JAG SLÄPPER EN BOMB.

OCH DET BETYDER JAG BYTER BLOGG.
Vällkommen att forsätta läsa på MADAY.BLOGG.SE5 OKTOBER 2010. GRATTIS STOREBROR!

Idag fyller min kära storebror 22 år. Vilket vi firade tillsammans med släkten i Söndags med massa godsaker.. Eftersom sebbe var tvungen att jobba hela denna dag. Så har jag inte ens fått gett honom en grattis kram. TYPISKT.

LOVELY


4 OKTOBER 2010

Godkväll.
Idag har jag och Mathias städat och gjort lite fint i lägenheten, diskat en hel del har jag också gjort. Varit och handlat lite till lägenheten och sådär. Sen har vi varit uppe i högbo för att vi skulle promenera, men han tvingade mig och springa, så gått jag kunde.. HELT SINNES VILKEN DÅLIG KONDIS MAN HAR.. Det är läskigt.. Så han sa åt mig ja de här blir ju verkligen inte sista gången jag tänker springa med dig.. Så då är det bara att hålla med.
Till kvällsmat lagade vi ihop en fantastiskt god sallad med soltorkade tomater bacon. MUMS!
Nu åkte han iväg en sväng till sin innebandyträning och senare ska vi gå hem till Sune och kanske kika en film och dricka lite té.

LUMINARY ONES


LÖRDAG DEN 2 OKTOBER 2010


Godmorgon..
Jag och Mathias har nyss ätit lite frukost, och han ska iväg och kika på sin match och jag ska iväg och jobba snart. SKÖNT och få jobba lite! Kvällen och är fortfarande oklar..

ÖPPNADE VINFLASKAN,MEN SNURRAR IGEN KORKEN IGEN


Jag,Malin,Johanna och Mikaela hade planerat att ha en mysig vinkväll tillsammans idag, men dock blev det rätt sent så vi samlades precis nu hemma hos mathias. Och så hade vi ju sagt att vi skulle gå ut ikväll, men det verkar verkligen som inte en enda människa ska ut idag? Väldigt tråkigt, så nu blev alla så otagggade, så vi skjuter upp festen tills imorgon och glor på lite tv och snackar lite skit. MYS DET MED.


FÖRSTA OKTOBER 2010


Godmorgon, eller Godmiddag.
Idag klev jag upp lite tidigare än vanligt, så jag har hunnit med att städa, ätit en rejäl frukost och även bakat mockarutor. Sebastian fyller nämligen år på tisdag, så vi ska fira honom med släkten på söndag. Nu ska jag fortsätta städa lite till. Sen vill jag även hinna med en promenad innan jag och Mathias ska en sväng till Valbo. 
 

 


RSS 2.0