En harlig dag i Egypten

Utflykten igar var hur harlig som helst, valdigt varmt bara! Sen pa hotellet firade vi peter med tarta och sant som dom pa hotellet fixade, som sjong och dansade sa fick peter vara med ocksa,
Har forsokt att lagt upp lite bilder men det funkar inte. sa far gora det nagon annan dag!
heeyda

Safari i Oknen

NU ska vi ut pa en liten utflykt! Men jag maste skynda mig och ata for vi ska aka om 10 minuter,
skriver om det senare,
hoppas det ar bra hemma,
kram

Lite bilder..

331735-442

Stekhett

Hejsan!
Det ar valdigt dyrt att lana en dator, det kostar nastan 30 kr for 30 minuter. Sa det ar valdigt synd, det ar darfor jag inte har skrivit tidigare, men allt ar jatte bra i alla fall, har inte sett ett enda moln sen vi kom hit. Hur varmt som helst ar det. Imorgon fyller peter 50 ar! sa da ska vi ut pa en riktigt utflykt i oknen. Det ar valdigt mycket ryssar pa hotellet, Sjukt javla dryga ar dom, Smiter fore i matkon. USCH vad irriretad jag blir pa dom. och det blir aven dom som jobbar har kan jag saga!

Egypten!

Nusa familjen, jag ar framme sa nu behover inte vara oroliga! Som sagt har ar det grymt varmt! Inte ett moln pa hela himlen var det nar vi kom fram pa eftermiddagen,  Vi har det jatte bra, Hotellet var Gudomligt stort kan jag saga! haha gar nastan vilse kanns det som. Idag nar vi kom fram tog vi det lite lugnt vid poolen bara. Hotellerummet var mycket storre an vad jag hade trott, sa har vi en jatte stor balkong ut emot hela poolomradet, Jag lagger inte lite bilder pa allt senare i veckan, vi lar ju hinna fa lite farg forst :) Idag bokade vi aven en utflykt till nasta torsdag, da ska vi ut i oknen och gara massa roliga saker, vi ska aka fyrjuling, rida kameler, besoka massa olika platser, och grilla ute i oknen pa kvallen under bar himmel :) Det kommer nog bli riktigt roligt ! Vi ar valdigt trotta nu, sa vi ska kolla pa nogon show om ett tag sedan ska vi ga och lagga oss, Som sagt mamma hade ratt, maten har var nog inge vidare for mig :P Sa jag gar nog ner nagot kilo pa dom har tva veckorna.. Men det ska nog ga bra enda :) Lite roligt att man sag igenkannda ansikten pa flyget, kanske inte hojdare precis? men det var ju roligt att man kannde igen nagon ! haha

Nu vet inte att vi har kommit fram och lever :)
sa hoppas att ni har det bra dar hemma :) for det har jag kan jag saga!

Today is the B I G D A Y


Nu har jag äntligen klivit upp ur min sköna säng! Mathias har ju världens resfeber så han ringde först och väckte mig runt 9 imorse, sen fick jag sova vidare sen ringde han halv 12 igen, så jag var väl tvungen att gå upp nu :) Och nu sitter jag här och sprattlar med benen under bordet, det känns som när man var liten, när tomten precis skulle komma :) haha. Nu ska jag och pappa göra iordning lite påskbord till lunch. Sen skulle det faktiskt vara rätt skönt och ta sig en promenad, eftersom vädret är helt okej idag. Senare idag när mathias kommer hem ska vi packa det sista, sen ta oss en riktigt bubbel bad och skrubba oss ordentligt så man blir mjuk som en bäbisrumpa!:) Nu ska jag fixa lite,
Heeye
image441

you win but you're losing

Kom precis hem ifrån Kurvan. Som sagt min skolkamrat hade party i hennes lya ikväll. men det blev som sagt inget ståhej för mig eftersom jag åker imorgon och sådär! Så känner jag mig inte så pigg heller. Huvudvärk och ont i örat.. Det var i alla fall mycket trevligt och säga hejdå till några utav tjejerna i klassen. Och jag lovar att sola lite extra till er också tjejer:) men nu ska jag ta och sova,

Bjuder på några bilder från idag

image438image439image437image440

Har jag glömt bort påsken?

