En stor säng bara för mig själv!

UNDERBART!
Eller så inte? jag som är så van vid att sova i min lilla säng trågt med mathias, och nu ligger jag helt ensam i mamma och pappa säng, eftersom dom sover kvar i stugan. Haft en mysig dag idag :) Men nu är det dags att sova sen upp och jobba imorgon. Godnatt

YES en kort arbetsdag!

Vaknade som vanligt av att klockan ringde runt 7 tiden, gick upp käkade lite frukost och sedan cyklade ner till jobbet! Idag gick det fantastiskt bra, så jag var klar med både plusgiro och bankgiro när klockan endast var halv 12!! Så jag frågade agne lite snällt på det skulle vara okej om jag åkte hem efter lunch, då sa han att vi fick se, sen cyklade jag hem och käkade och sen tillbaka, då sa han att det var lugnt att jag åkte hem så då var det bara vända och cykla hem igen! Hur skönt som helst att få sig någon extra timme ute i solen! Som sällan händer annars. Sen gjorde malin mig sällskap här ute på baksidan, sen hämtade vi upp karro och tog sedan oss en sväng ut till kickan i boänge, vi satt oss på bryggan och snackade lite och så, skulle egentligen bada men det blåste lite mycket..Sen åkte vi hem till kickan igen för att färga hennes hår! Trevligt, Nu sitter jag och väntar på att american pie ska börja på tvn, har inte så mycket bättre för mig så tänkte kika lite på den innan det är dags för sängen!

Kom hem nu gooobit!

Väntar på AIS

Sitter för just för tillfället och väntar på att ais ska käka klart så att hon kan komma hit! Jag hoppas iallfall hon kommer hit för jag orkar faktiskt inte röra på mig alls, så får hon ta med sig chipsen också! Det känns faktiskt riktigt ensamt om dagarna nu när mathias inte är här i närheten, eftersom jag knappt får tag på han på telefon heller, USCH ta och pallra dig hem gobit! Han är uppe i norrland och hälsar på sin morfar. Och eftersom jag jobbade kunde jag icke följa med.

Här har vi snyggingen!

Dom härligaste sommarbilderna som har tagits, absolut..





GÅR IN PÅ FEMTE VECKAN

Gårdagen blev det en halvdag på stranden, eftersom det behövdes mycket sömn från lördagen, haha stackars natha fick ta sig ifrån mig klockan halv 8 på söndagmorgonen eftersom hon skulle jobba! Men runt halv 2 tiden hämtade lovisa mig. Blev kvar på stranden tills 5 snåret då broder kom och hämtade mig, för då var det dags för att representera familjen på Morbrorskalas! Jag och sebbe åkte dit och grillade lite med släkten, eftersom mamma och pappa är på öland. Sen åkte vi och hyrde en film och kikade på den innan det var dags att sova, vi som arbetar lär ju som sagt sova i tid.

Idag har det varit en rätt dryg dag på jobbet, blev inte helt rätt med alla dessa siffror, tur att jag fick en bra pause med lunch hemma hos mormor, hallon och jordbubbar till efterätt! Gött. Nu funderar jag att ta mig en promenad, kan behövas eftersom träningen sätter igång imorgon, träning tisd,onsd torsd HÄRLIGT!

SEGSÖNDAG









NU VILL JAG ÅKA OCH BAADA!
Väntar på lovan som ska hämta upp mig;)
ching!

DAGS ATT FÅ LITE FÄRG PÅ KROPPEN

Känner mig som en blekpadda efter att ha varit inne och jobbar alla dessa fina dagar, men nu är det dags att lägga sig i solen!! Sen ska mallan göra lite slingor på mig innan kvällen, Jag tror att det kommer att bli en askalas bra kväll! i alla fall tills en början, haha nej nu ut i solen!

SÅDÄR...

Nyss åkte malin natha och karro! Så nu ska jag och lisa gå och lägga oss :)
Sen imorgon blir det fartfyllt! GODNATT!


Skulle man kunna säga, precis som alla andra?

