VÄRLDENS BÄSTA POJVÄN!

I LOVE YOU MATHIAS!
Världens bästa :) Idag fick jag reda på att vi ska åka till Stockholm imorgon och shoppa över dagen :) Det var egentligen en överaskning, fast han skulle berätta det ikväll för mig, men mamma Maud råka säga bort sig lite, så jag fick reda på det för någon timme sedan, men det gör ingenting:) Så gubben ska alltså bjuda med mig till Stockhol m, han bjuder på lite shopping och mat! Kan han bli gulligare? NEJ :) Så himmla glad blev jag! så roligt när man inte har en aning om någonting, så får man reda på det dagen innan.  Nu sitter vi i alla fall på kalle och jossans balkong och tar oss en drink, väntar på att maten ska bli färdig, grillat på potatisgratäng! UNDERBARA DAGAR BLIR DET! Tack älskling!

MORNING!

Ganska onödigt att åka till skolan, vi gör ingenting. vi bara är här. och väntar på att vi ska till stan för att göra oss klara för modevisningen, och det är ju ett tag dit! klockan 3!! Så vi får väl försöka att roa oss själva i klassen tills dess.

SÅ HÄR JÄVLIGT ÄR DET ATT TRÄNA MED JÖGGA!

image698
Helt slut är jag! Skulle nästan kunna börja grina.men nu sitter jag i alla fall nyduschat i soffan, och väntar på att snälla mamma ska komma hit med en fruktsallad. DET ÄR JAG VÄRD. Någon som kommer somna väldigt gott ikväll är nog mathilda peters. Absolut. Nej, nu ska jag återgå till att kika på so you think you can dance. HEJ! 

Min nya klänning

image697



Imorgon är det dags för modevisning igen! Jag har plockat ut 3 outfits som jag ska visa upp. Det ska bli riktigt roligt, vädligt oseriöst. Galaxen klockan tre. Sen så ska det ju även bli kanon väder imorgon, så det kanske blir en tur ut med båten och sedan grillning med mathias! Kan bli riktigt mysigt! Det är mindre än 3 veckor tills vi drar till turikiet, Det ska bli SÅ HÄRLIGT! och väldigt roligt, tråkigt att broder inte kan följa med bara, men jag klarar mig nog har ju min gofis + alla andra grabbar som ska med :) haha Tagga EM säger jag bara!
Nu ska jag klura ut någon godkvällsmat som jag kanske kan bjuda på?









Sommar Sommar

image694
Härlig skoldag, jag och Kurvan är typ klara med engelskan, måste bara öva lite. Efter skolan blev det en glass med Kurvan sen hem. Så nu ska jag bara invänta dagens gristräning som är ikväll. Det lät inte allt för roligt, Jag ska snart sätta mig ute i solen en stund och få lite färg i ansiktet. Det är ju gudomligt varmt ute. så jag ska ta med mig några tidningar att bläddra i.

Älskade Sverige

Härligt med SOL! Det var grymt varmt imorse när jag cyklade till skolan. Just nu sitter jag och kurvan och arbetar lite med engelskan, ska ha redovisning på måndag, så det behövs! medans dom andra i klassen målar med Yvonne :) Snart börjar flytten också, så vi lär sätta fart!image693

Det nya som kastas in i gaderoben

Hello!
Nu kan jag säga att mina ögon börjar slockna, Det blev ingen träning för mig idag, var tvungen att plugga lite. Men imorgon då jävlar ska vi köra tjejer! Har även hunnit med en sväng till Valbo med mamsi under den här härligt soliga dagen. Jag köpte en till body fast en vit, sen en grymt fin blommig klänning. Tack Angelica för tipset!
Imorgon ska vi byta klassrum. Äntligen är det färdigt på andra sidan, så morgondagen blir det bara flytt. Sen plugga lite med Kurvan. Dags att sova, Godnatt på er!
image692

IDAG BJÖD MAN PÅ FLURRY´S

image690
Tänka sig vad famijen min uppskattar det!
Gudomligt gott, daim och kålasås? Kan inte bli godare!

- Gissa vem?

image689
hahahaha :)
Härligt tjejer..

Tisdagkväll

 Matchen blev 2-2, men högbo var värd att vinna tycker jag!
 synd tjejer, ni gjorde annars en kanon match!
 Sitter just nu och kikar på deep blue sea med mathias och mor min,
jag HATAR hajar. så jävla vidriga!
Börjar bli rätt trött, så ska väl snart krypa till sängs!
Godnatt på er.

