SÅJA!

95 % chans att sommararjobbet är mitt :) Skulle bara höra med någon Gunilla om det var lugnt! Brunett har jag också blivit, det blev nog rätt bra ! Nu sitter jag och käkar lite pizza eftersom ingen är hemma, och jag orkar som sagt inte inte göra något bättre. Ska senare vidare hem till Lisa för att ha det lite mysigt med lite tjejer,
Ha en bra kväll!


Satan vad lovet går fort..

Imorgon är det redan Fredag, Allt går så fort så fort! I måndags hade jag inte en aning om vad jag skulle göra på lovet, och nu vet jag inte heller vad jag har gjort? Det är redan torsdag och snart är det Måndag igen. Men min måndag kommer faktiskt inte att se ut som vanligt, för jag ska som sag till ha praktik på jc i två veckor framåt, sen går jag i skolan i  4 dagar sen drar jag till Egypten med min älskling. Nu sitter jag här i denna ensama lägenhet och kikar på gossip girl, och väntar på att mathias ska ta sig hem ifrån träningen som är slut och ungefär 1 timme. Då blir det lite kvällsfika med varmchoklad och ost och kex! :)
Goda nyheter som jag fick av min morbror idag var att jag nog kommer att få sommarjobbet! Guuud vad glad jag blev säger jag bara :) men som sagt inget är säkert än, så vi får väl se..

Morgondagens förmiddag  bjuder faktiskt mig på ganska mycket, Först ska jag till frissan för att färga mitt hår, mycket spännande, för det kommer i alla fall inte se ut som det gör nu. Sen ska jag åka in till Gävle för att få min sminkning på make up store. Så det kommer att bli riktigt trevligt.
Ha en trevlig kväll..
image385


Godmorgon Sverige..

Härligt att få vakna upp med solen idag.. Gårdagen var ju ingen höjdare precis, sov typ bort hela dagen. Men idag är det ganska mycket som ska göras, ska till valbo och presentera mig på jc eftersom jag ska vara på praktik där i två veckor efter lovet. sen ska till posten och hämta ut ett paket, och sen ska vi till sjukan så mathias får ta sin andra spruta som han behöver innan vi åker till egypten :) Inte långt kvar nu eller!
Sen ikväll har jag innebandyträning klockan nio. Men nu ska jag börja göra mig klar,
Puss

image384

Första kvällen på lovet..

Mathias bjöd mig på en riktig smarrig wook till kvällsmat idag. Sen åkte han på träning och jag skulle få vara helt ensam här hemma i 3 timmar? Så först blev det lite snack med kickan i telefon om den härliga helgen.. Sen fick alemandia pallra sig hit för att få sin blonda personlighet färgat till en snygg brunett ;) Det blev riktigt bra tycker jag! blir riktigt sugen själv, men jag har ju planer för mitt hår redan, så det kanske blir en annan gång. Nu har jag dukat upp lite ost och kex här och väntar på att mathias ska komma hem. Han kommer nog när som helst.
Ha en trevlig kväll!


image383
Min snygga klocka som jag fick av Mathias :)

En annan del av Sandviken

Har precis kommit hem till Mauds lägenhet. Jag och mathias ska bo här i veckan eftersom dom är i Thailand. Så vi har varit och handlat hem en massa godsaker som vi ska tillaga i veckan. Jag har väldigt ont i ryggen, men jag har ingen aning om vad jag har gjort :S men nu ska jag ta och kika på lite O.C
puss

Lite bilder från helgen.

Är trött och orkar inte skriva faktiskt, så jag tänkte bara lägga ut lite bilder!
Bilderna är från min födelsedag och min och thias 1årsdag.

1 år tillsammans med den bästa!

Idag har jag och mathias varit tillsammans ett år :) Tiden går fort när man har roligt skulle man kunna säga :) Gårdagen blev väldigt lyckad en massa gratulationer och en bra kväll helt enkelt. Klockan två kommer i alla fall tjejerna hit för att gratta mig :) så jag ska bjuda dom på en massa fika så att dom blir nöjda :) Sen ikväll ska jag och älsklingen ut och käka i Gävle, det blir nog på Helt enkelt. Men nu ska vi ta oss en promenad innan vi ska göra oss fina för främmandet. :)
 

Mathilda 17 år

Grattis till mig själv som fyller 17 år idag :)
imorse vaknade jag av att mamma,mathias och två negrer pappa och sebastian kom in och sjöng för mig :) Så fick jag en massa fina presenter :) Dom två sakerna som jag var mest nöjd med var en kamera och en klocka :)
Sen fick jag lite underkläder, smink, smycken och ett linne, ett par jätte fina stövlar av sebastian som jag jätta gärna ville ha :) Så jag är riktigt nöjd med mina presenter. fast dagen är ju inte över än, släkten kommer ju ikväll också. Härligt med lov lär jag då säga! Har precis skrivit ut arbetet " min drömaffär" så ska väl ta och lämna in det snart.
 image371

Bra träning..