Just precis, även luggen hamnade på mig! Hade långtråkigt på jobbet, så då fick jag den iden, näe när jag kommer hem ska jag klippa mig en lugg, Så blev det så choop! Sa det bara så fanns den där! fast sen sprang jag över till Marie som var snäll och klippte till den lite :) Samtidigt som karln min klippte sig där :)

Oskar kilén lindros och maggio, vilka hejare på skriva låtar alltså, ett stort + till er!

Nu är det dags för en sallad, kalas gött..

Har någon sett till min adidas tröja? Ring mig!


MAMMA MIA!

Vilken film alltså! JAG BARA ÄLSKAR DEN! blir helt besatt i miljön och i sångerna! Väldigt bra film lär jag säga! Jag har i alla fall haft en underbart mysigkväll med mormor! Hon hämtade upp mig efter jobbet, sen åkte vi in till gävle. Tog oss en varsin varm macka och satt oss ner ett ögonblick för att kika på lite människor. Sen tog vi en sväng om inne i nian innan det var dags för att ställa sig i kön till bion. Fullproppat med människor överallt! och det värsta var att mitt i filmen så gick blixten ner i huset, så all el stängdes av. Det blev bäcksvart! men efter ca 10 minuter så fick vi fortsätta att kika på filmen :) Sjukt bra var den! REKOMENDERAR DEN VERKLIGEN!!! Nu ska jag slå mig ner med mathias och kika på lite tapeter och golv :) PUSSGODNATT!

Nyckeln till frihet

Hej!
Ledsen att jag inte fortsatte att skriva på min lilla berättelse om gårdagen, men det blev fullt upp, iallafall den närmsta halvtimmen, fikade lite sedan somnade jag trevlig som jag är i soffan! medans hela släkten var här... Sorry, men jag var så jävla trött, eftersom jag och mathias kom hem halv 6 igår morse, så då får man faktiskt vara trött. Har nyss kikat klart på nyckeln till frihet med mamma och mathias och två dryga flugor som har varit här hela kvällen. Just nu sitter vi och kikar lite på hajen 4, äckligt jävla djur det där! Imorgon ska jag förmodligen beställa min dator, om jag får tid, för direkt efter jobbet hämtar mormor upp mig, då ska vi ta en sväng in till gävle och fika lite och sedan gå och kika på mamma mia! mysigt va? Sen får vi se vad klockan blir innan jag är hemma om det blir någon datorbeställning eller inte.

Jag och mathias har även suttit och planerat lite till lägenheten som vi var och kollade på igår! Det kan nog bli bra det där! :) Men nu är det dags att hoppa i säng! Upp och jobba imorgon, Godnatt Godnatt!

Gårdagen blev jävligt crazy

Blev på bra humör så fort jag fick träffa en massa snälla söta tjejer igår! Grymt rolig och trevlig kväll, den började hemma hos anna och fortsatt sedan vidare till kungen, där grabbarna spelade riktigt bra! Sen drog vi vidare med klinga och alla till lägenheten, där vi fortsatte att dansa loss och ha det trevligt! Sen runt 3 så ringde bror och sa att vi kunde åka taxi hem från stan, så då mötte jag upp honom vid sibylla.

oj får berätta mera sen!
nu kommer kalaset !

yeeeeahs vilket härligt sommarväder vi har i Sverige!

Så trött och irriterad,
Hoppas någon kan få mig på bra humör snart! Det behövs! Ska snart fira mor min lite med familjen iallafall eftersom hon fyller år imorgon då fader jobbar dygn. Så nu blir det lite grillning och paket öppning! Sen kommer släkten imorgon. Efter jag har käkat ska jag hem till Anna, det blir lite festande sen kanske vi drar till kungen och lyssnar på erik och dom,

mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig


Dags för att gå på en liten film på bio, jag ska nämligen ta med mig min kära moder för att ta gå på bio om en stund! Fick även ett sms av broder min nyss! shnygg och har rakat av sig håret, haha!  
ses.

EN JÄVLIGT BRA DAG PÅ JOBBET.