Bjuder på en bild från i Lördags.
image686

I LOVE THE SUN!

Älskar sommarvädret så fort det kommer fram!
Nu ska jag och lisa gå och kika på fotboll, heja högbotjejerna!

image684

image685


Andra dagen på veckan

Ganska onödig dag? började halv 10 slutade 10. men men, efter vi hade tränat lite till modevisningen så cyklade jag till mitt sommarjobb och pressenterade mig. jag kommer att börja jobba den 30 juni till den 11 agusti. HÄRLIGT! Annars idag har jag bara legat ute och haft det skönt i solen, Lovis gjorde mig även sällskap en sväng medans hon hade lunch. Tack för salladen :) Senare ikväll ska jag nog kika när brudarna spelar match!
men nu ut i solen igen!
HEJ!


Godkväll

Ligger just nu i sängen med en satans huvudvärk. Ska försöka sova lite snart,
Idag började vi skolan 12 slutade typ 2. Så då stack jag och kurvan till Gävle en sväng för att leta lite kläder till 60/70, men hittade inget.  och när vi var där ringde h&m till båda oss och sa att vi skulle komma på intervju nästa måndag om att vi skulle få ha våran praktikplats där nästa år! Jätte glad blev vi eftersom vi var 2 av dom 3 utagna av rätt många från klassen som ville vara på h&m :) men det är ju bara en som får platsen. så vi får se vem det blir.
Det blev lite shoppat idag i alla fall. en kjol och en annan jacktröja!

image682image683

Söndag och mors dag!

Tjenare.
Helgen har varit kanon bra!
Idag är det morsdag och jag och brorsan slog till på ett singstar till mamma, kul va?
Annars så har vi varit hemma hos mormor på lunch, hon  bjöd på så mycket gott!
Pajer, glass och jordgubbar och en massa annat fikabröd. Säker sådär hon.
Idag har jag varit hur trött som helst, sov länge imorse, sen när mathias kom hem så somnade
vi i soffan, sen somnade jag hemma hos mormor, och nu skulle jag också kunna somna!
Trött Trött Trött Tröött hela tiden..

image681

 
image680 

LÖRDAGKVÄLL

Sitter i grannhuset och softar lite nu med Natha och Johan, väntar på en inkomande linkan också! kikar lite på melodifestivalen och röker lite vattenpipa. Riktigt mysigt, senare blir  det väl lite med spelade och så :)
Ha en bra kväll!


BÄSTA

image679image676image675image677
image678
Gårdagen med tjejern  var oslagbar!
Mycket skratt och sång och spel och ALLT!
PUSS PÅ ER TJEJER!

Godmorgon Godmorgon! Äntligen Fredag,

Aloo!
Trött på kvällen och trött på morgonen.
Sitter i skolan nu och ska snart börja med företagsekonomin.
Väldigt några här lär jag säga! Men nu kom Simone i alla fall,
 grymt snygg i håret var hon! Hon och Erika var på frissan och gjorde en liten make over igår!
Resultatet blev BRA :)
Ikväll taggar vi tjejer!
HEJ!


TRÖTT TJEJ

Heeeeeeeeeeeeej..
Jag är riktigt jävla trött! Träningsverk i hela kroppen, men det var bara att köra allt vad man hade idag på fysen igen! RIKTIGT JOBBIGT! men skönt nu sådär efteråt. Det gör ont i magen när jag skrattar! Imorgon blir de lite partaj med brudarna! Satan vad jag är taggad leka lite lekar och hare gött! Hoppas det blir finväder så att vi k vara ute också. Så det blir nog en del kort som sedan kommer att läggas upp här.
Men nu åter till tvn.

Godnatt på er.
PUSS FRÅN MATHILDA image674

Karlar, Karlar och den där satans sporten!

 17:00
CHING!

