vårens färger.


Hello there.
Idag har vi haft nationella prov i engelska B. Inte de roligaste jag har varit med om faktiskt, usch, sen efter lunch åkt vi in till praktiken några timmar på eftermiddagen. Sen hämtade mathias upp mig i Gävle så åkte vi hem till Maud och åt lite kvällsmat som hans mormor hade lagat:) mysigt. Nu är jag sjukt trött, förstår inte hur jag kan vara det, skulle lätt kunna somna typ nu. Imorgon ska vi in till Gävle på handelns dag på borgis. Ganska drygt faktiskt.
kiss.

I LOVE LIVERPOOL.







Det här var igår SÖNDAG.
Jag är hemma från praktiken idag, har sådan migrän. Så nu ska jag ta en tablett och sova vidare i någon timme.
Bye bye.

Kharma Lördag.








När är några bilder från i lördags.
Det var en trevlig kväll.

Jag är vaken.

Ont i huvudet, svar ja.
har iallfall tagit en promenad med mathias och sssunk hem till vallhov, ska en sväng till valbo med mamsen.
Hörs hej

Jag är vaken.

Ont i huvudet, svar ja.
har iallfall tagit en promenad med mathias och sssunk hem till vallhov, ska en sväng till valbo med mamsen.
Hörs hej

myyyyyyys.


VILKEN UNDERBAR DAG.

Hello there!
Idag är humöret på topp! Underbart väder!
Idag har jag jobbat någon timme det gick bra :)
Sen tog jag cykeln hem till vallhood för att hinna med att få lite sol på sig! Grymt skönt iallfall. Ikväll ska jag grilla hemma med mamma och Annika. Sen börjar festen. Har inte hunnit lagt in några bilder än heller, laddar systemkameran för fullt nu. Men jag kanske ska lägga in något kort från den andra kameran som jag hade.


En grillkväll hemma hos twins.





Lite bilder från lindströms kamera, nu ska vi göra lite käk så går kerran ut med vovven.
Ikväll blir det lätt lungt, kanske glider ut på nå tokheter efter maten, men imorgon blir det drag.
Hugs.

SNART DAGS FÖR MATTEPROV.


dötrött tjej.

Har varig igång sen halv 7 imorse varit bland mycket folk,stress och värme. fyfan vad jag är trött nu. Dagen i skolan imorgon kommer bli ett helvete, Jag har så ont i huvudet, och jag orkar inte få migrän. Så nu ska jag sova, kan inte lägga upp någon bild från idag heller för batteriet har dött på kameran :) men imorgon då ni!
Det har varit riktigt roligt idag iallfall :)
GODNATT.


KÄNSLA KÄNSLA.

Och nu spelar dom bästa Veronica Maggio på radion!
UNDERBART.


Godmorgon Godmorgon.

Nu sitter jag på branstationen, åkte med pappa till jobbet, så ska möta upp natha på stan om ett tag för att äta en mysig frukost tillsammans. Sen är det folketshus som gäller! Modevisning och allt som händer idag. Det ska bli riktigt roligt, börjar bli lite smått nervös. men det kommer nog gå bra! Imorgon är det fredag, och vi har matte prov, jag har inte haft en sekund över för att plugga det, och det suger verkligen. Sen lördag då jävlar är det feeeeeest! :)
Nu ska jag snacka lite med brandgrabbarna.
HUGS.

tjejen som gillade min stil i thailand.


Det här var något som var riktigt komiskt :)
Utekväll 1 på phi phi såg jag ut sådär, så satt de ett svenskt tjejgäng framför oss där bland hon, och sen kvällen efter på samma ställe, såg hon ut likadant :) haha kändes lite dumt! men det var roligt!

Ignoring his calls.