Idag har det gått riktigt bra för mig! var klar med både bankgiro och plusgiro innan lunch, och alla siffror stämmde YES! Så på eftermiddagen har jag suttit och läst lite, kikat runt på datorn och tagit betalt i kassan, ordnat lite med posten och så! Dagsgöran.. Nu väntar jag på att det ska bli lite mat här hemma, sen ska jag ta mig hem till tvillingarna för lite onsdagsmys,

bild: Jag och rosévintet som vi gav till mormor här om dagen,

Jävla jobb!

Jag orkar inte med alla satans siffror mera! Är så arg nu när det inte kan gå bra, som det gjorde igår!!!! Idag blir det i alla fall grillning, vi ska fira farfar som fyller år! Snart tillbaka till JOBBET!

Dags att sova,så att kroppen får vila och bli frisk!



Bilder ifrån Gysinge







Nu ska jag ta mig till högbo för lite middag hos mormor!

GRATTIS JOHANNA PÅ 18ÅRSDAGEN!

SJUKT ROLIGT VA! ÄNNU EN AV TJEJERNA ÄR 18, DOM BLIR BARA FLER OCH FLER :) OCH VI ANDRA BLIR BARA MINDRE OCH MINDRE, INGE ROLIGT ALLS..

Grattis för dig stumpan :)
och grattis till lenne som har några månader kvar! ;)

MYGGBITEN I GYSINGE,IDAG,VÄN MED EN BIL




fler bilder kommer sen, nu har jag redan missat 20 minuter av filmen nere,
och sömn behövs!
GNATT

ATT MAN VÅGA SLÄPPA SAXEN I ISENS HÄNDER?


GODNATT!

Det kanske tar emot, men vi hör ihop och ingen kan ändra på det!

Hemma på lunch, är trött och har ont i halsen, så jobbigt att åka tillbaka snart! Tur att det är fredag säger jag bara! men men så är det, bara 4 veckor kvar att jobba sen så :) hehe

THE RING

Jag har faktiskt aldrig sett klart på den, och jag tror aldrig jag kommer göra det heller, sitter och kikar lite på den nu, men tror nog jag ska lämna den biten och hoppa i säng istället, är den läskig?


GULDKOMPASSEN



Nu blir det chillmys med gubben, har hyrt en film och ska bara ta det lugnt! Var en sväng och käkade middag hos peter och kicki! Skönt att det är fredag imorgon i alla fall, Ska i alla fall bli grymt roligt på lördag! Träffa lite tjejer från klassen och så :) men men, hey

Magkatarr och tovigt hår


Hej Hej! Kom precis hem från mormor! Jag och mamma tog oss en sväng dit och hälsade på! Mysigt som alltid. Nu sitter vi här i soffan, jag borstade precis tänderna medans mamma hetsåt några nävar ostkrockar? crazy av hon säger jag bara! Sen när jag frågar vad gör du? då sa hon ja jag vet inte, det här är den sista! haha.. Ont i magen har jag också, stressar och sover för lite, dagarna bara går fram. Jag blir stressad och nervös av alla dessa siffror på jobbet, men men nu ska jag fortsätta att kika lite på project runaway så ska mamma få göra någon rolig inbakad fläta av mitt toviga hår.. Sen sova en stund tills jag får sällskap.


Godnatt!

EN HELDAG UTAN MAT! UNGEFÄR?

Så kändes det i min mage nyss, utsvulten var jag!
Idag har jag jobbat och slitit på för fullt som vanligt. var riktigt trött idag, min HALS VILL ALDRIG BLI BRA! Blir snart tokig, har gått i flera veckor och haft små ont i halsen. Det är inte alls kul. Jag och mathias käkade iallafall lite tacobufé till lunch. Så jag fick aldrig se på mcleods döttrar idag.. haha men imorgon så blir det som vanligt, cykla hem på 5 minuter, kasta in maten i micron medans jag tar fram mjölken och tillbehöret.. intressanat att veta va, Tillbaka till dagen, efter jag hade jobbat cyklade jag till lovisa där jag mötte några tjejer, vi hälsade på lenne på jobbet ;) Tack för milkshaken tjejen! Sen vankades det planer fram och tillbaka, Det skulle som sagt bli lite festandes och grillning idag. Jag tänkte då vara med och grilla och så, men klockan bara rann iväg, så det kändes inte som någon större ide, för då skulle jag få slänga i mig maten sen åka hem och sova. Så jag åt nyss i alla fall, pappa kokade ihop något snabbt och gott som fort gick ner i magen! menmen nu ska jag kika klart på big shots innan det är dags att krypa ner och sova.


