friday friday and friday..

ÄÄÄÄÄNTLIGEN! studiebidraget har kommit! så jävla efterlängtat. Så nu någon dag framöver så blir det väl en shoppingdag. Då ska jag inhandla en massa nya roliga saker.  Sitter i skolan nu och har datorkunskap med Christer. Inte alls roligt. Runt klockan 2 ska vi i allfall gå till Galaxen och börja göra oss färdiga för "modevisningen" även fast det är hur oseriöst som helst så blir man grymt nervös! Jag och Nathalie kommer ju verkligen att vara sjukt snygga också..

ni får se oss senare in action..
                Saknar den här lilla tösen som är och feestarloss i Tyskland! kom hem nu kickan!:)
                                                                

Modevisningen gick bra. det gick väldigt fort så det var inte så farligt. jävligt roligt lär jag säga iallafall.
nu sitter jag och gör ingenting sötnosen mathias åkte nyss. och jag väntar på att Ida ska komma hem.
Ikväll blir det i allfall mys med Ida, mathias ska upp och fiska imorgonbitti så kanske inte var så populärt att umgås med han ikväll.. :)


Kvällen med Ida var riktigt kanon bra. Var så länge sen vi prata med varandra.
Får bli flera gånger absolut.
näae dags att sova nu, för jag och Lisa ska ta oss en trip till gävle imorgonbitti :)
natti

varmchoklad och trevligt sällskap och målade frukter!

fikade med madeleine och ida igår på fredos. Det var riktigt mysigt! var väldigt länge sedan man pratade med dom två töserna. Det blev bara lite varmchoklad eftersom jag nyss hade käkat mat med thias. satt där i drygt en timme och snacka lite, mysigt. Sen gick jag upp till mathias igen för att vi skulle kolla på Grace anatomy. Avsnittet var riktigt bra! sjukt drygt bara att man lär vänta ända tills nästa vecka på att få se fortsättningen. 
                                                                                                                                           
Mathias är det bästa jag har, han är underbar..   
                                               


skoldagarna är långa och ganska uttråkande.
Så jag och Nathalie har våra fineser att göra dagen roligare.
Vi tillbingade nästan hela religonlektionen igår till att måla frukter!
Och dom blev riktigt fina!

idag hinner jag knappt hem ifrån skolan innan jag ska iväg på träning. Så det är väl bara att cykla hem sen och ta något att äta och cykla iväg igen..  
                                                             /mathilda 


morgontrött som aldrig förr

Kom precis till skolan. Nu startar vi dagen med en Svenska lektion. är väldigt trött! Skulle helst av allt bara vilja åka hem och lägga mig igen. Vi går ända till 16:55 idag usch vad jobbigt. Det känns som att jag skulle kunna somna när som helst. Nu när vi bara är halvklass så har vi fått en ny uppgift i försäljning och service. Nu ska vi för första gången få arbeta självständigt. Vi ska ta och bygga om gallerian i Sandviken byta ut alla affärer. Göra om till i stortsätt vad vi vill.


Idag ska jag inte göra något speciellt. Ska ta en fika med Madeleine och Ida lite senare emot kvällningen bara. Och snacka lite skit.  Annars ska jag väl bara vara med min sötnos-mathias. 

  Nu ska jag nog gå och försöka få mig en koppvarmshoklad.
Heyda

So you think you can dance?

Är i skolan och väntar på att våran praktiska marknasföringslektion ska börja. Har ingen aning om vad vi ska börja att arbeta med. Nu när vi är halvklass kan vi ju inte fortsätta att jobba med våra produkter.

Sen har vi bara Företagsekonomi och Datarkunskap kvar.. Med christer, jävligt roligt! avisst.. 

Drygare lärare får man leta efter. Verkligen expert på att förklara saker....


Idag ska jag ta och följa med mamma min och träna på Sandbacka!

