Erika och Simone

Skönt och sluta efter lunch idag, som sagt företagtsekonomi provet gick rätt bra faktiskt tycker jag! Får väl se om vi kanske får tillbaka det imorgon :) men nu sitter jag i alla fall hemma hos Simone med henne och Erika. Mycket trevligt, har ju som sagt match senare idag som dom ska få kika på =) Ska bli riktigt roligt tycker jag! Det är väldigt drygt med den här jävla snön, usch usch. Imorgon är det äntligen fredag, kan väl inte precis klaga att det "äntligen är fredag" eftersom jag tycker att veckorna går hur fort som helst! Imorgon ska jag och mathias i alla fall  åka till valbo och sedan ha en riktigt myskväll och bara ta det lungt.
image292


Härligt! nu är Thailand tjejen hemma i Sandviken :)

Pratade nyss med Alemandia i telefonen, hon satt på tåget och var strax i Gävle! Härligt och ha henne hemma i säkerhet :) Bruden är väl väldigt brun också förstår jag. jäkla tjej alltså, grymt avundsjuk lovar jag dig stumpan. Får ju träffa dig snart på träningen som tur är :)
Nu sitter jag i alla fall med näsan i företagsekonomi häftet som jag inte fattar någonting av? bra att christer har kopiera hela sidorna.. Det fattas för fan ord här och där! men jag får väl göra så bra jag kan imorgon på provet endå. Idag i skolan fick vi även reda på att vi inte ska ha någon hygien-livsmedel lektion den här terminen för vi har ingen lärare, haha! så då slutar vi typ12 varje torsdag och halv 2 typ på tisdagar, hur skönt som helst.
näe men nu så måste jag återvända till pluggningen innan det är dags att bygga muskler!
Puss

Mycket snyggt skulle man kunna säga!

image290

kharma lounge

Kom för en stund sedan tillbaka till skolan efter att ha lunchat med mathias och peter på Karma. Kan då säga att det var sjuuukt gott. Jag och mathias käkade pasta med kyckling och bacon medans peter käkade sushi. Jag vågar faktiskt inte smaka på sushi, ser inte nå gott ut alls! men många säger att det är kanon gott, Så jag är väl tvungen att prova någon gång framöver. men nu har jag inte tid nåmera.. lär fortsätta arbeta med engelskan, sen blir det valbu en sväng :)
skriver mer sen kanske.

29onde Januari 2008

Det blev ingen shopping igår, så jag tog det idag istället! kan då säga att jag fick väldigt många shoppingvänner i Gävle, åkte in efter skolan runt 20 över 2 med Erika och Kurvan så gick vi och kika lite osv, sen träffade jag Mathias och Daniel så då fick jag mera sällskap och efter ett tag kom även mamma och gjorde oss sällskap! Riktigt härligt med många som kan säga vad dom tycker när man ska handla något:) Jag köpte i alla fall en skin jacka som jag har längtat efter ett tag nu, sen handlade jag mig även en keps ifrån h&m som kan vara bra att ha i solrika egypten. sen köpte jag även en mönstrad ganska stor t-shirt för pressentkortet som jag fick i julklapp av peter! Så var det ju planerat att jag skulle beställa tid på make up store, men jag kan ju som sagt inte bestämma mig vilket datum jag har tid, så får göra det någon annan dag! men jag behöver ju nytt smink, så lär ta en tid snart så man inte blir helt sminklös.

Nu blir det det världens godaste mat kan jag lova er, min pappas pastagratäng. den slåt ALLT! Sen ska jag även ta och gå en promenad med min fader som han går varje dag, från vallhov förbi brandstation upp på hyttgatan sen ner till kvantum och så vidare vägen hem. Det är en bit i alla fall! Så sen blir det att kika på den nya serien Gossip Girl och sedan stjärnan själv, I huvudet på Gynning!

image285 


Shoppa lite kanske?

Kom hem ifrån skolan för en stund sedan. Skönt att sluta rätt tidigt. Funderar på om jag och mathias ska ta oss en sväng in till gävle för lite shopping, men problemet är att vi inte har någon bil. så det lär lösas! är väldigt sugen på att åka och kika lite.. även fast jag var där i fredags. men Finns inte så mycket annat man kan göra när man har en hel dag framför sig. Ingen träning eller så, så man lär ju passa på!