Just precis, jag kommer ju att missa vårat svenska påskfirande, Det har jag faktiskt inte tänkt på alls! men som sagt så var ju mormor hemma hos oss igår, och då fick jag som vanligt ett stortpåskägg med massa godis och en trisslott och ett litet kuvert med 300 kr i, så att jag skulle köpa mig något fint i egypten :) Gullig hon. Nu sitter jag hemma hos mathias, är rejält hungrig faktiskt. men ska väl åka hem om ett tag. Väntar bara på att tvätten ska bli klar. :)

Rubrik

image435
Ungefär en timme kvar tills jag slutar, men typ halva klassen har redan åkt hem.
men jag får väl ta och vänta tills mathias har tvättat och packat klart. Så att han kan hämta mig.
Ikväll ska jag nog träna i alla fall, även fast jag inte gjorde det igår med gästrikelaget, men ska bara vara med lite lätt och skjuta lite eller nått eftersom jag inte känner mig så pigg.
men nu kommer mathias och mike och hämtar mig, så jag får ta och hjälpa han och packa lite.

Aloha FREY WILLE

image432

Trött tjej

Sista skoldagen, sedan är det lov och jag åker till värmen. Tackar! Just nu sitter jag i skolan och bara väntar på att få sluta, men som sagt slutar halv 4. Jag har en dundrande huvudvärk och vill bara hem. Vi som ska sätta igång med våran engelska tidning som vi ska göra, ingen bra start blev det precis. Vi vet inte riktigt hur vi ska börja. Så just nu sitter jag bara och bläddrar igenom nya ELLE som jag köpte igår på statiol med Guldkoret! Så jag fick den för endast 10 kr. Vilket kap alltså. Det finns mycket fint i tidiningen som man skulle vilja få hem till gaderoben.

Tisdagkväll.

Nu sitter jag hemma hos mathias pappa, Vi väntar på att Maud och co ska komma hit med en härlig tårta! Vi ska som sagt fira Peter lite idag eftersom han fyller 50 år när vi är i Egypten. Så det blir lite kalas här med fika och så. Min pressent till honom idag fick bli en härligt påse med duschgel, rollon och sånt som man har efter man rakat sig, så ska han även få ett påskägg med lite godis. Men som sagt så får han något mera när vi är i Egypten. Sen ska jag snabba mig hemåt för då kommer mormor och fikar och kramar mig och mathias hejdå. Så det blir en riktigt trevlig kväll med en massa gott! Så går vi nog ner på Monroes och käkar lite kvällsmat här i mellan någon gång! men nu utmanar thias mig på en NHL match så nu jävlar!
image431

Ge mig dom här grymma brillorna..

image429

Tre pigga?

image428

Tillbaka till skolan

Nu är man tillbaka här igen, rätt skönt lär jag då säga!

image427

Inte för att vi har så mycket att göra eftersom det inte kommer någon lärare! Så vi sitter här och väntar.. Idag  slutar vi 20 över 1. Så har inte särskilt lång tid kvar här. Tänka sig att imorgon är att sista dagen i skolan! Sen åker vi :) Sjukt underbaaaaaaaaart! Tror nästan inte att mina blogginlägg kommer att handla om så mycket mera, än hur mycket jag längtar! Som sagt gårdagen åkte jag en sväng till valbo med Simone och Kurvan, Handlade en tshirt till mathias och en kofta till mig själv. Sen hämtade mathias oss så åkte vi en sväng till Åhléns, där handlade vi lite solkräm och andra krämer :) Sen blev det kvällsmat hemma hos mig, efter det var klockan runt 7 och konstigt nog så somnade jag och mathias då, sen vaknade vi runt 11 tiden för att senare somna om :)


