Praktikdagar

Nu har vi haft tre praktikdagar! Veckan rullar på bra, jag är med 1,2orna och Frida med förskolebarnen. Idag har jag fått haft lite matte med barnen, vi tränade på former. Så vi satt ute och tränade på cirklar och kvadrater med mera. Imorgonbitti börjar vi första lektionen med idrott på stranden. Underbart va? Tänk om vi hade det hemma i Sverige.
Idag slutade vi klockan två, så då gick vi till vår skola på en gång och pluggade, och här sitter vi ännu. Jobbar på med engelskan och projektarbetet förtillfälle.

Hemma efter en semester på Phi Phi

Nu är jag back on track på Lanta igen med tjejerna :) Har över helgen varit på Phi Phi och haft det mysigt med mamma och pappa, ätit god mat, shoppat lite och varit på fina stränder. OCH kollat in alla partysugna människor som var där. Det har varit roligt iaf :)
Imorgon börjar min och Fridas första praktikvecka, det ska bli spännande och roligt måste jag säga. Vi ska ha praktik på svenska skolan med förskolebarn. Så imorgon ska vi leka hela dagen och ta ansvar över småttingarna.
Dags och sova nu, upp tidigt imorgon!

I love thai clothes,

Så är är lite av den shoppingen som jag har hunnit med, Det finns ganska mycket mer kan jag säga,men hälften av det här handlade jag igår. Och det andra är lite från Phi Phi. :)

SHOPPING IN THAAAAAAAAI

 

Jag har shoppat en massa roligt under tiden vi har varit här, men dock inte fotograferat så mycket ännu, Men jag lovar ska lägga ut allt senare. Idag shoppade jag en fin blommigklänning för 40 kronor, en short/tunika för 21 kronor och en grå kavaj jacka med nitar för 43 kronor. Man blir så glad, de är helt sjukt vad lycklig man kan bli av kläder ibland.. När man får allt för dessa priser.

mamsi och papsi.

Idag har de varit en riktigt pluggdag för mig och Frida, Denise har fått någon slags ögoninflammation så hon är hos doktorn. Hoppas bara att de blir bättre. Suttit i skolan runt 5 timmar nu så vi har fått en del gjort. Lite jobbigt bara att inte photoshop vill fungera för mig, så det är ganska drygt att sitta och göra ett skyltfönster i paint! Tar ju hundra år, och blir inte lika snyggt heller.. Ikväll blir det tacos på vårt favvo ställe. I solnedgången på beachen :)

Sunset, dagarna går så fort


De är sjukt vad fort tiden går, snart har mamma och pappa varit här i en vecka. Och jag hinner inte skriva så mycket för jag måste sova. Upp till skolan imorgon. Så kanske hinner skriva lite mer då, Allt är annars super bra och det är underbart.
PUSS&KRAM

Hej vi är tvillingar


Ja det är väl minst 10 personer som har frågat oss om vi är syskon sen vi kom hit.. Hela tiden!
Är vi lik varandra?

Jag längtar faktiskt inte hem..

Livet är underbart här, det kan nog inte bli så mycket bättre! Klart man saknar alla nära och kära! Men annars så skulle de nog inte kunna bli så mycket bättre :) Vi gör det skolarbete vi ska och vi har annars ett underbart liv. De går så lätt och plugga här också, inte lika jobbigt som det skulle vara hemma vid det här laget. Här kan vi sitta på eftermiddagarna när solen börjar gå ner medan det blir bäcksvart hemma i Sandviken klockan tre typ. man får så mycket ENERGI :)

regnet bara öser ner.

Vädret har inte varit det vackraste dom här dagarna, har regnat tre dagar i rad nu. Så nu på morgonen passade jag på att plugga lite. För imorgon är det slut på lovet. Så ska vi sätta fart med pluggande igen. Igår så blev det ett riktigt ösregn under tiden vi var på stranden, så vi la oss i en Sala. (typ en hydda) Och läste lite bok och sov. Vaknade igen när det började bli mörkt och det var dags att gå hem.
Lite shopping från Phi Phi

hello there 2010, en månad sedan man hade sin fot i viken.

Idag var det precis en månad sedan vi lämnade Sandviken bakom oss och förflyttade oss hit till Lanta.
Tiden går ju hur fort som helst, vi börjar få lite ångest över att vi snart ska åka hem!!! eller två månader kvar. Men dom kommer ju gå minst lika fort som den här har gjort.
Vi hade de underbart över nyårshelgen på Phi Phi. Frida skrev lite om det på kohla.blogg.se 
Så träffade vi även Ica Ulf på Phi Phi, hängde vi samma pool, och sen åt vi nyårsmiddag på samma restarang på kvällen. Lite roligt faktiskt. Snart får vi även besök av Anna och Majsen, vilket ska bli grymt trevligt! 
 

RSS 2.0