Man ska utnyttja dom soliga dagarna!

Alla söndagar är som sagt vilodagar, man kan väl säg att jag halvt har utnyttjat den, men jag och Lisa har varit riktigt hurtiga och promenerat i ungefär 2 timmar ute i det fina vädret.. så blev det även en solningspause på supersol, det tyckte vi att vi var värda efter våran långa promenad. Gårdagen var riktigt mysig, jag och mikaela färgade håret, men den här gången provade vi på en ny färg! inte den gamla vanliga silverblonda, så vi var lite nervösa inför färgningen, i alla fall JAG! eftersom mitt hår såg bara ut att bli mörkare och mörkare desto längre färgen satt i, men efter sköljning och allt så blev det ljust och bra :) efter det åt vi god mat med mamma och pappa sen plingade det på dörren då fick vi sällskap av Lisa och Malin. Vi kikade på film och frossa oss med massa götta och läsk ! mycket lyckad kväll tjejer. Och vad händer nu? jo jag sitter här framför datorn ny dyschad med lite godis kvar från gårdagen, och vet egentligen inte alls vad jag ska göra, bara ta det lugnt och vänta på älsklingen ska komma hem någon gång. image283

Lite bilder ifrån gårdagen tänkte jag bjuda på!


trött människa

Idag skulle man kunna säga att jag är ganska trött, vi bara sova sova sova! men man har ju en mor som tjatar upp en ur sängen. men nu kommer kickan och plingar på dörren då blir man inte lika trött längre!
vi ska färga lite hår och äta good mat :)
hejda

Skulle man kunna säga att det vankas fest idag?

yes precis! det kan man faktiskt!:) Idag är det fest som gäller. Kan säga att det var ett dundrande tag sedan för min del.. Idag har jag i alla fall varit en trip i gävle med klassbrudsen, hittade ett linne och ett par örhängen bara, ingen storshopping här inte innan studiebidraget har kommit. men men nu sitter jag och väntar på att mor och far min ska komma hem och ge mig lite mat! För sen ska jag ta mig hem till Simone och då blir det drinks och sedan vidare till kurvan och john! men jag tror faktiskt det kommer att bli en ganska lyckad kväll, förutom att min man är på väg till umeå över helgen :/ men nu måste jag börja göra mig iordning! adjööööö

Blommor ifrån min Älskling

image270
Igår fick jag dessa fina blommor ifrån mathias när vi hade varit tillsammans 11 månader.
Tack världens bästa!

Erika Erika Erika Erika Erika Erika Erika

Ja precis, min namnsdag idag alltså Erika! och även erkan i min klass har namnsdag! grattis till henne också!
Har slutat nu eftersom inte våran lärare har kommit. helt onödigt att stress ätat a till skolan imorse. USCH! men men nu måste jag hem och käka lunch med mathias, jag håller på att svälta ihjäl! hann inte äta någon frukost heller. näe nu ska jag hem och sova en stund.
PUSS

Dags för match

Ikväll är det match som gäller! ibk Alba emot Falun ungdom, det kommer att bli en riktigt rolig match tror jag:) kvart i 8 på jernvallen för dig som är intresserad. Idag hade vi matte prov i skolan, kan säga på en gång att det inte gick sådär jätte bra, men så är det ibland. våran kära lärare Yvonne är även tillbaka efter sin armbrytning:) härligt härligt. Imorgon slutar jag 20 i 12 förmodligen om inte christer tänker ändra sina planer. skulle vara så jäklans sköönt! hem och bara ta det lugnt. Veckorna bara svischar förbi.. Helt otroligt fort går det. 
aja nu ska jag pallra mig ner och hjälpa till lite med maten sen är det tagga match!

Jag älskar dig mathias



                                                                                   
  image269

Världens bästa mathias nilsson

                                            11 månader med mitt hjärta idag!
                                                          I LOVE YOU BABY!

image265

Fotbollen sätter igång!

