höstlov kan man kalla det..

Okej jag har varit grymt dålig och skriva dom här dagarna, har haft lite att göra..
Kom hem från Stockholm igår har varit där och skaffat visum till Thailand och så.
Och så idag börjar jag jobba halv 1.
Puss

en torsdag med Karolina.

Hello there.
Idag har jag haft en heldag med karran, vi åkte till valbo en sväng, sen hälsade på kickan när hon jobbade på Ica, handlade lite käk och så åkte vi hem till mig och hämta träningskläder. Sen hem till henne och laga mat innan vi skulle träna spinning med Lisa! Ja jag har ju inte tränat på typ flera månader så det var sjukt jobbigt. Men väldigt skönt så här i efterhand. Sen var mormor hemma hos oss när jag kom hem, så det var mysigt och få träffa henne också. Nu har mathias kommit hit också, så vi ska nog bara kolla på en film och slappa lite sen sova!

vi tar några bilder i taget, efterfest.



12 tjejer i en etta för tacos

Nu har jag anlänt i Kurvans lägenhet i min klass, vi är 12 tjejer som håller på att laga tacos :) Det ska bli så sjukt gott. Riktigt mysigt lär jag säga. Får se hur länge den här kvällen håller på här.
myspys :)

Häng i skolan m brudarna.


Min kära klass i 1an.

Alltså den här veckan kommer vi typ bara att arbeta med vårat projektarbete, vilket betyder THAILAND :) Jag ska skaffa mig ett visa kort, försäkringar boka in resan till Stockholm då vi ska skaffa oss ett Visum. Jag har inga bilder från igår eftersom jag sitter vid skoldatorn, får lägga ut efterfest bilderna och alla andra bilderna när jag kommer hem ifrån helgen :) Snart ska vi gå till stan och kolla in skyltfönster som vi sedan ska få skylta. Så det krävs ju lite planering.

och kvällen slutade så pördieee!

 


Säger bara en sak, kvällen var pördie.
Ni får se efterfesten imorgon för ni ska jag sova! Upp till skolan imorgon.
Godnatt!


lite mera mingel,




Vi använde nästan bara Anjas kamera under kvällen, så det är väldigt många lika bilder på våra bloggar :)

Här är några av vinnarna som fick pris.






Kenza har det extra, alltid lika fin.



Vi som hade så roligt.




mingel, mingel,

 








på ingång, på ingång.











The big night in Stockholm in words.

Jag kan ju börja med och berätta lite kort vad som hände under kvällen.
Anja och jag tog en taxi från hotellet till Café Opera, stod utanför och väntade tills dom skulle öppna portarna. Under den tiden hann det ju komma en hummer och två limosiner full proppad med stora bloggerskor! Så de var ju roligt och kika på dom :) Sen gick vi in, hängde av oss kläderna, gick upp och tog ett glas vin. kollade runt på alla människor som kom in och blev fotade vid ingången. Sen efter ca en timme började minglet. Vi fick mat, och så fick vi dricka hur mycket vin vi ville ha. Så träffade vi Izabelle som också var med oss. Vi pratade med alla människor som var där och det var jätte trevligt.

Sen var det dags för prisutdelning, så dom nominerade var grymt nervösa.
Jag tycker det var extra roligt att Lisa vann årets fashionista. Jag sa det till henne innan att jag trodde att hon skulle vinna, men hon var helt övertygad om att hon inte skulle göra det eftersom hon hade sånna stora mode prinssessor som Elin Kling och Sofi Farhman emot sig. men hon VANN :)
Galan slutade vid halv tio tiden, och sen började efterfesten! Då tråkigt nog Anja och Izabelle fick åka hem eftersom dom inte har fyllt 18 ännu. Men då kom mina partypinglor Kerstin och Linnea och gjorde mig sällskap! Det var en helt makalös efterfest. En gratis drink började den kvällen med och sen sparkade det igång, Lorentz m sakarias drog igång kvällen med några härliga låtar, och sen spelade även Jordan Sparks och Kesha. Natten fortsatte med en underbar DJ. Vi dansade tills våra fötter skreeeek efter hemgång, eftersom vi var ute på festligheter i Fredags också. Så vi bestämmde oss för att runda av kvällen runt två tiden. Lite nattmat sen tunnelbanan hem för att krypa i sängs tillsammans.