Idag så börjar gristräningen, fys med jögga! Kan inte bli så mycket bättre va? men jag ska ta det lite lugnt eftersom jag fortfarande är förkyld. Hoppas bara att det inte börjar att regna! Skoldagen var vädligt seg tycker jag, så det är skönt att äntligen vara hemma, käkade nyss lite gröt med bror min eftersom det förmodligen blir en väldigt sen middag ikväll :)

20:54
FY HELVETE!

jäklans träning som aldrig tog slut. har löpt upp och ner och bak och fram i högbobacken i en och en halv timme! Sen blev det mag och rygg träning. Säger bara i morgon kommer det att kännas, och då är det träning IGEN! haha men om man är otränad får man lida, då blir det 100 gånger jobbigare än vad det är. men men, nu sitter jag framför tvn och väntar på att kickan ska dyka upp när som helst. jag är som sagt karl lös som hon nu också blir, eftersom det blev fotboll för hennes karl också! Så vi får umgås med varandra istället! Men det är mysigt det också.

image673

Modevisning

Tjena
Idag blev det en rätt kort idag i skolan, först gick vi ner på stan hela klassen för att prova kläder till modevisningen som vi ska medverka i för andra gången. Hittade lite fina kläder att ha på mig i alla fall :) Efter det hade vi lunch, sen Svenska och sen slutade vi. Så då hämtade mathias mig, så åkte vi till hansens och hämtade två sallader och en vaniljbulle som var min! Sen åkte vi vidare hem till Maud, för det var dom som skulle käka. Så vi satt och myste där ett tag tills vi åkte hem hit. Senare idag blir det nog lite kalas. Så jag hoppas att Annika har gjort den smarriga jordgubbstårtan som är så poppis!image672

Riktigt Snyggt

image671
Skulle inte sitta helt fel med det där!

VIPPVIPPVIPPVIPPVIPP KJOLAR!

Tjena Tjena!
Dagen har jag tillbringad framför tvn med kära Alemandia. Lite roligt snack och sånt! Ett tag sedan man träffa bruttan. Hon visade mig även hennes skolavslutningskläder, Riktigt snyggt lär jag säga en jätte fin kläning från Zara :) Du kommer bli snyggast mandis. Sen kom även andra amanda förbi en sväng innan jag cyklade hem för att äta. Så nu sitter jag här framför tvn mätt och belåten och bloggar lite. Har lite huvudvärk, så kanske ska vila en stund. eller som sagt gå och lägga mig.


Här har vi lite snygga volangkjolar från Topshop. Riktigt snygga lär jag säga! Kanske borde ta och beställa hem en sådan, vem? 
Jag gillar nog den jeansblåa bäst!
 image670


Peace and love, poppis?

Dåligt taggade tjejer, känns som att halva klassen har bokat peace and love biljetter nu! image665
Dom har som sagt varit slut, så hade det kommit in flera nu, så då passa alla på! men klantiga nathalie bokar fel, så nu lär hon försöka att sälja den :) Bra tjejen :) men själv ska man JOBBA och slita.

Jag skulle bara offra allt för att kunna åka om dom där två grabbarna skulle komma igen!




image660





Godmorgon Godmorgon..

Nu sitter jag i skolan, hade egentligen sovmorgon till klockan 10. Men eftersom jag skrev om min cv så fick jag cykla till skolan för att lämna in den vid halv 9 tiden. Men det gjorde inte så mycket eftersom rätt så många från klassen var här. Nu är det dags för Svenska!

image663image660






Godnatt Sandviken

Vad har du gjort av dig, för dig, med dig själv
Situationen e så sjuk
Vad har du gjort, för dig ere alltid helg
O helgen måste ta slutimage660

 

Dags att börja läsa?

image662

Jag älskar serien, så varför inte börja läsa? Mycket nyttigare, så står det så mycket mera i en bok som dom inte tar med i seriena. På tisdag börjar den andra säsongen av Gossip Girl, så då är det bara att börja kika igen.

NU: göra sallad!

image660





NU JÄVLAR!

Beach 08 -Turkiet 14 juni!
Jag och mamma ska börja hårdträna och äta nyttigt!
Kommer vi att klara en vecka eller två? Det får vi se! Det är ju ungefär en månad kvar tills vi åker, vi får se hur vi klara det.

Nu ska vi börja göra iordning för kvällsmaten, det blir grillning! Så jag ska väl ta och hjälp till med en stor sallad.
 
image661
image660




The loneliest city of all


Helgen har gått fort. Gårdagen tillbringade jag här hemma med tjejerna. Pratade lite och spelade kort. Härligt väder och så lär jag säga också. Idag har jag varit riktigt duktig i alla fall. Har städat ur en av mina gaderober ordentligt! Så nu har det blivit en "nyinköpt" gaderob. så man hinner se vad man handlar, annars åker det ju som vanligt in i en knöl i gadroben. men nu så ska det bli ordning och reda! Duktigt va? 
Mathias är på väg hem nu, så vi får se vad vi ska göra.