Ja precis, nu ska jag träna mina andra fotbollsträning för denna säsong! Det är ju som sagt inte det skönaste vädret ännu att träna i, men det funkar! med varma kläder så fungerar allt! just nu är jag inte särskilt motiverad till att träna, jag som har gosat in mig i min morgonrock och ligger i soffan och degar. Kikar lite i matteboken då och då, eftersom jag har prov imorgon. Och inte får jag någon hjälp heller eftersom mathias nyss gick över till seb för att spela nå jävla dataspel.. men det är ju säkert roligt tycker dom :P
Är så trött så att jag håller på att somna här, men jag lär hålla mig vaken för det vankas träning snart!
skriver kanske lite mera ikväll, hej så länge!

den 21 januari 2008

Idag kom man till skolan och allt blev inte längre som vanligt.. Vi skulle nämligen byta grupper! Nu har jag lämnat min familj i skolan :( Inte alls roligt ska jag säga! saknar er gruppen! men i alla fall så ska det nog funka bra med den nya också :) känns lite konstigt nu i början, men jag kommer att vänja mig. Idag slutade vi skolan redan runt 12 tiden, väldigt skönt! men jag och bellsan satt kvar och gjorde lite engelska så man har det gjort! skönt de..
Idag har jag även varit riktigt duktig! Åkte med thias ner till jernvallen sen tog jag på mig mp3n och promenerade hem till vallhov, men bara så ni vet så gick jag en ganska stor omväg ! så jag gick ju ungefär 8 km i alla fall :)  Ska snart gå igenom mammas träningspass med henne innan jag hoppar in i duschen! om jag som sagt klarar av det har ganska mycket träningsverk ifrån i förrgår!  
Idag har jag och mathias socialiserat lite med grannarna Linnéa och sebastian :) mycket trevligt, men det blev bara en snabbis eftersom vi skulle hem och skala lite potatis! men när vi kom innanför dörren så var det redan gjort..
Idag så har jag och mathias lagat min ipod som inte har varit riktigt i form :) men nu är den i form igen :)
1 månad kvar till födelsedagen 2 månader kvar till egyptenimage175

En härlig bild ifrån egypten som robban har tagit!

image262
Längtar otroligt mycket.
Är trött på allt här hemma! behöver komma iväg och tänka på annat!

Myskväll med tjejerna

Är hemma nu och har precis gjort mig färdig, ska snart tjata bort broder ifrån datorn så att han kan skjussa mig ut till östanbyn! Ska nämligen hem till johanna och käka och ha det mysigt med alla tjejerna! Mycket trevligt kommer det att bli, näe nu ska jag gå och sno lite götta ifrån my parants innan jag åker!
Ha  en bra kväll! puss


Inte bli sjuk nu! ALDRIG!

Usch vad jobbigt det här är, vaknade upp imorse med en satans halsont och lock i båda örorna, då tänkte jag äsch det går nog över när jag varit uppe en stund, men näee självklart inte.. AS DRYGT! satt och kikade på herrmatchen, det kändes precis som att det var ett flygplan inne i hallen så jävla mycket susade det i mina öron! Näe nu ska jag krypa ner i sängen så får thias tycka synd om mig..
Godnatt på er!

Världens bästa!

Idag har världens snällaste pojkvän köpt en kjol till mig på gina,
 Perfekt till egypt!
Lite roligare med en grå, eftersom jag har allt annat i svart :)
men i alla fall, tack en gång ÄLSKLING!

image261
Sitter i skolan nu i alla fall, och undrar vad jag göör här! Har inget att göra etersom jag är färdig med mitt arbete, Så har lite planer på att ta mig hemåt. men vad ska jag göra hemma? aja så jag blir nog klar endå!

träning träning.

Kom hem ifrån träningen nu, ganska slut! men värst av allt är att jag får träningsverk över att spela nintendo.. och INTE över själva innebandyträningarna.. haha. Imorgon har jag också innebandyträning klockan 9! Det är så jävla drygt, man hinner ju somna innan träningsdags. men men viktig match i helgen så vi är väl tvungna! Nu blir det duchen och sedan sova med gobiten min.
Godnatt på er!

I just want you close, Where you can stay forever

image260
Jag älskar min mathias nilsson mest av allt.

