Lets dance and dance and dance and dance



Imorgon har jag en skoldag framför mig, halv 9 till klockan 5, jag är redan trött på att bara tänka på det, och efter det har jag träning. Ska nog gå till sängs snart, känner att jag skulle behöva några extra timmar sömn inatt, är trött och irriterad.
Så jag ger mig för idag,
Godnatt

Grattis brorsan till lägenheten!

Sista dagen på herravdelningen idag, nästa vecka börjar jag att vara på dam. Idag när jag kom hem från praktiken hade mathias gjort iordning en jättegod kycklingsallad, tack älskling, den var god, sen skjussade han hem mig och han åkte på träning, Här hemma har jag kikat på idol, druckit kaffe och ätit biskvier med mormor och östen, riktigt mysigt,

Idag köpte sebbe en lägenhet woho, roligt för honom, tråkigt att han ska flytta? jag får ett nytt rum men det blir ju så tomt här hemma, så nu är det dags att övertala mamma och pappa att köpa en vovve, det Gillar jag SKARPT!
Lägenheten är kalas snygg iallfall.


Breakfast at tiffany´s

Dags att börja läsa lite engelskabok va?
Jag skulle inte ha tränat idag, hade bara ont i magen och var på dåligt humör. Imorgon tror jag att jag ska shoppa mig något roligt så humöret blir lite på topp, sen måste jag hem och plugga, Jag har världens största dilemma, jag kan inte bestämma mig, och har ingen aning om vad jag ska HA PÅ MIG på blogawards. HJÄLP MIG. En plan har jag, jag har en plan på att sy mig en egen kjol som jag ser framför mig, men inte hittat någonstans. men det känns ju väldigt jobbigt och tar mig tid, så det får bli min sista utväg.


Skulle det inte vara lite härligt med sommar och en glass?

Vakna,åka buss, h&m 8 timmar, hem äta, träna, sova!

När får jag vila egentligen?
typ nu 15 minuter vid datorn medans pappa gör någonting.
JAG ÄR TRÖTT! Så har jag magkatarr av allt stress, det svider i magen!
jaja imorgon slutar jag 4 iallfall och ingen träning så det känns ju toppen.

Några bilder är alltid roligt att bjuda på!









Vi vann matchen idag med, vad blev det, typ 6-2?
Jag kommer inte riktigt ihåg, Jag är jätte trött, försöker bara hålla mig vaken tills mathias kommer hem och hämtar mig, så vi sedan kan åka och och sova i lägenheten. Imorgon är det åter igen en dag på praktiken, veckorna går så grymt fort! Snart kommer väl snön också förstår jag!

Hoppas anna och lisa har kommit fram i välbehåll, så ska vi följa deras bloggar under Mexico och USA resan!

Frysna fötter

Hej Hej!
Sitter framför tvn inlindad i en filt och väntar på att få  höra hur kvällen ser ut?
Borde egentligen gå och börja göra mig lite klar, men jag orkar inte! Det känns väldigt jobbigt och segt att jag vet att jag ska behöva cykla till andra sidan sandviken om ett tag.
Om ni vill veta hur håret blev så blev det nog bra. Jag vet inte riktigt hur jag känner än. men så är det ju alltid.
Nu vill jag att mina skor ska komma! vill ha dom NU!

 SÖTA BRUDAR

Dags att sova lite, UPP tidigt imorgon för att fräscha upp håret lite.


Godnatt på er,
Nu ska jag krypa ner bredvid min sömniga plutt och sova skönt:)
Lite nervös inför klippningen imorgon, men det har jag alltid varit så det är inga konstigheter med det.
Sov gott!



En mysig middag på kharma lounge



Är det någon annan Sandvikare eller någon i närheten som har fått en sån här inbjudan?
Var snäll och kontakta mig :) vore lite trevligt med sällskap till Stockholm faktiskt.
Jag är väldigt förväntansfull inför den stora kvällen, eftersom man får träffa väldigt mycket andra bloggare och så händer det ju ett och annat roligt under kvällen.

Idag har jag mathias,mamma och broder käkat middag på kharma lounge, Det var riktigt mysigt och god mat! Tack mamsen var maten! Idag kom även min peak jacka! Den kom i en jävligt stor kartong, nästa så jag trodde att jag hade dom hade skickat två till mig, men den var perfekt iallfall. Nu längtar jag bara efter min skor som kommer nästa vecka, DOM ÄR SJUKT SNYGGA!
Imorgonbitti klockan 10 ska jag vara hos frissan, ska fräscha upp det lite och göra lite slingor. Sen på kvällningen får vi se vad som händer, något med tjejrna iallfall.