Söndag, En dag mindre

Har precis kommit hem från Falun. och stryk fick dom precis som planerat, vi vann matchen med 8-3? Ja så kasnke det var. Och jag kanske inte missar kvalmatchen heller om jag har tur :) Den skulle egentligen ha varit den 29onde, men nu blev det datumet inställt. Så jag får hoppas att jag hinner hem från Egypten. Nu väntar jag bara på att maten ska bli klar någongång, är sjuukt hungrig. Pappa kom även in hit nyss och kasta in min resväska, så jag lär väl börja packa lite efter jag har ätit klart. Sen blir det mys som bara den. Mathias är på väg hit så vi ska väl titta på film och äta något gott :) En vanlig söndag helt enkelt.  Imorgon ska jag i alla fall till skolan! Det ska däremot bli riktigt roligt tycker jag, sjukt länge sedan jag träffade alla tjejer i klassen :)

Lördagkväll..

idag har jag varit på kalas hemma hos kickan eftersom hon har fyllt 18. Mycket trevligt, tråkigt bara att hon inte var så pigg:S Jag mår inte heller så bra faktiskt, väldigt ont i huvudet och bara trött. Sitter och kikar på melodifestivalen med mamma och en sovande pappa, borde egentligen börja packa lite enligt mamma, men jag är för trött för det. Igår fick jag hem ett par färglinser i brevlådan, helt oplanerat? haha så både jag och mathias provade ett par, Helt sjukt läskigt faktiskt, i alla fall på mathias som egentligen är brunögd! Sjukt söt blev han :) Imorgon då jävlar är det match som  gäller. Kan säga er falun att vi är sjukt taggade.
Nu är även Meldifestivalen över, Charlotte Pirelli som tog hem segern! image424

Gokväll..

Trött Trött Trött är jag nu kan jag säga, har nyss snackat lite med 18åringen i telefonen. FYFAN KICKAN! :) Jag och Mathias har badat lite ikväll efter min träning och sådär. Väldigt mysigt och skönt var det. Imorgon är det sista dagen på praktiken. Underbart! Men nu ska vi ta och sova lite.
Godnatt

GRATTIS MIKAELA ERIKSSON 18 ÅR!image422

g.natt

Nu är jag kalastrött,
så tänkte bara säga godnatt


MIN!

du är BÄST! jobbet är hemsk tråkigt ibland. käka popcorn och kika film! that's nice!
medans "JAG"   tränar så sitter älsklingen och har de najs på jobbet!

tycker att de är tråkigt att en viss D..... inte kan göra gubben min sällskap på jobbet på kvällen när han är heeeelt ensam! hmrf. Skärpning!

 älskar dig MATHILDA ;)


Resfebern stiger

Idag har jag shoppat denna juvliga röd kläning och en svart kjol. Mycket härligt, vill bara handla mer och mer och sedan slänga ner i resväskan. Har dock inte tagit fram den än, men lite saker är ju som sagt planerade att hamna där i. Ska strax iväg på träning, jag hoppas det blir hårdträning. Kan behövas faktiskt.  idag på lunchen gick jag in på kicks och luktade på en massa parfymer. jag föll faktiskt för den nyaste escadan, den tyckte jag luktade grymt gott! Jag tänkte som sagt beställa en nu när jag ska ut och resa!
Men nu lär jag göra mig klar för träning. Skriver nog lite mera senare.

image419

image420

Onsdag morgon

Nu sitter man här igen och käkar frukost för att sedan ta sig vidare till bussen som går till valbo. Jag vill verkligen inte ha praktik idag!! jag orkar inte. men har inte sånt stort val, det är ju bara 3 dagar kvar nu. Det lär jag klara! På kalaset igår blev det mycket skratt från oss kusiner, Något som är riktigt roligt är att varje gång när kevin eller ricky fyller år så filmar deras pappa Leif varje gång vi kommer in och sjunger. Så vi satt  och kikade på dom filmerna från år till år hur man växer! Väldigt roligt faktiskt! Men nu ska jag försöka att ha en sådan rolig dag på praktiken som möjligt. Ha en bra dag!

Sötnos hemma från jobbet


Nu ska jag KRAMAS med min älskling:)
och sedan sova, Godnatt!

Sagolika Resor..