HÄR ÄR MIN DATOR SOM SKA BESTÄLLAS INOM KORT!



UNDERBAR!

MIN GOSFIS HAR ÄNTLIGEN KOMMIT HEM

Sådär, kom precis hem ifrån grannen, Jag och linnea har umgåts lite och pratat och kikat på lite csi! Mycket trevligt lär jag säga. Nu kom mathias hem så nu snart ska vi krypa ner och sova. Eller får jag väl gå och lägga mig själv, eftersom han är helt upptagen med sitt nya psp! Så det är väl dags att säga godnatt, en ny jobbdag har jag framför mig imorgon. Förmodligen så ska väl jag luncha med mathias på stan också! Så slipper jag cykla hem och käka. 

Jag längtar efter att innebandyn ska sätta fart! Är grymt taggad att börja spela, känner mig rätt slö! Blir så trött dom här jobbdagarna.

Godnatt

WE SING WE DANCE WE STEAL THINGS


Midsommar Alanya

Ta mig tillbaka till värmen, kul när cyklar till jobbet och fryser! Bra jobbat Sverige. Ge oss en bättre sommar! visst känns det bra att jobba när det inte är bra väder, men jag vill gärna att solen lyser efter 5 när jag har slutat. Jag är riktigt trött, känns som jag kommer att vara det varje dag i 5 veckor tid till. Jag är inte den enda som är det, både mamma och pappa ligger här i soffan bredvid mig och sover. Nu ska jag leta på en film att kika på!
/vilda

hemma på lunch

Sitter och käkar lite wook och kollar på mcleods döttrar!
Är så nöjd över mig själv :) Idag på jobbet gjorde jag rätt på bankgiro uträkningen som oftast har blivit helt fel! men idag stämmde debit och kredit! woho! men nu ska jag kasta i mig maten innan det är dags att cykla tillbaka!

OJ!


Näe vilken jävla tennis final!
Helt sinnes!
JOBBA JOBBA IMORGON!
Så godnatt!

WOOK-KVÄLL


Nu är jag mätt och belåten för idag, ska försöka hitta på någon film som man kan kolla på innan det är läggdags!
Jag var väldigt nära på att beställa en dator för en stund sedan, men vi disskuterade det lite fram och tillbaka, så det blev disskution om en systemkamera, en säng och datorn, allt som är nödvändigt och som jag vill ha :) men så jag ska vänta någon vecka och tänka på saken. Fast datorn var jätte fin i alla fall.

Söndag

Idag har jag och mathias varit en sväng i valbo, bytte min jeansväst emot ett par rosa chinos och ett par trosor :) Nu har vi mormor,östen och ronja på besök. Dom har varit här ett bra tag, så mamma hade bakat en äppelpaj! Den var grymt god! Snart ska jag och mathias laga lite wook sen blir det väl lite film. Imorgon är det dags att jobba igen.


MY GIRL!

Fredag,Lördag

Igår blev det lite festande, vi var ett gäng hemma hos jacob och hade det riktigt trevligt och roligt, det blev som sagt bara roligare och roligare under kvällen ;) haha för vissa spårade det ju lite, trevlig kväll i alla fall tjejer och killar, Idag har jag sovit ut riktigt ordentligt, behövs eftersom jag har en ny jobbvecka framför mig på måndag. Sen har jag och mathias haft en riktigt mysidag, badat lite bubbelbad så åkte vi och handlade lite gott och hyrde en film som vi nyss såg klart på! börjar bli rätt trött nu, tror att mathias redan har somnat, så nu ska jag gå och göra honom sällskap. 'Godnatt















sådär nu säger jag godnatt!


