EN TUR TILL LAGER157

Idag har jag varit ute på äventyr med brorsan. Han och jag tog oss lite tid att åka till lager 157. Till mig själv hittade jag typ inget, sen hittade jag någon julklapp. Sebbe shoppade massor. men påvägen dit så körde vi om en volvo, och jag tyckte att jag kände igen den som körde. och visst var det mollan, så ringde jag henne och hon var också på väg till lager 157. Så det var lite roligt :) Ikväll ska jag hem till kurvan en sväng eftersom hon ska ha lite kalasfest :) men vi har ju match imorgon så det blir lugnt för min del. ska det och vara lite social iallfall.

EN riktigt mysigdag

Efter skolan stack några tjejer från klassen in till gävle för att kika runt lite, kolla på julklappar osv. Sen åkte jag hem till mor och far och åt en fantastiskt god middag med dom :) Sen kom malin snäll som hon är och hämtade upp mig i vallhov för att sedan bege oss ut till BOÄNGE.. :) till våran kära vän kickan :) och där har vi tillbringat kvällen med mys,vindruvor och idol! Perfekt.






SÖTNOSAR

Dom här två girlsen befinner sig just för tillfället i LONDONCITY


Hoppas att ni har det roligt med brorsan tjejer;)

En långdag på skolan

idag har jag varit på skolan från 09:00 till 19:30. Vi har haft öppethus! Eller jag och Isabelle hann med en sväng hem till henne och äta lite kladdkaka och ta det lugnt. Så det var skönt. Sen annars har vi jobbat på med UF. Kom precis hem från träningen, vi var typ 7 stycken på träningen idag? kul. alla är typ sjuka. Så det blev bara lite skott och annat kul. Jag har nyss bäddat ner baby som också håller på att bli sjuk. Inte alls roligt, jag orkar verkligen inte bli sjuk nu! Så bäst att han inte smittar ner mig. Imorgon är det fredag IGEN, det går så satans fort. men det är skönt!
PUSS


VERY BLACK, YES.

Home Home..

Nu är jag äntligen hemma efter två timmar på jernvallen. Känner att det skulle sitta riktigt fint med ett varmt bad och en fruktsallad! men, vi har ju ingen frukt så, det blir nog bara ett bad.. Annars idag så har vi ätit middag hemma hos Peter och Kicki, äntligen fick jag min eferlängtade pepparsås:) Jättegott!
Näe nu ska jag göra lite nytta..
PUSS

Tisdag den 25 november

 haha, jag ber om ursäkt för nedanstående inlägg om att det var 24 dagar kvar till julafton, för då ljög jag ju faktiskt. eftersom det var en månad kvar igår. OOPS..
Idag har dagen gått riktigt fort på praktiken, den gör det när man har roligt, eftersom jag nästan var hela dagen på kosmetik och det gillar jag så. Sen efter det har jag varit ute och kört bil med pappa. Det gick faktiskt riktigt bra, så nu är det bara att gasa och köra i veckorna, sen åkte vi hem och gjorde iordning lite mat tills mamma kom hem från träningen. Och nu sitter jag här i soffan och myser lite.


Härliga tjugofyra dagar kvar


 









Idag är det bara en månad kvar till julafton!
Känner ni längtan? Det gör jag iallafall! För sen drar jag till Teneriffa! woho taaaackaaaar.
Nu säger jag godnatt.
PUSS

Guess who?


BOSTON TEA PARTY

Ja nu tog det slut, har hunnit sett en stund iallfall.
Träningen gick bra idag lite övningar,match och sen lite snack fram och tillbaka om våra spelsystem som halva laget har fattat fel och olika! Men nu är det ordning på det också! Sen började vi disskutera lite om att några i laget ska börja simma en dag i veckan, det låter väl mysigt? men vi ska vara seriösa så att vi får riktigt snygga stjärtar! Snart ska jag och  thias krypa ner i sängen. Upp tidigt imorgon och hoppa på bussen till Gävle. Efter praktiken ska jag nog ut en sväng och övningsköra med pappa. Det är som sagt på tiden! För om 3 månader vill jag ha körkort :)
PUSS


Jag skulle inte tacka nej till det här nu..