Låt blogawards galan börja!


I inläggen efter detta, tänker jag dela upp kvällen lite, med en massa härliga bilder från kvällen från olika tidpunkter.
lets the show begin.

afternoon tea party, blogawards 2009

Jag vet egentligen inte alls vart jag ska börja med denna Stockholms resa, men det som är mest aktuellt för tillfället är väl blogawards, så tänkte börja och berätta lite om det.
Jag träffade upp Anja efter en härlig promenad genom hela stan letandes efter Café Opera. Sen träffade vi även på Izabelle. Som sedan också hände med oss hela dagen :)

Det började med att vi kom in och fick hänga av oss kläderna. Sen fick vi gå upp och blir sminkade och stylade inför kvällen om man ville det, prova på 1000tals olika sortes cupcakes och andra bakelser. Vi fick en massa prylar och prover från olika företag. Var med och tävlade i olika tävlingar, Anja hade turen och vann ett helt hårstylings sätt värde 1000;-. Någon annan vann en dator, trosor från hanky panky som räckte någon månad typ! Sen hade Topshop modevisning, den varade inte längre än 10 minuter. Men vi fick en liten titt på lite nya kläder som kommer in. Nu är klockan 16:00 och dags att hämta ut våralyxiga goodibag med en massa gött i! Sen tog jag och Anja en promenad i spöregnet till hennes hotell för att göra oss färdiga inför kvällen! Det var Afternoon tea partyt! 



Vi hade ju även turen att bli intervjuad för tv400 när vi skulle rocka rockring!
Dom här två bilderna är från Anjas blogg, så kika in på hennes också hon har lagt ut lite flera :)


Anja när hon fick gå upp och hämta sitt pris på scenén.

Modevising, Tyra Sjöstedt var en av modellerna.


Gårdagen var fantastisk

Jag och tvillingarna har precis vaknat efter en underbar kväll, helt sjukt roligt hade jag iallfall!
Nu ska vi äta lite frukost och sen ta oss upp på klippan för att se den fina utsikten av Stockholm i höstsolen :)

vackra linnea,


Här har vi min sambo för helgen, det ska bli riktigt roligt och träffa lennfisen :) Så roligt nog har den andra tvillingen också tagit sig till stockholm inför helgen! mysigt!
Nu ska jag gå och lägga mig, mitt tåg går 11:02 imorgon. Så lär upp i tid och duscha och sådant.
Har ont i halsen också, inte så roligt!
men men, Godnatt.

fixat inför helgen..

Nu har jag bokat stockholmsresan åker på Fredag. Det ska bli hur roligt som helst och träffa lenne!!! Och sen är det blog awards på lördagen, ska bli roligt och träffa Anja och alla andra 100tals bloggare som kommer att vara där, De kommer bli en sjukt rolig helg iaf :)
Nu måste jag sova, godnatt!

Dags att sova för att det sedan ska bli en ny dag.


Jag och idis tog ett rejält träningspass i trebo, känns grymt skönt nu sen gjorde vi fruktsallad och kikade på desperata hemmafruar. Nu har jag tagit mig hem till Mathias, vi kikar på entourage grym serie faktiskt.
Imorgon är det dags för praktik igen.
Godnatt..


höstsolen lyser i oktober.


Om ca en timme så ska jag traska ner till den här damen för att sedan åka ut till trebo för en springtur!
Det ska bli skönt och få röra på sig lite. Men jag är grymt hungrig nu så jag lär väl ta en macka innan dess iaf.
Sen blir det väl att kika på deppan med ida ikväll också :) mysigt.

i like this girl, cutie.


bananayea.


Nu ska jag göra mig klar och sedan åka hem till baby och sova. Sen upp till skolan imorgon!

fjädrar.


Och halsbandet är BORTA.
hittar det ingenstans.. drygt, svar ja.
Idag har jag bara varit hemma och pluggat lite matte. dock kan jag verkligen ingenting. Så jaja, sen kom idis hit en sväng och umgicks lite, en sväng till Ica för lite naturgodis blev det också.
Nu sitter jag och snackar lite med Anja om blogawards som är på LÖRDAG. Vi år grymt taggade, det ska bli jätte roligt, men dock är det sjukt svårt och veta vad man ska ha på sig för något. Men nu är det dags för svenska hollywood fruar :)

 


lagkänsla.