Nu känner jag mig för att ta mig tid och ork och berätta en lite från alla mina Thaliandresor som jag har hunnit med hitills, och jag lovar er att flera besök där kommer det att bli. Jag ska berätta det jag kommer ihåg, eftersom vissa av resorna var ju ett bra tag sedan.

1997-
Första resan Till Thailand Gick ifrån Arlanda då jag endast var 6 år gammal. Vi flög till Phuket och bodde sen på ett Hotell som hette Hotell Felix. På hotellet fanns det en elfantbäbis som hette Linda. Hon kommer jag ihåg att jag lekte med väldigt mycket, och det var en pojke som skötte om Linda på hotellet. Varje morgon gick hon ner till stranden för att ta sig ett dopp i havet. På hennes ryggen fick man sig några turer. Vi var där i 2 veckor och jag minns även att Phuket var grymt öde jämnfört mot var det var några år senare vi åkte dit. Väldigt stor Frukostbufé som hade mycket att erbjuda hade dom.

1999- Då åkte vi tillbaka till Phuket så tog vi med oss farmor och farfar. Vi bodde på Karon beach i två bungalos. Precis bredvid stranden. Den resan var väldigt lugn vi åkte ut på några båtturer ut till james bond ön. Där dom har spelat in en av filmerna, och även en ö där dom spelade in The beach. Stranden var helt underbar! Sanden var precis som mjöl, vitt och jätte mjukt. Den här Thailandresan lärde jag mig även att spela poker, så jag och sebbe spelade väldigt mycket med farmor och farfar på kvällarna. En kväll när vi skulle gå och lägga oss hade vi en stor ödla i taket,och farmor vägrade att gå och lägga! Hon trodde att ödlan skulle ramla ner på henne, haha :) men det var faktiskt inge vidare att ligga och titta på en stor ödla i taket när man skulle sova. 

2001- Denna gång gick resan till Kao lack i två veckor. Där träffade vi på familjen Sundholm ifrån Bollnäs. Jag blev väldigt bra vän med tjejen Matilda, vi hade grymt roligt tillsammans om dagarna. Letade pärlor i poolen som folk tappade ifrån sina flätade hår. ( som vi såklart också hade) Vi åkte på elefantsafari i djungeln och så åkte vi på bambuflottar i någon flod, där en familj innan oss hade sett en stor orm simmat omkring. Men det var något vi slapp se :) Efter dom två veckorna hade gått så åkte Sundholms hem, och vi åkte vidare till Phuket en vecka till. Där träffade vi Nathalies Pappa ville. så han gjorde oss sällskap på semestern. En sak som jag tycker är så obehagligt är att se alla bilder från tsunamin från Kao lack, för att det var en massa bilder från vårat hotell och stranden där vi var, och allt var ju helt förstört. Ett ställe där man har jätte fina minnen ifrån som bara spolades bort med vattnet..

2003- Den här gången beställde vi resan tillsammans med Familjen Sundholm eftersom vi kom i sån nära kontakt med varandra, så vi började att träffas mycket hemma i Sverige. Jag och Matilda träffade i princip på varje lov vi hade och på helgerna. Något som är tråkigt nu är att det var kanske två år sedan jag träffade henne senast. man glider ifrån varandra och tappar kontakten, och det är sjukt tråkigt! så det lär vi ändra på. I alla fall så åkte vi till koh samet, koh chang, Pataya, Bankok, Vi reste runt rätt mycket på 3 veckor. En speciell sak som jag kommer ihåg från den resan var att första natten på koh samet fanns det inte ett enda hotellrum ledigt någonstans! Det var någon speciel högtid för Thailändarena eller något, så verkligen allt var FULLT! så vi fick hyra ett stort hotellrum som inte ens var färdigt, där sov vi åtta personer, haha det blev så varmt där inne så jag och matilda la oss och sov på stengolvet under en stor fläkt som fanns i taket. Den natten var väldigt jobbigt och lång. Men det ordnade sig till slut. 