Dags för träning om ett tag

Har varit hemma från praktiken ett tag nu. Vi hadde inte alls mycket att göra idag, strosade runt lite och städa ungefär. men imorgon kommer det att bli mycket mera att göra, för då kommer alla varor som såldes i helgen och så är det ju löning för dom flesta så då kommer det att bli mycket spring inne på H&M.
Jaja nu ska jag iallfall ta och göra mig en macka innan Lisa kommer och hämtar upp mig. vi har nämligen träning till klockan 22:00. och det är lite jobbigt att springa på tom mage ända tills dess. Så blir det middag väldigt för sent ikväll istället. Men ibland blir det så när inte tiden går ihop!
Nu känner jag verkligen att julen börjar närma sig. Julskyltat i dom flesta fönsterna på stan, och snön bara öser ner! Så i helgen kanske det blir en tripp för att handla lite julklappar! Det är alltid lika mysigt.


Grymt sugen att beställa en dator!



Första datorn är en LG som kostar 4000;-
Andra datorn är en mini dator, en Asus som kostar 2500 ;-
och tredje är en Acer som kostar 3800;-

Jag funderar fram och tillbaka på Asus datorn. den är ju helt perfekt att stoppa ner i väskan och använda i skolan. inte ett dugg tung att bära runt på heller, HELT PERFEKT ALLTSÅ! men, när man är hemma så tror jag att det kan bli sjukt drygt och sitta och knappa på den dära lilla saken. Fast den är ju fortfarande så SÖT!
Sen är dom andra två alternativ också.. Vi får se, antingen köper jag en själv nu, eller så önskar jag mig i julklapp :) 

Hösten och vintern bjuder oss på det här


Henke Larsson spelar innebandy?

Det kanske är hur sjukt som helst!
Går direkt upp i superligan efter några veckor, men han har ju spelsinne så det gick bra för han dom byten han vad inne! Helsingborg vann med 7-6 mot Jönköping.

Friss & Company




perfekta julkappar att önska sig!
Ett bar super mysiga tofflor som bara längtar efter att få sitta på mina fötter just nu! Endast 199 kronor :)
7 stycken trosor i en fin förpackning från friss & Company.
och dom kostar inte mer än 349 kronor!

If you want to know what’s in fashion, you want to know what’s in Vogue

Gårdagen blev riktigt lyckad! Tack tvillingarna för en riktigt bra 18års fest! :) Nästa gång är det min tur. Idag har jag bara slappat med mathias, knappt rört mig ur fläcken, har bara förflyttat mig från stan hem till vallhov, så nu ligger vi här hemma i soffan och slappar istället. Vi ska väl snart kika på en film och mysa bara. Imorgon är det dags för praktik igen. Nu kommer jag att vara på Diveded, så vi får se hur det är!










Och så här slutade kvällen!

Tack till tv4 som inte visade mig i tv

TACK!
Jag är så jävla arg, eller kanske lättad?
Vet inte vad jag ska säga, men det är ju tråkigt eftersom det var så många som såg fram emot att se mig göra bort mig  i tv :) haha

Myspys fredag med världens bästa

Det blev vinns med 8-0! Wiho bra gjort alba girls.
Just nu sitter jag och kikar lite på tv medans mathias håller på fipplar med att göra varma mackor :) Vi var nyss på ica och handlade på oss en massa gott inför kvällen. Ikväll blir det alltså en massa kramar,film och kolla när coola jag gör bort mig i tv.. Sen ska jag tvinga han och kika på lite gossip girl också :) Men det kommer iallfall bli mysigt.
SEN IMORGON TJEJER DÅ KÖÖÖR VI! Iallfall till 12? eller hur naths&friday.






DAGS FÖR MATCH, IBK ALBA - SÄTRA

Nu är jag hemma i vallhov, har nyss gjort en hemmalagad pizza som jag ska bjuda la familia på, så om 6 minuter ska den vara färdig! Så skynda dig nu broder! Idag i skolan har vi jobbat på ganska mycket med UF, Så det börjar att se rätt bra ut i vårat skyltfönster :) Erika och jag har ju gjort ett väldigt bra målar arbete satt! =) Ikväll får vi se vad som händer, antingen blir jag hemma och myser med thias, eller så åker jag hem till Simone en sväng. Vi får la se vad som händer.

