Hemma hos fridaaaaaaaay



Segare tjejer får man leta efter!
men nu är alla på GGGGGGG!

Gävle en snabbis

Nu blir det en sväng till Gävle.
Ska in och hämta ett par skor som P-E johansson varit snäll och hämtat ut åt mig! tack! :)
Sen ska jag hem och äta med mor min och sen tillbaka till Gävle på lite fiesta! Det kommer nog att bli en riktigt trevlig kväll!


H&M shoes for you and me




Jag vill ha alla! Dags att beställa kanske, eller vänta tills dom kommer ut i butiken. Det är alltid jobbigt att beställa skor, eftersom jag ligger emellan stl 37-38. Så vi får se hur jag gör, så får man ju även lite rabatt eftersom jag har praktik där året runt.

Dags att gå hem och plugga..


Nu ska jag ta mitt pick och pack från skolan och börja gå hemåt, Ska ta en sväng förbi mamma på jobbet och ge henne en tröja som hon ska ha imorgon, sen ska jag bara plugga järnet och sen har jag träning ikväll. Det känns som att det inte alls kommer gå särskilt bra, jag känner mig trött och vill bara lägga mig i soffan och slöa och kolla på gossip girl. Vi får se hur det går! Jag har iallfall blivit lovad potatisgratäng och fetaostsallad ikväll :)

Gud vad mysigt det skulle vara med en bakdag!


Muffins och cupcakes - grundrecept
Jag känner mig väldigt sugen på att åka hem och baka, insperera mig själv och hitta på något eget recept som kommer att bli makalöst fantastiskt gott? Hur roligt skulle inte det vara. Eller bara åka hem sätta sig i soffan med alla skolböcker med en kopp varmchoklad och nybakta bullar som mamma har gjort. Det skulle också vara helt underbart, lyssna på mysiga låtar från ipoden och bara ta det lugnt i stressen med skolarbetena.
PUSS

UF redovisning avklarad..


Bild stylesightings.
---------------------------------------------
Det gick bra idag när vi hade våran redovisning inför juryn, så det känns riktigt skönt att ha det avklarat! Men idag lär man forstsätta pluggandet med historia och svenska istället. Eftersom vi både ska ha historiaprov och redovisning på svenskan om brott och straff. Imorgon är det fredag och vi har match emot Valbo. Väldigt viktig match!

Please give me summertimes


Nu ska jag sova och drömma om sommaren, eller åtminstonde våren! Kan den komma lite fortare så att man slipper undan det här vädret och kylan. Godnatt and good bye,

En ledig dag utan ledighet..

Imorgon är det dags att presentera vårat UF företag inför juryn. Jag hoppas att det kommer gå bra. Just nu sitter jag och mamsi och kikar på 90210 som går på tvn, fast jag har redan sätt avsnittet tidigare. Jag ska nog försöka sova rätt tidigt idag så jag orkar upp imorgon. Har mycket att göra då, så det gäller att vara pigg.

Visst passar sportskorna in perfekt!

Denim Lovers



bild: Vogue Russia February 2009 foto: Terry Tsiolis / thefashionspot.com

: Pluggandet fortsätter och tar aldrig slut, nu missar jag en valbo vända med mamma och sebbe. Fytusan, men det är bara kämpa på, svenskan börjar se klar rätt klar ut så nu ska jag börja med talet inför imorgon och träna på det lite. UF tjejer vad ska vi ha på oss imorgon?!

Spring 2009: Balmain


photos: style.it

MORNING, idag har jag studiedag = PLUGGA

Idag har världens goaste kille varit helt fantastisk, imorse ringde klockan och då flög mathias upp ur sängen och satt på sig kläderna, vart ska han tänkte jag, så sa han han skulle komma tillbaka om 10 minuter ungefär, så när han kom hem hade han varit och handlat en riktig brakfrukost, och en massa vindruvor, kiwi, en solo tidning och sofis mode. Bara för att jag har sådan hemsk pluggdag framför mig, så fick jag ligga kvar i sängen medans han gjorde klart allting. Hur mysigt som helst. Han är för bra den där killen :) 
Skriver kanske några rader senare idag och berättar hur det går med pluggandet. 
PUSS 

goodnight, sleep tight


Nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner för att sova. Det blev väldigt sent hem ifrån träningen idag eftersom vi stannade kvar och kollade på någon satans korpmatch! Men nu ska jag sova iallfall. Sen upp och till praktiken, och inte glömma matlådan som jag gjorde idag.
Puss

