Mina fina foton.



Nu är jag glad, idag kom mina foton som jag beställde förra veckan! Så nu har jag satt dom i en fin ram. Det blev kanon bra! Bara det att jag har typ 20 foton till som jag vill ska få plats. Jag lär fixa det på något vis. Idag jobbade jag förmiddag, så nu är jag hemma och har käkat lunch. Ikväll ska jag nog cykla till högbo och käka med famlijen och farmor & farfar. Det blir ju riktigt mysigt .

blackparty


Kollar på film med mamma nu, ska duscha sen och sen ska jag sova. Upp och jobba eller, jag börjar halv 1. Så det kan bli en promenad imorgon igen. var ut på en riktigt långis med Ida idag, det var skönt! Efter den här veckan ska jag jobba 2 veckor till. Sen börjar typ skolan? Det går så fort! 
kissandhugs. 

50 years party






You are my angel in a black dressss..


I helgen har jag jobbat fredag och lördag, fredag var vi ut på kharma och köpte oss en god strawberry daiquiri. Sen igår så var jag Lisa Lovisa och frida ut i Gävle! Det var roligt. Idag har jag bara sovit länge var en sväng till lisa och lyssnade för tjejernas planer nu när dom tagit studenten. Och nu är jag hemma och ska äta hemlagad pizza och sen kolla på film :) Imorgon ska jag jobba eftermiddag och sen så fyller min morbror 50 år. Så det blir storfest på kvällen!


veckovis.

Är hemma och försöker framkalla lite kort via datorn, men de går inte så bra! kollar på film också med mathias mamma och pappa, Idag har jag jobbat och promenerat med I. Jag är grymt trött faktiskt, imorgon blir det väl nå roligt som händer tror jag. Igår var ialla fall Jag och Ida in till gävle och tog en öl, och sen kikade vi in på kharma.

spagetti ala köttfärsås.


Nu är jag hemma från jobbet och ska äta spagetti och köttfärssås som jag inte gjort på typ två månader? Det ska bli så satans gott kan jag tala om. Sen ska jag åka in till Gävle och gå på Harry Potter med mamsi och Denise, brorsan kasnke också följer med.

nighty nighty.


Grymt snygga armband ifrån coocoo. Skulle vilja ha dom alla!
Nu ska jag sova och sen upp och kämpa på jobbet! Godnattis.


Alla älskar tårta.


Nu var den här kvällen över också, har firat mamma ätit massa gott och sen träffat några av tjejerna och bara myyst! Det var en trevlig dag. Nu sitter vi och kollar på Beck. Imorgon börjar jag jobbet halv 1, så det ska bli skönt att sova lite extra. Kanske ska jag vara duktig och ta mig en promenad imorgonbitti, eller inte. Vi får se!

mysiga drinkar


grattis grattis mamsi.


Igår var det Idis som fyllde år, och idag är det mamsi. Hela 47 år blir hon vilken tjej? haha
Imorse klev jag upp kl 07:00 väckte brorsan som sov hemma igår för första gången sen i december någon gång, så gick vi in och sjöng för mamma. Av mig och sebbe fick hon 4 nya kaffe koppar från Divas boning och en stor fin skål ifrån Mio.Och av pappa fick hon en cykel. Så nog är hon nöjd. Just nu gör jag ingenting, väntar på mathias som ska hjälpa mig färga håret, ska lägga på en till gyllene blond färg, för att jag kom på i efterhand att mitt hår skulle behövt 2 frp från början. Så att färgen kommer bli lite mera klarare.  

Det är samma sol på andra sidan jordklotet.


Snälla gå in och rösta på min bild, Tack för det! :)
http://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=823&image_id=4469

Festis festis igår.




Igår firade vi idisen som fyller 18 år idag! Roligt att hon också äntligen har fyllt. Vi var ut en sväng på Lobby och shakade med morsan och farsan och alla andra som är 40 +. Nu ligger jag hemma i soffan, har nyss käkat lite hemma gjorda hamburgare. Ikväll ska jag bara ligga i soffan och inte göra någonting.Sjukt skönt lär jag säga!