GANSKA DÖD! Eller hur kickis? haha


Godmorgon!

Nu sitter jag i skolan för att ha lite svenska, sen bild och sen LUNCH!
Och på eftermiddagen ska vi arbeta med UF och ha företagsekonomi. Så nu vet ni hur min skoldag ser ut :)

Kan ni tänka er, på lördag fyller äntligen twins 18!


Och då ska hela gänget vara på plats för att fira dom bästa tvillingarna ever :)
Nu är det dags för mig att sova, skola imorgon och sen har vi match på kvällen, crazy va, på en FREDAG!
Godnatt

Nu har ni fått er en liten titt från brorslägenhet














Så här såg det ut första dagen han flyttade in, det var ett tag sedan nu, men jag kan ju vara lite seg på att uppdatera. Sorry, Så det är inte färdigt än, men allt kan man inte göra på en gång. mysigt va? :)

Gårdagen i Stockholm

Stockholmsresan var toppen! Vi var framme precis när affärerna öppnade, så då börjde vi dagen med att strosa runt från butik till butik för att hitta något snyggt att ha på sig på kvällen, + något annat roligt. Dagen gick väldigt fort, jag shoppade endast det som jag sedan hade på mig. Kurvan handlade lite smått och gott. Iallfall, när vi kom till biograf park där förhandsvisningen skulle hålla till. Då blev vi insläppta, fick käka lite mat, bjuden på popcorn och läsk till filmen, mingla runt en stund med idolerna innan det var dags att gå in i salongen. Jag tog ett snack med Alice om vilka hon kände från Sandviken :) Sen var det lite tävlingar och så, en tjej vann två biljetter till Los Angeles, för att hon var närmast på hur många ärtor det var i en jävla burk! Förstår ni? KUL ATT HON VINNER PÅ DET! Jag blev så avundsjuk kan jag säga. Jag kunde väl lika gärna fått gissat rätt!:) Men grattis till dig som vann iallfall, du kommer nog få det riktigt bra där!
En sak till när vi gick från Centralen haffade idolfilmteamet upp mig och kurvan, så fick vi svara på en fråga som kommer vara med på tv imorgon kväll på Idols eftersnack! Jag skäms över det jag sa, jag kommer knappt ihåg vad jag sa?! jag blev så nervös för jag inte visste vad jag skulle svara.. haha. Sen fick vi vänta på tåget i typ 3 timmar. Men sen när vi väl satt på tåget gick det fort! Eftersom vi fick två 08OR att snacka med.
Även att SJ betalade taxi hem till oss från Gävle för att vi trodde att det skulle gå en buss kvart över 2, men den går ju bara på fredagar.. OOOPS. Sjukt snällt iallfall att dom fixa det, tack för det :)
Sen fick vi lite smått och gott i Goodiebagen också, en sjal, ett smycke, smink, idolfilmen, en bok, självklart veckorevyns tidning och lite annat!







Nu måste jag skynda mig in i duschen! Ni får se mera bilder sen. PUSS

Äntligen är historiaprovet gjort!

Det gick väl ungefär som jag trodde. Rätt bra. men lite missar på det jag inte fattade, så det var ju synd. skulle ha läst på det mera. men nu är det bara börja tagga och fixa inför morgondagen, våran buss går klockan 07:00 Usch vad tidigt. men men, det kommer bli sjukt roligt.

PLUGGPLUGGPLUGG

Så har hela min dag sett ut.
Och den fortsätter likadant, ska till kurv nu och förhöra henne lite på historian :)
Har iallfall hunnit hälsa på brorsan i lägenheten. najs najs.


Innebandy söndag

Idag ringde klockan halv 9. Vi hade samling till matchen klockan halv 10. Sen skulle vi bege oss till Mora. Tog runt 2 timmar. As dryyygt. men sen när vi var framme fick jag iallfall äta min efterlängtade sallad! Försökte att plugga lite på dit vägen, men det var ju i stort sätt omöjligt eftersom man hade 2 drygon bakom sig i bussen!! Nämner inget namn ;). Matchen slutade 3-3. vi skulle egentligen ha vunnit. men så blev det ju inte idag. Vi hade lite otur på slutet så vi fick spela 3 emot 5! Nu är jag hemma iallafall och ska ta tag i historian igen.. DET ÄR SÅ MYCKET!!!