marc jacobs glasses


topshop.com spring/summer 09


Inguna Butane


Alice in Wonderland


Idag har det varit en bra dag på praktiken! Den har gått rätt fort, så gjorde jag och jennifer något ut över det vanliga, vi skippade maten i gallerian nian och gick och käkade på Java istället. Grymt gott var det! Vi åt bakad potatis med kycklingröra och sallad. Så där kommer vi att luncha flera gånger framöver. Nu sitter jag hemma och har nyss läst igenom lite svenska, världens krångligaste text? fattade inte syftet med texten, så jag lär väl ta och läsa det en gång till! Om en timme har jag träning, förmodligen så blir det bara lite lugnt idag eftersom vi har spelat två matcher i helgen. Så det ska bli skönt. Näe nu ska jag läsa igenom svenskan en gång till!
PUSS

allvarligt! skolan tar kål på mig..

Jag har så himla många arbeten och redovisningar som snurrar i huvudet som jag måste träna på och göra klart arbeten, men jag finner ingen TID. Praktik till klockan 6, sen har jag träning så är hemma runt halv 11 på kvällarna, och då är det bara bums i säng, man hinner inte med någonting. sen går vi torsdag-fredag till klockan 5 i skolan och sen har man också träning. NÄR SKA MAN HINNA MED ALLT? Jag blir tokig snart vad allt är dryyyyygt.
GODNATT

Sienna Miller, in vintage.


Honorary co-chairs Ashley and Mary-Kate Olsen,


Vinnst med 5-1

 Ligger och myser under filten och kollar runt på datorn :)
Vi vann matchen idag emot aston med 5-1, bra jobbat tjejer! I slutet av matchen var jag helt slut och jätte tung i benen. Har lite träningsverk sen i fredags :) Jag och mathias sitter just nu och kikat på Thailandresa. Så himmla svårt och veta när man ska åka, så man inte missar för mycket här hemma, skola och innebandy. men vi ska nog hitta ett datum som blir bra :) Imorgon ska jag tillbaka till praktiken igen, hoppas det blir roligt, sen är det bara åka hem och äta lite och sen har jag träning.


Flera bilder från Teneriffa












12:59 söndag 25 januari


Godmorgon!
Nu har jag vaknat och känner mig hyffsat pigg faktiskt :) Jag har faktiskt kommit fram till att den här månaden ska jag försöka att inte handla några kläder, och ska då spara mitt studiebidrag. Då jag har 600 kronor att leva på ungefär kvar, och det borde jag väl klara av, för vad gör man annars av med alla pengar om inte kläder och annat tjaffs. Så vi får se om jag klarar av det eller inte. Nu ska baby bjuda på lite mat och sen runt halv 4 ska jag vara på jernvallen. Matchen börjar klockan 5.
 PUSS

Sjukling från Teneriffa


/Säger godnatt och sov så gott!


A taste of summer


Nu säger jag godnatt till er med några helt underbara lockande sommarbilder.
PUSS

Um, cutest shoes ever


Saturdaynight with some girls








Brudarna skulle ut på krogen och jag och Nathalie gjorde sällskap, vi två som inte har fyllt 18 år ännu. Men det är inte långt kvar nu, jag fyller om mindre än en månad och Natha har en lite längre tid kvar att vänta. men sen får vi också ha roligt kvällen lång med dom andra :) Men när dom andra drog ut så gick jag Natha och Lisa hem till lägenheten och gjorde lite popcorn och myste lite. Nu har båda gått, och mathias sitter och kollar på någon konstig hockeymatch. Ska väl ta och sova om en stund eftersom vi har match imorgon. Emot Aston! Vilket alltid är lika roligt eftersom det är derby match!
PUSS

Min vän Mikaela gillar att posera







Lördag 24 januari

Vogue

Ska snart ta mig hem till vallhov för att sätta på mig lite andra kläder och fixa lite. Blir lite mys hemma hos ida med tjejerna. Ska beställa hem mat och spela lite spel :) Jag tror jag ska vara duktig och  ta med mig kameran ikväll. Det var ett tag sedan nu. Vädret här i sverige är ju inte det roligaste, ta mig tillbaka till Teneriffa UTAN feber och magsjuka. Det var så härligt där. skönt att slippa denna lilla stad.

myspys kväll med baby

Vi vann matchen idag med 4-2 emot Långshyttan. Det var riktigt bra. och nu blir det soffan med baby, film och lite godis. Skönt och bara ta det lugnt. Vi ska ta och kika på nyaste bond filmen, så vi får väl se om den duger att kika på.
PUSSDÅ

Härligt med fredag

Är i skolan nu och har nyss haft svenska. Jag var så himla trött imorse! Sängen har nog aldrig varit så skön. men nu börjar jag pigga på mig! Vi ska snart ha musik men både Isabelle och Frida är sjuk i våran grupp så vi har förlorat två bandmedlemmar i gruppen. Ikväll har vi match emot långshyttan vi får se hur det kommer gå och spela med min mage. 
 