IN THE BEGINNING

YOW!

So -
In the beginning there was hum
from a poet whose pulse felt
DRUM DRUM DRUM!
He would perform prayers and all
till one day he heard a voice call
COME COME COME!
Just because he moved it was his cost
Just because he thinks he was a little lost.
People get held back
by the voice inside 'em.

Yo -
The voice said a voice speak inside you,
Rejoice and please let me invite you.
To evil greed and lies too.

Yeah
Confusing days he moved in ways it soon became hakuna
Koon Koon Koon.
and knock on his door the lord is no more
and knock on his door his soul is no more

la la la la...yeah
la la la la...that was in the beginning
la la la la...as the story goes on
la la la la...


So, so so-
The poets got a proposal
he would always hope but never know
what it feels to be free.
He would be the frozen imposed as the toes on all of the posin'
But it would be greed.
thats got him there
he's bound, hungry and, proud too.
People don't care, people just scared,
People don't care, people just prayer.

la la la la...yeah
la la la la...that was in the beginning
la la la la...there was a hum
la la la la...and things changed
la la la la...yeah, yeah


say-
it's better to light a candle than to curse the dark
in the eyes of the youth there are question marks
like freedom, freedom for the mind and soul
we don't see em,
see them for their worth at all.
that's why we lead em
lead em to these wars and what is it we feed em
feed em our impurities and who it is we treat em
treat em like the enemy humanity will need em
need em like the blood we spill and where freedom

freedom for the hearts we fill
mislead em
they hunger for the love we give but we cheat em

the guys beat em and all he wants is his feedom em
so they defeat em

whatever spirit he's got
beat em
and they teach em the rest of the world don't need him
and he believes it's a disease that he's heathen
Put up your fists if all you want is freedom
Put up your fists if all you want is

la la la la...that was in the beginning
la la la la... and things change

yeah, yeah, yeah.

we keep holding on,
And we keep being strong,
And we keep going on,
and on and on and on.


Skönt med Fredag!

Kom precis hem ifrån jobbet, datorn kraschade lite idag, så vi hade inget och göra så Gunilla skickade hem mig till solen istället:) Snäll hon! Så jag ska väl snart ta mig ut i solen och lägga mig och läsa lite gossip girl. Mamma är också på hemgång, så hon gör mig säkert sällskap, solguden! Ikväll får vi se vad som händer,
men nu sol sol sol!

Narnia Narnia

Vilken film! Älskar sånna där filmer! jaja idag har jag jobbat på som vanligt cyklade hem på lunchen och åt och kikade på mitt nya lunchprogram Mcleods döttrar! men jag hinner bara se en snutt i mitten av det, synd det har faktiskt fastnat i serien. men som sagt, efter jobbet cyklade jag till kvantum där jag mötte kickan, vi gick in och handlade lite godsaker. Sen åkte vi till hansens bageri och åt en varsin sallad, gött! Sen var det dags för biooo. Den var faktiskt väldigt bra! Så tack för en gryyymt bra kväll kickeluran =) jobba på hårt imorgonBITTI ;) Nu är det dags för mig att sova i alla fall. Ska ju också upp och jobba imorgon, Godnatt

MANDISAR

Kom nyss hem från en promenix med AMANDA OCH AMANDA. nu ska jag och mathias åka och köpa lite glass till jordgubbarna, sen är det sleaptime för mig! jobbjobbjobb!

Andra dagen på jobbet

Hejdär!
Kom precis hem efter en slitande dag på jobbet, börjar lära mig vissa saker lite bättre nu, och vissa inge bättre alls! Det är rätt svårt faktiskt, men det ordnar sig nog. Idag gjorde jag lite fel, så Gunilla fick sitta och göra om ett bra tag.. hehe. Fint väder bjuder Sverige på denna eftermiddag i alla fall. Tackar, så den ska utnyttjas! Ska förmodligen ta mig en långpromenad till boänge och hälsa på den andra jobbande damen. Men det blir nog om en timme eller så.

RSS 2.0