Fyfan vilken jävla träning, kommer att ha en sådan träningsverk imorgon kan jag lova, men det är fruktansvärt skönt när det verkligen känns dagen efter att det har tagit något. Nu snart har pappa och Sebastian landat, så dom är väl hemma runt halv 12 tiden ungefär :) Så då får vi se om dom har blivit bruna och fina och kanske har med sig hem en present? eftersom jag fyller år imorgon :) Snart kommer gobiten hem från jobbet också, skönt och få krama om honom efter mitt dåliga humör idag:) Nu ska jag göra lite annat. 
Godnatt  

Torsdag 21 Februari.

Hemsk tripp till kungsberg skulle man faktiskt kunna säga! Väldigt kallt och bara allmänt tråkigt, så vi fick roa oss i värmestugan i sisådär flera timmar.. bussen skulle egentligen ha gått hem 15:15, till sandviken men vi hade ju precis ingen större lust med att vara i kungsberg i flera timmar till och frysa, så då bestämde vi oss för att ta halv 2 bussen till järbo och sedan vänta där på att 15:00 bussen skulle ta oss hem till Sandviken. men när vi väl var där i järbo var det ju inte speciellt roligt att stanna där i 1 timme, så jag natha ida och frida fick för oss att lifta hem. så vi ställde oss bredvid vägen och räckte ut tummen. Det åkte väldigt många bilar förbi, men tillslut stannade en skruttig gammal minibuss med en gammalgubbe i och frågade vart vi skulle.. Vi tvekade lite först, men sen sa vi sandviken och då sa han jamen hoppa in då, så gjorde vi det:) haha sjukt äcklig bil var det i alla fall. Det var grejer i precis överallt i bilen.  men vi kom ju hem levande så det var ju bra :)
Nu sitter jag och kikar på skärgårdsdoktorn, Riktigt mysigt! Idag kan jag lova att det kommer bli gristräning på träningen, Vi kommer få slita som djur. men men nu ska jag i alla fall göra lite nytta här hemma :) 
Eftersom jag fyller år imorgon så bör det ju vara lite fint här hemma :)
PUSS


Godmorgon

Sitter här nu med typ 3 tjocktröjor på  mig och en jacka, ser ut som en uppstoppad korv! och det är sjuukt varmt, men vi ska väl åka snart till bussen så jag behöver inte svättas så länge till. Tråkigt att åka till kungsberg och bara vara till klockan 3 idag. menmen, nu ska jag kila have a nice day

Onsdagkväll..

Har precis ätit lite kvällsmat med mathias, vi kokade ihop lite korv och mackaroner, och nu då? Jo nu sitter jag bara här och vet inte vart jag riktigt ska börja, tänkte göra klart skolarbetet som jag skrev om i det tidigare inlägget. Men jag tror nästan att jag är klar, men endå så har jag den där känslan i magen att jag har glömt att tagit med någonting. Riktigt drygt faktiskt. Imorgon ska vi fara till kungsberg med klassen, och jag kan INTE bestämma mig om jag ska åka skidor eller bara vara där.. klart jag vill åka skidor eftersom det är riktigt roligt, men det blir ju lite för jobbigt för mig och bära det till bussen imorgonbitti ;) Så det blir nog åka lite pulka med tjejerna istället eftersom typ ingen i klassen ska åka skidor heller.

