myskväll med mamsiii

Hellooo!
Gårdagen var riktigt lyckad, men det blir den faktiskt rätt ofta på lobby nightcluub......
Nu är jag bara hemma i vallhov, och ska ha en myskväll med mamsi, eftersom både pappa och mathias jobbar. Så lite matlagning och mys framför tvn.

ANTONIO 18 ÅR, Partyyyieeey


Igår var vi ett gäng tjejer från klassen som drog ut på kharma, så fick vi vara med när lillpojken skulle ut som en ny kläckt liten krogenpojke första gången på krogen! Det var väldigt FUN!
Jag försöker även lägga upp en massa bilder på fejjan som har knäppts sen jag kom hem ifrån Thailand, men det går icke särskilt bra..
Nu blir det kvällsmat och sen plugga lite.

23 mars 2010

Jag är rätt dålig på att blogga nuförtiden, har inte riktigt tid faktiskt. I helgen har jag iallfall varit på studentkryssning! Vi hade väldigt roligt, men det var verkligen inte något speciellt. Sen har jag haft praktik igår och idag på Lindex, hunnit shoppa lite eftersom jag är i valbo.. Och sen idag så var jag på kalas hem till Anton som äntligen har fyllt 18 år!! WIHOOO..
Nej nu ska jag sova sen upp till skolan imorgon.

hemma och är sjuk..

Hello.
Jag är hemma och är sjuk, tror att jag håller på att få halsfluss eller något liknande, har inte haft så här ont i halsen på hur länge som helst.. Så dagens lunch fick bestå av soppa. Det gör så satans ont när jag sväljer.. Sjukt tråkigt jag som hade sett fram emot mina praktikdagar på Lindex. Jag har legat i soffan hela dagen, kollat på lite film, men nu vet jag inte vad jag ska göra. Kanske läsa lite bok och göra i ordning en varma koppen!

Idag fyller världens bästa tjej 20 år! HURRA HURRA HURRA

Idag fyller Mikaela Eriksson hela 20 baaaast! ojoj, vad stor hon har blivit. Så idag blir det till att fira den tjejen, Fest ikväll alltså! Men jag ska pallra mig dit någon timme tidigare och hjälpa henne att förbereda lite. Nu ska jag käka lite frukost och sen kanske ta en promenad.

Torsdagen den 11 mars 2010

Skoldagen idag har gått bra. En till dag framför mig imorgon, först skola och sen ska jag jobba! Det känns skönt iallfall. Imorgonkväll blir det nog bara mys för att sen tagga inför lördagen då kickan äntligen fyller 20 år!!
Idag har jag också varit på kalas en sväng nu på kvällningen hos Andre som fyller 17 år. Bara en massa kalas nu.
Nu blir det en dusch och sen film. TJING


forever 21, forever 21, forever 21 forever 21,


home sweet home..

Dagen på Lindex idag gick jättebra! Jag känner redan att jag kommer trivas bra där. Nu sitter jag hemma i soffan och kollar på bandy, och väntar på att Mathias ska komma hem från träningen. Ikväll känner jag att jag behöver sova tidigt. Imorgon är det ju som sagt första skoldagen, och det känns väl inte så otroligt roligt..

hello my new closet..
Det här hade mamma och pappa fixat till mig när jag kom hem ifrån Thailand, dom förmodade väl att alla mina nya kläder förmodligen inte skulle få plats i min vanliga garderob, så då fixade dom det här i mitt rum :) Jag är hur nöjd som helst. Det är nästan bara nya kläder som hänger där nu, något gamal favorit klänning eller så, får också göra sin plats.

Imorgon ska jag göra min första praktikdag på Lindex i Valbo. Det ska bli väldigt roligt..
Nu måste jag sova.
Godnatt

Så här glada var vi att få äta lite svenskt godis på arlanda!


att vara hemma i Sverige igen är ganska okej faktiskt..

Dock saknar jag underbara lanta och alla vänner som är kvar där nere, men solen skiner ju även här hemma :) Sen vi kom hem i onsdags har det bara varit fint väder, och det GILLAR jag. Nu ska jag nog gå ut på baksidan och läsa lite bok och dricka varm choklad.
Jag har så mycket bilder jag vill lägga upp, plus visa mitt fina rum som jag fick när jag kom hem :) Kan kanske göra det senare idag.

Home in Sweden..

GANSKA KALLT LAND?
usch.
Ge mig stranden i Thailand, dag som natt...

RSS 2.0