Första skoldagen efter semestern

Nu sitter jag i skolan och skriver på det jag ska säga, när vi har redovisning inför juryn nästa vecka med UF företaget. känner mig snart nöjd med det jag har skrivit. klockan 5 blir det en fika med tjejerna på stan med lite prat och trevligheter, sen måste jag äta lite innan träningen börjar klockan nio! Imorgon har vi match också, samt på söndag! Så det blir mycket innebandy.

En favorit  bild som alltid kommer i repris,
Danmark 2007

En kväll med tjejerna på klövjestigen

Ikväll har jag spenderart tiden med några tjejer :) Dom kom hit och mös med mig, så jag fick berätta en massa om resan, och dom en massa annat som har hänt här hemma. Imorgon ska jag iallfall pallra mig till skolan trots att jag fortfarande har väldigt ont i magen, men det blir bättre och bättre, så ska försöka att stå ut. Sen blir det en fika på stan med tjejerna och sen ska jag åka ner på träningen och försöka springa lite och se om det går bra. Nu ska jag sova en blund,
GODNATT


Några bilder från resan








HEMMA I SVERIGE

ja,
vad ska jag säga, har varit sjuk 5 dagar av 7 det blev min familjs semester på hotellrummet under täcket!
Väldigt tråkigt att kan ska bli sjuk när farmor och farfar har bjudit med oss till Teneriffa. Vi som har rest så mycket, varit i Thailand flera gånger och andra konstiga länder och aldrig varit sjuka. så ni blev vi det. skyhögfeber och magsjuka, kramp i magen så man kan börja grina. Tack för dom fattiga riddarna papi :)
men som sagt så har det ju varit lite bra tid också! knäppt en massa fina kort med nya systemkameran :) Så nu blir det fart på bloggen igen.
GODNATT

BYE BYE SWEDEN


Nu är det dags för sista inlägget.
Sitter för tillfället ihopkrypen i soffan och fryser om fötterna. Det är riktigt kallt här inne. Har fått pussat på mathias några timmar och små packat klart lite. Så nu känner jag mig nöjd inför resan. Fått lite nytt och fräscht på ipoden också. Om två timmar och 45 minuter ringer min klocka som jag nyss ställde. Jag tänker nog lägga mig i här i soffan att sova eftersom mitt rum är det ganska mycket kläder och annat på sängen, för att jag inte kunde bestämma mig vilka kläder jag skulle åka i. Men jag har äntligen ordnat det :) Jag som skulle ringa hinna kickan efter jag kom hem från praktiken, men har haft så mycket att göra så att jag inte har haft tid, och nu sover väl den tösen :) men men, nu har jag inte så mycket mera att tillägga. Jag kommer förmodligen blogga några dagar för att pappa skulle ha datorn med sig, så då blir det ju väldigt svårt att låta bli!
Ses om en vecka mina vänner!
PUSS PUSS  

8 timmar kvar sen sticker vi

Halv fyra inatt går bilen från Sandviken emot Arlanda. Sen sticker vi iväg till Teneriffa, halva tjocka släkten 10 stycken blir vi. Så det kommer bli riktigt skoj:) Har nyss kollat vädret 6 soldagar av 7! YES! Hoppas det stämmer bara, GODE GUD:) Idag har jag haft praktik på H&M. Det var en bra dag, har haft det riktigt trevligt på hennes med Jennifer :) Nu ska jag äta och fixa en massa. Ska lägga in lite låtar på ipoden snart,
Snälla hjälp mig med några bra musik tips?
Puss

Söndags innebandy

Hej!
Jag har inte kunnat skrivit på hela dagen eftersom först har jag haft match, och sen hade mathias match som jag stannade kvar och kikade på. Vi förlorade våran första match för säsongen idag, 7-2 blev det, Riktigt tråkigt faktiskt! Men dom var ju ganska mycket bättre än oss, så vad ska vi göra! Herrarna förlorade derbyt också emot ggik med 8-6 lite mera jämn match där. Nu är jag riktigt trött! Har packat väskan käkat tacos och varit i full fart! :)Kan ni tänka er, imorgonnatt åker jag. Fy tusan vad skönt det ska bli! Imorgon ska jag iallfall vara på praktiken som vanligt, sen är det bara hem och sova och krama på mathias som gäller :)  

