Vi lever här, vi bor här

I paradiset..
Kan inte bli så mycket bättre faktiskt ta hit lite nära och kära så är allt löst! svårare än så är det faktiskt inte.
Nu är klockan snart 23:00. Vi ligger och kikar på hitta nemo, och jag väntar på att mathias ska komma hem från sin match. Så att jag äntligen får prata lite med honom. Har inte gjort de på flera dagar nu.
Saknar mitt hjärta..

Såhär ser man ut om man glömmer att ha på sig myggan en kväll..

Tror ni jag dör eller? Ska aldrig mera glömma bort att kleta på mig myggan innan ett utekväll !!!!!!!!
Jag kommer att klia ihjäl mig inatt.. så får väl stora sår på benen efter det också. NICE!
Och jag lovar er, det är 100 ggr värre än vad det ser ut. Kan lägga ut en värre bild sedan.

några få pics från lanta


Imorgon ska vi åka ut och snorkla, vi tänkte först göra det på julafton men då har Majbritt istället planera in lite andra saker som vi ska göra. Så imorgon blir det att kika på fiskar och ha det härligt ute på havet.
Vi är klart med allt skolarbete som skulle vara färdigt innan jul + lite till. Så det känns bra :)
Nu ligger vi i sängarna som utslagna fiskar, ska nog sova snart klockan är 23:00 om ett tag, vi ska trots allt upp runt 7 imorgon.
Godnatt alla underbara där hemma..
Jul om två dagar det är sjukt
Saknar den svenska julen.

Första bucketsen KÖPT.


Idag har vi suttit hela eftermiddage på skolan och pluggat, är här nu också, men har gjort klart ett engelska häfte som vi skulle göra så då kan man göra lite annat.. Vi ska snart gå hem skolan stänger klockan 6. Sen blir det ut och käka.

Gårdagen var väldigt rolig och lite crazy. Men idag är det en ny idag och vi har tänkt att utforska ön lite ikväll med mopparna! Så det ska bli roligt.

Alla tre mår kanon bra och vi bara njuter med dom 30 upp emot 40 graderna, vad är det nu har hemma? typ 15 minus. ROLIGT :)

lite bilder från dom senaste dagarna








Lite bilder från när vi var på Focus, och när jag och Frida tappa tålamodet att ligga och sola så vi grävde ner mig, ungarna tyckte det var grymt intressant.. Sen på en fantastisk bananasplit :)




Tisdag, 9onde dagen i värmen

Nu sitter vi på skolan och pluggar lite, och lägger in alla bilder på datorerna. Idag har vi varit till svenska skolan och kollat där Maj-britt jobbar och ätit lunch tillsammans med alla barn. Om jag var typ 12 år skulle jag lätt vilja gå på den skolan ett år och slippa Sverige.. Det blir lite dålig uppdatering för oss här nere för att internet strular och så gör vi rätt mycket annat på dagarna än att sitta vid datorn, det förstår ni nog :) Ikväll ska vi ut och käka som vanligt och sen ska vi nog hänga med en kille som heter Jesper, han kom hit för 3 dagar sen och ska vara här och träna Thai-boxning. Så det ska ju bli trevligt. Frida håller på lägger upp lite bilder på Kohla.blogg.se så kika in där också! :)

lite nya news från lanta.

Hej Hej!
Idag blev det en sovmorgon och ingen soldag, utan en pluggdag. Har suttit inne hela förmiddagen nu, och solen står högt på himmlen. Funderar på att gå ner på stranden och läsa lite. Har gjort klart lite skolarbete nu så det känns skönt. :) Igår skulle vi åka till en annan strand lite längre bort på ön för att bada. Och då blev det ju lite problemo, eftersom vi var 5 stycken och hade 2 mopeder.. Eftersom Majbritt och Jessica hade en moppe var, men då fick jag visa fram min tuffa sida och låna dannes moppe för att köra dit, vänstertrafik alla kör som idioter. Men jag är juu så jääääääävla braaaa! Det var sjukt roligt :) Lite läskigt såklart.. men vi kom ju fram. Så funderar nu på att hyra en moppe under dom 3 månaderna vi kommer vara här eftersom det är så mycket smidigare.
Ikväll ska vi kolla på luciauppträdande på stranden som svenska skolan har anordnat. Det ska bli jätte mysigt :)

bokslukare..

Hello there..
Nu är klockan snart 5, och vi är uppe på rummet, har pluggat lite, ska snart ut och käka och sen tillbaka för att plugga lite ikväll.. Jag har haft oturen och fått utslag efter en bränn manet idag. Det är jätte mycket småa manetbitar i vattnet. Men dom försvinner nog snart. Igår käkade jag min favvorätt fried rice with chicken och en soda water för 70 bath! Vilket motsvarar ungefär 16 kronor. Inte illa va?
Denise är iväg med Majbritt och försöker fixa hennes dator, den strular väldigt mycket med internet här på rummet, sjukt drygt för henne!
Nej nu blir det en ice tea på balkongen med fridis innan vi ska ut och käka!
PUSSDÅ

Somewere else


Först dagen på stranden avklarad, skrev ett långt inlägg men det försvann.. skriver mera imorgon.
Ett kort från Fridas undervattenkamera, en liten droppe stannade även kvar på linsen.
Godnatt på er :)

varma hälsningar från thailandis..

Hello SWEDEN!
ligger i sängen i lägenheten nu och är helt död, sjukt trött har inte sovit på typ 30 timmar.. blev inte så mycket sömn på planet eftersom vi fick åka med lyx Thai Air. Så vi hade egna tv apparater, med massa nya filmer och spel på, spelade super mario och kollade på ett antal filmer.
Vi försöker få ordning i lägenheten nu få allting på sin plats. Skriver kanske lite mera senare, klockan är faktiskt tjugo i 6 här nu..

the last night home in my own bed.

Nu sitter jag här i soffan med hela familjen..
SISTA KVÄLLEN MED GÄNGET LIXOM. Igår var sista kvällen med tjejerna, men så kom Kickan och Malin hit en sväng idag så jag fick krama sönder dom.. Fast dom träffar jag ju om en och en halv månad :)
SHIIIET. Allt är packat och klart typ.. väskan väger lixom 19,5 kilo.. Den får väga 20 kilo!

Att fira julafton den 3 december

Det känns lite wierd..
Men det var sjuukt mysigt! Vi åt julskinka och gröt, och en massa andra godsaker som hör till julen. Jag hade turen och fick öppna en massa julklappar! Alla tittade på mig, rätt jobbigt. Fast jag fick så många fina julklappar även fast jag rymmer från julen.

2 december 2009, julmust är en sak jag kommer att sakna

Väskan är halvpackad, och nästan färdig.. Känns bara som att jag har lite mer än alla andra med mig, skit också! Både bra och dåligt. Nu sitter jag och myser med mamma och pappa i soffan och kollar på Greys. Imorgon gör jag min sista praktik dag på Cubus också, tiden går så fort. Mathias hämtar mig efter Greys är slut, då ska vi åka hem till han och sova. 3 dagar kvar...

GRATTIS NATHALIE OCH KURVAN TILL KÖRKORTET OCKSÅ :)

RSS 2.0