Äntligen hemma ifrån modevisningsträningen, det tog ju hudra åååår! Så hann med att äta lite kvällsmat på jensas med lovan tessan och anna. trevligt trevligt :) Imorgon ska vi vara där klockan nio för att frissörskolan ska fixa hår smink och allt det, sen är det visning klockan 18:00 och klockan 20:00. Jag är världens huvudvärk så behöver sömn. Sen imorgon blir det frukost på stan tillsammans med min kära vän Nathalie :) Det ska bli grymt mysigt. Det kommer väl komma upp bilder imorgon kväll eller på fredag från visningen.
Hugs.

En skoldag.

Nu sitter jag i skolan och väntar på att våran kära lärare Anna ska komma hit så att vi kan starta lektionen, det enda jag har i huvudet är bokpratet, Nu ska vi sätta igång.
byebye.

nice picture, i think it´s time to sleep.


Jag är dötrött, har legat och kollat på lite desperata hemmafruar och läst engelska.
Nu tror jag att jag ska ge min kropp lite extra sömn och försöka somna i tid för en gångs skull.
Imorgon är det skolan och sedan modevisningsträning från klockan tre. Passa på köpa biljetter!
HUGS.

Sunset and wildfox.


Hello there the blog!
Idag har jag haft praktik, haft det roligt på kosmetikavdelningen på H&M med biggan, hon är bäst.
Sen har jag haft modevisningsträning inför torsdag, very exciting. Nu försöker jag att plugga bokprat för fulla muggar eftersom jag ska snacka om min engelska bok imorgon 7-10 minuter utan manus och grejs. Det är inte lätt alls!
KISSANDHUGS.

spagetti och kötbullar.


Tror ni jag fyndade lite? En snygg bikninitopp till sommaren för endast 19;-
Just like my friend Karolina have.

Getting what you want.


Nu är jag hemma från praktiken, Äntligen har min kamera också kommit till rätta :)
Idag självklart hittade jag en massa fint i Gävle som jag gärna skulle göra lite plats i garderoben för att få in, men ekonomin håller inte riktigt så bra. Nu ska jag försöka skriva ihop lite saker till engelskan, så att jag kan snacka om min bok, som jag nu inte hittar? Jag har en förmåga att tappa bort saker har jag märkt väldigt tydligt nu..
PUSS.

Mathilda says goodnight.


Nu tänkte jag slå igen locket, det får vara nog för idag.
Imorgon är det praktik sen hemma och plugga. Ännu en vecka fullspäckad.
Godnatt.

Welcome to rio.



falling in love.


Jag vet inte hur jag ska göra i helgen, åka på blogevents eller gå på studenskiva på kharma med alla kära vänner som ska ta studenten, vad säger plånboken egentligen? måste sova på saken tror jag..


Middagsfint i vallhov.






Lite av dagens goda.
Nu ligger jag och mamsen i soffan som två utslagna sillar och kollar på och så kom Polly, har sett den tidigare men skadar aldrig att kolla en gång till, mathias och pappa har tagit ett varsit sovrum och kollar på något annat tråkigt.

Nu ska jag berätta något helt otroligt, jag skrev ju i något tidigare inlägg att min eller mathias kamera var borttappad, efter UF mässan i Edsbyn. Och nu har den kommit till räta! Jag hade glömt den på bussen när vi åkte hem, så en tjej som heter Frida hörde av sig till mig och berättade det, HELT SJUKT!  Jag blev så överlycklig. Så hon kommer in till mig imorgon på praktiken med kameran :) STORT TACK TILL FRIDA!

Red Lipstick.


Jag är proppmätt. Det har varit middag hemma i vallhov idag med hela familjen + farmor och farfar. Riktigt mysigt, förrätt, middagen, efterätt, och sen kaffe och kladdkaka. Så nu håller min mage på att spricka tror jag.
Hugs.

Modevisning för fico, at the frontrow.












Och sist men inte minst den coolaste bilden på Olle :)
Gårdagen blev det att man gick på modevisning på goya med twins och lers! En riktigt trevlig kväll blev det, spontant och bra! Lenne och kerstin hade fixat vip eftersom Olle är lenneas pojkvän :) Så då fick vi vara där en timme tidigare och dricka lite vin och mingla. Modevisningen var inte så lång, men dom hade rätt mycket snygga kläder att visa upp. Sen blev de att vi blev kvar på Goya på kvällen och festade lite, det blev endå en rätt tidig kväll, men jag var iallfall nöjd med den :)

the weekend.