Du är så SÖT IDA! Med bilar i näsan och allt =)



Ni klarar det här killar..

everyone loves summerdays


IDA ANDERSSONS PLACE

Hej på er!
Nu ska jag ta och traska igenom stan till Ida, det blir Ida jag Karro och Lisen som ska ha en mysigkväll tillsammans, Det blir nog att vi kikar på en film och en massa prat. Det blev en väldigt lugn helg eftersom vi har match imorgon, vi ligger etta i serien och så ska vi möta Borlänge som ligger tvåa. Så det är väldigt viktigt att vi vinner imorgon. Jag är sjukt taggad att spela! Det ska bli riktigt roligt:) Hoppas ni får en helg :)

Här är min tshirt som jag fick i julklapp av mathias,
kan någon se felet? :) Dom hade tryck fel på tröjan, så dom ska skicka en ny mary fucking kate som jag hade beställt :) Gratis! Väldigt snällt av dom!


MIN LÖRDAG BESTOG AV FÄRGNING & SHOPPING

Idag ringde klockan redan vid tio! Dags att kliva upp och göra sig redo för att fixa till håret. Och resultatet blev very good! Det blev lite mera ljusa slingor samtidigt som det blev lite brunrödare? inte sån dramatiskt stor skillnad men det blev mycket bättre och finare :) Så jag är nöjd. Det blev ingen klippning, jag vägrade fast Carina ville ta av en bit av håret på mig. Så fort jag kommer hem från Teneriffa ska jag boka mig en tid. Så får hon klippa mig då :) När jag var färdig hämtade mamma upp mig så åkte vi en sväng till Gävle. Jag köpte mig en kjol som precis hade kommit in till vårkollektionen. Den var grymt snygg! Kostade 359 ;- Jag kan lägga upp en bild sen. Det var iallfall en svart en korallröd och en beig rand på den. Nu ska jag och baby sätta fart och laga lite lax. Sen senare ikväll ska jag nog göra något mysigt med Karolina och Lisa. 
PUSSDÅ
  

SHOPPING


HEJ ALLA GOSIGA

Nu är det dags att ha myskväll med tjejerna! Så ska åka och möta kickan för att handla lite candy :)
Skriver några rader ikväll.
Puss

LOOK LIKE WAYFARER


Pastagratäng ala papi


Halsbandet jag fick av mathias i julklapp :)
Helt otroligt vad jag blev hungrig nu! Mamma ringde och frågade om jag och mathias ville käka pastagratäng med dom, det är så äckligt GOTT! Så vi skippar laxen och äter den imorgon istället :) Justja imorgon ska jag ju till frissan, färga håret och hon kommer väl tvinga mig att hon ska klippa mig också! men det vill jag ju inte, men det behövs :) Så vi får se. men men, nu ska jag ta och cykla till mathias och sen åka hem till vallhov.
PUSS

HÄR ÄR VÅRAN UF PRODUKT


Såkallade strumpräddare som håller ihop strumporna från tvättkorgen till strumplådan.
Man drar igenom stumporna i den när man lägger den i tvättkorgen och sen håller den ihop strumporna i tvättmaskinen, torktumlaren och ända till stumplådan.
Med dessa slipper du omaka par,  sorteringen & borttappade stumpor.
Tål 60grader & finns i sju olika färger,

gul, grön, blå, svart, röd, grå & transparent.
Perfekt grej om du vill göra mamma glad!
10-pack för 149:-
Kommentera gärna vad du tycker eller är intresserad av att köpa :)
vill du veta mer, maila oss.
[email protected]


A picture for everyone


Hittade den här tavlan på tjallamalla.com visst är den SNYGG?
Kostar 500 kronor. Kanske något man ska önska sig i 18års present, Det kan juvara roligt :)
Nu ska vi ha lite företagsekonomi.
PUSS

LETS DANCE WITH THE GIRLS


Ikväll blir det myskväll hemma hos ida, vi ska samla ihop tjejerna så ska vi kika på letsdance och ha det mysigt. men det blir ju inte förens runt 7 tiden då jag först ska möta upp kickan för att köpa lite gott :) innan dess så ska jag och mathias laga lite god mat, det blir nog lax skulle jag tro! Riktigt gott.