Sen jag var 17 år
17 år i staden där jag växte upp och så
märker du hur fort det går
och jag var 17 år ville inte va den
som blev kvar..
image656
image657
image658
image660




Slapp Fredag

Hej Hej!
Just nu ligger jag Mathias och mor min som tre utslagna sillar i soffan. Vi har ätit en hel del nu kan jag säga. Först lite härlig tacos och sen en fet godispåse som efterätt! Företagsekonomi provet gick sådär. Det känns rätt bra, men det skulle lika gärna kunna gått sjukt dåligt. Så vi får se när vi får tillbaka det. Imorgon blir det en sväng in till Gävle med dom där äldre brudarna! Det vill säga mamma och hennes kompisar,  får se om man kanske kan lura med mamma något fint hem! men nu ska jag kika vidare lite på tvn. Innan det blir HOCKEY så jag får väl somna i mathias knä som vanligt när det blir något sådant roligt på tvn. 
Adjö!
 
image653

SÅ AVSLUTAR VI MED EN DAGENS.
image655


LETS GO

image652

Trött Kväll

Hallådär!
Har precis käkat upp en riktigt god sallad här framför tvn. Innan det så har jag varit på Innebandy möte om försäsongen. Jävlar var vi ska slita på nu tjejer, Snabba och starka är vad vi ska bli! ;) men jag tror att det kommer att bli riktigt roligt om alla går in för det ordentligt. Nu sitter vi och kikar lite på Dirty Sexy Money.  Idag har jag inte hunnit pluggat någonting alls. Var helt slut när jag kom hem från skolan. Så jag och mathias somnade tillsammans som ett litet ormbo i soffan.
image651

Stockholmsgatan

image650

Torsdag 15 Maj

Nu är det dags att plugga företagsekonomi!
YES. Sen hämtar Mathias mig för att sen åka vidare och handla lite mat :) 
Vi ska nämligen göra en mysig lunch tillsammans.
 
image649


Grattis till Saleisha som vann Top Model ikväll..

image648
Nu var det slut på Top Model för den här säsongen. Så nu är det bara att kika vidare på sex and the city tills jag somnar. Vet inte om jag ska pallra mig till skolan eller inte imorgon, vi får se hur jag känner mig imorgonbitti. Nu vill jag ha tillbaka solen och värmen! Trött på att det ska vara runt 8 grader. USCH! Men men, nu ska jag krypa ner under täcket. Godnatt

We all want to fall in love. Why? Because that experience makes us feel completely alive,

image572

Vi vet inte vart vi ska, men vi ska komma dit

Godkväll!image644
Snart är klockan nio och då är det dags att kika på Top model. Idag åkte jag och Kurvan in till Hofors. Men på bussen bestämde vi oss för att inte börja jobba på resultat, vi hinner ju knappt? eller inte jag i alla fall. Så var det lite krångel med hur det skulle bli med lön och så. Så det kändes som det inte var någon idé. men jag han dock inte hem och hinna se på dom som skulle gå på balen. Det var ju lite synd. Trött och sliten är var jag är idag. För en stund sedan fick jag prata ur mig lite med Mikaela också! kändes riktigt bra, länge sedan man träffa flickan :)  

      Den bjuder jag på kickan! ;)   image645                                                                          
             
        


Sjukling

Hej Hej!
Idag hamnade jag hemma i sängen. Hatar och vara sjuk! Jag känner mig så ensam och uttråkad. Sitter i alla fall och kikar på så ska det låta! och myser i thias tröja som luktar grymt gott. Börjar bli lite smått hungrig så jag ska väl snart ställa mig vid spisen och göra lite makaroner. Efter det ska jag försöka plugga lite företagsekonomi eftersom vi har prov på Fredag.

Utbildningen igår gick bra! Det är ju som sagt utbildning idag och imorgon också, vi får se om jag kommer orka åka dit ikväll, eftersom jag är sjuk så är det ju inte särsklit bra. men annars lär jag vänta till nästa utbildning är, och det kan ju dröja. Annars så ska jag börja jobba på en gång, ska både jobba Lördag och Söndag och sen flera dagar framöver. Det är ju väldigt bra! För då får jag pengarna när jag kommer hem ifrån Turkiet och är helt pank, men sen börjar ju mina hårda arbetsveckor på Bilmetro! 6 veckors jobb. Så i höst lever jag livet när jag får min lön :) Fast till dess får jag slita!