Hej på er!
För tillfället håller jag på att städa mitt rum,
Ska skriva ett ditalerat inlägg senare om helgen med lite bilder!
Puss.

Härliga helg.


I helgen blir det lungt. Känner att jag inte riktigt har råd med så mycket eftersom det blev så mycket på lovet. Nu är jag hemma i kära vallhov och väntar på att få äta världens godaste maträtt. nämligen pappas pastagratäng :)
Nu har jag tänkt mig att försöka lära mig min systemkamera lite bättre.

GLASSES.


Wohoo nu slutar vi skolan, så nu ska jag och Friday ta oss en promenad till stan för att prova some glasses.
Skriver några rader senare idag :) Idag kom föresten inbjudan till bloggevents. Verkar bli riktigt roligt faktiskt!
SÄG TILL OM NÅGON SKA DIT, VORE KUL ATT HA SÄLLSKAP MED NÅGON :)

ÄNTLIGEN FREDAG.

Nu är Historia provet gjort och det gick bra! Hur skönt som helst och äntligen ha det gjort också, så nästa vecka har vi matte prov och bokredovisning på engelska.. Så då är det bara tagga om och plugga....
På eftermiddagen ska jag till Synsam och prova glasögon till modevisningen, hoppas jag får några fräcka glajjor.


Thaigirl.


My friend FRIDAY.


Modevisningen.


Passa på att köpa biljetter till modevisningen till nästa Torsdag! Ni ser ju vart man kan köpa.

Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show

Svenskt underhållningsprogram från 2009. Avsnitt 2 av 10. Deltagarna får träffa en samuraimästare som lär dem svärdets konst. Veckans tävling heter Easy quiz maybe och är en frågesport. Men det blir inte lätt för de tävlande, de spänns fast i en stol och samtidigt som de ska svara på frågor utsätts de för bland annat pajkastning. De fyra som hamnar sist gör upp i utslagstävlingen Slippery seal, där de klädda i sälkostymer ska spela curling med sina kroppar. Även 19/04. Och Gynning är ju med och leder programet lite sådär på sidan, så det är ju TOPPEN!

Torsdag och ännu en skoldag överstökad.

Äntligen är svenska talet över. Gjorde det idag istället för imorgon. Det känns riktigt skönt och det gick bra också tycker jag. Annars idag så mycket jag plugga på Historian som bara den, blev inte så mycket av det igår.
Nu ska vi ha lite UF och sen gå hem.
Puss

pluggpluggpluggplugg.


Jag är trött och har ont i halsen, då går de inte alls bra och plugga. har somnat två gånger under tiden jag försöker att läsa denna historiabok här i soffan, ena gången fick jag springa och ta kall vatten i ansikte och gå ut och ta lite luft och andra gången ringde jag Mikaela en sväng. Var även och provade kläder till modevisningen idag, jag ska gå för Byoung istället för H&M eftersom dom var tvungen att dra sig ur, för att dom inte får vara med för "sverige chefen" sjukt tråkigt. Lite mera plugg ska jag väl försöka mig på nu då.
Hugs.

En tjej som behöver sömn.


Härligt att ha storebror hemma i Sverige igen, han var här för 2 timmar sen ungefär och visade upp sin fina bränna!
Sitter och kollar på desperata hemmafruar, börjar få ont i halsen också har inte kännt mig särskilt pigg alls idag, Så ska nog krypa ner i sängen och kolla klart, sen kommer mathias och gör mig sällskap efter fotbollen är klar.
HUGS.

Tre härliga Thailand bilder, vilken gillar du mest?

1.

2.     
 

3.   


