this summer is over


Familjen Peters-Bergström HÄR ÄR VI!
trött tjej..

Tjena blöggen.
Just nu ligger jag hemma i soffan och hostar och snorar, inge vidare alls. Är grymt hungrig och vill bara att någon kan komma hit och ta hand om mig. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva heller, har ingen fantasi och har huvudvärk.
I helgen så vart det fest på fredagen, sen jobbade jag på lördagen och på kvällen var jag helt död, så frida kom hem till mig och kikade på film och käka lite godis. Det var skönt!

Nu är det dags för ett sista gymnasie år

me
Ja det var ju ett tag sedan jag skrev här, och vad har jag gjort sen dess, firat en nyblivande 18 åring erika.  Varit ute på party med tjejerna från klassen. Varit i stockholm med Frida shoppat lite och haft det mysigt bara. Och idag gick jag i skolan. Första härliga skoldagen. Men det kommer bli ett sjukt roligt skolår, våra förberedelser inför thailand resan och allt har redan börjat fixas.


PAINTING.

Idag har jag målat målat och målat? Frida har kollat på, medans jag både förstört ett par byxor och terassen hemma. Och den är fortfarande inte färdig. Jag hade ingen ork så började färgen att ta slut. Så den ska målas klar någon annan dag. Bara så ni vet så är jag sämst på att måla/rita. men ibland får jag för mig att jag tydligen kan allt och ska vara bra på allt. Det är ju värt att prova så man kan bevisa sig själv.

Nu ska jag gosa och kolla på en film med mathias, han åker bort i helgen så ska passa på att träffa gossen lite.
Imorgon fyller Erika 18 härliga år, och det har gått så sinnes sjukt fort! Fattar inte. Så imorgon ska man ut till Österfärnebo bland myggen och fira jäntan :)
Puss

övernattning i gefle.


Igår sov jag hemma hos frida, vi hade de mysigt spelade lite yatzy och sedan gick vi upp 8 dagen efter för att sedan ta en repa på stan innan vi började jobba, vid halv 1 tiden.

Friday har skaffat ett körkort, hur bra är inte det!


were is Lisa?


min egna spiderman.


Allt är bokat och klart i minsta detalj


pic - Denise som längtar till the sun!

Sitter hemma hos Denise nu med Frida, nu är inrikesflyget bokat! Allt är bokat, resan våran lägenhet skolan är betald, nu är det bara att förbereda sig, och allt annat smått och gott som ska fixas, vi ska ner till Stockholm och ordna vårat visum. Sen är det klart! Jag och Frida ska snart ta oss en promenad till stan, hon ska med bussen och jag ska sova hos mathias.  


Godmorgon Godmorgon..
Har nyss vaknat, hade ställt klockan på 9:00 eftersom jag hade räknat med lite sol på förmiddagen, men så blev de ju inte, de spöregnade imorse. Så då var det bara att somna om. Jag ska snart ta och äta lite lunch och sen börjar jag att jobba halv 1. Nu ska jag städa lite..

bloggtorka.


Bloggen kommer nog sätta fart mer när skolan börjar och de börjar bli lite mera rutin i kroppen, jag gör endå ingenting om dagarna jag jobbar bara.. och de är inte så mycket kul att skriva om det. Idag har jag iallfall varit i stugan i löjtelahm en sväng, de var så mysigt och bara komma upp dit och känna att man äntligen är lite ledig! Nu har jag bara en vecka kvar att jobba, sommarlovet har gått så sjukt fort! Fattar inte.. men men, det kommer väl gå lite fort sen när vi väl har börjat också, så shooffs, så ska vi dra till Thailand i 3 månader? de är sjukt, vi tjejer ska träffas imorgon och boka inrikesflyget från Bankok.

Trött efter den femte arbetsveckan.


Är ínne på min femte arbetsvecka och nu jobbar jag heltid också, så imorgon börjar jag 9 och slutar 6. Ganska drygt nu när det blev så bra väder!! men men de är skönt och jobba också, Har en vecka kvar också och sen så börjar skolan, imorgon ska vi ut på kharma och käka alla tjejerna, ett litet avsked för idis eftersom hon sticker till london sen. Nu ska jag bädda rent i sängen och sen lägga mig och läsa lite.
kissandhugs.

RSS 2.0