SHAKE SHAKE SHAKE SHAKE SHAKE
















Detta var gårdagens bravader,
TACK för en trevlig fest Ange!
och tack till alla tjejer för mycket trevligt sällskap!
+++++ till kvällen.

Mintgrön fransklänning ska jag bära under morgondagens festligheter

Idag har jag varit i skolan haft lite lektioner och så som den vanliga skoldagen ser ut, sen åkte vi in en sväng till gävle för att fixa lite grejer till vårat uf företag, så då hittade jag den här klänningnen som jag ska ha på mig imorgon när vi ska fira angelica som har fyllt 18! Lite skeptisk är jag faktiskt emot den, för det är inte riktigt min färg, men men, man lär ju prova sig fram! Bloggen är rätt krånglig för tillfället, eftersom jag håller på att fippla med den. Så det får ni leva med. Ikväll ska jag vara med tjejerna, dom kommer nog hit inom en timma får jag hoppas, då ska vi kika på sex and the city filmen och ha det mysigt :)

Och såna här sväng om kommer den få vara med på imorgon!

LITE NYTT OCH FRÄSCHT

Tycker att allt här behövdes förnyas lite,
Så nu är jag på G igen med bloggandet,
kul va?
Dags att bädda ner sig nu,
Adios



Hello stranger

Idag varit i skolan och sedan tränat innebandy,
På träningen knäppte vi kort som ska ut på hemsidan, alla gillade det gryyymt mycket;)
Ikväll har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, kikat på lite tv och varit en jävligt duktig tjej, eftersom jag äntligen har packat upp väskan från magaluf! Sen har jag för den mesta delen suttit här och fipplat lite. Imorgon är det äntligen fredag, Den har jag verkligen sett fram emot, ska käka och kolla på sex and the city med tjejerna!
Imorgonbitti är det dags för ett cooptest på idrotten, som vanligt skulle man faktiskt kunna säga! ganska drygt.
Nu ska jag krypa ner i min nybäddade säng och läsa några rader i engelskaboken som vi fick idag, sen sova!

Sayonara

Nu är det dags att bygga upp vårat UF företag!

Sitter i skolan nu och spånar lite vad vi ska hitta på att göra, vi har en idé men den tänker jag inte avslöja ännu :) Vi får se om vi kan få fram den, sen kan jag berätta vad det är för nått. Nu vill jag ha mat! Idag bjuder skolan på pasta carbonara, Det ska faktiskt bli riktigt gott, även fast jag åt det ungefär 4 gånger i magaluf. idag får vi sluta 10 över 3 iställer för 5. bara för att historian blev flyttad till imorgon! Riktigt skönt. Ikväll åker mathias till idre på träningsläger, så då får man sova ensam hela helgen!


NEVER NO SUPERSTAR, I´M MORE LIKE A PLANET!


Fin fin mat fanns det i magaluf :)
Nu har man äntligen fått lön också! Riktigt nöjd blev jag med den :) Så ska spara en hel del eftersom det finns en massa planer på att åka till thailand i vinter, sen så blir det en stor del shopping, har tex lagt undan en jätte snygg väska på h&m, Den är från h&m trend, och är blommig och sen är den i äkta skin med en stor skinrosett! URSNYGG! Den kostar 600 kr, så ska fundera tills på torsdag:)

Gävle, helsingborg på tvn nu! HEJA GÄVLE! Helsingborg grabbar kan ju inte spela fotboll! ;)

Dom två första dagarna på praktiken är avklarad!

Nu har man varit två dagar på h&m. Det har varit roligt och det har gått bra! Idag hade vi även en träningsmatch emot ggik, 5-1 förlorade vi med. Så nu är jag kanon trött! Imorgon ska jag få träffa klassen för första gången efter lovet, det ska bli mysigt:) men nu ska jag ha mysigt med thias, GODNATT!

LOVAR ER EN BÄTTRE BLOGG, MED MERA AV ALLT! FRÄSCHARE, SNYGGARE OCH MYCKET MER UPPDATERAD :)

En vacker bukett blommor!


Jag och mathias firade 1 och ett halvt år igår när jag kom hem, då fick jag dom här och ett jätte fint hjärta av sten :)

Hemma från magaluf

Tjena,
Nu är man tillbaka i viken efter en underbart härligvecka med 3 underbara tjejer!
Imorgon är det skola som gäller, eller vi ska till våra praktikplatser för första dagen,
så vi får se hur det blir! ska visa en massa bilder senare,
men kan bjuda på någon nu för sen ska jag kika film.





Så här roligt får du på träningen utan mig ais! Lycka till gumman,


Å, till Magaluf styrde vi vår resa.

Yes inatt sticker vi, ska bli så skönt och roligt:)
Slippa det här satans regnet som vi har varje dag!
Nu väntar jag på att pappa ska komma hem så att vi kan åka och växla lite pengar och så.
men ha det så jääävla trevligt här hemma nu när skolan börjar!
och den där gofisen får vara hemma och jobba:) i loveu!