Lokalkändis

12: 30 Har en lektion kvar nu, lite redovisning om Påven, om inte våran kära lärare Yvonne fortfarande är hemma med den brytna armen.. Sen ska jag nog hänga med Simone och Kurvan till Gävle och Valbo, har lite arbetsuppgifter att utföra så kanske det blir lite shopping också! tänkte beställa min tid på make up store för sminkningen och det, som jag fick av min snälla storebror i julklapp. Men jag tänkte göra sminkingen och det i februari mars någon gång, så att jag kan ta lite fina sminksaker som sedan kommer passa en brun tjej! ;)

Som sagt, Yvonne var inte här, så vi har lyssnat på en buddist som har snackat om sitt liv, väldigt intressant lär jag påpeka! så under lektionen så har vå även mediterat, och under den tiden kom jag på att jag ska spara pengar!! Så jag ska inte följa med Simone och Kurvan till gävle,valbo, då gör jag bara av med massa onödiga busspengar, och en planerad kjol som jag ska köpa, men den kan jag köpa någon annan dag, och det där med make up store kan jag också fixa någon annan dag!
En bild ifrån Arbetarbladet, jag gillar faktiskt fisk och potatis..
image259

I huvudet på Gynning

Kom precis hem ifrån kusinerna! Trevligt kalas, nu har jag fått spelat nintendo wii för första gången, det var ungefär bara jag och pappa som stod där hela tiden. ingen annan fick chansen att testa:) Riktigt skoj! prova på det ni som inte har testat! rekomenderas. Bara det att det kan finnas risk för träningsverk dagen efter.. haha, Imorgon är det ännu ett till kalas som står på listan, då är det kära farmor som vi ska gratta! Snart blir det även min tur, 22 februari är det grattis till mig. yes,
men aja nu är det i huvudet på Gynning som gäller..
Godnatt på er..
image258

You've got magic inside your finger tips

Sitter i skolan och fördriver tiden här som vanligt, Sista veckan med gruppen, känns riktigt tråkigt lär jag säga! Ingen i våran grupp vill byta, vi trivs och jobbar väldigt bra tillsammans, så det är synd! Snart börjar våran lektion med Camilla, det är snart den sista lektionen med henne också, sen är kursen slut! Så sista arbetet som gäller nu, Erika är tydligen sjuk idag också, tråkigt faktiskt, saknar henne mitt emot mig :) Idag så blir det ingen träning för min del, för jag ska på kalas. Jag som var väldigt sugen och spela! men jag ska iallfall säga lycka till, till Simone som gör sin första träning med Trebo idag!:) Det tror jag kommer att gå sjukt bra!
aja tillbaka till arbetet och lilla handboken OM.


tillis har varit en riktigt duktig tjej ikväll

Kan ju börja med att ge beröm till mig själv, har varit riktigt duktig och tillbringat ungefär 2 timmar framför gaderoben, så jääävligt såg den ut i den! fyfan vilket jävla mess det var. Men nu ska ni veta att allt ligger riktigt fint och prydligt. Faktiskt så är jag väldigt nöjd över mig själv. beröm beröm! tackar.
Sitter och kikar lite på denna idrottsgala som visas på tv 1. Zlatan är ju faktiskt en jävligt grym kille, skulle man kunna säga! jaja men nu ska jag nog dra mathias ifrån tvn, dags att sussa! upp till plikten imorgon. men nu kommer han visst och serverar mig med en kopp kaffe, sötnosen, så blir väl uppe ett tag till men i alla fall .....
Godnatt på er!

Beställningsdags

image257
Känns som jag har suttit hela dagen nu och bara kikat runt på en massa sidor på kläder,
men nu har jag i alla fall hittat lite smått och gott som snart ska få hoppa in i gaderoben och vänta på värmen.

