Stockholm + renovering av sovrum







Roadtrip Uppsala







Första dagen på jobbet!

Idag ringde klockan runt 7, då var det dags att stiga upp och sticka till jobbet. Första arbetsdagen, det var rätt rörigt med alltihopa som jag ska lära mig, men det kommer nog gå bra till slut. Trött och sliten är jag nu kan jag säga! Nu väntar jag på att maten ska bli klar, och fader ska bjuda på hamburgertallrik! Kanon gött! Nu kommer alla vardagar se ut såhär fram till den 8e agusti och det gäller samma för kickan ;) så nu ska vi slita på!
Heydå

ONE DAY

JAG ÄLSKAR HALLONPAJ OCH VANILJSÅS!




Trööööööttjej

Igår var jag i Stockholm, blev en del shopping faktiskt. Hade en jätte mysig dag med mamma. Vi hade turen på vår sida så vi fick åka limosine med pappa till Stockholm så fick vi sedan ta bussen hem. En bra dag helt enkelt, Sen när jag kom hem ringde jag tjejerna, vi bestämmde oss för att sätta oss ute i naturen och mysdricka lite och spela gitarr, så jag ringde ecce, så följde han zäta och olle med också! Det blev riktigt mysigt och myggigt, vi blev kvar där väldigt länge, sen tog vi oss en promenad till stan där jag mötte thias, så kunde vi sedan ta en taxi hem till vallhov och sova:) 

Idag är det sista dagen på mitt sommarlov, sen börjar jag att jobba! och jag känner mig sjuk, ont i halsen och i örat! jag dör! jag vägrar att bli sjuk nu när jag ska börja att jobba, det får jag inte bli. Idag känner jag att jag bara ska vara hemma och kurera mig. Senare ikväll ska iallfall jag och mathias kolla på EM finalen.  

Nu drar jag till Stockholm!

Tröttast i världen,
Skulle i princip kunna stanna hemma, SÅ TRÖTT! Men det ska bli roligt, shopping med mamsi :)
hejhej,

En jävla kväll i Gävle



















Hela natten lång och bara massa sång!
Trevlig kväll igår, bara att man är lite trött och sliten idag, har varit på en valbo trip i allafall med mamma och mormor, sen på hemvägen hämtade vi en pizza och åkte hem till mormor och östen och käkade oss mätta. Härlig match av turkiet igår också! Tråkigt bara att det inte höll hela vägen, men dom har varit kanon BRA! (Y) ! Så ni blir det Tyskland -Spanien i final på söndag. och nu blir det lite film med mathias:)
HEY

Inga Problem


Nu ska jag ut på en promenad mer Erik, köpa oss en varsin glass kanske. Sen tar jag bussen till Gävle för lite tacos och fotboll :)

Adjöken sa fröken.

Godmorgon..

Idag tog jag med en lång sovmorgon, kännde att jag behövde göra det, mathias åkte tidigt imorse till Gävle, så jag ska snart göra ordning lite frukost till mig själv. Sen kanske ta mig en promenad ute medans solen är framme! Sen får vi se.

En trip till Uppsala

Väldigt crazy att vi drog till Uppsala idag ett stort tjejgäng för att shoppa. Men det var mycket trevligt! 2 bilar blev det med två duktiga chafförer Malin och Lovisa, och vi resenärer var jag mikaela kerstin,linnea,amanda,therese och anna! Treevligt! blev lite shopping och käk på en kinarestarang. Nu ikväll ska jag bara mysa med mathias, kika på en film eller något sånt:)
Adjöken sa frööken.

Godkväll

Idag har varit en lugn och härlig dag, först var jag och mathias en stund på stan och fixade lite saker. Sedan begav jag mig hem till kickeluran för att chilla lite och ta en promenad med molle! Sen tog vi cyklarna duktiga som vi är och åkte hem till twinsen för att äta en härlig lunch där med dom och malin! Wook blev det, kanon gött! Sen åkte vi hem till Chatrine som fyller år idag! Grattis Grattis! och fikade lite, godaste tårtan någonsin faktiskt! Och sen åkte jag och lenne hem till henne och tog det lugan. Nu är jag hemma och har nyss ätit en god varmmacka!
Så har den dagen varit! Imorgon blir det annat.
GODNATT

Några rader om Turkiet.