2006- Vi flög till Bankok och sedan vidare till Koh samui. Den här gången drog vi med oss familjen Jakobsson. Det blev en två veckors resa till det paradiset. Vi hyrde moppeder och åkte till ett jätte stort vattenfall och badadet där. Grymt fint var det, jag kanske kan lägga ut lite bilder senare och visa, vet inte riktigt var alla bilder finns någonstans. Men det bästa och mysigaste av allt på den resan var nog att Annika och Anders gifte sig. Så jag fick även vara med på ett vackert bröllop där. Dom gifte sig på stranden i Koh samui. Det ska jag nog också göra någongång ;)  
Det värsta är att vi har åkte nästan varannat år fram till Nu? och var är årets Thailandresa? Det har förfan varit tradition att åka dit varannat år. Men iår blir det Egypten för min del, och brosan sticker till Thailand utan familjen? så han fortsätter i alla fall och sköter traditionen. Bra gjort seb.
Det var allt från mig om  mina 5 resor till Thailand.
image418

Är det bara Tisdag?

Tiden går så grymt sakta nu tycker jag!
En kort dag på praktiken blev det idag, eftersom vi ska på kalas. Riktigt skönt faktiskt. Jag hoppas att dom bjuder på riktigt god mat och gott fikabröd :) Dagens arbetsuppgifter har varit att plocka upp varor, både nya och påfyllnad av gamla varor, och det är ungefär som alla andra dagar har sett ut? Det är riktigt kallt i mitt rum nu, på något konstigt vis så var visst inte elementet på, så nu ligger jag under täcket och myser :) På ett sätt är det riktigt roligt och ha praktik i Valbo, eftersom på varje lunchrast går man och strosar igenom butikerna en efter en och hinner se varje ny tröja som kommer in i varje butik. Så nu kanske man hinner vara först med och köpa något nytt! Imorgon ska även Evelina på jc ta med sig lite bilder och visa mig från när hon var i Egypten, och det kommer ju bara att få mig att längta ännu mera! Otroligt asså vad jag vill åka nu. Om vi inte kommer hem för sent ifrån kalaset så ska jag ta fram min resväska och börja små packa lite. Det är faktiskt lika bra, för jag hinner packa om 5 gånger till sen, så jag lär väl börja att lägga fram lite så att jag sedan kan plocka undan massvis med kläder som inte får plats att ta med sig. Eller som kanske är väldigt onödigt att ha med sig. Nu ska jag väl ta och byta om till kalaskläderna. Skriver kanske mer sen hur det var där!
puss
  image416

Vårens Svenska Favoriter?

Än har jag faktiskt inte somnat, inte särskilt trött eller så. 
Jag gillar faktiskt att det kommer mycket färg till våran. Var lite skeptiskt emot det först men börjar att gilla det mer och mer. Roligt och få upp lite färgklickar i gaderben istället för det trista svarta och vita. Morgondagen för mig bjuder även på ett kalas! Så lär nog gå lite tidigare ifrån min praktikplats så jag hinner till tårtan. Det är som sagt min kusin Andre som fyller år. Men nu får jag faktiskt ta och ge mig, ska bara skicka iväg ett godnatt sms till älsklingen sen ska jag krypa ner under täcket och sova.
Godnatt igen :)  

image414

image415
Sen bjuder ju även den här tjejen på en rejält snygg stil för dagen.

Chan rak kun

image413
Min Gobit, du är då för bra du!

En liten förändring.

Trött är jag nu kan jag lova er, jävla johanna lät mig vara ensam på praktiken idag också! sjukt tråkigt, men det gick rätt bra! Det bästa var i alla fall att äta lunchen med Nathalie, det blev en smarrig wook med vitlöksbröd och grejer. Morgon dagen ser i princip lika dan ut som idag, åka iväg till praktiken komma hem och vara dötrött! Nu är det dags för mig att bädda ner mig helt ensam i sängen och sedan sova.
Godnatt på er.