Mamsen är på frissan och klipper sig och färgar efter en frisyr som JAG tyckte hon skulle ha :) Så det ska bli riktigt roligt och se hur resultatet är nu när hon kommer hem! och faktiskt så kom hon precis nu! och hon kliver snart in igenom dörren, och deeet blev mycket fint..
Ska snart börja byta om och packa lite och ha mig innan jag ska iväg på träning, segt att den ska börja klockan nio. men först ska jag och mathias ta oss en sväng till prix och köpa lite matsäck till mig till imogon.
Puss


Studiebesök på Gävleortendmejeri

Nu är vi tillbaka i skolan efter ett spännande studiebesök. Det började med att vi fick sitta i receptionen och vänta ungefär 40 minuter innan vi fick kliva in. Sen kom en dam och hämtade oss, då fick vi klämma in oss i ett grupprum där dom vanligen brukar vara 15 stycken och vi var ungefär 29, så ni kan ju tänka er vilken trängsel och värmde det blev där inne. Sen började hon att snacka på om deras företag i ungefär en halvtimme, det var faktiskt väldigt jobbigt eftersom det var sådan hetta där inne. Efter det fick vi klä på oss plastkläder och gå in i fabriken. Riktigt häftigt faktiskt lär jag säga, kul och se hur filen. Men nu är jag i alla fall tillbaka i skolan och håller på att arbeta med "min drömbutik" och det går rätt segt nu kan jag faktiskt säga, men har nog inte så mycket kvar att göra. 

Summernight

        image369

Ett jobb för mig?

Hemma och mätt i magen skulle man faktiskt kunna säga om mig nu. Moster fick många fina presenter av oss alla, väldigt snygg laptop fick hon av Sambon sin i alla fall:) och lite annat smått och gott. Har även disskuterat lite jobb med min morbror, han erbjöd mig att försöka ordna sommarjobb till mig, då kommer att arbeta med bokföring och sköta deras faktureringsarbeten på min "morbrorsföretag" det jag dock inte tänker nämna namnet på, eftersom jag vill ju ha någon konkurans om jobbet? Men som sagt det skulle vara väldigt intressant och roligt att lära sig lite mer inom det, men då är jag även tvungen att börja lyssna på när christer pratar på lektionerna, annars kanske det blir lite svårt att lära sig allt om man inte kan grunderna.
 
Snart är det även dags för I Huvudet på Gynning.. Kollade inte på gossip Girl avsnittet idag eftersom jag ligger lite före.. är redan på avsnitt 11 på datorn, så ganska värdelöst är det att kika på tvn. Imorgon ska vi åka till Gävle med 07:45 bussen, vi ska in på ett studiebesök på gävleortensmejeri? Härligt och få se hur mjölken skapas, om det nu är så:) Så jag åker med mamma till jobbet och väntar där en stund med en härlig koppvarmchoklad tills jag ska möta upp Simone för att kliva på bussen, och jag ska inte glömma busskortet så jag får betala för oss båda två, det måste jag komma ihåg att ta med mig!

På kalaset visade jag även min morbror "bloggvärlden" helt fashinerad var han av hur många umgdomar som bloggar, han själv förstår inte så mycket om hur det går till,men som sagt utvecklingen går fort fram nu. Idag har jag i alla fall bjudit hit hela släkten till klockan 5 på fredag, då bjuds det på mat och fika, och sen kanske jag får sällskap av lite tjejer? myskväll med fika från mig, eller fest? Det är dock inte planerat än, beror på hur länge härskapet stannar..
Blir nog inge mer bloggande för mig idag, för nu blir det tv dags.
Godnatt på er.  

Kalasdags

Nu väntar jag bara på mamma ska göra sig klar någongång så att man kan få åka och få i sig lite tårta! Idag har jag inte gjort så mycket heller, bara legat framför tvn och slappat med mathias. Nu är jag grymt fikasugen så jag hoppas att dom bjuder på en massa gott fikabröd!

Swedishtime!

Nu måste vi sätta fart med vårat arbete om äventyrssagorna. powerpoint får det bli! Sen slutar vi klockan halv 12 och då blir det lite lunch. Sen kanske jag ska försöka att ändra min tid på make up store till idag istället, för Erika ska dit idag. Så det vore toppen om det fanns en tid för mig idag :) För sedan ska jag hem till min moster som fyller år idag. Grattis till Marie! Så glömde jag även att skriva grattis här till antie som fyllde 18år igår, så grattis till honom också :)

image367

Monday

Idag jag inte gjort mycket annat än att gosa i soffan med thias och kikat på gossip girl. Har nyss käkat lite mat och så bara, och tror inte att vi kommer att förflytta oss från soffan den här kvällen. Rätt skönt faktiskt och bara ta det lugnt. Imorgon har jag bara en lektion, så slutar klockan 11. Ganska drygt att gå till skolan då, men Svenska arbetet måste ju som sagt göras klar, som vi inte har kommit så långt på. Nu håller jag på att kika på lite kläder på yesstyle eftersom mathias och olle ska beställa lite, så jag har hittat en grymt mysig tröja, får se om det blir något mera!