Dagens Frukost: En stor tårtbit som min snälla moster skickade med hem till mig, eftersom jag inte kom på kalaset :) makaronerna får jag äta senare..
image637

TVÅ RIKTIGT SNYGGA KLÄNINGAR

image636image635
snyggt att glida omkring med i värmen va?
Attraktiv by Amanda

Två Dagens

image633image634
Hej Hej
Jag har blivit sjukt! Jätte ont i halsen och så känns det som att jag har feber :/ men jag gick till skolan idag i alla fall eftersom vi hade nationella prov i matte. Det gick rätt bra faktiskt! Ikväll ska jag till Hofors på utbildning på resultat. Skulle igentligen på kalas hos min kusin, men jobb går ju före fika :) Nu ska jag vila en stund innan det är dags att åka. Hejsvejs.




kvällsmys

image632
Nu bilr det ett bubbelbad med gofis :)
Sen tv och popcorn?
YES!

KOM HEM SÖTNOS!

image631

Lördagens bravader..

Jag och Emma
image625

    Johanna och Johanna
image626
Disskution Snusdosa..
image627

image628
Födelsedagsbarnet
image629

Min älskvärda kjol
image630

Sådär,
Nu ligger jag och mammsen och kikar på Robin Hood. Nu vill jag bara att min äskling ska ta och komma hem! Saknar och krama på gossen! men någon timme till får jag nog vänta. Helgen har varit riktigt härlig många fester och kalas! Alltid lika roligt.  Nu har jag ingen större lust och skriva mera, Adjoo.


Grattis Smulan 18 år!!

ETT STORT GRATTIS TILL MALIN SOM FYLLER 18 ÅR IDAG!
En trevlig grillkväll hemma hos malin blev det ikväll, stor kicka nu hon, så nu är väl hon och dom andra tjejerna på krogen och svinar loss! jävla skit alltså, Februari 2009 då kommer jag också. :) Är kanon trött nu kan jag säga, imorgon blir det ju som sagt till att för kalasa för mig så det blev lugnt idag :) Tänkte även bjuda på några bilder innana jag somnar här med datorn i famnen.


image622
image623
image624
Allvarligt, nu somnar jag snart..
Godnatt på er.

Beslutsångest = MATHILDA

image619Nu har jag köpt hårfärg, och nu sitter jag här och har ååångest! jag han fan aldrig bestämma mig!
Sjukt drygt är det. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

STOCKHOLMO

image617image618
TRÖTT!
Dags att krypa ner i sängen med min älskling! Sen åker han bort hela helgen, så ska krama extra mycket på honom snart :) Dagens Stockholmresa var lite bättre än i tisdags bättre väder, och betydligt mycket lugnare :) Jag köpte en kjol på Mango som jag verkligen älskar! SJUKT SNYGG :) Kanske visar upp den sen i helgen, eftersom då ska den användas väl :) Godnatt på er!

 OCH ETT STORT GRATTIS TILL LOVAN SOM KLARDE KÖRKORET IDAG :)
HÄRLIGT TJEJEN!!

Brudarna I Manhattan

image616
Så bra så bra,
Ska kika klart på Sex and the city, sen ska jag krypa ner i sängen för att sova. Ska upp tidigt imorgon eftersom ännu en stockholmstrip väntar..
Så GODNATT!

En mysdag med mor min!

Hejsan
en och samma uppgift i ungefär 1,5 timme! Fy tusan vad förbannad jag blev på  Idag har skoldagen inte varit det minsta bra, det gick skit på nationella, sen på info layouten fick jag hålla på medden. Men nu är jag äntligen hemma. För ett tag sedan cyklade jag till prix för att köpa lite gott till ikväll. Jag och moder min är nämligen helt själva, så det blir att kika massa tjej serier, och så ska vi ha lite mys med småplock! Det vi kallar mackor,korv, kex och annat gott som vi äter till kvällsmat framför tvn. Imorgon bär det av till Stockholm för en andra gång! vi får se om jag blir nå bättre och ta kort då, men man har ju inte tid när man springer runt som en galning i alla butiker.. Men nu ska jag försöka att plugga lite.
image608
.