11 DAGAR KVAR TILL SOLEN!

Helgen

Jag orkar inte skriva nu, hade planer på att skriva ett väldigt långt inlägg om hela helgen men nu har jag ingen ork, så jag ger er några bilder.
image394image402
image395
image397
image398
image399
image400
image401

Lördagss

Nu är det äntligen helg, och den går ju fortare än allt annat. Har spelat match för ett tag sedan, vi vann emot sätra med 4-0 sjukt skum match! Inte så rolig faktiskt. Nu väntar jag på att få i mig lite tacos i magen sen ska jag göra mig iordning för lite partaj. Härligt och få träffa lite tjejer.. image393

godnatt från mig

image392

Torsdag

Idag på praktiken var det ganska långsamt, men det var trevligt att man fick träffa Nathalie en sväng som precis om hem ifrån utlandet :) Fick i alla fall gå en timme tidigare så att jag han hem till träningen idag. Den gick ju även bra, lite tråkigt bara när vissa är på så dåligt humör. Nu är jag faktiskt riktigt trött, ligger i sängen och kikar lite the O.C och ska snart sova hade jag tänkt. Sista dagen på praktiken imorgon för veckan, skönt med helg. Idag kom Maud och Håkan hem från Thailand! så jag fick en härligt strandväska och ett halsband av dom, tack för det:) Imorgon ska vi nog hem och käka där och hört lite hur dom haft det och så, eftersom det inte blev så IDAG mathias! men men, nu ska jag nog sova. Godnatt
image391
En härligt sommardag i tvillingarnas stuga :)

Samma vis om och om igen..

Som sagt en till dag men får vakna upp med ett kanon väder! Hoppas bara att det håller i sig till helgen så att man kan kan få vara ute lite i alla fall. Nu sitter jag och käkar lite frukost innan jag ska springa ner till bussen. Näst sista dagen på praktiken för den här veckan! skönt :) men idag måste jag sluta lite tidigare, annars hinner jag inte till min träning. Men nu ska jag fortsätta äta lite. heey

Härlig dag..

Världens finaste väder får man vakna upp till, så ska man in till valbo och vara där hela dagen till solen har gått ner, fyfan vad det suger. En sådan här dag vill man helst vara uppe i kungsberget eller ta en riktigt lång promenad. men det får ju inte jag göra idag. Jag ska in och slita på jc istället.  men nu ska jag åka, Ha en bra dag i SOLEN.

4 mars 2008

Har nyss käkat en fantastiskt god mat som jag och mathias har tilllagat, pasta med ädelostsås. Så nu är jag grymt mätt. Så nu sitter vi bara framför tvn och sippar lite fram och tillbaka på alla möjliga olika kanaler, Gossip girl avsnitten har jag ju sett, så nu inväntas bara nio tiden då Gynning dyker upp i tv rutan.

image389
Har även varit inne på monki och kikat lite, hittade en massa härliga kläder som jag gärna skulle få fyllas på i gaderoben med. Så det får väl ta och bli en tripp till Uppsala eller Stockolm någon dag framöver. Lite väl trött på Valbo,Gävle shopping nu faktiskt. Ska försöka att sova i rätt bra tid idag så man orkar upp en till dag till praktiken. Nu är det bara 17 dagar kvar tills vi drar till Egypten, kommer bli så jävla skööönt! Så två veckors praktik sen 4 dagar i skolan sen drar jag :) Underbart
Ha en bra kväll.
.image390


Grattis till mig själv

Ja precis Mathilda Peters har fått sommarjobb :) Grymt glad är jag kan jag erkänna. Och nu kan jag även avslöja vad jag ska göra och vart jag ska vara :) haha jag ska jobba på Bilmetro i Sandviken och sitta i receptionen och ta betalt av dom kunderna som kommer och handlar där inne och sedan ska jag sköta bilmetros fakturor. Lite företagsekonomi som sagt! Så nu gäller det att jag händer med ordentligt på lektionerna i skolan. Jag tror jag ska jobba 6 veckor. Det är rätt mycket, men desto mer pengar kommer jag och tjäna! och som sagt så vill ju jag och mathias åka till Thailand nästa vinter, så jobba lär jag ju göra ganska mycket i så fall :) 

Dagen på jc idag tycker jag var lite roligare, eftersom det fanns lite mera att göra! Jag och Johanna lunchade på Ikea, jag var väldigt nöjd med min mat men det var inte Johanna eftersom hon tyckte hon fick lite lite! men så är det när man arbetat för fullt, då ska man kräva mycket mat så att man orkar. Trött i kroppen är jag idag också, inte särskilt van vid att stå en hel dag. Det enda jag gör på vardagarna annars är att sitta vid datorn i skolan, Imorgon kommer jag inte få någon sällskap av Johanna på praktiken, för hon är bara där Måndagar och Tisdagar, men istället får jag sällskap av Ida från trean. Så jag har ju något ansikte som man känner igen.