Bowling with my friends

Kom nyss tillbaka från jernvallen. Vi har nämligen bowlat på idrotten! Det var faktiskt väldigt skönt med en cykeltur fram och tillbaka med Bellsan. Rätt varmt ute så lyser solen, det gillar vi :) Jag spelade med Isabelle och Simone, ISABELLE VANN,  Hon blev rätt nöjd faktiskt ;) Sen hamnade jag och Simone på ungefär samma plats.

SVENSKA

Godmorgon!
Jag fick till det med bloggen igår iallfall, i sista sekunden innan jag tänkte smälla igen locket! :)
Imorse var jag verkligen världens tröttaste tjej, låg ett bra tag och övervägde om jag var så trött så att jag skulle vara tvungen att sova ett tag till! men jag tvingade mig upp ur sängen och gick till skolan endå, och just nu har vi svenska och sen ska vi har våran första musiklektion. Det ska faktiskt bli roligt, med lite variation. Jag orkade aldrig äta någon frukost imorse, så jag vill köpa mig en macka! men jag har inga lösa pengar och bara kortet, och självklart tar dom inte kort här i skolan.

VAD ÄR DET FÖR PROBLEM!

JAG HAR FORTFARANDE INTE KOMMIT IN I DUSCHEN. DET BLEV KAOS PÅ BLOGGEN SÅ MASSA SAKER FÖRSVANN! HUR JOBBIGT SOM HELST, OCH NU HAR PROFILBILDEN FÖRSVUNNIT AV SIG SJÄLV OCKSÅ, NU BLIR JAG TOKIG, SÅ JAG ORKAR INTE MERA, NU SKA JAG IN I DUSCHEN OCH SEN SOVA GOTT!
GODNATT IALLFALL.


träning träning träning träning

Helt slut efter träningen, för det första så gick det inte alls för bra för våran kedja idag, vi var KASS helt enkelt. sen har jag nyss legat på golvet framför tvn och  gjort 100 sittupps och 100 rygglyft, och då känner jag mig stolt! Det var ida som berättade att hon alltid gjorde det på kvällarna, då blev jag grymt imponerad av henne, och ska nu prova samma sak, men jag lovar er, det håller nog max en vecka! Jag är för slö av mig helt enkelt. Ska väl ta och hoppa in i duschen nu innan baby kommer hem.



I want your closet lady

Hejsan!
Idag var det en jobbig skoldag, den känndes så otroligt lång fast vi bara gick till halv 4. Efter skolan åkte jag och solade en sväng, måste försöka pigga på brännan lite innan det är dags att komma till utlandet. Sen åkte jag och köpte en sallad eftersom jag blev så grymt hungrig och det var inte mathias, så då fick jag äta ensam. Just nu ligger han här bredvid mig och sover så sött så, kanske ska göra honom sällskap en timme innan det är dags att träna! Det skulle ju vara fantastiskt skönt faktiskt.


Lets sing a little song for you

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och har dunkande huvudvärk, jag är jätte trött eftersom vi körde en massa fys och springning på träningen idag. Det är sjukt bra! men väldigt jobbigt var det idag. Imorgon börjar vi iallfall halv 10 på morgonen. Men det är ju jobbigt det också! För då har både mamma och pappa börjat jobba så då lär jag cykla till skolan, usch vad kallt och jobbigt! Godnatt på er.





Kolla in den här brudens blogg!


Här är länken, den syns inte men ta pilen bredvid så ser ni att ni kan trycka -> (IDA ANDERSSON)



Onsdag den 7 januari

Nu är jag hemma från skolan!
Gick hem runt 4 tiden skulle jag tro, då tog jag en rask promenad till stan, vinkade adjö till Erika som satt sig på färnbobussen och jag promenerade vidare till Frissan där moder satt för att klippa sig. Så då passade jag på att boka in en tid, eftersom jag satt och bläddrade i lite tidningar, så hittade jag en så snygg hårfärg så det är helt otroligt! MÅSTE BARA HA DEN. Men om resultatet blir det samma är upp till Carina att se till! Så hade jag turen med mig när jag var där, vi började disskutera vad vi skulle ha med oss för tänger till Teniriffa så sa jag sa att jag inte hade någon locktång, så har man ju en riktigt snäll faster så då fick jag en locktång av henne :) Perfekt! Nu måste jag hjälpa till lite med maten och sen blir det träning för fulla muggar!
PUSS