Planerat att lämna sverige ännu en gång

Vilken suprise!
Igår fick jag reda på att mamma och pappa skulle boka resa idag till Turkieeeet! YES! jag familjen och ÄLSKLINGEN, 14 juni 08!!! Det blir över midsommar, så det är ju rätt härligt faktiskt. Så efter Egypten hinner vi bara vara hemma ungfär i två månader sen sticker vi igeen! Underbart.. Så nästa studiebidrag ska jag beställa lite kläder och tjafs ifrån h&m, har hittat rätt mycket fint faktiskt.. I alla fall, så ska vi bo på samma ställe som förra året när jag och mammorna åkte ! Sjukt mysigt och bra hotell, ligger precis vid stranden och är nära och bra till allt. Jag har sådan utomlandsfrossa nu så det inte är saant!
image256

That you make me smile, Please stay for a while now

Shoppingturen med Raquel gick kanon bra, det började med att vi åkte in till Gävle, och vi var båda två hungriga som djur när vi var framme, så vi promenrade på en gång in till nian för att få i oss lite pasta,curry och chicken! Hur gott som helst är det, bör provas säger jag bara! Äter det varje gång jag är i Gävle nu för tiden. men i alla fall så i Gävle blev det endast för min del shoppat ett par skinskor, väldigt fräscha faktiskt. Typ som ett par tygskor fast dom är i skin, det är man alltid behov utav. trött på att knyta på mig mina nike eller converse varje gång jag ska ta på sig ett par leggings eller så. Sen på en gång åkte vi nästan vidare till Valbo, till Gävle åkte vi endast för maten och H&Ms skull. I Valbo fick vi verkligen stressa igenom. Först in på ikea och handla lite galgar och lite blockljus, sen vidare.. Hittade en stickad tröja och lite smycken på Gina, Sen när vi skulle skynda på till bussen blev det en snabbis in på Glitter, och där kom inpulsköpet. Grymt härlig kuverväska som det var rea på, så det var bara ett måste! så var den shoppingturen.. 
Har precis kommit hem nu, nu väntar jag bara på att världens bästa pojkvän ska komma hem och ha lite fredagsmys med mig! Kika lite film och äta lite glass kanske :) Morgondagen är det fotbollsträning klockan 11 som gäller, härlig tid på en lördag va? men jag åker nog bara ner och hejjar och så eftersom jag har match lite senare..
Imorgonkväll blir det nog mys hemma hos Raquel och med österfärneboarna åtminstonde, lite käk och mys bara! härligt. men men ska göra annat nu!
Ha en mysig helg! puss

Will you count me in?

I've been awake for a while now
You've got me feelin' like a child now
Cause everytime I see your bubbly face
I get the tingles in a silly place

It starts in my toes
And I crinkle my nose
Where ever it goes
I always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Where ever you go

The rain is fallin' on my window pane
But we are hidin' in a safer place
Under cover stayin dry and warm
You give me feelins that I adore

They start in my toes
Make me crinkle my nose
Where ever it goes
I always know
That you make me smile
Please stay for a while now
Just take your time
Where ever you go



en shoppingtur med kurvan

image255
Idag hade vi sovmorgon till halv 10, sjukt skönt! men stackars yvonne har ramlat och brytit armen, så det var därför vi inte hade någon lektion, längsta sovmorgonen ever! Nu sitter jag i skolan och tar det lugnt bara, lyssnar på lite musik och sådär då, Dags för lite lunch strax, inte särskilt hungrig, men det går ner:) Efter skolan ska jag hänga med Ida hem för att hon ska duscha och göra sig klar, sen ska vi ta oss en shoppingtripp till valbo. Härligt! har ju fått lite pressentkort där i julklapp, så dom lär man ju passa på att utnyttja.
Puss

världens starkaste tjej, jovars

→ Ge mig ett gymkort, tack!
världens svagaste människa, här har ni mig.
Sängen var nog min bästa vän imorse, ville bara ligga kvar och fortsätta sova, men man har ju en plikt att sköta. 
Denna dag ska jag fort fort hem, slänga i mig något i magen, och sedan ta mig en promenad till träningen med mandis, träna hem och umgås med tvn, lite O.C är jag riktigt sugen på att kika på :) Imorgon blir det nog liteshopping om jag har turen på min sida, lite nya kläder skulle inte vara helt fel nu. ←
image252


LETS WORK!

image250image251

Gud vad underbart det skulle vara och inhandla lite kläder till egypten, och lite ny saker till rummet kanske?