En halvdag företagsekonomi..

Usch vad företagsekonomi är tråkigt, har haft det i två timmar nu men äntligen lämnade christer klassrummet. Imorse cyklade jag faktiskt till skolan, händer inte ofta det inte. men dert var ju inte så kallt så det gick bra! Idag får jag gosa med thias när jag kommer hem från skolan i alla fall.. har inte träffat han på två dagar:) Väntar bara på att klockan ska bli 11 så att man får ta sig till matsalen för en matbit. Erika Simone och Kurvan? sjuka hela bunten eller? :) aja skriver mera senare..


Blondin eller Brunett? Jag gillar mellantinget..



Som sagt så har jag bokat tid hos frissan nu Tisdag på lovet, men kan inte alls bestämma mig om jag ska gå dit eller inte, eller hur jag ska göra med mitt hår? någon förändring lär som sagt ske.. men vad har jag inte bestämt mig för än, har tänkt mig att få tillbaka färgen som jag hade i turkiet, inte flr ljust och inte för mörkt. Men men,vi får se hur det blir.

Helgen känns det som att  jag har umgåts en hel del med min mamma, vi har tagit oss en långpromenad bakat och haft oss, och nyss så dukade vi upp hela vardagsrumsbordet med en massa mackor kex och ost, te och varmchoklad.. det blev våran kvällsamat :) Imorgon är det dags för skola igen, ganska drygt att helgen ska gå så fort. Men på fredag blir det kalas i alla fall..

Lördag

Ska snart ta mig till sängen, är sjukt trött! mysig kväll med tjejerna idag i alla fall hemma hos kickan :) Nu ska jag gå och borsta tänderna innan jag får mitt godnatt samtal av älsklingen,
Godnatt!


WÖÖÖÖHW

Jippyy!
Kickan har skaffat pojkvän, Sjukt roligt för henne! Gratulerar till dig och den lyckliga mannen :) Så jag kan ju ta och beklaga till er andra ustökta pojkar som har suktat efter denna pudding länge för hon är inte tillgänglig längre..haha! Hoppas i alla fall jag kan träffa dig helgen tjejen ;)  
Nu sitter jag och väntar på att mamsen ska komma hem, för då ska hon få en fin blomma som jag har köpt till henne i alla hjärtansdag present! Sen ska vi väl käka lite pasta ost och skinksås innan jag tar mig ner till jernvallen för att titta på gubbensmatch. 
Ha en bra Kväll..
image352 

Äntligen har jag bokat min tid på make up store..

Självklart ska jag vara ute i sista sekunden, jag som ville ha min tid den 23 februari, men då var det bokat hela dagen så det blir fredag den 29onde istället.. Har nyss käkat lite lunch och nu väntar jag på att mathias ska komma och hämta mig. Ska väl försöla få någonting gjort med arbeter på praktiskmarknadsförningen, men ha en mysig alla hjärtans dag allihopa :)

Happy Valentine..

Idag vaknade jag upp bredvid världens gosigase, och självklart så ringde dom från mathias jobb och ville att han skulle komma och jobba, vi som skulle äta en riktigt mysig frukost och ge varandra våra alla hjärtansdag presenter.. men istället så fick vi stressa i oss frukosten, eller jag fick för han drack ett glas cola istället? haha 
På bordet stog det även ett paket från mamsen som det stog "till thilda på alla hjärtans dag, jag älskar dig från mamma" jätte gulligt tycker jag :) jag fick en hudkräm en deodorant och ett jättefint vittnagelack som jag ville ha :) Tycker fatkiskt lite synd om henne, eftersom pappa och sebbe stack till Canarieöarna inatt, och hon fick vara hemma :) så jag ska nog ta och köpa något gulligt till henne! Av mathias fick jag en jätte fin klänning från Carlings som är perfekt till egypt och så fick jag en Merci chokladask så den ska jag verkligen frossa med ikväll sen så fick jag även bodylotion och bodyscrub, tack än en gång för det gubben :)
image351

Igår hade vi även match emot Kvarnsveden vi vann med 12-5, men tyvär gjorde jag inget mål, helt sjukt oflyt hade jag, fick världens finaste passningar så det var bara att lägga i den i målet, men självklart tog målvakten den eller så sköt jag stålpe eller något annat.. Men det får väl bli en annan match :) Jag fick även beröm på våran hemsida för att dom tyckte att jag hade gjort en bra match:) Riktigt glad blev jag när jag såg det!