THE NIGGAAAAH


Här har vi min snygga bror! Är vi inte lika?
Godnatt på er..

STRONG LIKE A TIGERLOU

Jag sitter bara och proppar i mig godis och dricker cola, kollar runt på bloggar och en massa kläder. Jag känner verkligen suget att shoppa shoppa shoppa! STOCKOLM HERE WE COME  På onsdag. Så ska nog boka tåget imorgon. Vad ska man ha på sig? jag har mina funderingar, men vi får se vad det blir. Kanske shoppar hem något fint från praktiken på H&M på måndag.. Nu har ju brorsan flyttat också, sitter uppe i hans tomma rum vid datorn. Känns rätt konstigt faktiskt, men jag ska nog besöka honom många gånger, perfekt då kan han få laga lite mat åt mig :) Han har iallfall fått sjukt snyggt i lägenheten, så jag ska visa det också någon dag.


Mary Fucking Kate


Funderar på att beställa hem den här t-shirten, visst är den snygg?
Det här har varit den segaste lördagen på hur länge som helst. Trött och sliten så har man massa plugg att göra som man inte orkar med. match tidigt imorgonbitti. kan det bli en värre lördag?
men men. man kanske ska ta tag i historian och läsa lite grann innan det är dags att lägga sig.

FESTISFREDAG

Sitter och väntar på att Karolina ska bli klar så att vi kan åka :) Ikväll blir det lite fest. Det var ett bra tag sedan så det ska bli roligt! Börjar faktiskt att bli lite taggad nu ska ni veta, Angående trippen till Stockholm den 19/11 så ser det väldigt bra ut faktiskt, för jag fixade så att jag fick ta med mig en vän, så jag har gett Kurvan i födelsedagspresent att få följa med på premiären i Stockholm :) Och det blev hon riktigt glad för ska ni veta! Så vi kommer att åka tidigt på morgonen, så det blir lite shopping och mys på stan innan det är dags för kvällen. Spännande spännande..


It´s time to say goodnight

Nu sitter man här igen, trött och sliten efter ett träningspass. Skönt att det är fredag imorgon iallfall, men dagarna bara rullar på. Det går så himla fort hela tiden, Pratet om att åka till tyskland över nyår till Johan har tagits upp igen, jag vet inte hur jag ska göra, och jag vet inte om jag kommer att ha råd, eftersom vi åker till Teneriffa den 13 Januari. Men vi får se, för det skulle ju vara riktigt skoj alltså. Bara för att jag älskar att åka utomlands så kan jag väl bjuda på lite utomlandsbilder, som jag typ gör hela tiden?
Godnatt:)











Härlig blandat kompott!

PLUGGPLUGGPLUGG+TRÄNING

Dags att springa iväg till träningen är redan lite sen, men har pluggat på som en tok på historian så nu är nästan alla instuderingsfrågor gjorda. det känns skönt. Så nu måste jag läsa på dom ordentligt.
Skriver när jag kommer hem.
PUSS


DAGS ATT SÄGA NATTI NATTI

Godnatt hörni,
Nu ska jag krypa ner med bbbbaaby..
Imorgon händer det grejer iallfall, Bakdag med bellsan. Wihooo :)


En trött tjej hemkommen efter lite innebandylir

Just nu sitter jag hemma i kära vallhov och lyssnar på mina föräldrar som hostar och har sig där nere.. trevligt va,
Den här dagen har gått så himmla fort. Tyckte att jag nyss vaknade faktiskt! Jag känner mig så stressad med allt jag har i huvudet, en massa prov,jobb med UF,födelsedagar, träningar som man inte får missa!.......  GE MIG EN RESA? SNÄLLA! Långt långt bort, där jag kan lyssna på vågorna som svalkar in efter strandkanten. Eller lite shopping i USA kanske? Eftersom jag följde med mamma hem till Aakres igårkväll för lite mys med mackor,tee och visning av bilder från deras USA resa. Dom verkar ha haft det väldigt roligt iallfall:) Så det var mysigt.
PUSS

Någon mera som ska ner till Stockholm den 19/11?



Jag fick en inbjudan idag av Ebba! Kul va? Så jag har anmält mig att jag ska komma. Det kommer säkert att bli skit roligt med en massa folk som på blogawards. Så finns det någon mera som har fått denna inbjudan säg till :)

Förlåt för dålig uppdatering..

