Dags att börja göra sig klar


Ha ett bra nyår allihopa så bjuder jag er på en mängd av bilder imorgon :)

Det nya året väntar

Godmorgon!
Ligger fortfarande kvar i sängen och myser för mig själv. Dom flesta tjejerna har åkt upp till högbo för att åka lite pulka och grilla korv. men eftersom jag är ett vallhovsbarn så blev det lite för jobbigt att åka dit upp och sen hem för att fixa sig till ikväll. Så jag får stanna hemma. Ligger här och överväger om jag ska ta mig en promenad ute i solen. Det skulle ju vara riktigt skönt att få lite luft. Kvällens klänning blir nog paljettklänningen. Kändes mest nyår över den faktiskt :)
thanks

Här är lite av åretsjulklappar iallfall :)


Sista dagen som vi kallar år 2008

Sista hela dagen iallfall. Idag har jag gjort lite små ärenden, skulle egentligen haft träning ute i snövädret. men det blev inställt för att det är lite för kallt ute. Så det var tur. Skulle ut en sväng på sjön idag och åka lite långfärdskridskor men det skippa vi också eftersom det blåste rätt mycket. Igårkväll hade vi samling med nästan alla tjejer, för att planera nyår. Nu börjar det ordna upp sig iallfall. Vi ska vara hos twins 11 tjejer och äta lite mat och ha det riktigt trevligt :) Det kommer bli väldigt bra tror jag. Idag har jag och karro gått och fått lite färg på kroppen, sen har jag varit en sväng på stan med moder. Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen sen blir det mat.
PUSS


Nyårsklänning vilken ska jag ha?




En kväll med tacos och sagan om dom två tornen

Grymt mysigt har det varit faktiskt. Filmen blev precis klar, har sett den ett antal gånger men den är ju fortfarande lika bra! Det blev jag mathias och sunken som fick trängas i soffan tillsammans :) men nu är det dags att krypa ner för att sova.
Godnatt Godnatt


Shoppingrunda i gävle

Hejsan!
Kom precis hem från en sväng i Gävle. Har varit och lämna tillbaka lite saker samt byt ut dom emot något bättre. Så nu känner jag mig riktigt nöjd faktiskt eftersom jag knappt gjort av med några pengar bara bytt till mig bättre saker. Det blev ett par leggnings och en myströja från carlings. Men innan nyår så lär det hinna bli en till shoppingtur med tjejerna :) Nu ska jag och mathias ta och fika lite, en kaffe och en lussekatt :)

Lite julkort kan vara mysigt :)








Lördag 27 december

Hello.
Idag har jag sovit ut riktigt länge, kände att verkligen jag behövde det. Idag kommer det nog bli en biokväll. Jag mathias lisa, karro? kalle? ska gå på bio :) och det blir nog yesman. Den verkar bra och rolig. Så blir det lite käk här hemma först tillsammans med familjen.








Idag har jag på mig det här!

My friday

Heey!
Gårdagen var lyckad. ETT + till det.
Idag har jag varit en sväng till valbo med Denise, kollat in mellandagsrean. Men hittade inte så mycket på rean, köpte en bikini och ett par jeans. Det var trevligt men gudomligt mycket folk, det var vädligt jobbigt. Känner att jag börjar bli sjuk också, vädligt ont i halsen och riktigt hes. Annars ikväll har jag varit hemma, umgåts med kickan 2 timmar i telefonen. Det kan också vara roligt när man inte har så mycket att göra och inte så nära så att man bara kan springa över till den andra. Sen har jag börjat kolla på sex ande the city och mamma mia med moder och käkat glass i stora lass.


yesterdaynight









I väntan på Nathalie Ringwall

nu är jag i mathias lägenhet har varit här och hämtat drickat. sitter och väntar på nathalie som är lagomt seg sådär, håller på att dö av hunger, sen ska vi vara i brorsanslägenhet som jag fick låna ikväll eftersom typ resten av sandviken ska ut på stans självaste Lobby. Så då drar jag ihop några tjejer så käkar vi mat,festar och har det trevligt tillsammans :)
Så hoppas alla får det roligt ikv'äll.
PUSS


HELLO HELLO HELLO


Nu säger vi Godnatt, berättar om allt imorgon :)


