den 21 januari 2008

Idag kom man till skolan och allt blev inte längre som vanligt.. Vi skulle nämligen byta grupper! Nu har jag lämnat min familj i skolan :( Inte alls roligt ska jag säga! saknar er gruppen! men i alla fall så ska det nog funka bra med den nya också :) känns lite konstigt nu i början, men jag kommer att vänja mig. Idag slutade vi skolan redan runt 12 tiden, väldigt skönt! men jag och bellsan satt kvar och gjorde lite engelska så man har det gjort! skönt de..
Idag har jag även varit riktigt duktig! Åkte med thias ner till jernvallen sen tog jag på mig mp3n och promenerade hem till vallhov, men bara så ni vet så gick jag en ganska stor omväg ! så jag gick ju ungefär 8 km i alla fall :)  Ska snart gå igenom mammas träningspass med henne innan jag hoppar in i duschen! om jag som sagt klarar av det har ganska mycket träningsverk ifrån i förrgår!  
Idag har jag och mathias socialiserat lite med grannarna Linnéa och sebastian :) mycket trevligt, men det blev bara en snabbis eftersom vi skulle hem och skala lite potatis! men när vi kom innanför dörren så var det redan gjort..
Idag så har jag och mathias lagat min ipod som inte har varit riktigt i form :) men nu är den i form igen :)
1 månad kvar till födelsedagen 2 månader kvar till egyptenimage175

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0