄVLA SKÖNT OCH VARA KLAR MED ENGELSKAN.

Sitter i skolan nu och inte gör så mycket, ska snart skriva ut bokrecensionen och läsa igenom den en gång till. För att vara på den säkra sidan. Idag gav kurvan mig ett memorystick med alla bilder från Turkiet! Sjukt roligt, eftersom jag inte har hunnit sett dom förrut. Idag går jag i skolan till fem som vanligt, sen ska jag hem och käka lite innan det är dags för träning.  












Mysig höstdag i oktober

Så nu är ännu en vecka avklarad på praktiken. Så nu kommer jag inte vara på h&m föräns om tre veckor, eftersom vi har resursvecka och höstlov! Skönt, Sitter och skriver det sista i min bokrecension nu, sen ska väl den bara läsas igenom och rättas. Det tar ju tid det också som sagt! Har nyss käkat lite med mamsi och seb.
Nu är det bara två dagar kvar tills jag ska åka på blogawards. Det kommer bli otroligt roligt och spännande. Tur att jag har hittat en läcker klänning att ha på mig. Nu ska jag fortsätta att skriva lite,




En tripp till Stocholmo-High school musical on ice

Jobbigt morgon, gaaanska trött pojkvän, men tillslut kom vi iväg, thomas och elin hämtade oss runt 11 tiden då vi sedan bar iväg till huvudstaden för att besöka kära globen, innan musikalen började så kikade vi runt i lite affärer på globens köpcentrum  sen blev det även en pizza bit innan det var dags att gå in. Jag tycker att det var sjuuukt bra! Dom är så himmla duktiga på att åka skrillor, sen var det ju även en och annan sång man fick sjunga med i. Nu håller vi på göra lite käk, eller mathias gör eftersom jag tog uppgiften att diska :) Kvällen bjuder på pasta med ädelostsås och bacon. Efter det ska vi mysa framför tvn :)








Snart helg igen..

Skoldagen trippar på som vanligt, jag är så trött på skolan och allt! Man har aldrig tid och bara ta det lugnt utan plugg eller träningar, men det ska bli riktigt skönt med helg iallfall, för på söndag ska jag åka till stockholm med mathias, tomas och elin och kika på high school musical on ice :) Det ska bli riktigt roligt och trevligt, Hoppas det går bra för tjejerna på matchen som jag hoppar över :) 

 

Skoldagen

Sitter och jobbar för fullt med UF. Det känns som att att vi lägger ner den mesta tiden i skolan framför våra datorer med att jobba med vårat företag StayTogether. Imorse hade vi engelska uppsats, gick väl helt okej? men det var riktigt drygt och ha det två timmar direkt på morgonen. Idag efter skolan ska jag åka hem en sväng innan jag ska träna. Sen måste jag börja att försöka skriva ihop min bokrecenssion som ska vara inne nästa vecka, så måste jag skriva klart engelskan så måste jag plugga till vårat muntliga prov i historia imorgon. När får jag vila?


Vinnst med 9-1

Vi vann matchen med 9-1 idag! Riktigt roligt eftersom det var säsongens första match.
Igår kväll chillade jag med ida och kollade på sex and the city, provade även att käka morötter med dipp för första gången i mitt liv? men det var SJUKT gott iallfall. Imorgon är det dags att vara på praktiken igen, men det blir bara en halv dag för mig eftersom jag ska på den dära körskolskursen. Det är dags nu, jag lovar jag ska ha körkort när jag fyller! och det är ju inte så långt kvar. Så dags att börja ge sig ut och träna på vägarna. Nu blir det lite gossip sen sova.
Gnatt

GRATTIS BRORSAN 20 BAST.

Har nyss sjungit och gett lite packet till broder. Han fick vädligt mycket fint kan jag säga! En tröja av mig iallfall :) Sen en massa saker till lägenheten av mamma och pappa och släkten, ett jätte fint köksbord som jag faktiskt blev lite avundsjuk på.

Farmor och farfar är här nu, dom har tagit sig en promenad hit för att hämta bilen i det här vädret! USCH,
Men en annan rolig sak är att dom berättade att vi ska åka till teniriffa i januari för att farmor fyller 70! Hur roligt ska inte det bli då? men så har ju jag och mathias lagt undan pengar för thailand i vinter, så det blir ju lite tätt in på där att åka till teniriffa i januari och sen thailand månaden efter. Väldigt mycket resande det här året känner jag! men i loooove it :)

Idag är det dags för seriepremiär! nya matchkläder och allt, klockan halv 6 på jernvallen. Kul :)


 


EN RIKTIGT MYSIGKVÄLL. KALAS MAT? VILKEN TALANG DU HAR BABY




DET VAR KVÄLLEN.

Här har ni lite smått av lägenheten :)







En myskväll hemma i lägenheten med mathias,mamma&pappa

Just nu sitter jag hemma och inte gör särskilt mycket, väntar på att klockan ska gå så att vi kan åka :) Mathias är nämligen hemma i lägenheten och förbereder middagen som kan ska bjuda oss på ikväll. Så ikväll blir det en kalas mysigt kväll med thias,mamma och pappa med god mat och sedan kikande på idol. Vi skulle egentligen gått på bio, men vi tyckte det blev lite stressigt med maten och så, så det får bli en annan dag. Imorgon ska jag iallfall träffa kickan, det ska bli häärligt ;) var ett tag sedan jag såg kvinnan.
Bjuder kanske på lite bilder senare ikväll, om det blir något mysigt kort knäppt :)


Unga människor bör inte vara sysslolösa. Det är mycket dåligt för dem.

Idag har jag varit i skolan, haft engelska halva dagen och sedan jobbar med UF.
Sen hämtade jag ut mina skor, dom var UNDERBARA! Tänkte ta ett kort på dom,
men så kom jag på att kameran inte var här, den är hemma hos mig. Så får ordna det imorgon kanske?
Eller någon annan dag, sebbe fyller ju 20 i helgen så då blir det kalas hemma. Så då ska jag ha dom på mig:)
Kom precis innanför dörren, har tränat innebandy på hammar. Så jag ska väl skynda mig att hoppa in duschen så jag kan se vem som åker ur idol sen!


Efterlängtade skor

Woho!
Idag kom mina efterlängtade skor, men har inte hunnit hämtat ut dom eftersom jag har tränat och så, så jag får fixa det efter skolan imorgon. Nu kanske det börjar bli dags för att gå och lägga sig. Känns skönt att man får sova en timme extra imorgon iallfall, börjar faktiskt 09:20! TACKAR.
Så nu säger jag godnatt.


En eftermiddag med en massa UF jobb

Nu sitter vi och spånar och smider våra planer, Alla är rätt trötta och sega, men vi får göra det bästa av situationen. Sen måste jag hem och plugga innan det är träning, känner mig rätt stressad med allt i skolan, så  vi får se om det blir någon träning ikväll eller inte, jag vill, men vi får se.
Dags att fortsätta jobba lite,



RSS 2.0