Äntligen! Nu har den efterlängtade inbjudan om bloggmingelkvällen i Stockholm kommit!

Sjukt roligt?
Men helt galet att jag fick en inbjudan :)
Eftersom jag inte har varit särskilt aktiv på sista tiden. men jag ska förbättra mig jag lovar!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen sova!

Ja tjejer NU ska jag ta tag i tyskland, så ska DU med säg det till mig!!!

Exakt så är det faktiskt så att vi måste boka så fort som möjligt för att få det bästa priset, och jag lovar att det kommer bli så jääävla roligt, slippa skitviken över nyår. Kanon KUL! :)
Kom precis hem från träningen, riktigt roligt idag faktiskt även fast jag var så trött! Innan dess har jag varit hos mormor och östen hela kvällen efter skolan, dom har bjudit mig på god mat och efterätt! :)

Vårat UF företag är i full fart och vi har hittat en som ska skapa produkten åt oss och han är jätte possitiv och tror starkt på våran idé och det är jätte roligt.

Sitter ensam i lägenheten nu och det gillar jag inte, men mathias kommer väl hem snart med min efterlängtade ramlösa :)


trääääääääääääning

Två häääääääääärliga beställningar har gjorts idag,
berättar när jag kommer hem, nu kommer denise!

ett år och sju månader

Japp,
Så länge har jag och gobiten varit tillsammans idag. Så jag var lite generös av mig och köpte en tröja till honom från h&m. Annars idag så har jag bara varit in en sväng till valbo med mamsen, skulle köpa mig en peak jacka så fanns den inte!! Så får ta det lite senare, sen har jag pluggat lite och kikat på idol.
Shoppade hem lite smått och gott idag från h&m, en kofta, kjal, en annan tröja och två hårband :)

GRATTIS TJEJER!


 
Har nyss klivit upp ur sängen, nu har mathias lagat lite köttbullar och mos! Sjukt gott ska det bli, MUMS:)
Gårdagen var riktigt lyckad! nu ska jag käka skriver lite mera sen:)

En söt prick



Håller på att lagar lite mat förtillfället, till mathias och pappa,
dom försöker att sätta upp tvn på väggen. Hoppas det går bra, ikväll ska jag umgås med tjejerna,
och det blir ingen match för mig imorgon pga av foten! helvete.
Men får hoppas att resten av morgondagen blir lyckad iallfall :)

trött tjeeeeeeeeeej


LAPPLEK KALLAS DET,
MEN ÄT UPP MIN KLÄNNING DU KARRO, GÖR DET BARA!!! :)

Ska snart iväg på träning, nu missade jag en valbochans! tusan också..
annonsbladet skulle tydligen komma och knäppa kort idag, skit också säger jag, inte särskilt fräsch nu om man säger så! Sen hämtar mathias mig, då ska jag plugga lite historia medans han ograbbarna kikar på fotboll.
adjo

SJUKT BRA TJEJER!

sjukt bra säger jag bara,
mer får ni veta någon annan gååång ;)
GODNATT

TISDAG 16 SEPTEMBER

HejHej!
idag har jag slitit på på h&m som vanligt, lers tittade in en sväng så då fick jag chansen att lura på hon lite saker :) Sen slutade jag klockan 4, då tittade jag och kurvan runt lite och tog sedan 5 bussen hem. Har nyss ätit lite pytt i panna med mathias som nu har åkt på träning. Så nu tänkte jag sätta på mig lite mysiga kläder och sen ta en promenad till lovisa där några av tjejerna är :)
puss

Nu känns det att hösten närmar sig

PÅ MIG TJOCKA JACKAN, STORA SJALEN OCH MYSIGA MÖSSAN!
FÖR NU ÄR HÖSTEN HÄR.

idag har jag varit på h&m, helt okej! Saknar dom på övreplan lite bara, så jag tog några rundor upp där med lite upphittade diveded kläder:) Har nyss ätit lite soppa till kvällsmat, riktigt mysigt. Nu ska jag ta tag i mig själv och plugga lite, så kanske jag hinner med en promenad med idis också innan man ska natta sig själv för kvällen, kanske tar 22:30 bussen till stan eftersom mathias kommer hem idag, fast han kommer inte hem för en väldigt sent, så jag sovar nog när han kommer hem.