Vi ska träna dans-aeribics. haha det kommer nog bli riktigt roligt, mamma lärde mig dom första stegen igårkväll till idol, så det kommer nog bli riktigt roligt! Men hur bra det kommer att gå det vet jag inte! :)

Efter det får hon skjussa mig till mathias så får jag vänta där till min innebandyträning på hammar börjar.
Vi slipper förmodligen vårat biptest idag, eftersom vi har seriepremiär på söndag. Så då behövs det lite annan träning inför det. 
På Fredag är det modevisning inne på Galaxen klockan 3. Eller modevisning och modevisning. Hur oseriöst som helst men vi ska ju visa upp kläder från second-hand butiken satt. Men det kommer att blir riktigt roligt tror jag!   
                                         
                                                                            
Jag och mathias pratade om att åka utomlands igår. Gud vad skönt det skulle vara, och sjukt mysigt!
Men man lär ju ha pengar till det också. Så vi får ta och vänta ett tag till. Men någon gång så blir det!
Och det kommer att bli perfekt.
image17

Dagens miffo - Nathalie Ringwall, för hennes låtsaskompis har 6000. Var menat låtsaskusin ;)
Adjö!


Måndagen den 24 september - En vanlig dag som dom andra

Alltid lika roligt att bara sitta och lyssna på en lärare som bara babblar på om allt och ingenting. Min mage håller på att försvinna bort för den är så hungrig! Vi får äta om ungefär 40 minuter. Nu i två veckortid kommer vi bara vara 10 stycken i klassen. resten är ute på praktik. Det är faktiskt riktigt skönt!
Idag är det en väldigt "tråkig-dag". Grått och trist väder, Ingen träning som sagt JÄVLIGT SKÖNT! 
Jag är så trött på Sverige! Skulle vara så skönt och bara ta första bästa plan och resa långt bort till ett varmare land.

Resten av dagen har jag tillbringat med mathias. Ätit lite mat och sådant!
Kom precis hem för att han skulle åka på träning, så då kan jag lika gärna
göra mamsen sällskap med att titta på lite Idol. Jag längtar enormt tills studiebidraget
kommer nu. Har inte många slantar i plånboken inte..


 
                       jag älskar dig


En sista dag i Löjtelahm

Idag har jag och Släkten tillbringat hela dagen i Löjtelahm, våran gemensamma stuga långt ut i boschen! Jag skulle inte alls med ifrån början, men vad skulle jag göra helt ensam hemma en helsöndag, när mathias även var på match i Sundsvall. Näe så då var det lika bra att följa med ut luften.
Meningen med dagen i Löjtelahm var att vi skulle bygga en ny brygga som alla har tjatat om runt 2 årstid! Och äntligen så blev det dags.
Min Arbetssyssla valde jag iallfall själv! jag tog ansvar att passa vovven :) När dom andra satt igång att börja skruva och såga, så gick jag och Ronja in och la oss i stugan och sov tills luchdags. det tycker jag var det bästa alternativet iaf. Efter vi hade käkat underbar mat av min underbara mormor så var jag tvungen att gå ut och kika lite hur det gick för dom. Det var faktiskt riktigt roligt att lyssna på lär jag säga! Det var ganska mycket disskutioner runt omkring.. Men innan dagen var slut var bryggan i vattnet. Fast den är tyvärr inte färdig än pågrund av att det tog slut med batterier i borrmaskinen. Men nu når inte stackar ronja ner till vattnet från bryggan, så då får hon ta sig ett dopp om hon är törstig :)

Nu ska jag ta och titta på niofilmen på trean, som vanligt.. för sen kommer thias hem från matchen :)

Lite bilder från dagen!

          


En varm höstdag i september

Nu blev det en vanlig blogg tillslut som jag hade gjort från början. Mycket lättare och inte lika "tjejseriöst" som på tjejsajten.. för där blev lite mer modeinnriktad märkte jag efter ett tag. Är i skolan nu och nu är det dags att springa 2,4 km sjukt taggad! jovisst..
Sen ska jag hem och slappa lite bara..                                                                            

         Äntligen hemma, sitter fötillfället med en varm koppkaffe och kikar på lite O.c. Det var sjukt jävla jobbigt och springa! Konditionen är inte på topp kan jag lova. Men det är faktiskt inte så konstigt, eftersom jag har fuskat med fysträningen hela sommaren. Har kanske tränat 2 gånger i snitt! Ikväll så kommer det inte att hända så mycket. Förmodligen så blir det lite film och sen inte så mycket mera!
Snart ska jag väl ta och ringa till kickan också, hon har väl slutat vid det här laget..

Min förra blogg var www.thilde.tjejsajten.se
där kan du kika om du vill.

RSS 2.0