I´m dreaming of a white christmas

Imorse vaknade jag och mathias av att pappa står och sjunger en julsång i dörröppningen, då var det dags att stiga upp eftersom att gröten var färdigkokt och allt stod på plats på julfrukosten. Och som alltid så får man en julklapp i strumpan på morgonen, det spelar ingen roll om man är 5 år eller 17, lika uppskattande varje år. Jag fick mamma mia filmen och en fyra ögonskuggor från isadora. Perfekt. Mathias fick en ansiktscream, han har lånat mammas lite då och då, så hon tyckte det var dags att han fick sig en egen :) Nu är det iallafall full fart i huset. Jag ska nog hoppa in i duschen snart och sen kika på mamma mia :)





Nu känner jag mig väldigt nöjd med mitt bloggade. Så nu skriver jag mera ikväll om vad jag har fått och hur dagen har varit. / GODJUL ÖNSKAR MATHILDA

GODJUL ALLA LÄSARE

Jag som hade tänkt att hinna blogga igår kväll när jag kom hem från mathias mamma, men klockan blev lite för mycket. Kvällen var iallfall jätte mysigt, dom bjöd på ett härligt julbord och en massa gott till. Sen blev det självklart uppestittarkväll med bingolotto. Fast någon vinnst blev det inte, Vi som var så nära att vinna en resa till  Florida, eller 50000 kronor. Men julen är bra som den är endå. Jag fick presentkort i valbo av Maud och Håkan och av Peter fick jag ett härligt paket från bodyshop. Kanon bra!






Idag ska lilla julafton firas

Kom precis hem från stan där jag har fixat lite, köpt en blomma till Maud och handlat lite saker på Ica. Håkan hämtar mig och mathias om ett tag, sen ska vi äta julmat, öppna julklappar och spela bingolotto :) Så det kommer att bli en riktigt mysigkväll. Hoppas alla andra också får en bra kväll.

I LOVE U AND WAYFARER


Nu är baby här om några minuter så nu ska jag slå ihop datorn för kvällen och göra det lite mysigt innan han klampar in.Godnatt på er, PUSS

Gissa vem?


Sökandet efter den perfekta paljetklänningen

Jag har letat och letat efter den perfekta paljetklänningen, men ännu har den inte dykt upp. Antingen är det fel färg,fel längt eller fel modell. Men jag ska fortsätta mitt sökande tills jag finner den rätta :) Jag sitter och letar lite på internet nu, så vi får se om det dyker upp något bra till mig.



En helkväll framför datorn

Det ser ni kanske?
Har man ingenting att göra som inte är vanligt när det gäller mig, så tar man sig tid till att fippla lite och ha roligt framför datorn. Jag är inte alls trött heller, jävlans eidem som jag försökte tvinga hit för att kolla på sagan om ringen med mig runt 12 tiden men hon skulle precis gå och lägga sig så det var svårt och locka hit henne. Så det får vi ta en annan kväll på lovet Ida. Just nu väntar jag på min gobit som inte kan sova utan mig, ska ta sig en taxi hit. Så jag får vara vaken ett tag till. Imorgon ska jag och mathias hem till Maud för att fira jul! Uppesittakväll med bingolotto och julklappar för mathias del :) Julmat och allt som hör julen till sker imorgon och sen på självaste julafton hemma hos mig.
PUSS

Bigger Stronger

En väldigt hungrig tjej är jag för tillfället, vet inte riktigt vad jag ska äta heller. Har inte ätit något sen lunchen idag vid 1 tiden. Så nu måste jag snart gå och fixa ihop någonting även fast klockan är så mycket. Men jag han ju aldrig käka eftersom jag hade träning. Nu ligger jag nerkrupen i sängen. Har varit väldigt raslös ett tag här, för jag har velat gjort något! Men det verkar som att alla flickor ligger hemma och sover? eller om jag ska orka åka till mathias nu där det är en massa grabbar, men det känns ju verkligen drygt, kommer aldrig få hem dom, så då får jag aldrig sova. Så det är lika bra att stanna hemma :)


Så här ser årets gran ut

2 Dagar kvar sen är det julafton

Idag har jag varit uppe sen klockan 10. Förstår ni klockan 10? jag som brukar sova ut så länge det bara går. Jag har varit uppe och slagit in en massa julklappar så nu är det äntligen klart. Sen har jag storstädat mitt rum, som man alltid måste göra innan det är dags för jul. Sen har jag och mamma varit ute på lite ärenden på stan.  Om någon timme har jag träning, ganska segt när det är så sent. Hela kvällen blir ju förstörd. Så vi får se vad det blir ikväll.