Jag har skickat in dom här tre bilderna till annonsbladet till en fototävling, så vi får väl se om någon av dom hamnar i tidiningen sen eller inte, Vilken gillar du mest?

En tavla målad av självaste Gynning.



Jag tycker att hennes tavlor är ur läckra! Skulle väl inte vara helt fel att drappera väggen med?
Idag har jag varit världens snällaste dotter, åkte hem till vallhov efter praktiken och började sätta igång med en hejdundrande middag. Så när mamma kom hem från träningen och pappa från jobbet vart dom riktigt överaskade. Så nu känner jag att jag har varit riktigt duktig.

Kolla vilken sommrig kille!


Påskvippor i härliga färger.


Det kallas klövjestigen.




Ikväll hade vi en mysig himmel, så jag passade på att knäppa några kort.

My friend Mikaela.


A Sunny day.


Nu är påsken över.


Har typ blivit klar med svenska talet, nu måste man bara träna in det man har skrivit? och det är ju ganska jobbigt. Gårdagen var riktigt trevlig, åkte hem till mormor runt halv 5 och blev bjuden på en riktig påsmiddag! Det var hur mysigt som helst, sen åkte jag vidare till grunning på lite förfest och sen ut på krogen där det kanske var 40 grader varmt? allvarligt, var så sjuuukt varmt på dansgolvet. Men annars roligt som vanligt att få dansa av sig lite. Nu ska vi göra lite hambugertallrik. Kul att det är jätte många bilder på min kamera som inte finns kvar? det kan ju knappast vara någon som har raderat dom, spårlöst borta. Riktigt tråkigt! 

PÅSKHELGEN.

Jag hade roligt igår!
Dansa som bara den!
Lägger ut bilder senare nu ska jag plugga lite sen till mormor på påskmiddag sen kör vi igen?

Ett riktigt gräddigt väder.

Sitter i handuken eftersom jag precis kom ur duschen, Ska på middag hos mathias pappa lite senare och sen blir det att fira bellsan som fyllde 18 igår, och sen vidare ut :)  Älskar vårvädret som vi har nu, helt underbart!
Nu ska jag göra mig klar.

vårens stora bloggevent på Ambassadeur.


För några dagar sen fick jag ett mail av Hanna på veckorevyn att jag ska få en inbjudan i veckan om vårens stora blogevent på Ambassadeur den 25 April i Stockholm. där skulle vi mode,hälsa och skönhet inspireras och sen skulle vi gå ut och ta en drink tillsammans på kvällen. Låter roligt va? Jag är grymt taggad. Någon mer som vet att dom är inbjuden och ska dit?
Hugs.

Shopping sthm.


Fjäderfän överallt.






Kvällen igår var riktigt trevlig! Vi började hemma hos Anna sen slutade de på Goya, men vart tog alla vägen?! Jag och Lisen blev ensamma kvar där av alla tjejer som vi gick dit med:) Slutade med att alla inne på Goya såg ut som kycklingar, och jag nös ett antal gånger som ni kanske ser på bilden :) Nu ska jag få i mig lite påsklunch sen ikväll ska vi grilla här hemma i vallhov. Hur gott ska inte det bli!

OCH GRATTIS TILL ISABELLE SOM FYLLER 18 ÅR IDAG :)
Hugs.

fashiontoast.


Hon får stå för bilden.
Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagen.
Hugs and goodnight.

En riktig vår skulle inte vara helt fel nu.



Lovers.


Bild: Jag och baby.

Stockholmo.


Nu är man äntligen hemma efter en heldag i huvudstaden. Har kastat av mig alla kläder och krupit in i en stor mysoverall. Har haft en grymt mysig dag med Mikaela. Vi har shoppat lite, ätit gott och helt enkelt haft det bra bara. Men tiden går ju iallfall alldedes FÖR fort. Känns som vi har stressat igenom alla affärer. Det blev dock knappt några kort knäppta, det har man inte tid med. Det jag handlade  var en tröja och ett linne från monki,en tröja från H&M och en kjol från American Apparel. Inte så mycket, men jag känner mig nöjd endå. Det är inget särskilt jag känner att jag behöver, så det blev bara lite onödig shopping egentligen. Jag är helt slut nu, så jag tror jag ska ta och gå och lägga mig om en stund. Sen imorgon ska jag jobba igen halv 11.
och jag måste säga GRATTIS TILL TWINS SOM HAR TAGIT KÖRKORT :)

I LOVE LOTTO.