Tack för det.  


En arbetande dag på JC

Då var man äntligen hemma från praktiken. Söta thias kom och hämtade mig första dagen, så jag slapp som tur var åka buss. Dagen var inte så farlig som jag trodde att den skulle bli, fast jag och Johanna hade inte särskilt mycket att göra. Det var kanske högst 15 personer som handlade på hela dagen? men vi har larmat och hängt ut lite nya varor, hjälpt David vika ett masstal av jeans. Och nu ligger jag här helt slut i mitt rum under täcket, medans mathias får hjälpa mamma göra sallad :) haha men jag har faktiskt ont i både fötter och rygg så jag behöver vila en stund :) Dagens smarriga kvällsmat här hemma blir faktiskt pappas köttfärsbiffar sås potatis och lingonsylt! En riktig höjdare. Idag inne på jc hittade jag faktiskt rätt mycket kläder som jag blev riktigt sugen på att köpa. men om det är nödvändigt och om jag har råd är som sagt en annan fråga. Men jag ska nog fundera ut det, pengarna som jag har nu ska ju sparas till Egypten men några hundralappar gör kanske inte så mycket om det spänderas på annat ;) Nu ska jag ta mig ut till köket för att göra pojken och mamma sällskap!
Puss
image388

Godmorgon

Usch vilken hemsk natt, Jag har sovit bedrövligt dåligt kan jag säga! om jag ens har sovit alls. Nu sitter jag och käkar frukost, min buss går 09:07 från vallhov och sedan vidare till resecentrum, så jag får INTE missa den bussen. Så om jag hinner med 1an så träffar jag johanna på den bussen. Är riktigt nervös faktiskt.. Min dag kommer väl att vara 10-18:00? fyfan. Hoppas jag får sluta tidigare. men nu måste jag snabba på lite.
Puss

..

Imorgon tar jag halv 10  bussen in till valbo för att vara på jc i två veckor framåt! lite nervöst faktiskt. men jag får hoppas att jag får roligt :) Jag får ju vara med johanna i två dagar =) Nu ska jag nog ta mig en dusch innan det är läggdags.Godnatt

Söndagkväll

Som sagt, alba förlorade matchen med 12-6 dom bjöd ju på minst 6 mål! Dåligt gjort av er killar. Efter matchen blev det lite käk på monroes för mig och mathias. Kycklingsallad som vanligt för min del och lite tacos för mathias. Sen dess har jag inte gjort så mycket, kikat på lite bandy och fikat med mamsen och papsen. Nu ligger jag i sängen och tittar på the O.c. Men snart ska jag väl göra någon nytta här hemma i alla fall, jag ska plocka ut diskmaskinen och hänga lite tvätt?
Duktiga Mathilda.
image387


Godmorgon

Idag är det derby match mellan Alba och ggik! Ska faktiskt bli riktigt roligt att kika på! Idag mår jag i alla fall mycket bättre efter jag fick i mig den dundrande medicinen. Nu måste jag hoppa in duschen och sedan börja göra mig klar. Imorgon ska jag även ta bussen in till valbo för att ha praktik på jc så det blir nog roligt :)
image386
Lycka till på matchen gubben :)

Ingen match för min del..

Jag som var så grymt taggad till den här matchen, så vaknar man upp imorse med en jävla verk, självklart har jag fått urinvägsinfektion. Jippy! Det är fan det värsta jag vet :( förstår inte varför jag måste drabbas av det  just nu.  Men  mamma fick ringa till doktor bosse, så fick han skriva ut medicin till mig. Så tack för  det i alla fall. Jag ska nog ta mig ner till jernvallen och heja på tjejerna!
Lycka till.

RSS 2.0