Snart dags att slumra in till john blund

Nu var det ett tag sedan tjejerna åkte hem. Riktigt mysigt har det varit iallfall. ETT JÄVLA PRAT OM JULDAGEN BARA.. Annars har vi bara suttit och snackat och käkat godis. Jag vet inte riktigt vad morgondagen bjuder på, ska träna på kvällen iallfall. Sen på dagen får vi se vad man ska hitta på. Slå in julklappar måste jag iallfall göra.


Lite julklappar är redan på plats under granen :)

Myspys Söndag och fjärde advent

Nu sitter jag och inväntar lite brudar som ska komma hit och kolla på film och ha det mysigt! =) Så det ska bli väldigt trevligt. Har nyss hjälp mamma och baka lite gott som vi ska bjuda på på julafton. och så strömmar det ut julmusik ur högtalarna i huset. Mycket mysigt kan jag lova er! Nu börjar jag att känna den här mysiga stämmningen, det är bara snön som fattas. Som vanligt. Får hoppas det hinner komma lite innan onsdag.

Denise sjukt taggad med mobilen i bhn ;)


Lagomt sliten efter en 18årsfest

Igår firade vi Elin som har fyllt 18 för någon vecka sen! Det var en mycket trevlig kväll. Tack Elin och alla som var där som gjorde kvällen toppen :) Just nu är jag hemma i vallhov och år väldigt trött, ska nog snart hoppa in i duschen så man känner sig lite fräsch. 3 dagar kvar till julafton. Det går så sinnessjukt fort säger jag bara!

JUL-NYÅR-TENERIFFA-JAG 18-JAG OCH MATHIAS 2 ÅR-THAILAND?
Allt inom loppet av 2 månader,kan nog inte bli mycket bättre tid just nu!


ÄNTLIGEN JULLOV

Nu är det slut på skolan för ett tag, väldigt skönt med ett break.
Fick tillbaka företagsekonomi provet idag och kors i taket så fick jag faktiskt mvg som jag är riktigt nöjd över.
Annars idag så har jag varit en sväng till Gävle, men det blev ingenting inshoppat. jag väntar bara på att min klänning från stylebystars ska komma, och då blir jag några hundralappar fattigare. Hoppas den hinner komma innan jul bara.
Nu är det inte långt kvar tills jag får åka och få lite sol på mig heller. 3 dagar i skolan efter lovet sen sticker jag :)


Mysonsdag

Idag var det faktiskt värt att fira att det var sista provet innan lovet. Så jag och mathias har lagat super god mat och badat bubbelbad. Sen nu är det dags att kika på en film med lite popcorn och myyyyyyys!

Hatar Historia

Är så trött på att plugga och få det att fastna i huvudet.
usch. Sista rycket nu, sen blir det LOV!

Sommar och myggatack i Gysinge




Nu ska jag sova så att jag kan gå upp tidigt och plugga imorgon.
PUSS

några rader om helgen

Stressig,mycket att göra helg!
Det skulle jag kunna kalla det. I fredags åkte jag ner till jernvallen till klockan 5. Då fick man vara där och jobba till sen 5 på morgonen på lusseinnebandyn. Sen i lördags sov jag till 3 iallfall och sen bara tog det lugnt någon timme tills lisa kom hem till mig en sväng, vi kikade på lite innebandyn på tvn och sen åkte vi till hemmakväll för att möta upp kerstin ida och johanna. köpte med oss godis och grejer. Sen åkte vi hem till kerstin och kollade på film, myste och pratade till klockan var 3 på natten. Sen körde Lisa hem oss allihopa, då var det dags att säga godnatt. Och idag har jag spelat match och sen kollat på mathias match.
Det var min helg. Inte ett ord historia har jag pluggat som jag har prov i på onsdag. Så imorgon måste jag ringa till H&M och berätta mitt läge så jag får vara hemma och plugga.
 
