höstlov

Ganska skönt att få vila ut sig lite lär jag då säga! men vad gör man? man sover ju bara bort hela dagarna..  Har iallfall gjort lite nytta och städat åt mamsi. Idag får man in lite pengar, det är skönt! så ska jag jobba två timmar imorgon på stan :) haha ska måla lite ansiktsmålningar på barn :) så då får man lite pengar också.
Ida åkte nyss härifrån, hon skulle ju som sagt hjälpa mig och städa, men det blev inte så mycket gjort för hennes del tycker jag! :)

fyfan vad jag är trött på sverige nu, USCH! det är så mört och grått hela tiden.
Men det känns som att det kommer gå rätt fort till 21 mars. snart kommer det vara nära jul, sen kommer det vara nära min födelsedag, sen är det nära egypten med thias !:) myspys

image98

Jag minns allt som vackert och färggrant
Jag minns hur vi brukade le
Men löven föll ner, elementen slogs på
Himlen blev färglös, oföränderligt grå

Jag har aldrig haft någon kul vinter
Sen jag var tolv, tretton år
Men man kan ju förstå, hur det blir så
När vår himmel är färglös, oföränderligt grå

några härliga sommarbilder


Yes

Att tillbringa 2 veckor på detta place, kommer man ju absolut inte att njuta någonting av..


Egypten

Äntligen skulle man kunna säga att det är bokat och färdigt.  Jag mathias och peter var på ticknet idag och och bokade resan till Egypten. Hotellet vi hade kikat på på internet var helt slut. Så det blev ett helt annat som var grymt mycket finare :) men dock lite dyrare, men det var byggt i år så det var väldigt nytt och fräsch! Jag blev aldeles pirrig i magen när vi satt där. GUD VAD JAG LÄNGTAR! vi ska åka den 21 mars. Så det är ju ett tag kvar, men det är bara bra för då har man verkligen något att se framemot :)


Så missar jag ju inte Kickans 18 år dag heller!! Och  det är sjukt bra!
Men det är SJUKT mindre bra att jag missar Lovans :/  och det suger verkligen..
men men.

Ikväll ska jag träna innebandy  satans vad roligt det ska bli :)
Sen ska jag till mathias och bara längta mig bort till utlandet, sol, bad och mys med den gutten? kan inte bli det minsta bättre alls!
älskar dig gofis

tillbaka till vardagen

Nu är man tillbaka i skolan igen. Praktiken är slut och allt är som vanligt. Helgen var hur mysig som helst, mathias fyllde 20 i lördags så var självklart med han hela dagen. Först hade han match sen åkte vi hem till hans mamma för att fira och äta lite god mat :) Absolut bästa presenten som han fick var ju att hans pappa skulle bjuda med mathias och mig till Egypten i maj :) wosch vad jag längtar ! Det kommer bli helt underbart ! och ganska mycket bättre än blåsiga Danmark :)

image73

älsklingen har äntligen tagit körkort ! :)

Blev så satans glad när thias ringde och berättade att han klarade det! Jag har fan också gått och varit nervös idag,  och då kan man ju tänka sig vad han har varit :) men nu har han det ju i allafall. sjukt bra! Dagen på Åhléns gick fort idag, vi stack redan vid två eftersom vi hade skolkort idag.. sen tog jag och nattis en fika på stan. Länge sedan jag träffa jäntan nu eftersom vi har praktik.. så det var roligt och snacka lite med henne :) Riktigt skönt att det är sista dagen imorgon, längtar fan tillbaka till skolan nu. Idag har jag även tränat innebandy för första gången på tre veckor typ. sjukt roligt! Fast jag blev as trött på en gång, så får man ju snyta sig varannan minut. 

Kom precis hem till mathias nu, han har träning men kommer väl hem snart :) så ska bara ta det lugnt ett tag och kika lite tv. 
 GRATTIS BABY :)

                                                                                     
                                                                              
                                                          hejda
               


monday

Ligger i sängen och tar det lugnt bara.. kikar lite tv och leker lite med datorn. Är sjukt sliten och trött efter en dag på Åhlens. Imorse var jag så trött så det inte är sant. Åkte med mamma till jobbet och pratade med doktorbosse, han kickade lite i min hals och i örorna. Det slutade med att han skrev ut en pencelinkur till mig. Det är ju lika bra eftersom jag aldrig blir frisk. Sen tog jag bussen in till gävle för en dag arbete. Kickan kom direkt efter jag slutade så gick vi och tog en fika och kika lite i affärer. Har handlat klart min presenter till thias nu i allafall som fyller år på lördag :) Dom blev nog bra:) Han kommer väl hit om 1 timme ungefär den gosaken!
image68

lite tjött!

Igår blev det bara en makalös chill kväll hos kickeluran, väldigt skönt. Bara att vi typ snora och hosta ner varandra, båda mår ju inte sådär skit bra eller. var väldigt duktig och gjorde en storstädning i rummet, så mamma och jag gjorde det lite mysigt och sådär!:) Albatjejerna vann matchen idag med 7-5 i allfall! bradet tjejer.. Medans jag bara ligger hemma och degar i soffan med godiispåsen och thias :) Blev lite bubbelbad idag också.. konstigt nog så var det mathias som ville bada och inte jag, tror jag aldrig har hänt förr!  Imorgon blir det praktik. men nu blir det tv med mami och thias. aadjo!
image67 

LOVE

JAG OCH MIN STORA KÄRLEK
image66


Sjukling med serie-frossa

Ligger i Soffan och myser med filt halstabletter och näspray. Grymt härligt, tredje dagen jag ligger hemma och trökar, men det finns inte så många andra val om jag vill bli frisk! jag känner mig lite bättre nu i allfall, nätterna är berdövliga, vaknar hela tiden av att jag har så ont i halsen. Skönt att thias började ett idag i allfall så att man inte behövde vakna vid 6 tiden och sen inte kunna somna om. Så vi gick upp vid halv 11 och åt en härlig frukost med varmchoklad och rostade mackor. Sen lämnade han mig en timme senare för att åka in till gävle och jobba. grymt roligt och får vara ensam igen. 
                                                                                                                                                  
imorse så ramlade det ner några snöflingor från himlen, jag tycker att det ska bli härligt med lite vinter, det kan faktiskt vara riktigt mysigt.

