Vi GILLAR att åka på flaket..

Här var vi på väg till Bangkok! Vi hade det otroligt bra, dock jobbiga resor för att ta oss dit och hem. Men nu är vi tillbaka på Lanta igen, så de har vi redan hunnit glömma :) Det är ju som sagt vår sista vecka, prick om en vecka ska vi snart kliva på planet för att fara tillbaka till Sverige. Hemskt. Men det känns ändå bra. Vi har gjort det mesta som vi har tänkt göra, plugget är färdigt. Så nu är det bara hemresan som väntar.
Det värsta som väntar är väl kylan. Vi kommer väl att få en chock när vi är hemma och får se all snö. USCH!
Vi njuter i alla fall av vår sista tid här..

Justja! Har nästan en decimeter kortare hår nu också.. jobbigt men sant, men de är rätt skönt :)

Klippning på G

Hello!
Efter alla dagar i denna sol behöver nog håret en klippning, så nu har en svensk tjej som heter Janette kommit hem till oss för att klippa oss, Denise sitter och klipper sig för tillfället. Det ser ut och bli kanon! Håret som har hunnit blivit så långt ska nu bort! Det känns skönt endå :) Ni kanske får se en bild senare!
Pusss

en nittonårig mathilda som har varit tillsammans med världens bästa kille i 3 år idag!

Igår fyllde jag nitton år, Känns ju inte så roligt kanske? Men ett år äldre lär man väl bli! Dagen spenderades det mesta i en bil, eller ett flygplan eller en buss, eller båt. Så var tillbaka på kära lanta runt 21:00 på kvällen. Då vi provade våra balklänningar igen, vilket det var rätt så mycket fel på. Eller bara små fel på min och Fridas och ganska mycket mera på Denise. Sen åkte vi hem med väskorna duschade och avslutade min kära födelsedag på älskade funky fish med väldigt god mat och glass i efterätt :)
Bangkok var fantastiskt i alla fall, har shoppar HUR mycket som helst, som ni får se när jag är tillbaka i Sverige.

OCH till det bästa av allt så har jag och Mathias varit tillsammans i tre år idag! TRE UNDERBARA ÅR :)


phi phi phi phi phi phi.

Nu har vi typ packat klart väskorna, imorgon bär det av.
Jag och Frida har bokat tid på make up store för sminkning inför balen nu också! LITE TAGGADE.
Det kommer bli så roligt!

Packningsdag inför storstaden.

Idag har vi lämnat tillbaka våra kära mopeder.. Det känns förjävligt lär jag säga! Men imorgon förmiddag bär det av till BANGKOK. Vi är så sjukt taggade :) Dock har vi en bussresa på 17 timmar framför oss, men det är över natten så det ska nog gå bra :) Ikväll ska vi bara packa och äta på balkongen som vi även gjorde igår. Det är jättemysigt :)

steeeeeeeeeeekare..

Sista tiden börja närma sig för oss. Vi gjorde klart nästan allt skolarbete idag! Så har bara lite små saker som ska fixas till innan vi är hemma igen. Så nu blir det till att steka på stranden imorgon :) Sen drar vi till Bangkok över helgen och är tillbaka för vår sista hela vecka på Lanta. Det är så sjukt vad tiden går fort.

Sharing Songs.

Snart är mitt älskling hemma på svensk mark igen, efter en väldigt lång hemresa! Men det går nog bra för dom:) Så om ca 3 veckor får jag pussa och krama på honom igen!

Imorgon är det dags för skoldag igen.

Då käkar vi lunch på balkongen på skolan, lunch för 35 bath! Det är ca 6 kronor, Fattar ni klassen? Det räcker ju vår matersättning till flera gånger om :)

Rodea Clowns

Nu ligger vi tjejer i sängen och äter popcorn och kikar på thailändstv för typ tredje dagen irad! Det är så skönt och bara vara hemma och mysa, som man gör i Sweden på vardagskvällarna. Idag har vi käkat stuvade makaroner och korv på Picaso! Det var grymt gött, lite sött smakade det dock. Sen har vi varit in i Saladan och växlat in en massa pengar till Bangkok resan, sen så köpte jag mig ett par nya hörlurar till ipoden. Kan behövas eftersom vi har en bussresa på 17 timmar framför oss?
Idag tog jag mig en pedikyr på stranden och Frida tog en massage, efter det blev vi bjudna på vattenmelon av massage tanterna, dom är så söta!
Nu provar jag mina nya hörlurar och ur dom susar det endast Jack Johnson..


Sitting, Waiting, Fishing


En tisdag i paradiset.