Idag har jag jobbat från halv 11 till kvart över 2 tiden ungefär. Sen tog jag mig en promenad till farmor och farfar där dom bjöd mig på lite lunch :) Blev kvar där till runt 5 tiden då moder hämtade upp mig efter jobbet. Sen nu ska jag packa och fixa lite, duscha och sånt inför imorgon. Ska kanske sova hos kickan inatt så att vi kommer upp imorgonbitti :) Kolla på twilight ikväll och så :) 

Våren närmar sig med stormsteg.


Bild:blogawards.Jag,Ebba,Anja

Idag har jag jobbat, börjat lärt mig mer och mer med alla olika kassor och maskiner. För er som inte vet så har jag börjat extra jobba och ska förmodligen sommarjobba på en spelbutik i stan. Så det är väldigt mycket att lära sig, alla dessa spel, Keno,Lotto. trav och sen alla namn på det och hur det fungerar. Jag kommer nog att bli en riktig hejare på att tippa sen och vinna lite pengar kanske? :) Så idag fick jag en snygg grön tröja som det står I LOVE LOTTO på. Så den ska jag ha på mig imorgon!
Annars idag så bokade jag Stockholmsbiljetter. Sen fikade jag på stan med Malin vi åt en varsin skagenrörabaguett, eller det var min lunch. Kikade runt lite där och så. Sen åkte jag hem en sväng och sen till mikaela för att kolla på hennes och Eriks lägenhet. Den var hur mysig som helst! Perfekt planlösning så där kommer dom trivas bra :) Jag bjöd på glass så blev det en massa prat och tv. Malin kikade även in en sväng. Börjar jobba halv 11 imorgon sen får vi se vad som händer :)

Dags att jobba.


Nu ska jag äta lite frukst och sedan cykla ner på stan för att jobba någon timme. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, det får vi se.

Goodnight, sleep well.



Marley and me.
Vilken sorlig film säger jag bara, eftersom jag är rätt svag för hundar, bara att jag aldrig får en egen, så tycker jag att filmen var riktigt mysig och bra! men fick grina floder.
Imorgon måste det bokas stockholmbiljetter, så ska jag jobba halv 11. Ska kanske försöka komma ut innan dess på en springtur eller en power walk.
Goodnight.

We always smile.


Nu är bellsan i huvudstaden och har det härligt, sover på hotell och shoppar. Ganska avundsjuk? YES. Men jag ska ju nog åka till dit på onsdag över dagen med kickan iallfall lite shopping :) Hoppas hon har överlevt studenkryssningen dom borde nog vara hemma vid det här laget. Nu ska jag ta och kolla på en film med mamsen iallfall, sen får mathias och pappa göra vad dom vill, En riktigt tjejfilm ska vi kolla på. Marley and me.
Hugs.

Systrar i jeansjackor första grillning.











Sjukt mysigkväll hade vi :)
Lägger in flera bilder senare, nu ska jag duscha och sen göra lite varma mackor med baby.
Hugs.

Första riktiga vårkänslan.

Jag Frida och Bellsan har grillat och haft det sjukt mysigt ikväll. Har druckit några cider och ätit potatisgratäng,kött och sallad. MUMS. Nu taggar vi lite, ikväll ska jag festa med tjejerna som inte fyllt 18 ännu, så det blir ingen utgång. Men det kommer bli och ÄR jätte trevligt :)
Pusss


Goodnight.


Nu går jag och lägger mig så att jag orkar med morgondagen också.
Ha så roligt på studenkryssningen nu mina bästa vänner födda på 1990 talet.
Kissandghugs to you all.