Jag vet att jag bara blir sämre och sämre på att skriva i bloggen, men det är inte mig det beror på utan det är min TID. Jag har nästan aldrig tid att sätta mig vid datorn en timme och bara ta det lugnt, antingen har jag massa plugg eller så ska man träna, som nu ska jag träna om 30 minuter så jag fick ju lite tid här.
Idag har jag varit i skolan, haft en massa historia och engelska. och sen UF hela eftermiddagen, vi fick ju iallfall lite gjort, som ett bankärende och är nästan klar med fakturan som ska skickas iväg imorgon till våra sponsorer :)
Ska iallfall snart iväg på träning, idag är jag riktigt sugen och spela innebandy så det känns bra!
PUSS

JOBBIG DAG..

Nu är jag på dåligt humör och jag orkar inte laga mat. sen måste jag cykla till träningen det är också jobbigt!
Så är jag trött. USCH.hejdå

Dags för kramar och Prison Break

Nu är det dags att gosa ner sig bredvid mathias för att kolla PB. Äntligen har jag slitit klart med min svenska uppgift. Men jag hoppas att det blev mycket bra:) Imorgon ska jag tillbaka till praktiken. Just nu är jag på barn avdelningen så vi får se vad jag får göra för skoj imorgon. Jag har iallfall matlåda med mig, så jag hoppas KURVAN OCH JENNIFER också har det... ;) en pik till er tjejer.
Godnatt

Grattis pappsen på farsdag :)


Jag har inte hunnit fira pappa idag, eftersom han har jobbat och jag har spelat match. Så vi får ta det imorgon istället:)

Godkväll Godkväll

Just nu sitter jag i soffan och myser för mig själv i min nya alba overall. Vi vann matchen idag med 5-2 våran sjätte vinnst:) SJUKT BRA! Så nu är det bara träna i veckan och hoppas att det går lika bra på nästa match. Nu måste jaq skriva klart mitt svenska arbete, för när mathias kommer hem och ungefär 30 minuter då ska vi göra tacos :)
Nu gott folk, parkera framför tvn och kolla på hål i väggen,  :)


Allvarligt, det skulle väl inte sitta fel med lite sol och bad?
Ne verkligen inte. Ett datum är iallfall bokat. Den 13 januari drar jag till Teniriffa med släkten :)
Sen thailand 23 Februari? Det vill vi...

ALBA- INSJÖN 17:00

Nu är det dags att tagga till match!
Det ska bli riktigt roligt och spela idag, jag är jätte taggad :) Annars idag så har jag bara hunnit plugga lite och ätit lunch.
 Så jag ska väl snart börja packa ihop mina grejer eftersom jag ska möta några tjejer vid bron klockan 3. Därefter promenerar vi till j-vallen.

Igår natt blev det rätt sent faktiskt, jag och mathias satt uppe och lirade NHL 09. Jag lovar er, jag ska bli king på det där nu!


En mysig hemmakväll

HELLO THE BLOG.
Denna lördag har bara varit mys, vaknade runt 12 tiden gick upp och städa undan lite i lägenheten medans mathias åkte en sväng till Gävle, sen gjorde vi iordning lite lunch. Sen fick jag sitta på jernvallen i ca 4 timmar, det var ju dock inte så mysigt, men jag fick kolla på två odugliga innebandymatcher iallfall. Efter det åkte jag och mathias och hämtade Maud och Håkan från travet i Gävle. Och sist men inte minst hem till kära vallhov för middag med mamma och pappas, jätte god mat bjöd dom på, sen kikade vi på Beck. och NU ska jag spöa mathias i NHL 09!
Godbyeeeee..