JUST DANCE


Nu är det dags att hoppa i sängen,
tråkiga sverige, ge mig magaluf.

I MISS YOU BABY

Pratade nyss med mathias i telefon! Herregud vad jag vill ha hem karln nu, Imorgon blir det kramkalas :)
Sitter förtillfället med datorn i knäet och kikar på mord i sinnet, med mamma och broder, rätt läskigt faktiskt.
Idag har jag provat kläderna som jag har köpt till festen nästa helg, spetströjan älskade jag, men kjolen var inte särskilt bra, så jag ska lämna tillbaka den imorgon och söka upp något nytt som jag kan bära till spetsen. Nu känns det verkligen att det är höst ute, värmen är helt borta.


En trött och tråkigt ensam söndag!

 Idag är det min och mathias dag! då är det MYS som står på schemat, laga god
mat kika på film och äta godis, och bara gosa! Nu får du komma hem gosse :) Imorgon ska man tillbaka till H&M. två nya praktikdagar väntar framför mig. sen får se vad som sker i resten av veckan, träning imorgonkväll sen ska jag åka hem till mathias och vänta tills han kommer hem. Annars i helgen har jag bara tagit det lugnt med tjejerna, i fredags myste vi i lägenheten och igår myste vi hos malin, då jag även övernattade där. god mat, goda tillbehör och en massa gooa tjejer! Mer behövs ej för en lyckad kväll. 

JAG UPPDATERAR!

Jag vet Erika, jag är dålig ;) men jag lovar det ska bättra sig!
Idag har vi varit på UF kick off i Gävle, helt okej faktiskt men man blir rätt trött av att lyssna så mycket. Sen kikade jag och malin runt lite på stan i Gävle, fick med sig ett och annat hem faktiskt. Härligt och ha paketen fixade till nästa kommande stora 18års fest! :) Sen köpte jag en lite stickad tröja på veromoda, och ett halsband till mamsi. Ikväll har jag haft det mysigt här hemma med malin karran och lenniie. Kikat på idol och snackat gossip. imorgon börjar jag skolan klockan 2, helt otroligt lär jag då säga, så funderar på att sticka ner på stan och klippa mig. eller sova ut? jobbigt att bestämma sig faktiskt, vi får se hur trött jag är imorgonbitti. Har pratat lite med mathias också, och dom är framme och har det bra i tyskland. Hoppas dom får det roligt:)




Tillbaka i skolan

Hej,
Nu har dom två praktikdagarna varit, Och det var min sista vecka på kosmetikavdelningen, rätt tråkigt faktiskt för jag har haft det jätte roligt och bra där. Tack för 3 bra veckor Hanna och Birgitta! Nästa vecka ska jag vara nere på herr, Hoppas det jobbar några härliga tjejer där nere som man kan ha roligt med på dagarna. Igår lagade jag lite mat med karro och kerstin, sen kikade vi lite top model och sen på dom där tokstollarna filip och fredrik! Väldigt trevligt, Idag åker mathias till tyskland, så då blir jag lämnad att sova ensam några dagar, men jag får lägenheten för mig själv så vi ska nog ha en riktigt myskväll där vi tjejer! :)

Idag är man sliten, absolut!

Kom äntligen hem nu från jernvallen, först hade vi träning från 3 till halv 5 och sen hade mathias match så då stannade jag och kikade, är så trött och hungrig, så nu ska vi göra iordning en hamburgertallrik med en massa gott och sen ska vi kika på förtrollad, Äntligen fick jag välja  film och då blir det den! haha den verkar vara så mysig. vi börjar få lite struktur på lägenheten nu, igår köpte jag två stora lycktor som som står här så fint på golvet och lyser! Jätte mysigt :) Gårdagen var riktigt lyckad, hade kanon roligt med alla tjejer!

kvällen får absolut +++++

HÄRLIGT MED HELG

Gårdagen mös vi hemma hos malin, jag och hon gjorde lite potatisfgratäng och kött och fetaostsallad! Kanon gött! Sen fick vi mera sällskap av kickan och karro, johanna, lenne och sen kerstin!:) Det var mysigt film och gotta! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra kan inte bestämma mig! dom flesta tjejerna ska festa, eller i princip ALLA, men jag vet inte om jag är så jätte sugen, inte just nu iaf. Nu sitter jag och väntar in mathias och perra som ska komma hem med lite käk. Sen ska jag ta mig hemåt :)

Hårdträning absolut..