Precis som gårdagen, för den var faktiskt riktigt mysig. Familjen åkte på kalas och eftersom jag är sjuk så blev jag lämnad hemma. Så jag och thias gjorde det riktigt mysigt. Han åkte till Aga-kisoken och köpte två stora hamburgaremenyer. Medans jag var hemma och gjorde det mysigt tände lite ljus och gjorde upp en brasa. När han kom tillbaka var jag sjukt hungrig så vi bara kasta i oss maten samtidigt som vi kikade på room-service.  Efter det var slut han vi precis ta oss en dusch och göra oss fräsch innan det var dags för Grays anatomy. 


Avsnittet var riktigt bra! Men jag hatar att man lär vänta en helvecka innan nästa avsnitt. det är ju en evighet. Och jag har totalt fastnat för Las vegas nu också!  Det är hur bra som helst! Så är ju ursnygga Josh med. Men nu ska jag gå och hämta lite O.C skivor och sen ska jag hämta mig lite glass ur frysen.

hejda
image63
                                                                                                                                                                                         

åh vad jag älskar att vara sjuk!

Snorig, ont i halsen och örat. det är väl riktigt roligt det, avisst. Jag blir så rastlös av att bara ligga hemma och glo på tv helt ensam, usch vad tråkigt det här är! Nu har jag missat två dagar på min praktik också, det är lite tråkigt. Men i måndags var det nästan så jag gick hem för jag inte mådde så bra. Så hade endå inte klarat av att vara där igår och idag. Vi får se hur det blir imorgon. jag lär ju i allfall ta mig till skolan till skofotot. idag fyller även min kusin år, jag såg faktiskt riktigt fram emot att åka dit och träffa alla släktingar, äta och fika lite, men så får jag nu inte följa med bara för att jag är sjuk :/ Så då får mathias göra mig sällskap hemma istället framför tvn. 


 


SÖNDAG TRÖTT SOM VANLIGT

Helgen har gått väldigt fort som alltid. Brosan fyllde år i fredags så blev hemma på släktkalas och snack med kusinerna som vanligt. Skulle egentligen sticka ut sen och träffa tjejerna men var så trött. Så jag var tråkig och var hemma. Men då kom ju min älskling till mig istället, så det fungerade ju lika bra. Igår var blev de lite fest, inflyttningsfest/ 19årskalas hos Daniel och Perra. jag och Linnéa köpte faktiskt en väldigt vacker blomma till pojkarna, med kruka och allt! kvällen blev inte så sen, men jag och mathias fick springa till bussen för att dom andra hade gått i förväg. Sen hade jag tydligen tappat mina örhängen också som var gårdagens inköp så det var ju inte så roligt! Dagen har sett ut som alla söndagar, sliten, trött och myshumör! jag orkar inte ta mig en meter utanför huset. Fick god lunch hemma hos pappapeter efter jag och mathias hade sovit lite middag. sjukt skönt! aja dags att krypa ner under täcket och sova nu. Imorgon ska jag ju som sagt vara på Åhléns i Gävle. 

godnatt!
 image52


Fredag

tjena!
Söderhamn med klassen var faktiskt helt okej, föruttom att jag och Nathalie har väldigt lätt för oss att bråka om precis allt! :) söt du tjejen! Idag fyller bruschan år iallfall. Så har varit hemma och träffat släkten osådant dårå, käkat, fikat, fikat och käkat. vad gör man annars? På måndag bär det av på praktik. Så jag ska vara på åhlens i gävle i två veckor, men det går nog bra ääääven fast jävla Frida och Cilla har lagt ribban högt !;) Imorgon blire lite partyy iallfall var faktiskt ett tag sen lär jag säga, thias kommer snart hit så då ska jag väl umgås med den sötnöten:) heyda
  

Tisdag och en massa plugg

Sitter i skolan och håller på att tröttna sönder på alla inlämningsuppgifter som ska vara klar den här veckan. SUCK! Imorse hade vi matte prov, det gick väl rätt bra får jag hoppas föruttom att jag hade suddat ett svar som var rätt, sjukt drygt! Imorgon åker vi på fackligutbildning i Söderhamn så kommer vi hem på Torsdag kväll med klassen.  Jag är iallfall klar med nästan allt nu. Idag har vi haft en liten redovisning på engelskan, och den gjorde jag såklart med nathalie.. och då går det ju som alltid. satt! men det var roligt iallfall ;)
Jobbade sönder mig igårkväll känns det som. Matchen i helgen gick ju inte precis som planerat. Vi förlorade med 4-3. vi ledde både första och andra peridoden sen sprack det. Vet inte vad som hände riktigt. vi spelade dåligt helt enkelt. Idag ska jag kanske följa med thias till hans pappa och äta blodpudding och bacon, det har jag faktiskt aldrig ätit tillsammans?men vi får se hur det blir eftersom jag har träning på stan sen och så.


adjööö!
    




RSS 2.0