UF PRODUKTEN HAR ANLÄNT

Sitter i skolan nu och håller på att jobba med UF företaget, vi hämtade ju som sagt ut våran STORA kartong med våra produkter! Så himla roligt att dom äntligen är klara! Och vi fick dom i färg! våra kära strumpräddare, som jag nog inte har nämnt förr vad det har varit? men nu ska ni allt få se vad vi har åstadkommit fram, Imorgon :)

En uppdatering annars blir ais deprimerad

Ja vad ska jag skriva, imorgon är lovet slut och dags för nya tag! Dags att börja plugga igen! Eller inte riktigt, det blir en vecka med 3 dagar för mig, sen på måndagnatt åker jag till teniriffa :) Det ska bli fantastiskt härligt faktiskt! Gårdagen blev det lite bowling med laget och sen stor kalas hemma hos mormor! Otroligt god mat bjöd hon släkten på. Sen åkte jag hem till ida för att vara uppe hela natten för att heja på små kronorna som spelade VMFINAL! men tyvärr så blev det ju kanada som tog hem segern,  

Idag har jag sovit så länge jag bara kunnde tills kickan ringde och väckte mig eftersom vi hade planerat att kika på aston-ggik. Så då var det bara att ta sig ur sängen och in i duschen! Kikade på matchen med kickan ida och sanna. Sen åkte jag och mathias en sväng och hälsade på hos broder min där mamma och pappa höll på ordna massa saker, dom satt upp lite hyllor och sådant, snackade lite med dom och sen åkte jag och mathias för att köpa oss en varsin grilltallrik.  Men nu är vi bara hemma och myser, har ätit så jag är proppmätt! Kollat på båda Arn filmerna, dom är bättre än vad jag trodde,Så är det ju riktigt skönt att klockan är så lite så man är pigg och fräsch imorgonbitti. 
 


Söndag

I valbo blev det endast inhandlat en mysig stickad tröja från veromoda, och sen en massa galgar från ikea. Så nu kan man säga att det är ordning och reda i min garderob :) Vädligt härligt är det. men det går väl bara någon vecka så är det kaos igen. Har just kikat klart på reprisen av vicktoria´s secret fashion show och nu ska jag bara invänta att klockan ska bli nio så ska jag kika på Du,Jag och Dupree :)

Jag säger godmorgon!


Har precis kommit ut ifrån duschen ska börja göra mig klar och få någonting i magen innan mamma hämtar upp mig. Vi ska kika runt lite i valbo, kanske hitta några kläder att ha med sig till utlandet, eftersom nästa TISDAG åker jag :) Ska bli riktigt skönt att komma bort ifrån Sandviken även fast vädret inte har sett så lovande ut den här veckan där, men det är ju som sagt nästa vecka jag kommer dit. och vädret är nog inte lika då, :) men det skulle ju vara så typiskt och komma hem lika blek som när man åkte, då säger jag bara BOKA THAILAND. Dålig ångest annars.
PUSS

 

myspyskväll hemma hos Karolina

Idag har jag som jag skrev tidigare städat och rensat garderoben. Sen lagade fader min kanongod mat med massa feta ost och paprika som jag nu förtiden älskar. Haft det riktigt trevligt hemma helt enkelt med famlijen och mathias :) Sen skjussade mamma mig till norrsätra där jag mötte upp kickan för att sedan ta en promenad hem till karro, chips&dipp persikorhalver och lättdryck :) och efter ett tag kom malin förbi också. myyyyyspyyyyys hos karolinaaa kvääääll =) Imorgon blir det nog en sväng till valbo med mamsen. men nu ska jag krypa ner bredvid världens goaste och sova.


Den bjuder jag på :)  

Jag är så duktig

Idag har jag städat och rensat garderoben som kickan och malin sa åt mig att dom tyckte jag skulle göra idag, så jag fick lite ångest och bara gjorde det. En massa kläder slängdes men det är fortfarande propfullt i garderoben. Så jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till. Får inte köpa något nytt helt enkelt? eller så inte. Just nu väntar jag på att maten ska bli klar, sen ska jag träffa kickan :)

NYÅR 2008









Första dagen på 2009

Hejsan,
idag är jag lagomt sliten, har i princip bara sovit men nu är jag hemma hos sunken med mathias, Hockeykväll wohoo! men jag har laddat hem några 90210 avsnitt som jag har att roa mig med, skulle ha tagit med mig kameran så jag kunde lägga in alla bilder, men det glömde jag ju bort.


RSS 2.0