"Ett speciellt beröm denna gång till Mathilda Peters. Vilken match hon gör. Hon sliter och kämpar genom helamatchen. Grymt. Stort beröm också till fyramålsskytten Therese Sundqvist och till Lisa Grunning."

Nu har jag företagsekonomi i skolan och efter det så slutar jag :) Grymt skönt, Kurvan sitter även och försöker viska något om efterätt efter lunchen hemma hos henne? men jag kanske inte hörde rätt! haha men jag och mathias ska i alla fall ta oss en fika på stan när han har slutat jobbet vid 1, sen ska vi köpa lite blommor till våra nära och kära. Sen har han match idag, så jag hoppas att han också kommer göra en bra match idag, Han kan ju få göra målen :)
image350

Fantastiskt..

Jag gick hem någon timme tidagre idag från skolan för att jag inte mådde nå bra, så gick hem och la mig i soffan slappade och satt lite vid datorn, skulle ju egentligen börja läsa min engelska bok, men det gjorde jag ju självklart inte. Väldigt hungrig börjar jag att bli nu faktiskt, så ska väl ta och göra värma lite köttfärssoppa som mamsen har fixat. Gullgrodan ligger här bredvid mig och snarkar och sover ganska djupt kan jag lova :) men ska väl kanske göra iordning lite mat och väcka honom sen.
hejdpå på er..

Älskar min GULLGRODA!

New york

Hej på er!
Har inte skrivit på hela helgen, så därför tänker jag bjuda er på ett inlägg fullspäkat av en glad mathilda och en härlig nyhet..
Helgen har varit riktigt härlig, lugn och skön förutom mitt lilla besök på sjukhuset. Den doktorn som jag fick träffa var inte frisk på en prick! Såg helt mongolid ut så presentera han sig inte för oss, självklart fick jag medicin av han och så, men jag och mamma kunde inte göra annat än att skratta när vi gick därifrån. Allvarligt nu får Sandviken ta och skärpa till sig. Så kunde jag heller inte vara med på matchen emot Aston heller eftersom jag inte mådde nå bra. Sjukt tråkigt! Hade verkligen sett fram emot den matchen länge..I Fredags hade jag vädligt mysigt hemma hos Linnea med Kickan och Lisa, vi kikade på lite skräckfilm och käkade godis och snackade.. I lördags var jag och mathias på 40års kalas hos grannen Marie. Fantastiskt god mat bjöd dom på i alla fall! Sen då på natten tog jag mig även en sväng till Alemandia och gjorde folket där sällskap. Sen tog jag mig tillbaka hem till Marie då mathias och sebastian  var hemma från krogen, och då hade ju även Linnea hittat hem från Canarie öarna! En jävla neger var hon också :) Så blev kvar där till runt 4 innan jag och mathias gick över gården hem för att sova. 

Jag kan då säga att jag har varit väldigt nere och arg eftersom att nästan alla min tjejkompisar fyller 18 i år och inte jag, Men nu har jag inte den känslan längre! klart att det är tråkigt, men jag klarar mig nog :) vissa fyller ju lite senare än alla andra också ;) twinsen! hehe 
Och nu kommer det bääästa! att det blir ännu en resa inbokad i år! NEW YORK! kan egentligen inte bli mycket bättre va?
Denna resa kommer då förmodligen att inträffa i början av oktober, för att vi ska vara borta från Sverige när broder min fyller 20 :) Sjukt sprallig blev jag när dom berättade det, vi ska åka till Manhattan, och det kommer ju att bli hur häftigt som helst! Så då får vi ju se hur det blir med en resa med tjejerna i sommar.. Det är självklart att jag vill åka med dom, men då måste jag jobba ihop rejält med pengar också.. Själv!!
'SÅ hejdå Sverige jag lämnar 2008 i andra länders händer.. 

Egypten 21 Mars
Turkiet 14 Juni
Resa med tjejerna?
New york  oktober
    
image338

Underbara Fredag..

