tjeeenää halva klassen


SÖNDAG.

Regnet bara öser ner...
Igår blev det fäääääst. Lite spontant och roligt blev det :) Sen idag kom mamma och hämtade mig hos mathias vid halv 12, då tar hon hem mig för att rensa garderoben..... YES vilken perfekt dag för att göra det, den som ser ur som ett helvete. Jag som bara ville ligga i soffan hela dagen. Men nu är det gjort och en är så fin så! Ska snart åka till mormor för att käka lite lunch! MYS.

TJENA SOLEN

Vilken sjukt underbar dag det är idag!! Sitter i skolan och ska plugga lite nu sen så ska jag ta mig ut i sooooolen, lite board med lenne!!! SOFT. PLUGGPLUGGNUHEJSVEJ


lite arg skulle man kunna säga.

Idag har det varit en dryg skoldag, skönt och lämna in massa arbeten som är klara, men så är det ju någon som är hjärndöd som har tagit sig in i skyltfönster där jag och några till hade skyltat och snott min keps och mina bästa solbrillor! JÄVLA JÄÄÄVEL!!!!!!!!!!! Sen har jag spelat korpenmatch förlorade med 4-0 JIPPIE LIXOM.. Sen har jag åkt lite bil med mallan och sen hem till henne och chilla med bästa tjejerna.
och nu ska jag krypa ner bredvid bästa killen och sova! För imorgonbitti blir det rättegång med klassen. 

 

STUDENTEN 2010, HÄR KOMMER VI!


tjeeeena kompis!


Lite balbilder kan jag väl bjuda på


PROM

tycker synd om alla er som går in på min blogg dagligen och så är det aldrig någon uppdatering.. Lovar de ska bättras! Skolan lider emot sitt slut så kommer få mera tid, så kanske intresset blir bättre igen för att blogga.
I fredags var det bal, hade en så sjukt rolig kväll!! Idag har jag varit ute på en lång promenad med Ida, sen har jag kikat på desperata. Nu blir det en dusch och sen time to beed.

en skoldag som aldrig kommer ta slut.

Har varit i skolan sedan typ halv åtta nu? börjar egentligen tio i 9. Men jag åkte med mamma imorse så då har jag tagit mig ork till att träna på engelska redovisningen som jag tänker göra idag. Så det känns bra nu :) Sen kommer dagen att avslutas med pedagogisk ledarskap då det är min grupps tur att utföra vår aktivitet. De kommer bli GALET.

RSS 2.0