GRATTIS SÖTNOSEN PÅ 18 ÅRSDAGEN!


de skulle inte vara fel med lite fint väder på den enda lediga dagen.


Nu är dom äntligen hemma.

Bruna som pepparkakor är dom båda två, SJUKT BRUNA! Aja nu är dom iallfall hemma igen, skönt! Själv ska man iväg och jobba nu, känns rätt pissigt eftersom de är så fint väder nu. Inget man kan göra åt det,
adjöö.

Godmorgon, idag bjuder jag på sommarfrukost.


Mamsi och papsi kommer innanför dörren när som helst, så nu har jag laddat upp med jordgubbar,vattenmelon, nybakad bröd, kokat ägg, kokat kaffe,kram, yogurt,juice oallt du kan tänka dig! Jag hoppas dom blir glada. Så är det ju nystädat och tvättat. Kan väl inte bli bättre?

Färgning av håret,gissa hur.


Kom hem från Annica nu, har ätit god grillad mat där med familjen j, trevligt sådär då eftersom jag är ganska övergiven av min egna familj :) Men dom kommer ju hem imorgon! Det ska bli härligt! Nu ska Denise komma hit en sväng och färga mitt hår! ojoj undra hur det bliiir, men jag och Annica kom fram till att de skulle bli bra, och vad jag skulle göra om de inte blev det. Så nu är det dags att prova :) kanske slänger in en bild på reslutatet senare. Beror på vad klockan blir. Godnattis.  


en jobbdag som vanligt.

Har jobbat som vanligt idag, slutade halv två så då åkte jag och mathias hem till farmor&farfar och fick lite lunch och nu ska jag vidare hem till familjen jakobsson på grillning, det ska bli gott! Dock att de spöregnar nu men :P ja de slutar väl snart förstår jag. Jag och mathias har varit duktiga och städat hela huset här hemma idag, handlat massa god frukost till mamma och pappa kommer hem imorgonbitti. Jag tror även att jag ska färga håret ikväll, crazyyyyyyyy men har inte bestämt mig ännu, har färgen bredvid mig men är lite tveksam..

mathilda peters skriver.

Ganska stressig dag känns det som om jag har upplevt. Först morgonen som jag redan har skrivit om, den var inte nå stressig väldigt mysig och sådär, men sen har jag jobbat skynda mig hem efter jobbet kasta på mig andra kläder, cyklade iväg emot örta för att grilla och fira farfar, blev kvar där till runt 9, mikaela saknade mig så mycket så hon skulle strypa mig när jag kom fram för att jag var så seg? cyklade tillbaka till stan bytte om en gång till, cyklade till mikela, sprang upp och ner i trapporna sen vidare till malin, sen vidare till clas, och sen skulle vi ut på kharma. Men vi ångrade oss när vi var utanför, varför ska man gå in där varje kväll när dom har öppet och kolla på samma gamla vanliga människor när man ska upp och jobba dagen efter? gaanska onödigt och tråkigt.. Så nu är jag hemma och var sååå nyfiken på min oddset lapp som jag tippade på jobbet idag,
Första matchen jag kollade, YES Debrecen vann emot kalmar, sen andra matchen så skulle Stabaek vunnit emot Tirana men det blev ett jävla kryss, och dom andra två matcherna är inte färdigspelade ännu. Skit också. Jag som hade sånna planer för mina pengar jag trodde jag skulle vinna.

Aja nu ska jag gå och tvätta bort detta smink som jag hann kladda på mig helt i onödan. Sen ska jag slänga mig i sängen och sova, för imorgon ska jag öppna kiosken helt själv! Vi får la se hur det går..
Kissandhugs Goodnight.

jag lär mig att utnyttja morgonen.


Kom hem nu efter en långpromenad med Ida! Det känns så skönt nu efter man ha gått, och det gick väldigt bra också! Lite trött var jag väl men annars så surra vi på och tiden gick fortare. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan värma lite lunch som jag fick med mig hem från mormor igår!