Kom precis hem ifrån badhuset, har varit där och gymmat lite, mycket duktig va! Så har även mina och mathias kläder som vi beställde ifrån h&m kommit, så ska åka och hämta dom efter 17:00. Ikväll är det en kickankväll vad jag vet hitills, kanske blir nogon mer brud som vill umgås med oss ikväll :) trevligt i så fall! Hungrig är jag nu också, och tydligen är mathias det också så som han rotar i genom mitt skafferi just nu, och en kaka hitta han visst :)haha sötnos, näe nu ska jag göra något nyttigt, som att kolla på lite tv, sen ringa kicko.
pyss

En riktigt trött och hungrig tjej..

Jävla sena träningar herrarna ska ha, jag håller på att somna när som helst, så är jag hungrig också..  nu är det mycket klag här känner jag, men allvarlig orka träna till halv 11. Jag lär väl smita in i köket tror jag och göra mig en macka eller något, inte så sugen på spenat och korv som peter ville bjuda mig på :) Imorgon är det Fredag igen, det känns nästan som om jag jämt skriver nu är det fredag? för det går ju jävla fort, och det skriver jag nog också varje fredag;P haha men men nu får det räcka för idag.
gnatt


Välkommen på en titt hemma hos Mathilda..

                   image334
Precis tänkte låta er ta er en titt hemma hos mig:)
Så, stig på..

 
Resten visar jag er någon annan gång, som sagt brodersövervåning såg ju inte strålande ut nu precis :)


IDAG: Blev väckt av att pappa kom hem när klockan var runt kvart i 9, jag flög upp ur sängen och började att göra mig klar, eftersom jag  började skolan klockan 9, jag hade ju som sagt bestämt mig för att stanna hemma idag egentligen, eftersom vi bara hade 2 lektioner, men så blev det icke! haha, så som jag såg ut i skolan idag har jag nog aldrig gjort förr.. omatchande mjukiskläder olika strumpor oallt som kan bli fel när man vaknar i sista sekunden.. Kycklingsoppan i skolan tycker jag inte alls var så tokig idag, riktigt god faktiskt. Nu är jag hemma i alla fall, väntar på att pappa ska komma hem och laga lite mat, innan det är träningsdags..have a nice day

Onsdag den 6 februari 2008

Skolan är över och jag är hemma för dagen och är trött, som vanligt? Svar: JA
som sagt ska vi försöka att sammanfatta dagen lite kortfattat, ja precis, började skolan klockan nio hade lite lektioner och sedan slutatade jag halv fyra. mathias hämtade mig och sedan åkte vi en sväng till rusta för att köpa en hylla till badrummet. Blir säkert bra, sen kikade vi även på litte målarfärg och tapeter, vi är väldigt sugen på att ändra den vackra färgen i hans rum hemma, till en lite bättre färg! och ivrig som han är vill han självklart handla på en gång och åka hem och börja måla, men lite får han faktiskt vänta :) möblerade om gjorde vi i alla fall så att det blev en liten annan förändring. Dagenskvällsmat blev en el maco chicken på donken, hmm  den var faktiskt riktigt smarrig kan jag säga er.. och nu inväntas bara min sena innebandy träning som börjar klockan nio på onsdagar.. jippy! men nu ska jag faktiskt ta och kika på gårdagens missade gossip girl, hejdå på er.. image322

Gårdagens

Gårdagen blev faktiskt inte riktigt som jag hade tänkt mig, började med att jag kom hem från skolan, då ordnade jag och mathias lite mat, sen gick vi över till grannarna för att mathias skulle klippa sig, men vi blev även bjudna på lite god glass tårta och kafe. Sen började mathias hår att ramla ner på golvet, hur mycket hår som helst har den karln! men jag tycker att det blev riktigt fint när han blev av med lite kaluffs! :) Sen var det som sagt egentligen meningen att jag skulle träna, men så ringde Lisa och frågade om jag hade lust att följa med henne på bio, för att hon hade 3 st biobiljetter som gick ut idag! och då tackar man ju självklart inte nej till gratis bio ;) Tack för den kvällen Lisa riktigt mysigt var det:) Sen var vi väl hemma runt nio tiden ungefär och då blev det en smarrig kycklingsallad till kvällsmat. Sen hann jag ju även att kika på I huvudet på Gynning. CarolinaG är på G säger jag bara. hahaha  
Men nu är det engelska som gäller.. höörs

Lite tröttare än alla andra..