Indian Indian.


Känns lite halvdrygt och vara helt slut på en fredag då vi går på lov, men imorgon ska vi nog försöka grilla några tjejer från klassen och ha det mysigt i vårvädret :)

UFMÄSSA.

Denna UFmässa...
 Började med att vi samlades kvart i 7 imorse för att åka upp till Edsbyn. Det gick väl bra. Sen när vi kom dit var det i en ishall? Det var varmare ute än inne i ishallen. Helt sjukt vad vi har fått frysit idag. Men vi lyckades sälja 16 förpackningar för 149:- st, sen sålde vi några lösa strumpräddare också. Oturs nog hade vi vågra konkurenter precis bredvid oss, som har en produkt med samma funktion men inte alls lika. Så vi tjejer är nöjda med dagen iallfall. Skönt att äntligen vara hemma efter allt bärande och fix med montrarna. Sitter i soffan under filten och myser och kikar på troja.
Dagens roligaste händelse var iallfall att jag fick träffa Oscar ifrån Bollnäs, en kille som jag inte träffar på några år, vi brukade åka till thailand med dom när vi var yngre. Jätteglad blev jag iallfall. Tråkigt bara att hans syster Matilda inte kom dit. Skulle gärna velat ha kramat om henne ose hur stor hon har blivit :)

Partyyyyy.


Dagens klädsel.


Idag har vårvädret tittat fram, men tror det kommer bli ännu bättre imorgon. Jag lär faktiskt krypa ner och sova nu, för våran buss går kvart i sju imorgonbitti till Edsbyn, förstår ni vad tidigt. Jag köpte jeansjackan som jag visade några inlägg längre ner idag iallfall. Gillade den STARKT :) Något som var lite tråkigare var att jag tappade bort mina nyinköpta skinhadskar när vi var i Gävle. Grymt less blir jag, jag är rätt slarvig sådär..
Kissandhugs.
Goodnight.

UF förberedelser.






Idag har vi jobbat på bra! Kurvan överaskade oss med att bjuda på en marabou för att vi har kämpat på bra med monterbygge och allt annat. Om ett tag ska vi åka in till Gävle för att hitta en tröja som vi kan ha på oss imorgon, så var och en blir sponsrad med 100kronor från företagskassan. Lite roligt sådär!
Hugs.

HJÄRTA BABY.


Så kallar jag den här bilden.
Mitt hjärta är ditt.

Goodnight people.


Tjejen på bilden går till sängs.
Sover-går till skolan-till jobbet för att prata lite-afrodans + core.
Ungefär så ser morgondagen ut, vi får se om det blir så eller inte.
Hugs.

Big Brother innan det är läggdags.

Hur roligt är det inte att kolla på gamla big brother avsnitt? SNYGG Linda Rosing är..
Men det är faktiskt riktigt underhållande såhär innan man ska somna.
Imorgon ska vi bara hålla på fixa saker med UF inför fredag då vi ska till Edsbyn på Mässa.
Jag hoppas vi kommer få lite sålt, det skulle behövas.

Idag har jag fyndat.



Gick ut och hängde ut några vinterjackor i förådet idag, och vips titta vad jag hitta? En gammal kappa. Riktigt snygg var den faktiskt kan jag tala om. Vad tycks?  

Dags att plocka fram alla dessa raybaaans.


Vårsolen är här det är då man får börja små plocka fram alla härligheter inför sommaren. Som dessa glajjor. I just love them.

myspys i vårsolen.


Idag har jag suttit ute och läst en gammal solo samtidigt som jag fick lite sol i ansiktet. Det var underbart.

MIAMI BIKBOK


BIKBOK


BIKBOK SPRING 09!


Kanske ska ta och beställa?

Funderar på det, eftersom att den som från MQ är helt slut och den på monki verkar också vara det. Och den här är ju rätt lika som dom satt vad väntar jag egentligen på?

RSS 2.0