Nu sitter vi och planerar en kick off med klassen, har även knäppt skolfoto idag! haha
Idag annars blir det att plugga matte. Har prov imorgon. sjukt drygt.
adjöö.

NATTIS.

godnatt
myskväll hos kerstin blev det ikväll med tjejer.
imorgon ska jag jobba sen FEST.

fotboll.


Har nyss ätit lite stuvisar och korv. Sjukt länge sen, så det var riktigt gott idag! om ca 15 minuter hämtar karran upp mig, för att sen åka och kika på sif-saik. Det ska bli spännande faktiskt. men förmodligen så blir det rätt kallt, så de gäller att klä på sig ordentligt. Jag känner mig rätt slut i kroppen idag.

om två månader får jag dricka detta, varje dag i 3 månader framöver..godnatt


team + deppan.


Ikväll har jag haft mysikväll med kickan karran och malin! vi har kikat på desperata hemmafruar och pratat. Grymt myyyyys.Men nu börjar jag bli trött. Ska ju upp till praktiken 8 imorgonbitti.
Så nu blir det lite sömn för min del.
Godnatt.

2 months left.

Sitter i skolan nu och gör ingenting, vi slutade för ett tag sedan, eller vi har projektarbete, men frida ska åka till polisen och fixa sitt pass till resan. Så vi har inte så mycket annat att göra heller, eftersom den största delen av arbetet blir när vi är borta. FATTA DE ÄR PRICK 2 MÅNADER KVAR TILLS VI ÅKER. De kommer gå så fort tills dess, eftersom vi har höstlov och grejer. Om en stund kommer mathias och hämtar mig, då ska vi åka till Gävle för lite fika och mys. Kika runt i lite affärer och så.

weekend.


Nu är helgen över, den går alltid lika fort!
Gårdagen jobbade jag först och på kvällen blev det fest, jag karro kickan och malin åkte hem till brorsan som hade födelsedagsfest! Mycket folk och alla var festglada! Sen slutade kvällen på Lobby som vanligt, det var en händelserik och roligkväll. Idag har vi firat sebbe med släkten, även fast han fyller imorgon! Ätit lite tårta och sånt. Nu ska jag och mathias gå  och lägga oss, måste verkligen sooovaaa.

Goodnight.


Nu ska jag och mathias åka från vallhov till lägenheten för att sova, jag får nära till jobbet imorgon och han ska iväg på match, så det blir bra :) Godnattis!

blogawards


Så roligt är det för mig!
Idag klirra nämligen det här fina brevet ner i brevlådan här hemma! och OM jag är taggad. Jag hade så sjukt roligt förra året med Anja och alla andra bloggare, så i år kommer det nog bli 100 gånger bättre. Nu när man är 18 och allt, så blir det ju fest hela natten. Så 17 oktober så smäller det.

Wihoo Tove är vidare.


Tove gick vidare idol, sjukt bra! Men inte Jon? Det är faktiskt rätt sjukt, men men.
Ikväll har jag och mathias haft en riktig myskväll, vi är ensamma hemma i huset och har lagat mat och kikat på tv. Bara tagit det lugnt :) Imorgon ska jag jobba, och sen? blire fest kanske? gaaaaaaanska taggad. Men kommer förmodligen vara död som en sten imorgon efter jag har jobbat klart och all trötthet från veckan kommer ikapp en. PUSS

min röst till tove.


Jag var tvungen att ta fram mobilen och ringa in en röst på Tove! så sjukt söt och härlig tjej!Hoppas verkligen att hon går vidare ikväll, jag har ju blivit lite av en idolnörd. Så hoppas hoppas!! YOU GO GIRL!

familjemys.


Hemkommen från praktiken, ont i fötterna och i ryggen och väldigt trött!! Då har man snälla föräldrar som ställer sig och lagar tacos medans jag ligger nerbäddar i soffan och kollar på tv. Sebban kommer hem snart också så då blir det torsdagsmyyyys med la familia :) Sen idol också!


RSS 2.0