SÅ HÄR HÄRLIGT TRÄNAR VI CYKELSLANGEN ÄLSKAR ALBA.
Nu kom mathias hem, så nu ska jag äntligen få gå och lägga mig,
mathilda peters tröttast i världen, jämt trött. trött trött.
Som kan somna vaaar som helst, i promise.
Godnatt gott folk.

MAGALUF MAGALUF MAGALUF MAGALUF










Längtar tillbaka till magaluf!

Kom hem från skolan för ett tag sedan, just nu är jag i lägenheten, ska snart sätta fart och plugga lite, sen ska jag möta mikaela och malin vid ica, för vi ska nämligen laga oss lite mat! Sen kommer karran och twins förmodligen efter träningen så ska vi kika lite idol :) Riktigt mysigt!

  
Jag vill tillbaka till Magaluf! För det var så satans roligt där, perfekt ställe att åka till. Finns allt för sol,slapp,partySUGNA tjejer och killar! Det var roligt det tjejer, det gör vi om :) Det är vädret här hemma som gör en så deppig, och att allt har börjat igen, skolan träningarna. hela veckan är alltid planerad i förväg med träningar och plugg.. 
jag lovar att jag ska bjuda på en massa bilder från magaluf sedan, när jag kommer hem, för jag har dom inte på mathias dator. 

GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS GRATTIS

TILL ANNA SOM FYLLER 18 JÄVLA ÅR IDAG!
HOPPAS DU FÅR EN BRA DAG VÄNNEN :)


MÅSTE TÄNKA KLART OCH TYDLIGT

Svenskan är över,
Nu är det dags att köra på med UF vi måste verkligen komma igång och jobba ordentligt. För alla tycker att det ska bli jätte roligt, bara vi kommer igång. Vi behöver höra startskottet. och jag håller på att vela fram och tillbaka med hur jag ska göra med datorn, som jag skulle ha beställt för ett tag sedan. Skulle vara skönt att ha en HELT egen dator, förutom skoldatorn,mathias dator, pappas dator, och den stationära. en vit fin egen:) Men jag lär ju välja hur jag  vill prioritera mina jobbpengar. Jag har lagt undan en ganska stor summa som det står THAILAND på, Sen har jag lite kvar som jag antingen kan köpa en dator för eller shoppa upp? svårt sånt här.  

Jag är väldigt trött idag känner jag. Efter skolan ska jag göra några ärenden sen ska jag och mathias laga lite wook sen ska jag träna :)


En dag i skolan

Sitter och väntar på att svenskan ska börja, efter svenskan så ska vi arbeta med UF hela eftermiddagen. Får se om vi kommer fram till  något smart med våran produkt. Annars så får vi tänka vidare. Efter skolan ska jag ta en trip på stan och leta lite smått och gott till lägenheten, en halllampa, och några korgar. Sen lite tillbehör till skolan. men nu är det dags för svenska, skriver kanske till några rader senare.

två till dagar av praktiken avklarad!

Dom här två dagarna har gått mycket fortare än förra veckans, pågrund ut av att JAG igår fick en massa smink utav Birgitta för ett värde på 900 kr! Så resten av dagen trippade jag på moln och var grymt glad och lycklig, sen idag så berättade jonas att vi ska få börja sluta klockan 4 på tisdagar istället för 6 då blev man också glad! och SEN så ska få 25 % personalrabatt JIPPY! ALLTSÅ TVÅ BRA DAGAR! :) Och sen så flyttade mathias in igår, så vi sov första natten i lägenheten! Jätte bra blev det, tapeterna som vi valde vart ur snygga ;) sen resten blev grymt bra också! Ska knäppa lite kort sen så ska ni få se hur der ser ut, men vi har tyvärr inte något internet än, så det få bli en annan dag jag lägger upp bilderna, eftersom jag bara ska packa med mig lite saker här hemma nu och sen ska jag cykla tillbaka till barrsätragatan!
JAG ÄR EN LYCKLIG TJEJ, TACK OCH HEJ!

GRATTIS TILL GÖMDA LISA SOM FYLLER 18 ÅR IDAG!!

RSS 2.0