GODMORGON SANDVIKEN

Gårdagen var väldigt speciell om man säger så. En upplevelse för sig själv:) men det var faktiskt roligt =)
Det blev väldigt lite shopping, det var rätt stressigt. jag fick iallfall med mig hem en väska, linne och en tshirt!
Vi har alltså varit på MONSTER JAM. Om jag inte har nämnt det tidigare, så var det cross style också, och det var sjukt häftigt faktiskt. men jag fick inga bra bilder på det, för det gick så fort. men jag ska visa er en film sen :)










PRISON BREAK

Ska bara kika på ett avsnitt och sen ska vi sova.
Sen bär det av till huvudstaden imorgon bitti för lite shopping och sen vidare till globen.
Puss Godnatt


Dags att traska iväg till träningen

Ganska jobbigt och drygt att ha träning klockan nio på en torsdagkväll!! Jag är helt slut, har nyss sovit en stund. Innan dess gjorde jag och mathias till vofflor till kvällsmat. det var smaskigt. Jag är så tröööööttt.. Så sen ikväll blir det bara hem, duscha äta en risifrutti och sen slumra in :) myspyyys pusss 


Skönt att man har fått helg idag.

Nu ska jag snart börja att traska hemåt. Eftersom att dom har gjort om vårat schema lite så att vi slutar halv 4 på torsdagar istället för klockan 5. UNDERBART! Så ska snart gå hem och sen senare ikväll har jag träning. Så jag måste hinna plugga lite innan det. härligt att jag har fått helg nu eftersom jag inte är i skolan imorgon. Vi har en massa saker att göra i historia, men först måste jag göra klart svenska analysen. Jag är jätte sugen på att shoppa!! Så det ska bli roligt att åka imorgon, men det ska bli mest mysigt nu när det börjar kännas lite att det närmar sig jul. 

Mind your own business


Så får vi se på fredagkväll vad jag har lyckas shoppat med mig hem fråm Stockholm. Det var faktiskt ett tag sedan jag hade mig en riktigt shoppingdag. Jag handlar lite smått och gott då och då, så pengarna tar ju slut i vilket fall. men jag vet nästan aldrig vad jag har köpt för dom. Men nu är det dags att börja tänka på julklappar, vad ska man köpa? och vad ska man önska sig. Jag har ingen aning om vad jag önskar mig det här året. Det finns ju alltid något man vill ha. Fast jag har inte kommit på det där "speciella" än.   


Dags att jag investerar mig lite nytt smink



  • Jag känner att mer och mer börjar ta slut i min sminkväska, eller iallfall att det börjar bli lite kvar. Så allt det här skulle jag verkligen behöva köpa mig. Eller ska man kanske vara så snål och önska sig det i julklapp? Så kan man bara köpa det nödvändigast för tillfället. Eftersom det kommer att bli lite shopping på fredag i Stockholm så kanske jag tar mig råd och köper mig någon make up produkt. Annars så vet jag inte riktigt vad jag ska inhandla mig? kanske jag ska göra en lista vad jag vill ha och behöver, så får vi se vad jag lyckas komma hem med. Det kan bli spännande.

Är risifrutti lite gott?

Underbart skulle man faktiskt kunna säga.
Har nyss smaskat i mig en risifrutti, annars så kom jag och mathias nyss upp ur badet. Så nu kikar vi på lite fotboll sen blir det nog prison break och sen sussa. Skönt att vi har sovmorgon imorgon till halv 10 iallfall.


WOOKIE WOOKIE

Snart är maten färdig, dagens maträtt blir då lite wook! Jag är hur hungrig som helst eftersom att maten i skolan inte var något vidare idag, usch! Så nu blir det till att käka lite och sen åka till jernvallen för att träna. Roligt att Anna och Lisa är hemma nu också! Ni är så varmt välkomna hem tjejer :) Det är faktiskt mathias som står för matlagningen idag, och han är så grymt duktig..

Första skoldagen efter lovet

Nu är man tillbaka i skolan igen, vi har rätt mycket att göra faktiskt. Mycket historia,svenska och UF som vanligt. Vi måste nog ta en sväng till banken idag också, alltså min UF grupp för att vi måste skaffa oss ett bankonto så att våra sponsorer kan föra in pengar. Halsen känns även bättre idag så det är väldigt skönt.
Nu är det dags för Svenska.
Heey

Godnatt säger mathildapet

Nu känns det att man är hemma igen, ett evigt ropande från nedrevåningen att dom tycker att man ska gå och lägga sig eftersom att dom gör det, men jag är faktiskt på väg eftersom jag är trött. Så imorgon ska jag till skolan och sen är det träning som gäller, vet inte om jag ska träna eftersom jag inte är frisk än, men vara med lite grann kan jag iallafall.
Godnatt på er.