Nu tänkte jag var duktig och skriva några rader också!
Turkiet var underbart, vi hade runt 35 grader i skuggan minst varje dag. Allt var jättebra! men det visste vi ju redan innan eftersom vi har varit där förr. Samma hotell och så. Tiden gick lite väl fort bara, skulle gärna stannat en vecka till och fortsätta dom varma dagarna i solen. men man måste ju tillbaka till verkligheten, och om en vecka börjar jag att jobba. Ska nästan jobba hela sommaren. Känns lite hemskt när jag tänker efter, men på helgerna är jag ju ledig iallafall. Midsommar i Turkiet slår den Svenska midsommaren ganka stort iallafall, Den firade vi på stranden med långbord,grillbufé, en duktig trubadur och jordgubbar och gratis champagne! En väldigt mysig kväll lär jag då säga. och en jävligt roligt fotbollsmatch när Turkiet vann emot Holland. Turkarna vart helt tokiga! hela alanya var uppe i varv. Så det gick ju knappast att sova den kvällen,
Nu ligger jag bara i sängen och äter lite godis, min ramlösa är fryst. eftersom jag glömmde att ta ur den ur frysen, så nu får jag vänta tills den tinar.
Lite skönt och vara hemma är det väl.

Bjuder och bjuder















Nu är det dags för SVENSK mat! tack för mig!

FLER BILDER! - Fotbollsfest



















Synd bara att Sverige förlorade...



Turkiet 08 - bjuder på lite bilder.

Kom hem imorse runt halv 6. Gick och la mig på en gång, men är fortfarande rätt trött. Har haft det hur bra som helst! Väldigt roligt med allihopa! Lägger ut lite bilder från mammas kamera nu, så kommer det mera senare! Måste ju självklart bjuda på lite bilder från fotbollsfesten när kurvan var med :)









OTROLIGT ROLIGT KAN MAN HA MED NATHA!!


Sommarlov,Studenten NU TURKIET.

Tjena!
Tiden bara rullar på, igår slutade vi skolan, sen drog jag natha och frida hem till mig och kikade på film och softade lite, sen bjöd mamma hela huset på mat :) Kanon kul! Sen drog jag och Nathalie och kikade på lite korpmatch innan vi begav oss hem till Jonas för att spela lite spel "med andra ord" med Linkan och Ante, Det var kanon kul det också! haha mycket skratt och dumheter. Idag har vi firat kusin Sarah på hennes student och så även Max. Käk och dricka hos Sarah, sen när vi åkte vidare till Max orkade jag inte så mycket mera, men jag smakade en kaka! Tycker faktiskt synd om alla studenter som fick ett sådant bedrövligt väder idag, men nu så skiner solen lite, så får hoppas att det inte blir något mera regn ikväll. För tillfället sitter jag i soffan, allt är inte riktigt färdigpackat men det ordnar jag imorgon! Mathias och pappa tar en varsin campari juice nu när semestern är påbörjad! För imorgon sticker vi! Sjukt taggad! Ha det bra hemma och så SES DÄR KURVIS ;)














MATHILDA FIXAR!

Hej bloggen!
Idag var vi i skolan och fikade lite, sen drog jag Isabelle och Frida till Gävle eftersom det var 40 % på make up store, men självklart så var det ju 1000 pers och hur urplockat som helst, så kändes som att det inte var värt att börja knuffas och slåss om det som var kvar. Men det blev lite annat shoppat istället. Köpte en tröja och ett par jeansshorts till mor min! Sen till mig själv köpte jag ett linne,hårband och en bok + en hemlig present till mathias som han ska få när han kommer hem, bara för att han är så fantastiskt bra! :) Annars så har jag börjat att packa lite.
Då var jag upp på vinden för att hämta våra resväskor, och då hittade jag en kartong med en massa diseljeans, jag vet att dom har legat där ett bra tag, men aldrig tagit ork att gå upp och kika! men nu så hittade jag ett par höga mittemellan ljus och mörk! Som jag klippte till till ett par snygga shorts? Det är väl roooooooligt!
Så nu bjuder jag på lite senast shopping!








SVERIGE MATCHEN!






Tack och hej för mig!

SVERIGE SVERIGE!

Nu tar dom där Grekerna!
 Ska kika på matchen med tjejerna, så nu taggar vi till! Tröjan är på, behövs bara lite mat i magen. Det ordnar vi snart!
Ska ta mig en matbit med Lisa och Malin på stan. Snart slutar vi skolan också, sen  drar jag till Turkiet, och seen börjar jag att jobba!


