mathilda peters skriver.

Ganska stressig dag känns det som om jag har upplevt. Först morgonen som jag redan har skrivit om, den var inte nå stressig väldigt mysig och sådär, men sen har jag jobbat skynda mig hem efter jobbet kasta på mig andra kläder, cyklade iväg emot örta för att grilla och fira farfar, blev kvar där till runt 9, mikaela saknade mig så mycket så hon skulle strypa mig när jag kom fram för att jag var så seg? cyklade tillbaka till stan bytte om en gång till, cyklade till mikela, sprang upp och ner i trapporna sen vidare till malin, sen vidare till clas, och sen skulle vi ut på kharma. Men vi ångrade oss när vi var utanför, varför ska man gå in där varje kväll när dom har öppet och kolla på samma gamla vanliga människor när man ska upp och jobba dagen efter? gaanska onödigt och tråkigt.. Så nu är jag hemma och var sååå nyfiken på min oddset lapp som jag tippade på jobbet idag,
Första matchen jag kollade, YES Debrecen vann emot kalmar, sen andra matchen så skulle Stabaek vunnit emot Tirana men det blev ett jävla kryss, och dom andra två matcherna är inte färdigspelade ännu. Skit också. Jag som hade sånna planer för mina pengar jag trodde jag skulle vinna.

Aja nu ska jag gå och tvätta bort detta smink som jag hann kladda på mig helt i onödan. Sen ska jag slänga mig i sängen och sova, för imorgon ska jag öppna kiosken helt själv! Vi får la se hur det går..
Kissandhugs Goodnight.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0