2 dagar kvar sen sticker vi, Igår var det kalas för pappa









Grattis Grattis pappa!
Idag har jag sovit ut rejält länge, sen åkte jag och mathias en sväng och handlade lite smått och gott som jag behöver med mig till resan. Sen har har jag tränat och så efter det blev det ett härligt bad!
Imorgon har jag mycket att göra så då gäller det att kliva upp tidigt,

Äntligen fick man en sovmorgon

Idag har jag fått sovit ut första gången på 6 veckor, sjukt skönt!  Jag och mathias ska snart åka och kika på lite tapeter, sen hämtar malin upp mig, då ska jag hon och kickan karro in till gävle för att handla lite smått och gott till resan! Det ska bli mysigt, Sen får vi se vad som händer ikväll.

och en sak till, Grattis ANGELICA NORBERG I EFTERSKOTT :)

Krullisen och jag!


Rolig sädär han viktor!

SÖT NI :)

Fiskbensfläta, Goda kunskaper av Ida Andersson


Träningslägret är över, nu är det bara värmen att se fram emot!


Jag är helt jävla döööd! Det finns inte en enda kroppsdel i min kropp som jag inte ha träningsvärk i!
näe nu blir det vila lite tror jag sen kommer mathias hem och då ska han få massera min onda muskler,

Om en vecka tjejer, DÅ DRAR VI !



Klockan åtta minuter över åtta imorse den åttonde i åttande tvåtusen åtta!

Då skrev jag min sista kassarapport för den här sommaren! Nu är sommarjobbet slut för iår! Ddom sex veckorn har gått väldigt snabbt, Sitter och kikar på invigningen för OS nu, Jävlar vad häftigt det är alltså, dom måste ha lagt ner enormt med jobb på det. Om en timme kommer mathias och hämtar mig, då ska vi åka in till Gävle för att ta oss en titt på årets cityfest, och sen ska vi gå på bio. Idag när jag kom hem stod det en påse inne på min säng då hade mathias köpt en present till mig ! :) tre fina trosor! TACK älskling :)


Godkväll, vilket underbart strålande humör jag är på!

Hej Hej!
Jag är faktiskt riktigt glad idag:) Allt känns bara så himmla bra! Sista dagen på jobbet imorgon, sen blir det bio med mathias och sen kika en sväng på cityfesten! Mysigt, fira att man äntligen får lite semester! GO MAGALUF! Men först vara hemma och ha det mysigt med världens bästa. Idag blev det en sväng till valbo med mamsi, skulle försöka hitta en present till pappa, Det gick rätt bra kan jag bara säga, ni kan få veta efter den 12/8 vad det var vi köpte till han. För min del blev det också en del shopping, inte för att det var planerat men så blir det ju alltid! Jag som trodde att jag inte hade några pengar, men som tur var påminde mamma mig om att jag hade ett gammalt studiebidrag som bara låg och väntade på mig i hennes plånbok! Så då fick det flööööööööda :) haha blev lite smått och gott, och så snäll flickvän som man är så köpte jag en fin present till mathias också!
Men nu ska jag göra honom sällskap till middagen, sen ska han få sin present!

Träningsverk i varje kroppsdel

Allvarligt?
Jag kan knappt röra mig så stel är jag efter 2 träningspass med jögga! och i helgen blir det träningsläger kanooon! halv 9 till 8 två dagar..Nu måste jag sova, det behövs. 2 dagar kvar på jobbet bara SJUKT SKÖNT!:)
GODNATT


hello bloggen

Ja vad ska man säga! Idag har jag jobbat på, Sen fick jag skynda mig hem för att byta om innan träningen började. Hann inte käka någonting alls, så när jag kom hem runt 8 tiden stog maten färdig på bordet, tacos! SJUKT GOTT VAR DET! Nu är det dags för en varm dusch och sen ska vi krypa ner i sängen:) Känns som att jag kommer ha en rejäl träningsverk imorgon. Skönt!
Några bilder från i fredags bjuder jag på innan jag avslutar.





MAGALUF 08

SÅ JÄVLA ROLIGT!!!!
NU HAR VI BOKAT 16/8 DRAR VI!
JAG MALIN KICKAN OCH KARRO!

TAGGA TAGGA TAGGA TJEJER!

MÅNDAG

Jag vet,
Jag är as dålig på att uppdatera, men jag lovar att efter den 20onde kommer det bli bättring! För då sätter skolan igång, och då får jag mer tid. Det finns inte så mycket att skriva heller, jag bara jobbar, men äntligen är det sista veckan! Sen drar vi förmodligen utomlands, jag kickan karro och malin om vägarna går rätt för oss.

Äntligen är baby hemma!

Det var så mysigt och äntligen få världens största kramar och pussar av mathias! I LOVE HIM :)
Så satans glad att han är hemma igen, även fast han bara har varit borta en vecka men endå!
Nog med kärlek, idag gick det bra på jobbet, Agne bjöd mig på lite godis så då gick dagen lite fortare iallafall när mungiporna gick uppåt :) men nu ska jag umgås resten av dagen med mathias, vi får se vad vi hittar på!

RSS 2.0