Lets saaay gooodniight.


Nu är det dags att säga godnatt. Klockan tio står Ida utanför för då ska vi ut och promenera!
kissandhugs.

kvällsmys i vallhovstrakterna.


Mormor skjussade hem mig runt halv sju tiden, fixade lite i huset, städa lite och vattnade alla dessa blommor! Sen kom Ida hit en sväng innan vi började våran kvällspromenad! Det blev en riktigt lång vända! Det var sjukt trevligt, mysigt och få träffa henne:) Det kan förmodligen bli en till powerwalk imorgon förmiddag med henne, eftersom jag börjar jobbet halv ett. Direkt efter jobbet ska jag cykla ut till örta för att fira farfar som fyller år!

kolla vilken fashiongirl.




Vilken modern mannekängbrud!

lunch hos mormor!


Nu har jag allvarligt ätit godaste maten på länge! Jag har ätit ungsbakad kotlettrad i gräddsås, och färsk dillpotatis med äppelmos och en god sallad! Förstår nu vad mumsigt, och ni är det dags för lite jordgubbar från deras egna land med lite glass i tillbehör. Sen ska jag ta mig hem till vallhov för att tvätta lite och sen kanske en promenad med ida? :)
hugshugs. 

Måndag 13 juli

+
Hello
Det gick bra att jobba idag också, lite lite att göra ett tag men annars flöt det på som vanligt! Efterjobbet gjorde jag och kickan ordning en stor kycklingsallad och mumsade i oss till kvällsmat och sen gjorde karran sällskap en stund också. Nu är jag hemma hos mathias, ska sova rätt tidigt ikväll eftersom jag jobbar förmiddag imorgon!
kissandhugs.

Godmorgon Godmorgon..


Idag klev jag upp i tid för en gångskull, Har varit ute på en riktig morgonpromenad med ipoden i högsta hugg. Det kändes riktigt skönt, ska snart äta lite lunch och sen cykla till jobbet. Börjar halv ett. Ikväll ska jag nog göra något mysigt med tjejerna. Neej nu blir det en snabb dusch och sedan tacosallad. ciao!

Lite sol skulle inte skada i veckan.


Har nyss kollat klart på en sjukt bra surf film, Jag vill lära mig surfa!! Så satans läcket. När vi är i Thailand måste vi bara ta oss över till bali eller nått när vi är lite lediga och ta surflektioner!! Nu blir det en dusch och sedan sova.
Godnatt

Söndagsmys i vallhov.


Helgen har varit väldigt rolig. Jag och mathias har umgåts en hel del med micke och hans tjej linnea. Det har varit sjukt trevligt! Lagat mat och spelat lite spel. Var ut en på en kvälls promenad med Denise och hundarna för ett tag sedan, medans lagade mathias lite tacos. Så nu har vi precis ätit upp de var så gott :) Han är så duktig! Nu ska vi bara kolla på en film och ha det mysigt innan en ny jobbvecka börjar.

1,2,3 THAILAND ÄR BOKAT.


 Nu är det kära vinter äventyret bokat, vi kommer att lämna vintern och Sverige den 6 decemer och sedan återvända hem den 3 mars. Vi har våran lägenhet bokad och våran plats på skolan. Det kommer bli sinnessjukt häftigt och roligt. Det är inte så ofta man får en sådan här möjlighet så vi är väldigt tacksamma för att vi kan få göra det här.   


stockholmo blir av ändå.


Den här damen och jag drar till Stockholm imorgonbitti, även fast de ska bli pissväder, gummistövlar och paraply, det finns ju som sagt inge dåligt väder bara dåliga kläder. Nu kom mathias hit också, så dags att säga godnatt.
Pussdå

hjärta.


Ni förstår nog inte hur gott det är med hallonpaj.



Adjö till solen.