Och du får din godnatt puss här gubben :)

Löjligt lika personer i Gossip Girl och the OC



Även att båda är "bästa vänner" men hur som helst så är det två hur bra serier som helst. Så det spelar inte sådan stor roll faktiskt.

Gossip Girl och Desperata Fruar

TV är vad som står på mitt schema för kvällen. Tack storebror för att du har tagit min digitala box så INGA kanaler funkar i mitt rum. Så du har han tyvärr sådan otur att jag lär ligga i hans stora säng och kolla på hans stora tv:) hehehe. Och det här som snart kommer att bli mitt rum eftersom bror snart flyttar.. Känns dock lite konstigt, men det blir roligt också, för det kommer bli sjukt snyggt i lägenheten.



Världens godaste maträtt- Pappas pastagratäng

Förstår ni vilken lyx det är att komma hem och få äta världens godaste mat?
Så nu ska det ätas sen pluggas.

Imorgon ses vi girlssss


























Imorgon är det skola igen. Då får jag träffa mina härliga klasskompisar :)
Det är väldigt bra. Känner mig lite piggare idag också, så jag ska nog klara av att gå till skolan imorgon. Vi har nog en massa roligt arbete som ska vara inne snart, prov och grejer. Så det är viktigt att jag är där. Och eftersom jag även ska vara ledig på fredag, då jag ska på en tripp till Stockholm :)  Igår blev även studentkryssningen bokad, inte för att jag tar studenten men jag lär ju få följa med och fira alla mina tjejer som går uuuut! Helt sinnes alltså. Men det kommer bli sjukt roligt :) Iallfall för dom! Nej nu måste jag packa lite innan det är dags för hemfärd. 

Dags att boka Thailandresan?

Har suttit ett tag och kollat på resor nu. Jag vill boka! men det känns ju inte så jätte roligt och boka bara en flygbiljett för 10000 kronor.. Så får nog avakta lite till tills jag hittar något bättre, eftersom jag bara kan åka inom ett speciellt datum så kan det bli svårt. Så vi får se vad det blir tillslut. Idag har jag och mathias framkallat bilder ifrån Turkiet. Det blev jättebra. Mycket fina kort. Snart ska jag åka hem till vallhov, ska faktiskt sova hemma idag, har inte gjort det på flera veckor. Så det ska faktiskt bli rätt skönt. Så har jag lite skolarbete som jag ska göra klart.




Mysigt va?

Grattis Östen på 69års dagen

Sitter just nu hemma hos mormor och östen på kalas. Har ätit älgkött och ris, och sedan en massa gott fikabröd. Nu är jag riktigt trött. Var hemma ifrån praktiken idag. Eftersom jag känner mig sjuk. Ont i halsen och ont i örat. Inge vidare faktiskt. Så vi ska väl snart åka hem. Vi vann matchen igår med 4-2 emot Valbo, jätte rolig match faktiskt.

ALBA-VALBO

Godmorgon!
Idag var det sista gången jag fick sova min skönhetsömn, som alltid håller till efter 12 någon gång. Men nu är det bara tagga till match, vi ska möta valbo som just nu leder serien och vi ligger tvåa. Så nu jävlar. Kan bli en riktigt spännande match, vi har inte förlorat en match än, men det ska vi inte göra heller. Om ungefär 30 minuter så ska jag möta upp Jk, Ida och Sandra vid resecentrum så ska vi sedan ta en promenad till jernvallen. Härligt väder ute iallfall.
PUSS





Några härliga bilder från i Onsdags.

Mys ute i boänge

Nu är jag hemma hos kickan, har varit det hela kvällen sen efter matchen. Vi har lagat tacos käkat godis och kollat på när lammen tystnar. Nu ligger vi i soffan och är bara trötta, mathias har beställt en taxi till mig, så jag lär väl sova hemma, :) den ska vara här kvart över 2. men både jag och kickan kommer nog somna en stund innan dess.
Godnatt


Fina tjejen:)

I Promise To Tell The Truth



Igår hamnade man i Gävle på maskerad, tjejerna i klassen är rätt duktiga på att övertala en.
Nu är det iallfall dags för match, Jenny kom precis hit så vi ska ta en promenad till jernvallen.

RSS 2.0