Valborg

Sista april idag, och då ska jag börja med att gratta gosfisen Amanda Israelsson som fyller 18 år idag :)
Sen annars idag så har jag pluggat hela förmiddagen, skönt och ha lite arbeten klara, eftersom det bara blir mer och mer. Idag så blir det mys och grillning hos ange med ett par tjejer bara :) vi får sedan se hur kvällen slutar för vår del. Kanske vi ska hinna med lite brännboll nu på dagen också! Nu dags för lunch sen ta cykeln för att handla inför kvällen!

fint väder,en god kassler Creole, bio med baby

Så ser min kväll ut nu, maten är i full fart här hemma, det ska bli så fantastiskt gott :) Sen ikväll ska jag och mathias gå på Clash of the titans. Så det blir en riktigt mysfredag för våran del. Imorgon är det upp med tuppen och hard work work! 
 

One day in my life.

lång dag i skolan idag, 09:00 till 17:00. Sen åkte jag och vattna blommorna hos mormor och sen hem för att laga lite mat till papsi som kom hem lite sent från jobbet. Så då blev han glad :) Nu har jag pluggat lite logistik och ska nu försöka göra klart mitt CV på engelska.

Thailändska nyåret.

Godmiddag, jag önskar att jag vore i thailand idag, det är det thailändska nyåret och det verkar vara hur roligt som helst!! ÅÅÅÅH GE MIG THAILAND.
Annars så är jag är fortfarande hemma och kurerar mig. Känner mig lite piggare men långt ifrån frisk. Usch vad tråkigt det är och vara sjuk. Men nu ska jag försöka plugga lite så jag gör någon nytta när jag bara är hemma.

citronvatten

är rätt gott med citronvatten faktiskt, jag tror jag ska dricka en liter, så kanske jag blir frisk någon gång. Nu vill jag att klockan ska bli åtta så att top model kan börja! Och efter det ska jag kika på the ugly truth.

jag tycker om min mamma

Jag tycker om den här bilden på mamsi, den är fin.

sunny day

Super fint väder idag, och jag får sitta inne och vara sjuk.. Jag är så trött på denna förkylning och huvudvärk nu. Nu får den ge sig av. Ikväll är det i alla fall lite bra på tv, så kom mathias hit med två filmer för ett tag sedan. Så jag ska nog överleva.

strålande sol, en snorig näsa, fotboll

Idag har det varit en väldigt skön dag, om man bortser ifrån min väldiga förkylning, har suttit ute i solen och njutit medans jack har spelats ur min ipod. Ni förstår nog inte hur mycket jag längtar tillbaka, sitta där på stranden och lyssna på jack med två underbara tjejer bredvid sig och bara njuta. Idag tycker mathias om mig extra mycket eftersom jag och han har tippat lite fotboll. han har gjort sin tippning och jag min, vi får väl se vems som går in! :)


myskväll med dom bästa

Idag vaknade jag upp med ondare än ondast i halsen och känner mig allmänt hängig, lite bättre nu när jag har tuggat lite halstabletter och så, annars ikväll blir det nog bara mys med tjejerna, lite godis och film, super GREAT!
Det tror jag är en bra medicin för att bli frisk.

JIMMY CHOO, BALLERINASKOR TILL SALU!

Har ett par Jimmy Choo ballerinaskor till salu om det är någon som är intresserad?
Det är ett par 37or, liten 38a.
500 kronor!
Maila mig [email protected] eller skriv en kommentar.

The Uppsala Day..


 Vi har haft det jätte bra idag i Uppsala, dock kunde man väl ha fått shoppat lite mer roliga saker? Jag inhandlade två träningslinnen ett par leggnings, och några smycken. JIPPY. Inget att hänga i julgranen precis. Men det var iallfall en mysig dag med Fridan. Nu ska jag snart krypa ner i sängen eftersom jag ska upp och träna med kickan imorgon. Fick ju ett träningskort på påskägget av mamsi och papsi! Perfekt, på tiden att man börjar röra på sig kanske..
Godnatt

Uppsala imorgon med bästa Frida Lytter


För att shoppa lite och bara ha det mysigt, lär ju passa på nu när vi har lov! Så vi får se om det blir någonting inhandlad, skulle vara bra att hitta en studenklänning. Men de kommer jag väl knappast göra.
Dags att sova tåget rullar iväg 07:48. Godnatt

Vilket fin väder man får på lovet!

vaknade för ca 30 minuter sen av att solen lyste rätt i ansiktet på mig, jobbigt men det känns endå väldigt skönt! Så nu är jag uppe och ska göra i ordning en god frukost och sedan sätta mig ute i solen en stund :) Innan jag börjar att boka av min att göra lista för lovet.. Den är väldigt lång faktiskt. Och bara tråkiga saker.

I know she loves the sunrise


Man kan bara inte låta bli att sitta och bläddra igenom alla kort ifrån Thailand och få en liten ångest känsla i magen att tiden gick så fort.. Ett stort minne för livet.

igår var det FEST.


Gårdagen var grymt lyckad! Bästa söndagen någnsin skulle man kunna säga?
Då ser jag alltså denna dag till en fejk söndag, mys och film med bästa mathias.

min lilla gobit.

Dags att säga godnatt snart, ska bara kika klart på någon dum film som mathias sitter och kikar på med mamsi och papsi, ingen film för mig.. Så då har man datten som bästa kompis. Imorgon är det en lång promenad till mormor som gäller för att få lite lunch. Sen blir det party party..
Godnattis

jag gillar thaistyle, inget körkort, köra hur man vill!

Dom här brudarna vet iallfall hur det är att åka med mig ;)

nedräkningen har börjat till blogawards.


Här om dagen ramlade ett kuvert ner i brevlådan från veckorevyn, med deras tidning och en lite extra lapp om årets blogawards, alltså nedräkningen har börjat! Förra året åkte jag gick jag dit tillsammans med Anja som jag träffade på året innan på blogawards, och sen det här året träffade jag även Bella, en tjej som är sjukt rolig och glamorös. Hon har en väldigt drivande blogg med en massa tokheter i :) Så kolla in den vetja!

I LOVE THE SUN.

myskväll som står på schemat alltså, vi har ätit klart för en stund sedan, nu håller mamma på att göra i ordning lite efterätt. Frukter med smält vit choklad och sen vaniljglass till. Inte helt fel om man säger så..

i miss it, i miss it, i miss it,

Att springa ner i vattnet med underbara tjejer, att lyssna på jack johnson på stranden, att kramas med frida i solnedgången, att dansa loss med densan på phi phi´s gator, att få massera världens bästa kille på stranden. Varför kan man inte bara spola tillbaka tiden?

tvåkortsomknäpptesihelgen.


första grillningen för året..

Glad påsk!
Snart är de dags att tända på grillen. Det ska bli fantastiskt gott! Det här har jag verkligen längtat efter! Så ikväll blir det bara mys i vallhood med mathias och mamma och pappa, god mat och så ska vi spela lite spel. MYYS.
Imorgon blir det påskmiddag hemma hos mormor och sen så är det FEEEST!!

RSS 2.0