Idag är det 10 dagar kvar till julafton. Fort går det.

Vi tog oss tid att ha lite onsdagslyx

Igår blev det en riktigt myskväll.
Jag och mathias tog oss tid till att åka in till Gävle och gå ut och käka och sen gå på bio, Det var verkligen lyckat, väldigt god mat en sjukt bra film och hur mysigt som helst. Vi såg filmen Twilight, den var riktigt bra så den rekomenderar jag absolut! Julen närmar sig mer och mer, jag är nästan klar med alla julklappar har lite smått och gott kvar att inhandla sen är det klart. Så längtar jag väldigt mycket till att få lite jullov också. Det ska bli riktigt skönt. Ska försöka att hinna med så mycket som möjligt. Men nu lär jag fortsätta plugga en stund innan det är dags för träning.
Puss






En dag på praktiken

Idag gick dagen väldigt fort!
åkte in med mathias, lunchade med han och sunk. Sen jobbade jag och Hanna på ordentligt så Birgitta blir glad nu när hon kommer tillbaka efter sjukdom, fint och påfyllt på alla hyller på kosmetiken. Perfekt! Sen klockan 4 kom mamma in så kollade vi igenom alla butiker i Gävle, åkte sedan vidare till Valbo och sen hem och åt lite mannagrynsgröt och mackor :) Och nu ska jag sova eftersom man ska till skolan imorgon.
PUSS

Hello girls and boys

Har nyss smaskat i mig lite pasta ost och skinksås! Ska iväg på träning om 2 timmar. Så nu hinner jag gosa ner mig i soffan en stund med mathias. Annars idag har vi varit i skolan för att visa upp vårat UF företag. Sen har jag inte gjort så mycket mera.

SÖMN SÖMN SÖMN

Efter att ha kollat på lite gossip girl och ätit lite godis i min ensamhet så känner jag mig redo att krypa ner för att sova. ENSAM. men nu ligger jag här i sängel ihopkrypen under täcket med alla kuddar för mig själv, så det ska nog gå bra. Det blir några timmars sömn innan gosis kommer hem och kryper ner bredvid mig. Och jag har hittat den försvunna kameran också, som har varit spårlöst försvunnen. wihoo i en av alla mina påsar o gaderoben :)
PUSS OCH GODNATT


Söndagkväll

Idag har jag inte rört på mig många steg.
Sov tills klockan var 1 ungefär, sen så förflyttade jag mig till soffan.
Sen har jag bara kollat på tv, städad lite. Sytt om ett par jeans. så lite kreaktiv har jag allt varit idag. Fast jag inte har varit ute någonting. Det var ju meningen att jag skulle ta en promenad med mamma. men hon fick gå själv.
Sebbe kommer hem om ett tag så då passar jag på att åka med han till stan. Så ska jag sova helt ensam i lägenheten tills mathias kommer hem imorgonbitti när jag åker till praktiken.

Langos och lite sommar


EN MYSKVÄLL HOS MORMOR

Perfekt, alla festar, alla ska ut på krogen.
mathias är tusentals mil bort, så han får jag inte kramas med heller.
Så jag får åka hem en sväng till mormor och ha det mysigt! jag och mamma ska åka dit och överaska med lite kina mat :)
Sen ska vi kolla på Narnia och sen stjärnor på is. Sen finns det inte så mycket mera att göra.
äta lite godsaker och kolla på gamla kort från man var liten :)
Puss

Det skulle inte sitta fel med lite kärlek i värmen just nu


EN BRA ARTIKEL



Klädångest Det är nu det avgörs: Är det svenska H&M-folket schyst eller oschyst?STHLM.
Johan Åkesson
August 16, 2007

Ute i den stora världen kallas svenskarna inte ett H&M-folk för att vi fött ett gäng internationellt framgångsrika modeföretag. Vi kallas så för att vi alla klär oss likadant. Det öppnar en Weekdaysbutik, och en till, och stuprörsjeansen blir över en natt vår norm. Och när Acne blir mainstream och Whyred plötsligt är det kreddigaste en småstadsbo kan bära, är vi där oavsett om vi vill det eller inte, och gillar samma typ av annorlunda saker, i hela Sverige.