Hello!
Idag har vi inte kommit ifrån rummet ännu, och klockan är 14:15 ungefär..
Vi har sovit ut, städat i rummet, tjejerna har fixat med sina väskor hur tusan vi ska få hem alla grejer som vi har handlat. Igår var vi i skolan och pluggade, jag och frida har planerat vår engelska redovisning som vi ska ha när vi kommer hem. Har bara lite plugg som ska göras klart den här veckan sen är vi typ klar med allt som ska varas klart innan vi är hemma! Det känns väldigt skönt.

Balklänning på G.

Imorse var vi hos skräddaren och provade våra balklänningar! Jag är jätte nöjd, den är inte klar ännu! Men det kommer att bli bra :) Nästa gång så ska vi dit nästa måndag, efter vi har varit i Bangkok. Det kommer bli super bra.
Men ni får inte se hur den ser ut innan baldagen ;)

Hopprep kan även vara roligt om man är 18 år..



Fantastiskt underbart GOTT!

Ni förstår nog inte hur äckligt gott det här var när vi åt det, I LOVE UNNI´S MAT!

Här skickar jag hem ett hjärta till er..

Glad alla hjärtans dag alla där hemma!
Idag har vi bara myst på stranden, sen skulle vi åka och prova våra balklänningar men dom var inte klara.. Så vi ska dit imorgonbitti igen. Sen har vi varit ute och käkat med vårat thaigäng. Jag Frida,Denise,Annelie,Linus och Danne. Hur ska vi klara oss utan dom när vi kommer hem? Vi har ju middagar tillsammans varje kväll, sorgligt.. Idag fick jag 3 rödar rosor av Maud som Mathias hade skickat med henne till mig :) Han är underbar.
Nu ligger jag och Frida i sängen och har lite tända ljus, lyssnar på favvon jack Johnson som är äkta thailand musik för oss. Och bara njuter.

idag åkte baby till phi phi..

Idag åkte Mathias och Perra vidare till Phi Phi öarna igen, innan dom senare åker hem till Sverige på måndag. Det har varit så underbart och haft Mathias här. Så om ungefär 3 veckor ses vi igen. Ikväll ska vi ut och käka som vanligt med gänget, i Saladan tror jag det blir, så ska vi betala lite för balklänningen som vi sedan ska prova på söndag.. Shiiet hoppas att dom blir bra :)
Bangkok är även bokat nu!! Vi åker nästa fredag och åker hem på måndag, på min födelsedag :)

pluggisar

Pluggdag idag! Och nu är det dags för lunch, har inte fått så mycket gjort eftersom vi inte har fått sån himla bra information om vissa uppgifter som ska göras. Så får vänta lite med dom :) Nu någon dag ska vi boka vår bangkok resa som förmodligen blir under två dagar nästa vecka! Så ska vi börja sy upp våra balklänningar, kanske studentklänning också :)

Kickan och mallan har lämnat oss.

Imorse åkte tjejerna, väldigt tråkigt.. men om 3 veckor får vi träffa dom igen :) Plus alla andra underbara vänner som är där hemma i Sweden. Nu ligger jag Frida och Denise i sängen och kikar på Grey´s.. Ett gammalt avsnitt men det är ju lika bra endå. Imorgon blir det till att plugga. Nu har vi fått flera uppgifter skickade av lärarna som ska göras. Så är det sista dagen med mathias och perra imorgon, sen åker dom vidare till Phi Phi igen..

UNNI´S hela helgen skulle man kunna säga,

Så här har vi Phi Phi gänget :) Och på lördagen kom Linus också, Vi åt på Unni´s alla dagar.. HELT SINNESSJUKT gott! Som sagt vi fick ju äta feta ost, som vi inte ätit på över två månader.. fetaost sallad! UNDERBART :) Ikväll blir det sista middagen med kickan och mallan, så vi får se vad det blir för gott då. Ska nog åka in till Salladan och äta i alla fall. Sen så är det marknad här på ön, så vi shoppade ganska mycket igår.. Kanske blir lite till idag också :)

Jag har inte kastat datten i havet..

För nu har ju den här gobiten kommit :) Och så är ju kickan och mallan här. Vi har varit på Phi Phi över helgen ett stort gäng och festat lite och haft det underbart! :D Nu är vi tillbaka på lanta allihopa. Imorgon åker tjejerna vidare till Patong. Väldigt tråkigt :( men som sagt, vår tid går så himla fort här, så snart sitter vi på planet och är på väg hem också. Vi försöker planera in vår Bangkok resa bara innan det är dags att fara hem. Först måste vi bli klar med skolarbeten och så. Praktiken är färdigt! Jag har haft en underbar tid på lilla svenska skolan. Jag saknar faktiskt alla barnen. Dom är så söta och snälla.
SÅ VI LEVER BARA SÅ NI VET :)

RSS 2.0