GÄVLE

nu blir det gävle och shoppa lite med mamsen!


Trötta Söndag

Har varit väldigt trött hela dagen, varit en sväng ute på sjön, men det blåste så grymt mycket idag. Annars har jag inte gjort så mycket, käkat lite tacos och så är det ju fotboll på tvn dygnet runt. Imorgon är det lite skola igen, men snart är det slut, och då drar man till värmen! Eller ska man säga  den Turkiska värmen, vi har det ju så varmt och skönt här hemma också :)

En vecka kvar?

Om en vecka drar vi till Turkiet! Ska bli hur häärligt som helst, sen ska man börja att jobba och slita. Ska väl slänga mig i soffan och dega lite nu tills mathias kommer. Hej

härliga 60/70














Fredag

Gårdagen var lyckad! Jätte härligkväll med massa roligt! Idag har jag bara vaknat upp, mått lite dåligt och sedan åkt ner en sväng till hedåsen med mamma och annika! SÅ JÄVLA VARMT! Man lär ju bada hela tiden. Nu är jag hemma i alla fall, ska grilla lite med mor och far, sen blir det bara lugnt och mys med mathias.

60/70!

Sjukt taggad nu! Sitter i skolan och har nyss haft betygprat med Yvonne, Fick vg i etiken. Så man ska väl strax återgå hemåt? Ganska nödvändig dag! men men hem och börja tagga till bara!
HEJ!

TAGGAD SOM FAN!

Sjukt taggad tills imorgon! då jävlar tjejer kööör vi :) Kommer bli en riktigt härlig dag! En lektion imorgon, sen jävlar ska det fixaas. Nu tillbaka till tvn!

YES!

Jag fick min praktikplats på H&M! Alla tre fick det, dom kunde inte bestämma sig om vilken dom skulle ta, eftersom vi var lika bra alla tre :) Så jag Kurvan och Jennifer ska vara tillsammans! Hur roligt som helst alltså! Idag har jag och mathias lunchat uppe i högbo, vi skulle egentligen käka på Kharma, men dom hade ingen god dagens lunch. Så vi åkte upp till högbo istället, mycket mysigare också! Jätte god mat bjöd Eva på! Kom nyss hem från mcdonalds, följde med och gjorde kurvan sällskap när hon skulle käka kvällsmat! Nu väntar jag på att pastagratängen ska bli klar! Hur gott som helst!
 


Stockholmoo!


Det var det här jag fick av prinsen! ;)
Nu blir det käk på Kharma! Ha en bra dag i solen!





Allvarligt

Jag och mitt jävla hår alltså, stackars det, det kan inte må så bra, så som jag håller på med det! Nu är jag i alla fall bloooond igen, skulle man kunna säga, skulle göra några ynkliga slingor! men då vet man ju hur det går, poff så är hela håret ljust! Idag var det i alla fall en av mina värsta dagar inom skolåret, först hade vi muntlig redovisning i engelska 10 minuter, sen muntlig svenska redovisning 5 minuter, och sen intervjuen på H&M, Allt gick faktiskt bra! Så jag är nöjd med dagen, imorgon är jag ledig! vi fick välja mellan att följa med till Stockholm eller vara hemma, så då stannar jag hemma eftersom jag nyss var där och hade det bra :) Så jag och Mathias ska nog käka lite lunch på Kharma och sedan ta oss en sväng med båten! :) Nu ska jag ta och sova lite! Godnatt

Vilken helg!

 Nu har jag varit en sväng hos Kurvan och plugga litee.. blev mest snack, hehe! men vi är redo för imorgon iallfall, HEMSK DAG KOMMER DET ATT BLI! Som sagt så var farmor och farfar här idag, Ganska chockad över presenten jag och sebastian fick!!!! GALET! Skulle man kunna säga att jag har haft världens bästa helg? underbar pojvän och fantastiska nära och kära. Nu ska jag återgå till filmen matte söker husse! Godnatt!

Bjuder på helgen i bilder!

















Och så avlutades lördagen, nu blir det plugg-sol-grillning med farmor&farfar, sen förmodligen till kurvan!


Vilket jävla väder alltså!

Hittade en massa fint i Stockholm! och jag hade en UNDERBAR DAG :) kanske visar sedan vad jag har köpt. Nu måste jag i alla fall plugga arslet av mig känns det som, Har muntligredovisning i både svenska och engelska imorgon, sen intervju på hm. men sen ska jag ut i solen! HEJ

RSS 2.0