Vi huvudstadsbor, som vill ligga steget före, söker oss då snabbt vidare till ett nytt märke att vara annorlunda i, tillsammans med alla andra stockholmare. Och tror att vi är lite coolare än de där ute i landet. Åtminstone i en månad eller fem.

När Muji öppnade i Sverige 2004 lackade alla beresta svenskar som tidigare haft den japanska butikskedjan som sin egna lilla hippa prylbod i London eller Tokyo. Nu är Muji bara ännu ett Granit och vi spanar efter nya paraplyn, någon annanstans.

Det ska nu bli intressant att se hur det så snabbt kultförklarade klädmärket American Apparel förändrar utseendet på Götgatan under hösten. Inte för att butiken i dag öppnar sin förs-ta svenska butik just där, utan för att de mest trendkänsliga och modenervösa människorna ofta spenderar dagarna strosandes den gatan upp och ner. Hur ska dessa människor ställa sig inför en kommande svennetrend för märket de så länge haft för sig själva?

American Apparel är ju märket som ska inhandlas under weekendresan till Paris eller New York. Vad händer med klädernas coolhet när plaggen plötsligt finns så nära till hands?

Kan vi vänta oss en ny Cheap Monday-explosion, men denna gång i form av enfärgade baskläder? Och kommer alla fashionistas då fly American Apparel, och ge plats åt gymnasister och småstadsbor?

Men viktigaste frågan är ändå: kan vi, med en American Apparel-butik runt hörnet, fortsätta blunda för deras starkt kritiserade, sexualiserade (och enligt många sexistiska) marknadsföring? Företaget gjorde sig kända som "det schysta modeföretaget" när de 2001 lanserade den förs-ta butiken i Los Angeles, och förklarade att alla kläder tillverkats i en amerikanske fabrik, med miljövänligt odlad bomull och av arbetare som tjänar en bra bit över minimumlönen. Men det dröjde inte länge innan mannen bakom märket, Dov Charney, modebranschens svar på regissören Larry Clark, i stället fick börja ta kritik för marknadsföringen, med lättklädda ungdomar som han oftast plåtar själv.

Ändå behåller företaget sin status, och medvetna konsumenter förblir ambivalenta inför American Apparels "schysta" produktion kombinerat med "oschysta" marknadsföring.

Om Dov Charneys kommunikationsstrategier ska blända stockholmarna eller i stället ta en ny vändning efter att han har insett att H&M-folket också är ett moraliskt folk, återstår att se. Liksom den stora frågan om trenden och etiken - vad kommer först? Och hur rangordnar man olika aspekter på etik?

En julklapp till mig?



Ja det får bli en julklapp :)
Ligger i soffan i skolan nu och håller nästan på att somna. har haft lunch i 2 timmar snart. Eftersom vi inte har någon idrott. Så just nu längtar jag att få komma hem och vila lite innan det är dags för match! Förstår ni att jag har match idag, klockan halv 9!? Så satans sent är det. kommer vara dötrött då ju.

Jag känner mig som Sveriges tråkigast bloggare

Hur roligt kan det egentligen vara och läsa 4 rader per dag om vad jag gör eller vad jag pluggar på, eller precis innan jag ska till träningen, SOM NU.
Min lediga tid i mitt liv är just dom tråkiga tiderna? Jag måste verkligen förbättra det, men hur,
Skolka från skolan så jag kommer hem tidigare? Nee det går ju inte.
Sluta spela innebandy? Går inte heller..
Strunta i att plugga till proven? Nope.
Ledsen, men min blogg kommer förmodligen inte att bli betydligt mycket roligare. Kanske om jag köper mig en härlig liten bloggdator, då snappar jag förmodligen upp intresset igen och det kommer bara flöda med idéer och fantasi som jag vill dela med mig av till er. 
men tills dess så får det bli lite blandat..  
 

Och jag vill vara mera med dom här härliga tjejerna!!
Saknar er om dagarna

företagsekonomiprov

DET GICK BRA!
Nu är jag dötrött, ska ha engelska till klockan halv 4. wiho!
skriver lite när jag kommer hem.

MATHILDA ÄR TRÖTT

Nu är jag tröttttttt!
Behöver sova, har aldrig en chans att somna tidigt, kom precis hem från träningen. och imorgonbitti är det praktik som gäller. GODNATT.

RSS 2.0