Idag var jag tvungen att sova lite extra länge, sov över mattelektionen så att jag kom till skolan till halv 10 istället.. sjukt skönt! Lite onödigt att gå till skolan idag eftersom vi slutar 20 över 1. men det blev så endå, Efter skolan ska jag och mathias åka och fika, självklart en semla på denna dag :) Nu ska vi ha lite svenska, 
heey


 image321
                                                             Jag och Emma

Vad ska jag önska mig?

Som sagt så fyller ju jag år om 2 veckor, men har typ ingen aning vad jag ska önska mig, typ bara fickpengar till egypten. men annars så vet jag faktiskt inte.. skulle ju vara ganska skönt med en ny kamera eftersom min egna är trasig ifrån i sommras och sebastian kanske inte alltid vill att jag ska ha hans kamera. Så det vore ju faktiskt ganska bra! Lite kläder är inte heller helt fel, Det får nog bli lite smått och gott helt enkelt! eller är det någon som har något bra förslag så är det bara skriva en rad :) 

För tillfället gör jag inte särskilt mycket, kom hem från mathias mamma för ett tag sedan, har varit där och käkat lite tacokyckling och ris. Kanon gott! mathias är på träning och jag gör ingenting. man vill ju försöka vara hurtig eftersom jag inte har någon träning idag, ta en promenad eller så, men jag har ju ingen ork! för dåligt av mig faktiskt.. I veckan kommer väl även h&mkläderna som är beställda, väldigt roligt faktiskt! men det är ju dock inte lika roligt att få bli lite fattigare..

Nästa vecka ska vi ju även till kungsberg med klassen, så äre dags att leta fram skidressen :)
 
Jag är nog
Lite mörkhårigare än alla andra 


                                                                   
              image320
  Snart är det dags att få käka denna ljuvliga skönhet! 


Tänkte vara snäll och bjuda er på lite gamla bilder från fotbollen och innebandyn!


Måndag morgon..

Sitter i skolan nu och har svenska, inte särskilt roligt faktiskt, vi arbetar med ett indiviuellt arbete om myter. Jag väldigt hungrig, han rn inte få i mig någon frukost imorse eftersom jag fick springa till bussen.. så var den sen! så jag fick i alla fall stå och vänta minst 8 minuter :) Idag vet jag inte vad som händer, ska kanske ta en fika efter skolan med erika simone och kurvan, men nu vill mathilda ha MAT! hejdå

Festlig Lördag

Ångrar mig ganska mycket nu faktiskt att jag inte följde med mor&far på en promenad, vart segt och sitta inne, nu när det slutade snöa och allt! men men, Igår i valbo handlade jag i alla fall en kläning på carlings som jag får vänta med att använda till jag kommer till solen. sen glömde jag att köpa ett par nya leggnings till ikväll.. så jag försöker att få med mig emma dit nu :) men hon var ju redan i Gävle, så får se hur det blir. Kvällen bjuder lite lagfest med grabbarna, eller deras lagfest som vi tjejer får vara med på :) Dom är ju som sagt på väg till uppsala nu för att spela match så hoppas att det går bra för dom, så att dom kommer hem och är riktigt taggade sen :) 

Tänkte även bjuda på en härligt gamal partybild   image297

1 Februari och bowlingsdags!

Nu är det dags att ta sig till jernvallen för att ha en liten bowlingsrunda med klassen. Och inget prov fick vi tillbaka av christer heller, jag som hade hoppats på det, men det blir nog på måndag istället. Så nu är ännu en vecka över, Det är  även första februari idag. Så dagarna bara rullar förbi! Snart drar vi till solen resan är betalad och klar nu:) LÄNGTAR. aja nu ska jag gå och äga tjejerna på bowlingen..
puss
 image296

Vilken härlig Fredag morgon!

Sitter i skolan nu, ungefär 45 minuter innan jag börjar! Eftersom mathias börjar jobba halv 8, så då kan jag lika gärna åka bil med han:) Fick i alla fall lite sällskap av Frida nu, så jag är inte helt ensam i klassrummet. Dagen börjar med företagsekonomi, kanske inte sådan stor risk att vi får tillbaka provet, men kan ju alltid hoppas på det. Idag ska vi även bowla på idrotten, mycket roligt faktiskt! men nu ska jag återgå till snack med frida :)

RSS 2.0