En ny jobbvecka startar.

Inatt har jag sovit i kanske 11 timmar, hur skönt som helst, fast jag är fortfarande trött. Fattar ingenting jag.
Idag blir det jobb 12:30 till 18:15. Sen måste jag förbereda mig lite inför jobbintervjuen som jag ska ha imorgon, på norska. JAPP det kommer nog gå bra :)
Nu blir det en dusch och sen ska jag laga lite frukost/lunch.

Helgen

I fredags jobbade jag som vanligt sen myste jag bara med mathias på kvällen, hyrde en film och så. Sen igår så jobbade jag, sen så firade vi vår fina Karolina som fyllde 20 år! Riktigt lyckad fest :) Och idag har jag legat död i soffan typ hela dagen, först hemma hos lenne och nu hemma hos mig.

beger mig emot staden

Nu ska jag åka hem till mathias och sova,
sjukt trött efter min jobbdag, och den imorgon ser likadan ut 09:00.18:15. Så daaags att fixa en matlåda.
Godnatt

VECKANS FYND,MÅNADENS FYND KANSKE?

Idag kan man snacka om att jag har fyndat!
Köpte denna Levis´s jeansväst på secand hand för endast 30 kronor?
Oj Oj, börjar kännas lite thailandpriser här alltså. JAG GILLART. Passar helt utmärkt sådär två dagar innan lön. Jag är riktigt nöjd. Rätt sjukt att jag har slängt upp mera inlägg nu på två dagar en vad jag gjort på typ förra månadern. Känner blogg suget ökar mer och mer.

Godmorgon Godmorgon


Nu ska jag traska iväg till jobbet, Johanna öppnar idag så jag kan gå dit om cirka 5 min. Idag ska jag jobba till 18:15. Så har en väldigt långdag framför mig. Hoppas den går fort. sen har jag lite planer på om jag ska skynda mig in till Gävle eftersom det är sommarkväll, skulle verkligen behöva införskaffa mig lite nytt klädesväg. Så får se om jag hinner med det.

Grattis världens bästa mamsi

Idag fyller en underbar människa hela 48 år. Stackars mamsi känner sig gammal :) Så just nu sitter det några babbel damer och herrar ute på altanen och surrar en massa skit. Helt otroligt vilka konstiga samtalsämnen vuxna kan ha. Haft en bra dag i allfall med jobb tills halv 2 och sen firat mamma.

peace out

Ja de var ju nu 2 veckor sedan jag var iväg på peace and love, sjukt roligt!!! Nu har jag börjat jobbat, är inne på min andra arbetsvecka. Det är skönt och tjäna lite pengar.Men rätt jobbigt när de är så varmt och fint väder varje dag! man blir lite less på att vara inomhus då.

min favvo


RSS 2.0