Engelska


image606
Nu är det dags för en engelska lektion. Efter det har vi info layout,
Sen hemgång! och sen får vi se  vad jag ska göra.

Blommor överallt!

image605

En tripp till Huvudstaden

Idag gick bussen från skolan vid halv 8 tiden, då begav vi oss till UFmässan i Stockholm. Eftersom vi ska ha ett eget UF företag nästa år, så kan det vara väldigt bra och se hur dom har gjort det här året. Det var mycket intressant kan jag säga till er som missade det, Efter två timmars vandring bland alla företag så tog vi sedan bussen in till stan för att shoppa lite. men oturs nog när man väl är i Stockholm så hittar man icke mycket.. men vi ska ju dit igen på torsdag så jag har en chans till! Jag fick i alla fall med mig hem ett par chinos och en tshirt. och sen hände de lite saker för mig Kurvan och Isabelle, jo vi hittade inte tillbaka till där bussen stog, så resten av klasserna fick sitta och vänta i drygt 10 minuter på att vi skulle hitta till rätt bro! Sen när bussen börjar rulla så kikade vi ut igenom fönster och GISSA vem vi ser? jo SNOOKDANNE! Tackar gudarna för den förseningen vi gjorde, annars kanske vi hade missat honom!
Men nu är jag i alla fall hemma, och ska snart krypa ner i sängen med mathias efter en fantastiskt god middag som han har lagat :)  Idag fick Mathias ett kärleksträd av mig som vi nyss planterade på baksidan :) Så nu får vi se hur det kommer att växa och gro!

image600
image601
image602
image603
image604
Men nu är det dags att sova lite. Nationella prov i matte imorgonbitti! TACKAR!
GODNATT

Sorry,

Dålig uppdatering av mig..
ska käka lite nu sen skriver jag några rader om stockholmsresan!
Älskligen har gjort underbar mat till mig som ska käkas upp nu :)
hejsvej

40års fest!

image592
image593
image594
image595
image596
image597
image599

Det var gårdagen i bilder!
och idag har jag varit i falun och kollat på grabbarna när dom tog hem guldet i vikinglinecupen!
GRATTIS! Så nu får jag äntligen sova med älsklingen :)
Godnatt.

I remember I remember when I lost my mind

Heeej Heeej!
Nu sitter jag  ny duschad och poppar lite musik i köket. Jag ska som sagt på 40års party idag. Så jag ska väl börja göra mig lite klar och så strax. Så ska jag  träffa Nathalie idag och  höra lite hur det är med hon nu för tiden! Uppsala tjejen.  men jag skriver mera senare, kanske slänger upp någon bild också.


världens tröttaste tjej

Heeeeej..
Just nu ligger jag i sängen och gäspar lite, är riktigt trött faktiskt! Haft en trevlig kväll här hemma i huset, först middag med morsorna, massa skitsnack och annat skoj :) Sen fick jag sällskap av 3 flickor, lite med skitsnack, sen tog vi bilen och drog till mcdonalds, för 2 gången idag, men vi blev sjukt sugen på en milkshake så var emma lite hungrig så då fick chaufför sätta sig bakom ratten bara :) Imorgon drar vi i alla fall en sväng till Borlänge/Falun och hejar på grabbarna när dom spelar. och då ska jag även sno en stor bamsekram av mathias eftersom nästa gång jag ser honom är på söndag :)
Gnatt.
image591


Torsdag

  
     
image589

Nästa inhandling kommer bli ett par chinos, men är lite sugen på att köpa ett par i färg, och det blir förmodligen när vi drar till huvudstaden nästa veckan med klassen. Imorgon ska jag Emma Mollan och Lisa dra in till falun för att kika på grabbarn när dom spelar innebandy. Så jag blir ju inte utan gubben min hela helgen.  Gårdagens shoppingen igår blev ett par gladiators och den blommiga tröjan. Nu inväntar jag A&A&E som ska komma hit och kika lite film,  GAANSKA SEGA TJEJER..
image590

Valborgsfirande

image579
image580
image581
image582
image583
image584
image585
image586
image587

Seg och sliten, det är var man blir efter en kanon bra valborg. Hade väldigt trevligt hela kvällen lär jag säga! Idag blir det bara lugna gatan. Ska nog kika lite film och sådant! Middag med morsorna även, Lena and Annika :)
Adjoo

Mathilda och Mathias

image578


RSS 2.0