peace and loveeeee

imorgon bär det av till peace! så sjukt taggaaaaaaad, ville bara säga det. hejsvej

sol sol sol


underbart att värmen börjar komma nu! Har legat ute hela förmiddagen och solat med mathias. Nyss käkade vi lite lunch så det är väl dags att gå ut steka lite till. Sen blir det en vända till valbo med kickan och kvällen kommer sedan avslutas med grillning i mallans tillfälligt nya lya :)


en rätt så händelserikdag

Idag har jag mikaela,frida,malin och karran varit i Furuvik och myst! Vi tänkte att något lär vi ju ta och hitta på nu när vi är lediga, så vi tog med oss lite picknick och drog till Furuvik! Det var varit en riktigt mysig dag! Sen åkte jag hem och städade lite fixade iordning med alla studenpresenter som har legat över hela sängen. Jag har fått jättefina presenter lär jag också säga!
Sen så idag har jag och kickan bokat PEACEANDLOVEBILJETTER så sjukt taggad, först tänkte vi åka till Turkiet, men sen så har vi ju planerat en lång vinteresa, så då tänkte vi att vi kanske skulle ta och åka på festival istället. Så nu är det bokat! För ett tag sedna så åkte tjejerna hem ifrån mig, vi har kollat på sista säsongs avsnittet av Grey´s idag. Såå sjukt sorgligt.. Så nu börjar man redan längta tills hösten då dom nya avsnitten kommer.  


Ett stort tack till mina föräldrar.


Jag vill bara tacka min mamsi och papsi som har fixat och ställt upp så himla mycket nu i studentiderna! Dom är guld värda :)

Det är så sjukt att allt är över nu, kommer att sakna min klass så himla mycket. Kommer att sakna skolan också för den delen, men nu är man fri. Och vad händer med livet nu? jo i sommar blir jag hemma i viken och jobbar och sliter, sen om planerna går som dom ska åker jag och mikaela till Norge i höst och sliter lite till, sen säger jag bara TJENA ASIEN!!!!!! Men de tar vi när det kommer, för NU ska jag mysa ner mig bredvid världens bästa kille och kika på en film.
pusssss

första kortet min kompis inte blundar på.... eller?


sjukaste veckan EVER.

Jag fattar ingenting, imorgon tar vi studenten och den här veckan har bara flygit iväg. PARTY ALL THE TIME kan jag bara säga. Så idag är det vilodag sen imorgon är det all in som gäller igen. Jag vill inte lämna min klass, jag vill inte sluta skolan. Inte riktigt ännu iallfall. Några veckor till skulle jag kunna njuta av att bara umgås med klassen och fira in studentdagen som bara kommer närmare och närmare. MEN IMORGON SMÄLLER DET!!!!!!!

Glöm inte allihopa att göra soldansen innan ni går och lägger er, DET BEHÖVS...


kubbmys med tjejerna

Igår var det en härlig soldag hemma på gården, sen drog jag in till Gävle och tog en öl tillsammans med Amanda och Jennifer, sjukt soft. Sen åkte jag hem och lagade lite mat tillsammans med kicko och fridis. Sen var det kubb med resten av tjejerna :) Nu har äntligen kerstin tagit sig hem ifrån Öland. Så nu är allt som det ska igen :)
ändrade planer för dagen: Jag,fridis och pappa drar till löjtelahm. De verkar har varit inbrott.....

Det var min helg,

Tre bilder kan jag enkelt förklara hur min helg var och såg ut.
Nu är Frida på väg hit, pappa är och handlar nybakat bröd, Mathias ligger och sover här bredvid mig. Jag känner att det här kommer bli en riktigt bra dag! Ikväll är det korpen match igen också! Det ska riktigt roligt faktiskt.

RSS 2.0