Hejsan
Idag har jag jobbat, kom hem för en stund sedan, så nu sitter jag och kollar på när mamma  gör en tacogryta. Det ska bli grymt gott! Så är jag lite deprimerad också, jag och mamma ska ju till Stockholm imorgon så ska det bli regn/storm. Så mamma tyckte att vi kanske skulle ställa in det, men så hade ju det självklart två andledningar, hon sa till mig att hon var tvungen att packa också, men då fatta jag ingenting, så har tydligen hon och pappa bokat en resa till Turkiet idag, IGEN. Hon var ju bara där för en månad sedan. Kul att man får följa med!! Ne jag måste ju vara hemma och jobba......



Tisdag 090707


Idag har jag jobbat,
sen åkte vi in en sväng till Gävle och kikade runt lite! Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi hem till micke och linnea för att grilla och spela lite spel :) Det ska bli trevligt.

Transformers, en film värd att se.


Jag gillar filmer som är overkliga, det göööör jag :)
Så jag rekomenderar att ni går och ser den filmen! En bra film, ett bra sällskap och massa popcorn vad mer kan man begära? Nu är det dags att sova, jobb 08:15 imorgon! Sen ska jag spela lite tennis på eftermiddagen om det inte blir regn. Bokade även nyss biljetter till Stockholm på torsdag jag och mamsen ska nämligen på en liten shoppingtur!

Min första dag på jobbet,


Nu är det slut med slöandet på stranden med karran, ;)
För att ni börjar arbetslivet, idag jobbade jag halv ett till halv 7 ungefär. Det har gått riktigt bra, inte lika mycket kunder som det är på lördagarna. Nu är jag hemma hos mathias, vi ska käka lite nu och sen åka in till Gävle och gå på bio med micke och Linnea! Vi ska kika på transformers :)

Australia Australia,


En riktigt bra film var det, den rekomenderar jag starkt att ni borde se! Fried rice with chicken var inte alls lika gott som i Thailand heller, smått besviken. Jag vill äta det som det skaaa vaaara! Nu kom mathias hem hit, vi ska nog åka hem till honom snart för att sova. Imorgon börjar jag min jobb vecka med eftermiddag så börjar halv 1. Det är rätt skönt i alla fall.
Jag sitter och kikar runt på en massa kommande höst kollektioner, och de finns så saaaaatans mycket snygga kläder till hösten!

fiskelycka kan man få om man åker till Löjtelahm.










En sån här härlig dag kan man ha om man åker till min lilla stuga i skogen :)
Nu ska jag äta världens godast maträtt, fried rice with chicken.
Pussdå

Den dära tjejen Frida Lytter är nu äntligen också 18 år



Två kära bilder från i onsdags då Frida Fyllde 18 kära år.

Som i en gammal sång


Har varit duktig och städat lite nu, kanske ska vara ännu mera duktig och pyssla lite till. Sen ska jag och mamsi köpa hem lite thai-mat. Sen blir det Australia, det sägs att den ska vara helt okej!

Min sista lediga dag, sommarlovet slutar NU.


Idag har jag äntligen sovit ut! Första dagen på två veckor ungefär, annars har man skyndat upp gjort frukost och åkt till stranden, men nu är de slut på det på någon vecka framöver. Vädret tillåter det inte. Känns som att jag håller på att bli sjuk också, har ont i örat. Igår var jag bara hemma, käkade med Mamma och Annica, sen åkte vi och hyrde tre riktiga tjejfilmer så kom karran och gjorde sällskap också, och sen thias, fast han gjorde inte oss sällskap med dom filmerna :P Det blir nog en rätt liknande dag idag, eftersom jag ska jobba imorgon. Så snart är sommarlovet över för min del skulle man kunna säga! Ska kanske slänga ihop ett album på facebook, har en massa bilder som jag ännu inte lagt upp.  

sista dagen på stranden?


Värmen försvinner och jag börjar att jobba? Det blir ju rätt bra faktiskt ;)
Idag är de min sista lediga dag på sommarlovet ungefär, rätt segt men det ska gå bra!
Ska hem till familjen jakobsson och käka lite tacos ikväll, fira Filip som fyller 15.
Och sen kanske jag åker vidare och går ut på kharma med tjejerna.

RSS 2.0