image246image245

Onsdag den 9onde januari 2008

Ganska gott med lite tacobuffé faktiskt, jag och mathias slängde nyss i oss lite innan jag skulle tillbaka till skolan för denna roliga religionslektion, så ska vi även få tillbaka det roliga Islamprovet som  vi gjorde innan lovet. Får väl se hur det gick.. igår kväll var jag en sväng hemma hos ida, spelade lite guitar hero och snackade lite.. riktigt trevligt faktiskt!ikväll så ska jag och thias laga lite wook och sen ska jag träna.
Det är väldigt jobbigt bara att träningen börjar klockan nio!
puss


Tisdag den 8 jaunari 2008, jävla plaskblask!

Allvarligt,
vet inte vad jag kan skriva mer än att jag är trött, trött trött trött och åter trött..
kan inte tiden bara rulla på och ge mig 21 mars!
Det enda jag tänker på nu är solen och värmen. Tror precis inte jag är särskilt ensam om det heller,
Vem gillar liksom att vara hemma i detta plaskblask väder!!
Denna dag blir det bara till att slappa, ingen träning eller så.
Men det blir nog kvällsmat hemma hos Maud med thias, undra vad hon ska bjuda på för gott :)
image241

Måndag den 7 januari 2008

Idag försökte jag att sova ut så länge jag bara kunde, men runt 12 tiden vad thias pigg, så då fick jag inte sova nåmera. vi gick upp och gjorde ordning lite wookgrönsaker och ris! Ganska gott faktiskt. Sen skjussade han mig till stan för att jag skulle fika med tjejerna på mix. kanon mysigt mycket prat om allt möjligt blev det, speciellt utomlandsresa i sommar.. många tjejer många villjor men det ska nog funka!;) Sen tog vi oss en promenad hem till tvillingarna för att spela lite byzz och snacka lite, och nu ska vi även skaffa oss ett jobb! så att man kanske slipper sommarjobba? försöka spara pengar, aldrig något som jag har klarat av, men det är ju värt ett försök! Sen gjorde jag något riktigt duktigt! jag gick ifrån västanbyn ända hem till vallhov. en bra bit! riktigt stolt över mig själv faktiskt.. Men nu ska jag kila och unna mig lite lyx kanske, anstiktsmask och bubbelbad! avslappning innan skolstart. Tackar..
image235
Ett nyårskort på tjejerna!

2 dagar kvar till helvetet

Om 2 dagar börjar skolan, hatar alla lov som ska gå så jävla fort! as drygt.. aja
Idag har jag i alla fall spelat match emot valbo, vi vann med 7-3! men intro till matchen och allt gick det ju prima! HAHA! ganska pinsamt.. mycket publik atjena, haha.
Igår var jag hemma hos kickan och hade lite myspys, vi kickade på hockeygrabbarna som förlorade emot Canada, jävla vad synd det var, sen imorse kom mamsen och hämtade mig runt 20 i 11, ganska trött..
Nu ska pappsen ta och grädda lite vofflor, så det kommer bli kanon gött! sen ikväll kommer ju älsklingen hit och myspyyyyser!
heyda

2 januari 2008

Gårdagen var riktigt härlig, jag mathias kickan och micke hade myskväll, vi spelade spel " med andra ord" och så kollade vi på filmer..Ingen utav dom var speciellt bra men så är blir det ibland, fel film val..
Nyår var riktigt trevligt, tillbringade hela kvällen med alla tjejerna, Först hemma hos malin med god middag som några hade lagat till,sen efterätt och bål :) Efter det drog vi vidare till norrsätra, det är väl som vanligt att vara där, men det var faktiskt trevligt, fick lallafall dansa av sig ordentligt, senare efter 12 kom thias och då var det bara att promenera hem till vallhov..


Idag har jag sovit till typ nu, känns det som. Lagat lite mat nyss men sen inget mer.. mathias har ju varit duktig och städat medans jag bara har legat och sovit! men det var faktiskt hur skönt som helst:) Senare blir det nog lite bio hemma hos mig och sebban inte ska jobba förmiddag imorgon, för då får vi inte kika där..

RSS 2.0